♥ EN VECKA KVAR?


Om förhoppningsvis en vecka
så får vi nyckeln till våran lägenhet :D Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar! :)
Nu när alla saker står nere i pannrummet och bara väntar att få komma upp på sin plats, så kan man inte sluta att gå och fantisera om hur det kommer se ut. när allt är klart. :)

Det jag tycker ska bli riktigt roligt är att man kan bjuda hem kompisar från Trollhättan och även att föräldrarna kan hälsa på :)

Så nu får vi hålla tummarna att vi får nyckeln 1 augusti ;D

Pusspuss <3

♥ Pang på pensionatet, Vallarnas fridluftsteaterI söndags

var jag och älsklingen och kolla på Pang på pensionatet på Vallarnas fridluftsteater. Den var jätte rolig! Dag-Otto var precis som på film :) Kan verkligen rekomendera att åka dit någon gång ;)


♥ SEMESTER

Äntligen är det semester!
:) Jag och älsklingen åkte ner till Varberg till mamma å pappa i lördags, så ska vi stanna tills i morgon (onsdag) sen ska vi hem 2 dagar och sen tillbaka igen över helgen :) Helt underbart med semester att man kan göra spontana resor och stanna så länge man känner för det :)

Vi har kanon väder, har solat varje dag och så har det vart 39 grader i solen varje dag :) Endast idag har det vart lite mer moln på himlen men ändå varmt :) <3

♥ LJUSLYKTOR

Idag var jag och köpte mina efterlängtade ljuslyktor som jag har velat köpa i över 1 vecka nu. Hade tur när jag kom till affären, fanns bara 1 stor och 2 små kvar :)
Så nu ska jag köpa lite stenar och blockljus, blir nog myspys sen!


♥ NAGLAR

I fredags åkte jag och fixa mina naglar hos Csilla. Blev jätte nöjd med dom, så det får bli att fortsätta där :) Hon målade även två blommor på mina ringfingrar :)

♥ MIDSOMMAR

Lite bilder ifrån midsommar i Falkenberg :)
♥ LÄGENHET

Nu har vi äntligen fått en lägenhet :) En jätte fin 2:a på Bergsbo, som vi ska flytta in i augusti :)
Så nu dom senaste dagarna har vi vart runt och kollat på möbler. En soffa är beställd/bokad, hatthylla, skoställ och lite annat är också inhandlat, så nu har vi kvar Tv-bänk och soffbord :) Har hittat ett jätte fint soffbord på Em möbler som jag hoppas på att vi köper :)

Om 1 vecka går vi på semester, ska bli underbart skönt!

PUSS <3

 


RSS 2.0