En vanlig söndag..nästan.. :P

Idag har det vart nästa en helt vanlig söndag. Började med att man gick upp sent och satte sig framför Tvn och käka frukost och bada degade. Sen upp och duscha och klippa håret lite. Åkte med mamma och köpte blommor, när vi kom hem ringde Jonna, så träffades vi, åkte till Överby för att lämna tillbaka en tröja fast blev kvar där i 3 timmar :P sen åkte vi hit å käka och sen snacka vi om allt precis som vi tjejer gör.. :P
När hon åkt hem så satte jag mig vid Tvn igen å dega, men vid 21.00 kom hon tillbaka och stanna tills 23.45..hehe.. En vanlig söndag med andra ord.. nästan.. :P

På besök i Borås och Härryda

Idag åkte vi till Borås för att fixa till mormor och morfars grav till Alla Helgona helgen, det blev jätte fint! Sen åkte vi till Härryda för att hälsa på Yvette med familj och såklart den lilla valpen =)
Satt och gosade mycket med Wille (Luckey) gud så stor han hade blivit. Efter fikat satte sig jag och Yvette i deras vardagsrum och snacka om allt, eller allt och allt...killar!! hahaha =D Fick se bilder på den killen som finns i Yvettes hjärta just nu, en riktig snygging faktiskt ;0) hehe.. Och så prata vi såklart om mina problem =( Inte allt för roligt, men de kändes bra, känns som att vi förstår varandra ganska bra faktiskt =)

Har funderat länge på att göra något med mig själv, typ tatuera mig, men kan aldrig bestämma vad jag ska ha och vart? :S Men vill ändå ha en.. får fundera ett tag till..hehe..
Saknar han!!!! =(

En dag på Överby.. :P

Idag va vi lediga ifrån skolan, underbart!! Så jag och Emilie passa på att åka ut till Överby en stund på förmiddagen.
När vi precis kom dit så stötte vi på Emelie i B-klassen uppe på Gina så snacka vi med henne en bra stund och följde med henne ner till svängdörrarna för hon skulle med bussen hem, sen gick vi vidare in i Sibahuset för att kolla lite i affärerna där, så sa Emilie att hon ville noppra sina ögonbryn, så vi gick in till Klipparna för att se om dom hade någon tid och de hade dom direkt när vi kom, så de passa ju bra. Emilie passa på att färga sina ögonbryn, tog värsta bilden på henne när hon satt med färgen, ser as roligt ut, emen lova att inte lägga ut den, så tyvärr, ni får inte se den.. :P
Sen åkte vi hem till mig för att käka lite och gå ut med Uno, så vänta vi tills päronen kom hem, sen åkte vi hem till Emilie en stund och gosa med hennes lilla vovve..
När klockan var runt 17.35 så åkte vi till Edsborg (Dannebacken) för att hämta Johan, som Emilie lovat att köra till Vänersborg runt 18.00. Han va en riktigt rolig prick, skratta hela tiden :D. När vi släppt av honom i Vänersborg så va de 55 min kvar tills vi skulle hämta han igen, så vi åkte in till Överby igen, där vi träffa Tina och Becci ifrån B-klassen så heja vi lite på dom, sen gick vi vidare så trötte vi på varandra igen i en annan affär.
När vi åkte ner till första våningen så gick vi på Anna och Anna ifrån våran klass inne i en barnaffär, där dom blev sponstrade med leksamer, spel m.m. till ett barnhem i Polen. Så fråga dom om vi skulle in mot stan i Trollhättan, de skulle vi igentligen inte, emn vi körde dom iaf till torget, sen när vi släppt av dom så åkte vi tillbaka till Vänersborg för att plocka upp Johan igen. På vägen tillbaka till Trollhättan så höll han på att kitla mig hela tiden, och jag kunde inte göra något på han eftersom han satt i baksätet, men han ska allt få igen i skolan när jag ser han..haha.. (6)
Sen åkte vi hem alla till sig.. :P

Skolkorten

Idag kom våra skolkort. Shiit va bra dom blev!!! :D Trodde dom skulle bli skit fula, dom såg inte bra ut när man fick kolla på fotografens data direkt efter tagningen.
Men klasbilden blev inte så himla bra faktiskt, den kunde ha sett bättre ut.. :P Men men..hehe.. De är ju tur att något blir bra iaf.. :)

Försökte få in bilden här på datorn, men misslyckades.. Så kan tyvärr inte visa hur den blev.. :P

Puss å Kram..

Låt det inte hända!!!!

Det gör så ont när någon gör slut, men de har alltid något gott med sig.
Talesättet säger "Förlorar du en, står det tusen åter" och det stämmer nog.

För den ena kan det vara att man går upp i vikt om någon gör slut, man tröstäter.
För den andra kan de vara tvärtom, man går ner i vikt istället för man mår dåligt.
Många blir även så ledsna att dom behöver läggas in på psyket.

Men så långt får det inte gå!! Inte för killars skull!!

Men de är lätt hänt, jag vet själv.. Jag tappa 8 kg i vikt på 3 veckor, skolsköterskan blev orolig och tog blodprover på mig, som visade för lågt. Ja, jag gick ner mig as mkt, både psykiskt och fyskiskt.

man måste vara stark och inte låta dom utnyttja en, och sen när dom fått de dom velat ha så skiter dom i oss. Låt det inte ske!

Varberg, Kustsanatoriet

Nu i trean så håller man ju på med ett projektarbete, Emelie å jag bestämde oss för att skriva om Kustsanatoriet i Varberg, som nu är ett Hotell & Spa. Så vi tog ledigt ifrån skolan och stack ner till Varberg en hel dag, vi åkte ifrån Trollhättans resecentrum 08.06 på morgonen. På toget ner till Göteborg somna båda två och båda vakna exakt samtidigt och det va precis när tåget körde in på stationen, så sa vi i mun på varandra "Tur att vi vaknade" hehe..
Tåget ifrån Göteborg skulle avgå 09.40 och klockan var bara 09.00 när vi kom fram, så vi gick och köpte lite mat, fast de hade vi inte behöft igentligen, vi fick 8 potioner ris utav en som stod och dela ut det, shiit va tungt det va att ha i väskan. När vi kom fram till Varberg och hade gått av tåget så slängde vi allt ris och sen sa vi "Jaha, bara 3,5 timma kvar tills vi ska vara på Hotellet, vad gör vi nu?" Så vi gick till deras Bibliotek och kolla om dom hade några böcker om Sanatoriet och de hade dom ju, så vi satte oss och läste i några, så kommer det fram en och frågar om hon kan hjälpa till med något, så fråga vi ifall om Trollhättans stadsbibliotek har skickat efter några böcker om Sanatoriet, så sa hon att dom inte hade gjort det, shiit va arga vi blev. Då har vi gått och väntat i 3 veckor på böcker som inte är efter skickade. Så vi öppnade ett lånekort på deras bibliotek och låna med oss några böcker hem.

När vi var färdiga där gick vi in till stan och kollade i klädaffärer och sånt, sen gick vi den fina strandpromenaden så man kommer till Apelviken, men vi satte oss på en klippa där och kollade på havet och hörde bruset utav vågorna, så jävla mysigt! Sen fortsatte vi.
Men när vi kom fram så var vi ändå förtidiga så vi gick och tog lite bilder på Apelvikens kyrkogård där alla TBC- smittade barn ligger från förr.
Sen gick vi till Hotellet och frågade efter Sylvia Gustafsson, hon som skulle visa oss runt i deras lokaler "privat vandring" haha.. :D Sylvia var Hotellets värdinna.
När hon visat oss alla lokaler och berättat om hur det såg ut förr och allt sånt, så gick vi och satte oss så fick vi ställa frågor och hon berätta även hur deras verksamhet fungerade idag. Jätte intressant!

När vi va klara där så gick vi en jätte fin väg bakom Sanatoriet, dom ligger precis längst havet. Solen värmde jätte skönt och det va helt vindstilla. Vi satte oss på en bänk där och sola och bara njöt utav vädret och utav att veta att resten av klassen hade Arbetsmiljö och Säkerhet.. haha..
Så fortsatte vi att gå, så vi kom ut vid Apelvikens camping, där vi haft våran husvagn 2 år irad, så vi gick in på campingen och kollade lite, det va nästan helt tomt.

Sen fortsatte vi in mot centrum igen för att äta middag. Vi satte oss vid fontänen mitt på torget och åt snabbmat vi köpte. Sen kolla vi på klockan och då va de två timmar kvar tills vårat tåg skulle gå hem, men eftersom vi hade en öppen biljett så kunde vi ju ta vilket tåg som helst, så vi gick till stationen och tur som vi hade så gick de ett tog om 30 min, så vi satte oss och väntade.

Sen va de skönt att komma hem efter en heldag vid havet, man sov gott den natten kan jag lova.

På bild: Sanatoriet

image8

Lipz

Vi bestämde oss för att dra till krogen Lipz en kväll. Jag åkte hem till Emelie innan så fixa vi i ordning oss, så hade vi bestämt med Jonna och Kerstin att vi skulle möta dom i stan.
Kah och Emelie tog en lagom buss så vi han fram i tid, men när vi väl va inne i stan så kom hon på att hon glömmt sitt leg, så de va ju bara att åka hem till henne igen och hämta det. Jonna och Kerstin stack och köpte cigg så länge medans vi va borta.
När vi kom tillbaka så mötte vi dom igen och då va klockan runt 21.45 så vi tänkte "Nu är de massa folk i kö in" men när vi kom fram så va de bara 3 stycken före oss, så vi blev någon chockade. När vi hängt in våra jackor och allt sånt och gick in mot baren så va de typ helt tomt, så vi började fundera "vart är allt folk? :S ".
Jaja, vi beställde in en Xider var och satte oss vid ett bord och snacka. Sen när klockan var runt 22.30-23.00 då började det droppa in folk i massor.
När vi gått runt lite där ine och köpt oss några Xider och drinkar så gick vi och satte oss vid ett bord igen, så var det ett bord med massa killar bakom oss, så knacka denena killen mig på axeln, så jag vände mig om, så sa han "Vill du vara min kompis dajt ikväll? Han tycker du är så snygg" och när jag kolla på hans kompis..shiit, han va gött snygg asså.. :P Efter jag kollat in hans kompis vänder jag mig tillbaka mot Jonna, Emelie och Kerstin och små skrattar, sen kollar jag på han igen så hade knackat mig på axeln och säger "Nej, tyvärr".. Shiit vilka blickar det blev. Snyggaste killen på krogen fick en diss.. hahahaha!! Den va klockren :D

På bilden här under är det från Vänster: Emelie, Jag, Jonna och Kerstin..

image7

Turkiet och shopping

image4
En utav dagarna när jag, Sandra, Emelie, Jonna, Helen och Viktoria var i Turkiet, Alanya, så gick vi för att köpa några tröjor vi spanat in några dagar innan. Sandra hitta en as snygg tröja till sin systers man och den kostade 65 lira alltså 325 svenska och hon började med att försöka sänka priset på den, hon sa hela tiden att hon kunde ge 25 lira ca 100 svenska och den turken som stod och sålde dom ropa hela tiden " Call a ambulans".
Tror vi stod där i alla fall i 20 minuter och till sist så sa Sandra "jag skiter i att köpa den" och så sa hon tillbaka på den hyllan, men då sa turken "Okej, 25 lira" så skaka dom hand på det. När Sandra betalat tröjan så va de min och Jonnas tur, våra Björn Borg tröjor skulle också kosta 65 lira styck, men vi sa också max 25 lira, eftersom Sandra fick en stor killtröja för 25 så kunde vi få små tjejtröjor för 25 lira. Vi stod där och sa hela tiden 25 så som Sandra stod, men tuken gav sig inte, så vi la också tillbaka tröjorna men då ropa han på oss och gav oss ett pris på 95 lira för båda det är ju liksom 475 svenska, men vi sa "nej, 50 lira för båda, eller inget" men vi fick dom inte för 50 så vi gick till marknadsståndet brevid och hitta exakt lika dana tröjor och vi fick dom mkt billigare där med. Så när vi hade betalat så kom jag och Jonna ut, så står Sandra, Emelie och Helen och pratar med en Turk så jag och Jonna hejar på han och ställer oss där med. Så kolla turken på mig och sa "Är du turk" jag tog det som en förolämpning och sa "Nej, verkligen inte!!" så säger Sandra "Hon är halv svensk och halv finsk" så kollar turken igen på mig och säger "Jaha, men du ser ut som en turk. Henne vill jag gifta mig med" Så tar han och lägger ena armen runt mina höfter och håller fast mig så säger han till dom andra "Hon är min nu, och hon vill inte gå mer er längre" men då säger Sandra emot "Hon ska visst gå med oss" så tar hon tag i min handled och drar loss mig så går vi ganska så fort där ifrån men så hör vi turken ropa "Kom tillbaka senare".

Det var sista gången jag gick förbi den affären.. :P

Sexparty..

Några stycken hade fixat ett sexparty för Mia som fyllde år och hon viste ingenting.
Innan jag och Emelie åkte dit så behövde jag ta ut pengar. På parkereingen vid bankomaten så stannar en Volvo och ena bakdörren öppnas men jag ser ingen där, så hör jag en röst som säger "Hej Sandra" så jag öppnar dörren mer så ser jag att Mia sitter där inne. Hon fråga om jag skulle till den "förfesten" som hon skulle till, och det skulle jag ju, men körde själv dit.
När alla som skulle komma hade kommit, så börjar dom dela ut presenter till Mia eftersom hon fyllde år. När hon öppnat alla presenter så va de bara en liten kvar och när hon öppnat den så sa hon "Åh ett läppglans" och försökte ta lite på läpparna, men de roligaste var att hon såg inte att det va en liten rosa dildo som var ca 10 cm lång så alla började skratta och hon fatta ingenting, tills hon kolla lite nogare på den, då vek hon sig av skratt med. Sen tog vi in henne i vardagsrummet och höll för hennes ögon. Vi satte henne i soffan, då såg hon att de stog en tjej där inne med ett bord framför sig och då fatta hon att den tjejen va där för att visa olika sexleksaker och glidmedel m.m..
Vi satte oss alla i soffan och kolla i kataloger hon hade lagt fram med massa olika dildos, glidmedel, snoppförlängare m.m .m.m.. och så började hon visa upp allt hon hade med sig.
När hon visat upp några olika dildos och sånt, så kom vi till glidmedlet, så sa hon "ni för gärna prova lite" och då mena hon att man skulle ta lite på fingrarna och känna hur drygt det var, men jag reagera ju direkt och sa "asså, så man får prova det" hon fatta poängen direkt och började skratta så sa hon "nja de va kanske inte riktigt så jag mena". På sexpartyt var det med 3 killar utav 13 st, så dom killarna kolla också med skräck i blicken "prova glidmedel med 10 tjejer kan nog vara ganska jobbigt skulle jag tro" hahaha :D

När Anna som hon hette hade visat upp allt hon hade med sig, fick man gå in i ett rum och säga vad man ville beställa utav henne, alla beställde massor av leksaker, glidmedel, snoppförlängare och något medel som kan vara ganska bra när man rakar sig.

Någon timme senare så gick alla in till stan och krogen, det va 20 års gräns, men jag och Emelie kom in i alla fall, för Susanne kände ena vakten, så de va gött :D
Vi stanna där i några timmar, typ tills klockan var halv 2 på natten, sen åkte jag å Emelie hem. När vi står och väntar på hennes pappa så kommer de fram en tjej och kramar om mig och jag trodde det var min gammla klasskompis, men så var det inte fick jag veta dagen efter. Den tjejen var en gammal kompis ifrån Borås som jag inte hade träffat på över 6 år, så hon hade förändrats lite om man säger så.

Roligaste kvällen på länge!!!
image6

RSS 2.0