♥ Bye Bye 2010

Idag är det sista dagen på år 2010 :O Jisses vad fort det har gått! Känns nästan lite sorgligt att lämna 2010 efter allt bra som hänt detta året! Vi får hoppas på att 2011 blir ett lika bra och roligt år som detta! :)

Förut när jag och älsklingen åkte till Rångedala, hem till hans kusin så tog vi ett underbart fint vinterkort :)

Bilder ifrån nyårsmiddagen senare på kvällen :)


♥ Dan före Dan före Dopparedan

Nu är det snart Jul :) är ni klara med alla era julklappsinköp? :P Igår var vi och köpte en julgran :) Den fick stå i garaget och tina upp under natten så nu är den klädd och fin och en massa julklappar ligger under den med :) Älskar julen!

I morgon är det sista arbetsdagen innan ledighet, ska bli otroligt skönt att vara ledig 4 dagar :) Ska åka upp till Trollhättan och fira Jul med mamma, pappa & syster den 23:e så åker vi tillbaka till Borås 24:e och fortsätter fira jul här :) Mycket trevligt!

Det är lite vad som kommer hända nu fram över, så blir nog inget bloggande på ett tag nu :PPusspuss <3 GOD JUL

Våran gran i Borås :) (Får ta en bild på Trollhättegranen med)


♥ Jul på Liseberg

Igår bästämde Jag, Älsk, Sara & Larsa att vi skulle till Jul Liseberg och så blev det :)
Vi åkte dit runt 16.00 då de började mörkna.
Vi spelade på lite chocklad hjul och jag å Carl-Johan vann 3 stjärnvinster tillsammans :P Så nu har vi 6 kg godis hemma. En sak är klar iaf, vi behöver inte köpa godis på ett tag :P

Lite bilder från igår:


Blev väldigt suddig tack vare att man frös.


Våra 3 stjärnvinster :)

♥ Vinter

Nu var det ett tag sen jag blogga. Har mest jobbat, tränat och tagit de lugnt, även sökt lite jobb som har gått rätt bra :) Ska på arbetsintervju i morgon igen och då är det ett jobb som Personlig assistent :P Får la se om jag kommer trivas eller inte.

På jobbet i Hemtjänsten så åker vi ju runt rätt mycket, och var bara tvungen att ta lite härliga vinterbilder, det tråkiga är att det är mulet :/ Hade vart mycket finare om det hade vart sol och blå himmel, så som det blev senare på dagen. Men men :P


RSS 2.0