♥ Så tolkar du hans sms


Så här tolkar du killars sms. Har lånat denna texten ur Veckorevyn, därför står det i Vi-form :P

1. Han skriver jättekorta mess
Det betyder:
Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. "Vi skriver  Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

 2. Han kommer med bortförklaringar
Det betyder:
Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.
 
3. Han använder Smileys
Det betyder:
Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling
Det betyder:
Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig så klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.
5. Det tar skitlång tid innan han svarar
Det betyder:
Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.
 6. Han ger dig gulliga smeknamn
Det betyder:
Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill öigga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder:
Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det som att han faktiskt vill ha dig.
8. Han ställer frågor
Det betyder:
Det här är väldigt enkelt:ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svarar inte på hans senaste mess, Skickar han ett till? Intresserad.
 
9. Han messar mig bara på fyllan
Det betyder:
Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "Vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.
10. Han messar inte alls
Det betyder:
Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom!

♥ Dagens godbitar..

Lite goa meningar man hört idag folk säga till mig och kompisar :D ::

- Ööh.. Kan du hålla min hund när jag bara ska in på systemet, så slipper hon vara ensam?
- Vänta håll mina öl & hunden så ska jag köpa cigg så kan du få några som tack att du höll hunden.


Jag och Ella bestämd oss för att vara "män" idag, äta som dom och sitta som dom, så kläcker Ella denna meningen:D :
Ella -Vad är ditt manliga namn då?
Jag -Sandy?
Ella -Nej, Sandros.. :D haha
Jag -Haha, okej, ditt då?
Ella -Elvis! HAHAHAHA!!
♥ Akutmottagningen i 19 timmar

Magont på jobbet ledde till flera timmar på Akuten med många provtagningar och undersökningar.
I framtiden får vi se om de dom sa till mig stämmer eller inte. Blev som ett knytnävsslag i ansiktet. Hoppas det inte är sant!!! :'(


♥ Drömmer om dig varje natt...

Jag drömmer om dig varje natt
Allt är så bra och roligt
Det känns så verkligt
Så ringer väckarklockan och man vaknar och inser att åter detta var en dröm i hopp om kärlek


♥ Alone

Usch vad ensam man känner sig idag.. :/
Känns som jag är den mest ensamma flickan på jorden :/ suck..


♥ Jobbar 21-07

Hej bloggen :)
Nu när man ändå sitter på jobbet kan man väl passa på att blogga lite :P Sist jag skrev var ju om Inflyttningsfesten, kan säga att det var många som tyckte att den var lyckad och vill att jag ska ha en till fest rätt snart, så får väl grunna lite på det så får vi se ;)

Här på jobbet händer inte allt för mycket, har nyss kollat på Arkiv-X, första gången jag såg de, men det var allt okej :)
Eftersom jag jobbar natt i natt så slutar jag vid 07.00 i morgonbitti, så är hemma runt 08.00, fast då är de ingen idé att gå och lägga sig eftersom man ska vara hos läkaren vid 09.45, efter läkaren ska jag hem och sova några timmar, sen blir de upp till jobbet igen, fast då ska jag följa med en tjej som ska föreläsa för Omvårdnadsprogrammet på min gammla gymnasieskola, och det är visst min gammla klassföreståndare som håller i dn kursen :P hehe, när hon är klar på skolan ska jag åka vidare till nästan jobb och där slutar jag vid 19.00, då blir de hem och sova direkt..Undra om jag orkar hela dagen i morgon? :S Återstår att se :P

Sitter och väntar på nattpatrullen som ska komma när som helst och hjälpa mig att vända min brukare som sover, sen är de lugnt fram tills 05.30 :)
Ska kolla vidare på Tvn nu, men uppaterar när jag har tid igen :)
Pusspuss <3


♥ Inflyttningsfesten

Hej bloggen :D
Igår var det inflyttningsfest hos mig, vi blev allt några stycken iaf :) Den festen blev lyckad iaf! :D Bjöd på champange, då har man verkligen invigt lägenheten, eller vad säger ni? ;D
Det blev mycket kyssar och kramar från alla håll :P Några somnade och vissa höll igång hela tiden. :P

Här är lite bilder från igår :)
Pusspuss <3


♥ Lägenheten

Hej bloggen : )
Nu är de på tiden att ni får se vad jag har vart så upptagen med nu den senaste tiden : ) Tog lite bilder här inne i lägenheten igår kväll : )

Idag är de Inflyttningsfest kl. 20.30 : )


Det enda som är kvar att göra är att måla om en vägg, sen är allt klart : )
Pusspuss


RSS 2.0