Ikea :)

Idag körde man till Ikea för första gången själv :P de va jätte skoj :D speciellt på E6an där de gick fooort!! :D haha

Köpte massa saker till lägenheten =) 2500 spänn borta.. :P Men nu har man allt man behöver typ.. Bara möbler som fattas =) fast de får man ta sen när man har jobbat lite =)Känner mig så glad!! =) Vet inte varför, hela jag är "sprallig" :D underbar känsla, nästan samma känsla som när man är nykär.. :P hahaha


image53PUSSSS

Löning :D

Idag efter skolan åkte jag och flickorna ut till Överby, det är ju löning idag då MÅSTE man ju bara shoppa lite :D

jag kollade på idrottsskor, så kom en kille fram i butiken och fråga om jag behövde hjälp.. så frågade jonsson vart jag var någon stanns, så svara emelie "sandra är där borta och raggar på den killen".. de roligaste var att de stod en till kille bakom emelie som också jobbade där, han började asgarva.. :D

Klockrent emelie :D hahaha

Det som jag köpte var en snygg ny vårjacka =), en grå tunika, jätte fiiin :D och hotpants :D haha, alltid bra att ha :D
image52

PUSSSS

Ojojoj.. :P

Ojojoj.. :P Här inne har man inte vart på ett tag :P

Nu har skolan börjat igen då efter lovet, det känns rätt booring faktiskt, men som tur är så är det ju påsklov om 4 veckor, så man har ju något att se fram emot =)
Imorgon kommer lönen också, underbart!!!! 2600 kr är aldrig fel =P

Denna veckan får det bli lugnt med krogen asså, nu har de äna blivit för mycket det senaste.. Så lugnt på torsdag och troligen lördag med..

Känner mig så duktig, tränar 3-4 ggr i veckan nu =) Shiit va pigg man blivit!! Underbart!! =)
Och nu ska jag försöka få tag i Emelie och se om hon ska med och träna idag eller vad hon pysslar med =)

Puss puss

image51


19 årsdagen = KLOCKREN!!!! :D

Igår fyllde man 19, de kan bara beskrivas med ett ord, KLOCKRENT!!!!
Först firade familjen mig, sen kom Jonsson och Helen hit hem för de skulle bli förfest innan utgång.
Vi åkte och hämtad Emelie när vi skulle köpa blandning, och som alltid jobbade Jonas :D hahaha..
Vi kom fram till att jag var ca 9 år första gången Jonas såg mig :P hahaha ett antal år sen :D
Sen blev de förfest kan jag lova!!!! :D Helvete va fulla vi var Jonsson :D hahaha Tog massa snygga bilder också (eller inte) hahaha :D Så ringde jag till Linus å prata med han för första gången, han måste ha tyckt att vi var helt sjuka i huvudet eller något :P
När vi åkte in till stan tog vi ett varv i varje rondell :D haha rätt skoj!!

När jag och Jonsson kom fram till vakterna så sa jag att jag fyllde år så sa den ena vakten; men de gör ju jag med! :D
Så vi sa grattis till varandra! :D Så fråga jag om man inte fick gå in gratis eftersom man fyllde år och såklart fixa den snygga vakten de! :D Wiiiiiie!
När vi var där inne träffade vi två tjejer från Vänersborg, as goa :D Så vi dansade med dom ett tag tills Jonna, Kerstin och Mickis kom.
Sen var de dansgolvet som gällde, då träffade jag Kim, en kille från Oslo utav alla ställen :P hahah as snäll..
Han bjöd på drinkar i massor :D Så vi höll ihop hela kvällen tills de stängde. Sen utanför så fick jag veta att han skulle åka hem idag (Fredag 15/2) :( tråååk!!! Han försökte få med mig till Hotellet han bodde på, men jag var ju tvungen att åka hem :( Så ville han följa med hem till mig, men de funka inte heller med platser i bilen å sånt. :(
Men fick hans mobilnummer, shiit fatta dyrt att ringa till Oslo :P De värsta var att han hade flickvän där hemma :D hahahaha!!!

En kort beskrivning utav kvällen; KLOCKRENT!!!!!!!!!!!image48

Sista dagen som 18 åring!!! :D

Idag är de sista dagen som 18 åring idag då 13/2 hehe.. :D
Imån fyller man 19!! :P
Vilket onödigt år, det är året mellan körkort och året mellan systembolaget..
Hmm.. ONÖDIGT!!

Men men vad ska man göra åt de, kan ju hoppas att man blir lite klokare detta året :D HAHAHA!!!!!

Imorgon är det MIN dag!!!!! <3

PUSSSS <33

image47

Yrkes sm i Vänersborg

Idag var det Yrkes sm i Vänersborg. Trollhättan, Vänersborg och Vårgårda skulle tävla mot varandra i Vård och omsorg, praktiskt.
Vi missade Vårgårda när dom tävlade, för vi åkte dit så vi kom lagom tills då Trollhättan skulle tävla. Dom missade väldigt mkt!!! Fyyy!!
När Vänersborg tävlade gick det jätte bra, dom missade istort sett ingenting :O fast dom fuska istället å läste på lappen dom fått med uppgiften på.

Eftersom tävlingen var i Vänersborg så vann ju såklart dom och vi kom tvåa och Vårgårda trea :P

Senare i eftermiddag ska jag och Emelie åka och träna gym =) ska bli sååååååå gött!!! Fjärde dagen denna veckan man tränar då :P Kanske blir imorgon med, antagligen så blir det nog så :P

Kortfattat vad som hänt å kommer hända idag :P hahaha

PUSSSS

Torsdag 7/2 :P hahaha

Igår skulle vi på Högskolemässan med klassen. Vi kom dit, så sa läraren att vi inte behövde ha återsamling :P så vi gick där inne i ca 2 min sen stack vi ut bakvägen :D hahaha.. Så vi gick och kollade på kläder å lite annat smått å gott samt togen fika. Sen åkte vi ut till Överby för att fortsätta kolla i affärer och köpa lite hårprodukter.
När vi var klara där åkte vi hem, så följde Jonsson med mig hem, vi käkade lite mat och sen snacka vi en massa i flera timmar samtidigt som vi chatta med hur många som helst.
Runt 16.30 gick vi till affären å köpte blandning till kvällen och när klockan var runt 18.00 kom vi på att vi kanske skulle duscha å göra ordning oss eftersom dom andra flickorna snart skulle komma :P
Vi han precis klart sen ringde det på dörren :P Då var de bara att börja blanda drinkar.

Vi stack in till stan runt  21.30 för att gå på våran Studentsittning på Lipz :P Så mellan 21.00-23.00 var de bara gymnasie elever som går sista året som fick komma in :P Rätt boooring faktiskt, mkt roligare vid 23.00 då allmänheten fick komma in med :D

Vid 02.00 stack vi där ifrån, så hämtade emelies mamma oss, vi blev 3 st Sandra i baksätet :P hahaha, när dom släppt av mig å Sandra så bestämde vi oss för att gunga, men dom var blöta så vi sket i de och skulle gå ut och gå istället, men vi hade för ont i fötterna, så vi gick och satte oss i en busskur och prata tills Sandra kom på att vi kunde gå hem till hennes mammas lgenhet och äta :P hahaha då var klockan runt 02.50, så vi traska iväg dit.
Då började vi blanda drinkar igen så de blev en efterfest :D hahah
Sen gick vi hem när klockan var runt 03.45 :P
Så skulle man upp kl. 07.00 dagen efter :D mums :P

image46

Vildhästen

Förklaring: Man har sex med partnern så den ene rider den andra. Precis innan tjejen som rider kommer att få orgasm så skriker killen en annan tjejs namn. Tjejen som rider vill då snabbt klättra av och då ska killen försöka fortsätta samlaget medans hon vill hoppa av.

Exempel: Lisa red Bengt och precis innan lisa skulle få orgasm så skrek beng: ÅÅÅÅÅ ANNNA! sen så klarade bengt av 4 minuter vildhäst!

Läs på bara :D hahaha

Idag var vi på Innovatum på en föreläsning om Media, hur dom gör om tjejer så dom både ser smalare ut och längre, dom tar speciellt bort ALLT hår på kroppen!
Alla killar jämför oss "riktiga tjejer" med fejktjejer i media som inte finns! Tänk på det boys!!! ;P haha

Senare i skolan fick vi lära oss på nytt HLR (Hjärt och lungräddning) så fick vi ett intygg på att vi kunde det och att vi kan göra HLR på riktiga personer i nöd.

Det har hänt massa saker i helgen och massa saker över huvud taget faktiskt :P Kommer inte ihåg allt, och om jag skulle de skulle jag aldrig orka skriva de här :P haha, skulle nog tagit några timmar :P

Jaja, just nu äre iaf träning å party som gäller för tjejgänget i Trollhättan :D hahaha

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0