♥ Blandade känslor!

Nervös, rädd, spännande, oro, glad, ledsen... Blandade känslor inför att byta stad.
Man kan sammanfatta allt med ett ord LIVRÄDD!!

Som ni har förstått så har jag fått jobb i Borås och kommer därför att flytta ifrån Trollhättan som jag har bott i hela mitt liv. Känns jätte konstigt att inte ha några nära vänner i Borås som man kan träffa och snacka skit med över en kaffe eller att ha mina hundar att krama om när jag blir ledsen och självklart mina föräldrar och syster.

Det positiva med att flytta är att jag och killen slipper pendla till och från varandra för att träffas, vi kan flytta ihop, jag får nytt jobb och förhoppningsvis mer erfarenhet inom vården.
Känns som att jag kommer ha sjukt mycket hemlängtan i början, men det går la över. Jag har ju världens bästa pojkvän att stötta mig mot om det blir jobbigt och det känns bra!

Min mamma flytta ifrån Borås till Trollhättan och hon hade hemlängtan i 2 år, hoppas inte det kommer vara samma för mig, inte såå länge :S


Bye bye Trollhättan... :'(


...Och Hello Borås :)


♥ INGA ORD

Vad kan jag göra mer än det jag redan gör..?
Vill inte såra eller svika, men trodde att man ställde upp för varandra i vått och torrt, men hade tydligen fel...eller?
Är lite besviken och sårad, verkar inte betyda något längre..?
Vet i alla fall vart jag kan hitta mitt stöd! Det är inte så lätt för mig heller!
Men jag kan inte dela på mig fast jag hade velat!!
Du borde veta om någon...♥ Ååh!!!

Blir så trött på bilar!!
Har kört hur mycket som helst med bilen idag utan problem, men när jag skulle hämta mamma från jobbet så startar den inte när vi ska åka hem. Mammas arbetskompis hjälpte oss, men han viste inte heller vad det kunde bero på, så det enda som fanns att göra var att ringa Falck assistans.

När killen från Falck kom så ville han testa och starta bilen, och SJÄLVKLART startar bilen då!! Så jag tacka för hjälpen och kände mig skit dum och körde där ifrån.
300 m längre bort kändes det som att jag fick i friläge när jag växla, så kollade jag på instrumentbrädan, då lyser både motorlampan, stopplampan och batterilampan. Som tur var så hade jag nummret till den bärjaren som hade hjälpt mig precis, så ringde han direkt. Sen var det bara att spänna fast bilen på Bärjningsbilen och åka till Volvo med den.

Men det bästa av allt med detta är att jag fått låna en Saab 9-3a :D Så nu får man åka flott i 3 dygn :) Så jag klagar inte! :D


♥ Ett tag sen...

Hej bloggen!

Nu är det ett tag sen jag blogga igen, men det har inte hänt så jätte mycket, har jobbat mest, slutat röka :P
Nu i helgen har jag vart i Borås hos älsk, det var även kräftskiva här i Lördags :) Mycket trevligt och mycket fylla :P
Vi har även tvättat och städat ur Carl-Johans båda bilar, han skötte tvätten och jag skötte städningen inne i bilarna :) Så nu ligger "Gammla Bettan" ute på blocket för försäljning.

Igår tog vi oss en riktigt härlig promenad i skogen :) Älskar att promenera i skogen så det fick bli samma vända idag igen innan frukost :) Tror den var på 3,5 km, en lagom lång sträcka.

Idag ska jag åka hem, känner inte alls för att komma tillbaka till Trollhättan! En tråkigare stad får man leta efter.
Ska bli skönt att flytta ifrån den hålan inom en snar framtid, förhoppningsvis! :) Får hålla tummarna!!

Nu har jag inte så jätte mycket mer att skriva om. Så vi hörs en annan dag ;)

Pusspuss <3RSS 2.0