♥ Duktig..

Otroligt att en så ung tjej kan skriva en sån fin låt :) Eller vad säger ni?


♥ Michelinbaby

Oj! :O Man blir verkligen chockad över hur stor denna bebisen är. Tänk att ha en bebis som väger 20 kg ist för 8 kg vid 10 månadersålder.
Tror ni att han bara har fått bröstmjölk? Känns lite osannolikt att han har blivit så stor av endast mjölk.

Döm själva!♥ Bloggerskor

Vi flesta inom bloggvärlden har ju hört talas om bråket mellan Alexandra "Kissie" Nilsson och Jackie Ferm.
Vad tycker ni om dessa två tjejer?

Jag har läst på några andra bloggar om vad dom tycker, och jag kan bara hålla med om att "Kissie" är en seriefigur som gör allt för att få alla blickar åt sitt håll och då är det verkligen ALLT. Silikonbröst, läppförstoring m.m m.m.. Vill hon ha allt detta silikon om 20-25 år?
Jackie där emot gör misstag men står för det hon har gjort som inte "Kissie" gör. Visst, lite silikon där med, men ändå med måtta.

Döm dom själva!


♥ Myshelg

Hej bloggen :)

Lite vad som har hänt i helgen :)

Fredag: I fredags bestämde jag mig för att åka och kika om jag hittade en ny bäddmadrass till min säng, hade bara köpt "tillfälliga" bäddmadrasser då jag köpte sängen, men dom fick vara med i 1 år och 19 dagar :P Jag hittade faktiskt en dubbelmadrass så slipper man "vallgraven" när dom glider isär :P Det blev en fejk Tempur alltså en Wellpur, den formar sig efter kroppen och är hur skön som helst :D Så nu är min ryggsmärta borta!
Framåt kvällen kom Ella och Dennis, skulle ha lite myskväll :) Vi kollade på en film innan älsklingen kom, sen blev det hemmagjord pizza, tjöt och måånga gäspningar :PLördag: Jag och älsklingen åkte ut till Junkyard och köpte ett par byxor till honom :) Sååå himla snygga!! Grr! ;D och så blev det även ett snabbt besök på Saab :) På kvällen hade vi en myskväll med levande ljus, god mat och en film. <3Söndag: Morgonen började redan 05.15 då Wille (hunden) skulle ut, snacka om att ögonen var i kors när man gick ur sängen, som tur var så somnade Wille om efter de att han vart ute :) Så fick iaf sova till 09.00 :P Sen blev det en morgon promenad med vovvarna, mat till dom och sen frukost till mig å älsk. Eftersom vi var hundvakt hela helgen och Wille har nästintill hållt oss halvvakna varje natt så blev det att vi fick gå upp och sova en stund till efter frukost :) Aldrig fel!! Både jag och älsk somnade som små barn och sov i 2,5 timme :) Kan det ha vart min/vår nya madrass skull att vi somna så skönt? ;PPusspuss <3

♥ Skönt...!

Hej bloggen :)
Som ni märkte så var det någon idiot som hackade sig in på min hotmail, verkar som det är någon liga som är igång just nu :S I alla fall så fixa jag så att Hotmail.com själva hjälpte mig att hacka sig in på min hotmail igen så jag kunde byta lösenord :) Men nu i efterhand så är det någon som försöker återställa lösenordet, alltså att mitt nya ska raderas och det som jag inte kunde ska komma tillbaka, men no no, så lätt ska den människan som gör det inte få :P Min hotmail borde vara populär när andra vill ha den med :P haha
Nog om hotmail :P

Nu har jag börjat jobba igen efter semestern och sjukskrivningen, är på min 3:e natt faktiskt :P Så i morgon är jag ledig, och då kommer älsklingen upp efter sin match som han var tvungen att vara med på :( :P Ella och Dennis skulle med komma på kvällen, så blir det "parmiddag", jag och Ella ska baka våran populära Hawaiipizza och bjuda våra pojkar på :D myspys!

På lördag ska jag och älsk åka och köpa ny bäddmadrass till min/våran säng :) måste ha en mjukare för ryggens skull och denna gången ska jag ha en hel över sängen och inte 2 små som bara glider isär. Hitta en på Jysk för överkommliga pengar :) Hoppas den är mjukare än dom jag/vi har nu :)

Nae, nu får det bli en film så att tiden går lite fortare :)
Pusspuss <3


Hawaiipizza


FAAAN FAAN FAAN!!!!!

Någon idiot har hackat sig in på min hotmailadress och bytt lösenord och det går inte att få tillbaka det genom att trycka "Glömt lösenord" Hur faan gör jag?! :'(

Har hela mitt liv och allt där ju!!! Helvete!!! :'(

♥ Sista veckan...

Hej kära blogg!
Nu är det grymt längesen jag skrev något känner jag :P Har som sagt semester, fast detta är sista veckan :( Sen börjar det igen :/ Ser inte alls fram emot det.
Jag och vart i Borås hos älsklingen i nästan 4 veckor, fast det blev en tripp till Trollhättan i 5 dagar iaf och självklart på Fallens Dagar :)
Kommer kännas jätte konstigt att vara ifrån varandra nu när jobben börjar :'( Hur kommer man klara det? :S

Under våran semester har vi vart i Varberg i några dagar, haft kalas för älsk och hans kusin Sara, Fallens, solat, badat och bara slappat :) Precis så en semester ska vara :) Fast nackdelen som har vart är att jag blev sjuk 1 vecka :/ Fick världens öronflamation, feber och förkyld, kan lova att det inte blev många knop den veckan. När jag äntligen började bli frisk så blev älsklingen förkyld, fast han kom lindrigt undan, fusk!! :P
Juste ja, har även provjobbat här i Borås som personlig assistent :) Det gick jätte bra, skulle trivas kanon om jag fick det jobbet :) Men det får jag inte reda på förens om 2 veckor :( Vill veta det NU! Får hålla tummarna :)

Igår köpte jag även en iPhone + att jag fick med ett skal gratis för 400 kr :) Trivs kalas bra med telefonen, fast som tur var så är älsklingen mer teknisk än mig så han fick fixa igång den genom iTunes, det skulle jag inte fixat själv tror jag :P hehe. Det är det man ska ha killar till ;P

Nu har ni fått veta lite vad som hänt under dessa 4 senaste veckorna :P
Pusspuss <3


RSS 2.0