♥ Så Bra Låtar!

Måste bara rekomendera dessa låtar, speciellt om man ska träna på gym. De är nog dom skönaste låten jag hört som passar ihop med träning :) me like <3
♥ Idag

Mormors Silviakaka :)Idag har jag vart ledig så har fått en massa saker gjorda :) I morses åkte jag och posta 7 brev för att vara exakt :P Sen åkte jag hem och tvätta bilen, snacka om sketen när man har kört till Trollhättan fram å tillbaka några ggr. När jag var klar med den tvätta jag och tog tag i berget utav stryktvätt. :) Sen han jag sätta mig å ta de lite lugnt innan älsklingen kom hem och vi stack å träna på gymmet. Och nu på kvällen har jag hunnit med att baka en silviakaka :) Känns riktigt bra att man har hunnit med så mycket och ändå inte känner sig trött :)

Jag hade kunnat lägga upp reseptet på silviakakan, men det är min mormors resept, så jag behåller det hemligt inom familjen :) Men ni kan få se en bild på hur den blev iaf ;)
Pusspuss <3

♥ Måndag

Jag just nu :)Idag är det Måndag och en ny vecka väntar :) Ska jobba alla dagar denna veckan, utom helgen för då ska jag och älsk till Trollhättan och hälsa på mamma, pappa å vovvarna :D Ska bli super mysigt att spendera en helg med dom igen! :)

Idag jobbade jag på Sjöbo Klint, gick kanon bra! Och jag hitta rätt direkt :D hehe. Det var en gubbe som antagligen blev lite förtjust i mig :P Han fråga hela tiden "Vart är Sandra?" eller "Den nya vackra flickan, Sandra, var inne hos mig i morses" :P hehe, bra att man blir omtyckt direkt :) När jag skulle åka hem så var det såklart i rusningstrafiken inne i stan :/ tog sin tid, men kom hem till sist :)

Nu i kväll har jag och Colle bara myst <3 Men nu kallar tvättmaskinen så får skriva mer en annan dag :)
Pusspuss

♥ Helgen!


I fredags åkte jag hem till Trollhättan för att hämta MIn bil :) klockan 16.00 för att vara exakt :) Fick även träffat mina älskade hundar och mina goa föräldrar en stund. På kvällen kom Ida och Oscar hit och åt middag och kika på Tv :) Mycket trevligt. Både jag och Colle var sjukt trötta så vi blev inte så jätte långvariga på kvällen. Och i och med att vi inte blev så långvariga på kvällen så vakna vi 06.40 på lördagmorgonen. Vi låg och spela spel på våra telefoner och bara myste till 08.15 sen var de dags för frukost. Sen åkte vi ut med min bil å körde lite, så fick älsklingen känna hur den gick å så :)
På eftermiddagen kom Tobban hit och vi kolla lite fotbollsmatcher, drack öl/vin/cider sen var det dags att fixa ordning sig inför kvällens utgång :) Vi fick skjuts utav KJ in till Trandared där Tobban bor. Efter lite mat, musik å lite mer å dricka ringde vi taxi in till stan, där mötte vi upp Larsa, Rapp, Robin, Stocken, tror inte jag glömd någon nu? Och sen inne på krogen träffa vi Sara, Hannah å hennes syster och en till tjej, så vi blev 11-12 st :) Hade kanon kul tills min förkylning påminde mig att jag inte var riktigt frisk än :P men men, sånt som händer :)

Idag, söndag har vi legat å kollat på film, vart ute å gått en stund i solen, åkt å kikat vart jag ska jobba i morgon, så jag hittar på morgonen :P hehe

Nu ska jag gå ner och mya med min älskling i soffan <3
Pusspuss


RSS 2.0