Favoritring i sytråd

Om man hänger sin favoritring i en sytråg och håller den över handleden så börjar den antingen pendla fram å tillbaka eller snurra runt..
Om den snurrar blir de en dotter man får och om den pendlar blir det en son.
Och om den står still får man inga barn.

Jag prova de förut, först snurra den runt, sen pendla den, sen stod den still och efter en stund börja den snurra igen.. :O
Undra om jag får två döttrar å en son då? :P

Ska bli intressant å se om några år ; )
prova du också!!!

Pusspuss

Studenten Fredagen den 13:e

För vi har tagit studenten, fy faan va vi é bra!!!

Igår tog vi äntligen studenten!!
Dagen började med att man gick upp 04.15, duschade och fixa ordning sig innan man åkte till Champangfrukosten 05.20. Kl. 05.45 traska jag och Emelie ut till vägen för att möta upp alla klasskompisar som inte viste vart hon bodde, det var 5+ grader ute när vi stod där i våra vita klänningar. När klockan var runt 06.00 så hade alla kommit, då gick vi in och drack champang och åt mackor som Emelies mamma suttit och gjort ordning. : )
Efter en stund på frukosten så skulle Anna E hålla tal, och det var inte de sista talet denna dagen :P haha..
När klockan var 07.10 så fick vi gå ut till våran snygga vagn som stod och vänta på oss på parkeringen, upp på den och iväg till skolan för att ta ett sista klasskort tillsammans.
När vi var klara så var de full fart ut till vagnen igen, så åkte vi inne i stad och sjöng och ropade :D jag tappade rösten ett tag, men den kom tillbaka konstigt nog :P
Nu åkte vi hem till Anna K för att dricka lite bål och äta frukt, det blev en snabbis, fanns ingen bra plats att stå på inne i stan, sen åkte vi runt i stan igen och vidare till Anna E som bor på Sandhem, hos henne kunde vi stanna lite längre iaf :P
Efter vi vart hos henne åkte vi till Lextorp och hem till Hadil, där stanna vi också en kortis, så tog vi en sväng genom Lextorp och sen till Bergkullevägen där jag bor :D så mamma, pappa & syster och en granne stod ute å tog kort på oss när vi åkte förbi! :D
När vi skulle tillbaka till skolan igen så började det verkligen att ösregna och hagla, så vi stanna traktorn och fick en presenning som vi kunde gömma oss under och tur va de, annars skulle vi vart som dränkta katter när vi kom fram :P När vi skulle kliva av vagnen så blixtra de till som faan och shiit vilken smäll de blev :O men vi va lika glada ändå :D haha

Inne i skolan så träffa vi våra klassföreståndare inne i vårat gamla klassrum som vi hade i ettan, där började vi och där ska vi sluta :P Då fick vi våra betyg, så hade som skrivit en mening till varje elev, min mening var: Njut utav dagen, den kommer inte i repris.. : ) såå sött :D

Sen fick vi gå ner i matsalen så bjöd dom på middag å efterrätt, men de smaka skit :P så alla åt typ bara upp skinkan eller vad de va :P och efterrätten såklart.

Sen gick jag, Ella och Emelie ut å tog oss ett bloss innan vi skulle in i aulan å lyssna på rektorn å stipendieutdelning och efter de va de uppställning i korridoren, bokstavsordning så eftersom vi var OP så hamna vi rätt långt bak, men de gick fort iaf :P Ute på gården så fick vi ställa oss uppe på kullen å sjunga "För vi har tagit studenten" och Studentlåten såklart sen fick vi springa ut i folkhavet å leta upp våra släktingar :P Shiit när alla började hänga på mig blommor å mjukdjur, de kom hur mkt tårar som helst, fick inte stopp på dom :P så fick jag en blomma utav Emelie, gullunge <3 och min syster hängde en på henne med : )


Väl hemma så kom de massa med folk så de blev många kramar och många Grattis   : )  Börjde med att skåla alla välkommna och en grattisskål till mig, började gråta då igen, alla va så fint klädda för min skull, de kändes : )

Sen blev de mat i massor, men hade bara ätit en macka vid 06.00 och en skinkbit i skolan, så va rätt tom med mat i kroppen så kunde inte äta så mkt, fick ont i magen när jag åt istället, lika bra att hoppa över de då :P

Sen öppnade jag alla presenter jag fått <3 Man märkte inte att mamma låg bakom det, nej nej :D hahaha.. Men blev hur nöjd som helst för allt jag fick utav alla!! Taaack <3 Sen blev de tårta för hela slanten : ) å massa prat. Efter alla hade åkt hem så va jag så trött så slocknade i soffan i stort sätt, fast gick inte upp å la mig innan klockan va runt 00.00..


Kommer aldrig glömma denna dagen, kommer sakna OP3A !!! Mkt bråk i ettan och tvåan men trean har vart ett helt underbart år med er alla!! <3


Pusspuss


               Sandra,          Yohanna,         Jag,  Ann-Sophie, Anna & Emelie


                                                  Emelie & Jag

                                                         Vagnen


                                                 Jag på vagnen : )


                                                   Jag, syster & pappa :D


                                  Fick en skål utav kusinerna : )


                        Och ett halsband utav mamma och pappa : )


                                        Alla presenterna : ) Taaaack!!


                                                 Min skyllt :D Neger unge


Shopping å Gaddis : )

Idag var jag och Emelie på Överby å shoppade lite sommarkläder : ) Underbart att man kan göra de igen!!
Hittade ett vitt linne och en blå klänning, jätte fina!! : ) Hitta även en tröja, men får köpa den en annan dag, då man har mer pengar :P hehe..
På väg hem ifrån Överby var vi så varma, så vi besluta oss för att åka å bada i Gaddis : )
Trodde faktiskt vattnet skulle vara kallare än vad det var, så vi låg i en stund :P När vi kom upp för att sola så var de så jävla mkt blinningar som bet oss hela tiden, så vi stack rätt fort :P
Körde hem i bikini å jeanskjol, körde så genom Kronogården (Hela världen på 5 minuter) :D hahaha.. Jävlar va alla utlänningar glodde :P jaja.. :D haha

Pusspuss

Smögen

Igår åkte jag och Jonna till härliga Smögen och solade, fast vi hade planerat att bada med, fast de behövde vi inte eftersom de blåste lite skönt : )

Jonna kom och hämta upp mig här hemma vid 09.20 så åkte vi till ICA Jätten och skulle köpa med oss mat, men de fanns inget där, så vi köpte bara en Ramlösa :P Så vi åkte till Coop men de fanns inget där heller, så till sist åkte vi till Vänersborg och ICA Kvantum där fanns våran mat vi ville ha :D Så nu kunde vi dra till Smögen!
Gick rätt fort att köra, inte så mkt trafik eller något sånt : ) så efter 1 timme så var vi framme.
När vi kom upp på klipporna så hitta vi bästa platsen att ligga på, så nu var de bara att börja sola : )
Vi solade i flera timmar tills ett filmteam kom och sa till oss att flytta på oss lite för vi kom med i bakgrunden när dom filma, så vi fick gå 4 m ifrån våra saker å sätta oss en stund. När vi vände oss om så såg vi att våran filt och soldyna höll på att blåsa ner på filmteamet, men vi låtsades inte se det så vi vände oss om igen :P haha..
Innan vi skulle åka hem så gick vi en sväng till Smögenbryggan och köpte varsin isglass, jätte gott!!

I bilen på väg hem hade vi verkligen hur kul som helst!!
Det var några killar i en bil som väntade på att kuna köra ut ifrån en bensinmack, jag och jonna slängde oss i fönstret och glodde, tills Jonna kom på att hon körde :D haha, du är så smart!! :D
När vi kom till Uddevalla så var båda på kissenödiga så vi var bara tvugna att stanna på McDonald´s, innan vi skulle svänga av så sa Jonna; kanske ska bromsa lite så vi inte tar stolpen, så fick vi till de att hon ville ha sin Studentskyllt på den stolpen med vägmärket bakom :P Vi skratta så vi grät :D hahaha..

Inne i Trollhättan så körde vi förbi två utländska som cyklade, då säger Jonna igen; Sandra, öppna dörren, 20 p. för en, 40 p. för två.. :P haha.. shiit va vi skratta!!

Underbar dag med dig gumman, de får vi snart göra om!! <3

Pusspuss


Helgen :)

Denna helgen har vart hur underbar som helst.

Fredag:
Den började med att vi åkte hem till Yvette i Härryda för att gratta henne till Studenten. Usch, fick tårar i ögonen när jag såg hur glad hon var!! men snart är de min tur :P hehe. 12 dagar kvar..
Vi åkte hemifrån Yvette vid 19.45, så fortsatte vi ner till Varberg. Innan vi åkte till Södra Näs så stanna vi till vid Hajen och handlade lite mat.

När vi var framme på Södra Näs så gick vi en go kvällspromenad vid havet med hundarna, sen satte vi oss i förtältet och prata lite, men jag va så trött så jag gick å la mig runt 23.00.

Lördag:
Vaknade å de va hur varmt å skönt som helst ute, så efter frukosten så packa jag ner en handduk och lite å dricka så gick jag ner till stranden å solade å bada. När jag kom upp till husvagnen efter ett antal timmar så hade jag bränt både axlar, armar å rygg, så de fick bli skugga resten utav den dagen.
På kvällen satt vi å pratade och så tog vi oss ett glas vin, jätte gott : ) Black Tower..

Söndag:
Denna dagen började nästan samma som lördagen.. Fast efter frukost så gick jag å köpte solskyddsfaktor innan jag gick ner till stranden.. :P
Pappa fick komma å hämta mig efter 5 timmar :P eftersom vi va tvugna å fixa ordning lite tills vi skulle hem + att vi skulle äta middag.. Efter middagen gick jag över till morbror Bertil å lånade Gittans cykel till kiosken, där jag köpte Lakrispucken, en riktigt god glass!! : )
Sen åkte vi hem till Trollhättan :P

   Yvette : )

 Förtältet : )  Våran trädgård utanför, lite tort gräs kanske.. :P haha

 Kvällsprommenaden vid havet : )   Solnedgång vid Lejet : )

 Fiskebåtarna i solnedgången : )    Vacker solnedgång : )

image87 
Sååå vackert!!

Foto: Jag själv :D haha

RSS 2.0