♥ Tattoo Meltdown 2009 i Trollhättan : )


Tattoo Meltdown 2009
Nu är det dax igen för årets händelse i Trollhättan. Tattoo Meltdown är tillbaka för femte året i rad och i år kommer fler än 70 tatuerare från hela världen.

Vårt fokus ligger fortfarande på konsten och att vara en familjemässa - vi väljer att inte ha med saker som kan verka stötande.

Saker som du som besökare kommer att kunna uppleva på mässan är kids corner, liveband, piercing, tatuering, kläder, konst, modevisningar, tävlingar mm.


Öppet Fredag den 27 februari kl.14-24
Lördag den 28 februari kl.12-21



♥ Nice..



1                                                 2                                                     3

Hitta tre söta trosor på Halens, synd bara att det är string :P hehe
Vilka skulle du helst vilja ha om du fick välja ett par? : )

♥ At work..

Go´kväll på er : )
Just nu sitter jag på jobbet, har jobbat sen 21.00. Min brukare har precis somnat i stort sätt och så har jag gett henne välling genom peggen på magen, så nu är de lugnt fram tills mobilateamet kommer å ska hjälpa till att vända henne : )

Vad har ni gjort för skoj ikväll då? Kollat på Melodifestivalen kanske? :P Jag hann inte se så mycket eftersom jag var tvungen att åka till Shell innan jobbet och köpa en Loka citron, hade tänkt att köpa en liten röd djävul och sätta på rutan i bilen, en ny form istället för doftgran, men då är den såklart slut : ( :P Får se om dom får in den igen, för den är ju mycket sötare än dom där vanliga fula granarna.

Nu ska jag kolla lite på Tv och ta de lugnt en stund. : ) Men jag uppdaterar mer sen i natt. Kanske blir ett videoinlägg med, men vi fårse hur trött jag blir : )
Puss puss


Smög mig in på toan på jobbet och tog en ny bild :P Blev väl sådär, men får
skylla på att jag jobbar. haha

♥ L ö r d a g



Hej solstrålar : )
Idag är det hur fint väder som helst igen : ) Har fått såna vårkänslor nu. I mörmiddags satt jag ute i solen i 2 timmar, den värmde faktiskt så förhoppningsvis har jag fått lite färg i ansiktet nu : )
Vid 12.30 kom Emelie förbi en sväng efter hon slutat jobba : ) Vi drack lite kaffe å prata, sen åkte vi och handla lite, när vi kom till Ica så hade två bilar backat in i varandra, så det var rena kaoset på parkeringen. : P Så tog vi svängen förbi Statoil och idag jobbade Andre, så då blev det att vi stanna å prata lite med honom innan vi åkte hem igen : )

Idag ska jag jobba natt, egentligen skulle jag jobba hos min första brukare mellan 16-21, men så fattades de folk hos min nya brukare på natten, och eftersom hon inte har så många assistenter så får man ju ställa upp. Min första brukare har jätte många assistenter som kan hoppa in om de skulle fattas folk, så de är ju inga problem att få någon dit :P
Så jag börjar 21.00-07.00 : ) perfekt avslutning på månaden : )
Puss puss

♥ Favorit blogg?


♥ F r e d a g

Hej solstrålar : )
Passa extra bra att säga så idag eftersom det är så fint väder ute : ) Klarblå himel och sol som värmer : ) Får riktiga vårkänslor idag!
Idag åkte jag ut till Överby för att köpa skinjackan jag hade hängt undan, fick bli en brun eftersom det inte fanns några svarta kvar i stolek 36 :( men men :P den bruna är också fin.
Sebbe jobbade idag igen så var inne å prata en del med han också, kolla upp vilken affär han var butikschef i och det var Teknikmagasinet som jag skrev igår : ) hehe Gick även in på Gina en sväng å kollade, hitta en jätte fin tunika som passar bra att ha både till legins och barbent : ) så passa på att köpa den med. Fast får inte shoppa för mycket nu eftersom jag å Emelie ska åka till Ullared på Onsdag, eftersom det öppnar kl. 07.00 och man helst ska vara där då så man kommer in så blir de att vi får åka här ifrån Trollhättan runt 05.00 eftersom de är ett antal mil dit :P Men de ska bli jätte kul!

Just nu sitter jag på jobbet, går in extra idag, så jobbar från 14.00-00.00, så det är ett hästpass kan man säga :P
Nu ska jag gå ut å röka en sväng, men jag uppdaterar kanske senare om de finns tid, tror inte jag orkar efter jobbet, men vi får se : ) Puss puss


Tagen med webcam genom fönstret på jobbet : ) Dålig kvalite.
Men nu ser ni hur fint väder det är här : )

♥ Löning :D

Hej igen sötnosar : )
Åh, vad roligt det var att öppna lönekuveret idag, blev en glad överaskning : ) (säger inga belopp) Johanna och Emelie kom förbi en stund på lite kaffe, sen på eftermiddage åkte jag hem till Emelie, då blev de mer kaffe sen åkte vi ut till Överby så hitta jag en fin Skinjacka som jag la undan tills i morgon : ) så ska åka ut innan jobbet och köpa den. Så träffa vi även Sebbe på Teknikmagasinet tror jag affären heter :P (sorry sebbe(a) ) hehe. Så vi gick in å prata lite med honom : )
Sen åkte vi hem till Emelie å kolla på Sveriges värsta bilförare :P Skoja med Kattis, Emelies mamma å sa att vi skulle ställa upp nästa säsong :P hehe..


Undanlagd tills imån : )


Jag och Emelie bestämde även att vi ska åka till Ullared i veckan, för er som inte vet vad det är, så är det en jätte stor klädaffär med as snygga kläder för hur billigt som helst som ligger i Varberg : ) Ska bli spännande å köra genom Göteborg för första gången då med : )





Nu ska jag kolla lite på Fyxfällan, så får vi se om jag kanske uppdaterar en gång till innan jag lägger mig : )
Puss puss

♥ For summer


1                                                     2                                                   3


Vilken bikini skulle du vilja ha på dig på stranden i sommar? 1? 2? eller 3?

♥ T o r s d a g

God morgon : )
Idag har man hunnit med en hel del faktiskt :P  Frukost, Städat huset, Tvättat, Bäddat rent i sängen, Duschat & fixat ordning mig, och klockan är bara 13.00 : )
Känns bra, då kan man göra roligare saker resten utav dagen nu när de tråkiga är gjort : )
Johanna och Emelie kommer förbi om drygt en timme så ska vi dricka lite kaffe å tjöta :P hehe.. Så nu innan dess ska jag måla mina naglar : ) Var ett tag sen nu. Jag uppdaterar igen senare.
Puss puss



♥ Summer


Halens hade mycket snyggt i sin Vårkatalog : ) Blev lite småkär i dom här kläderna med : ) Vet inte varför, för dom är ju ändå rätt vanliga så, men gillade bilderna så var tvungen att visa dom.

♥ Bikini & Strandkläder


Hitta dom här söta bikinin i Halens-katalogen : ) Skulle lätt kunna ha den vita i sommar. Fastnade för den svarta eftersom det är små döskallar på den, fast de syns ju inte så bra på denna bilden :P


Så såg jag dom här shortsen och kjolen man kan ha på stranden när man spelar Volyboll eller något annat kul : )
Åh, nu vill jag att sommaren ska vara här! : )

♥ O n s d a g

Hej solstrålar : )
Idag blev det ett sent inlägg igen :P Har inte haft ork eller tid att sätta mig vid datorn på dagen, men nu så : )
Idag har jag vart hemma mestadels utav dagen, vart ute med hundarna gångra ggr, fast eftersom snön smälter nu så är det sätt blött å äckligt ute, så inte vart så kul att gå ut med två vita, långhåriga hundar :P Har även tvättat en del å grejat : )
Vid 17.00 ca åkte jag hem till Sarah, så stack vi och handla lite, sen blev det matlagning till Tobbe. Så busa jag lite med han :P Ringde upp från Sarahs mobil, så härmade jag henne så som hon alltid brukar säga till honom när han svarar "Heej älskling" (med bebisröst/ Gbgbrytning) och Tobbe hörde inte att det var jag så han svara gulligt "Heej bebis", sen kunde jag inte hålla mig för skratt och då fatta Tobbe att det var jag som drev med han :D haha, detta kommer du får äta upp läänge ; )

Nu ska jag kolla lite i både H&M-katalogen och Halens-katalogen som har kommit : ) Så får vi se om jag hittar något käckt att visa som jag fastnat för : )
Puss puss


Hitta en bild på Uno & Wille när Wille fortfarande är valp : ) är dom inte söta?

♥ Undersökning..

Tänkte göra en liten undersökning, som jag gärna vill att alla som besöker kan svara kort på : )
Skulle vart roligt!


♥ I Love...


Hitta dom här underbara bilderna från Varberg (våras sommarställe) fick sån längtan dit!
Våren i Varberg är en helt underbar stad! Skulle verkligen kunna bosätta mig där : )
 Har du aldrig varit där så åk dit : ) Ska åka dit så fort det blir vår och lite varmare i luften.
För er som inte vet vart Varberg ligger så är det i Hallands län, alltså Västkusten : )

♥ Today

Hitta en ny-gammal bild förut när jag kolla igenom mina bilder : ) Tänkte att jag kunde visa er den :P Inte för att den är så fin men de är bättre än att bara visa samma samma samma hela tiden : )


Nu har jag nyss kommit hem från Sarah och Tobbe : ) Suttit och pratat lite och kollat på Tv.
Idag ringde jag till tandläkaren- igen, har så ont i mina visdomständer :( Så fick en tid i morgon 12.30, hoppas dom gör något åt det denna gången eftersom jag va där för ca 2-3 veckor sen med samma problem :P
Annars idag har de inte hänt så mycket faktiskt, rätt lugn dag, jobbat lite å så :P
Nu ska jag fortsätta kolla på bilder så får vi se om jag kanske hittar några som jag kan visa er : )
Puss puss så länge..

♥ T i s d a g


God morgon sötnosar : )

Idag verkar det bli en lika fin dag som igår, med sol och blå himel : ) Underbart skönt! Idag vaknade jag rätt tidigt, gick upp vid 08.00 och var pigg : ) Inte ofta de händer. :P
Och idag är det semledagen, så idag får man äta måånga semlor :P hehe.. Hörde på nyheterna i morses att Prinsessan Victoria ska förlova sig nu, det var la på tiden :P haha.. Mycket som händer på en och samma dag : )

Idag ska jag jobba hos min första brukare, antagligen är någon sjuk, så ska vara där mellan 14-20 : ) Sen ska jag hem och ut med hundarna å sen åka hem till Sarah & Tobbe en sväng, måste lämna tillbaka busskortet jag fick låna utav Sarah så jag skulle kunna ta mig till jobbet idag :P
Har ni också så dåligt där ni bor att dom inte tar emot kontanter på bussen? Om man inte har ett busskort som funkar får man skicka ett sms, så får man tillbaka en biljett i telefonen som man visar upp?

Får skriva Grattis på namnsdagen till min kusin Mattias idag : ) Grattis grattis!! :D

Jag får uppdatera mer senare ikväll : ) Ni får ha en bra dag!
Puss puss

♥ Jacka & Kavaj


Den här skinjackan och Kavajen skulle jag verkligen inte tacka nej till att ha till våren : )
Grymt snygga! Båda kommer ifrån H&M

♥ To the summer


Var inne på H&M och kollade på Bikini till sommaren, blev lite smått kär i dom här tre : )
Lite kul att man fastnade för tre helt olika, de som påminner om varandra är trosorna.

♥ Foton



Här är några utav bilderna jag och Johanna Lindborg tog igår : ) Tycker färgerna är så fina på dom!
Blev jätte nöjd : )

♥ M å n d a g

Hej sötnosarna : )
Då var det måndag igen och nu är även lovet slut här i stan, de märker man när man är i Centrum, helt folktomt :P Fast de är rätt skönt de med när man är ledig på vardagarna å ska ut å göra något : )
Idag har det vart jätte skönt väder ute +3 grader och sol : ) Fått riktiga vårkänslor när man hörde hur snön smälte bort och de droppa vatten från taken : )

Idag har jag gått hemma å tjänat pengar :P rätt lyxigt : ) Åkte och hämtade Sarah i förmiddags när jag kört mamma till jobbet. Så kom Johanna förbi en sväng på lite kaffe med : ) Vi tre har blivit kaffekärringar på vardagarna :D haha..
Fick även några utav bilderna jag och Johanna tog igår : ) Ska lägga upp dom i ett annat inlägg senare ; ) Så ni får se hur duktig hon är : )
Har ni vart små slöa i kroppen idag? Nästan alla man träffat idag har sagt att dom vart det, kanske beror på vårsolen? :P

Nu ska jag kolla om jag hittar någon söt kjol eller något till våren/ sommaren : ) Längtar såå mkt efter värmen!
Puss puss


Minns ni hur jag såg ut innan hårförlängningen? :P Här är en bild före och en efter : )
Bilden till höger tog jag och Johanna igår till min bloggdesign : )

♥ S ö n d a g

Hej sötisar : )
Idag när jag vaknade, de första jag gjorde var att känna efter om jag hade huvudvärk, men de hade jag inte :D wiie..
Jag & Johanna hade bestämt att vi skulle ta bilder på förmiddagen innan jag började jobba, och så blev det : ) Runt 12 kom Johanna hit, vi satte på lite kaffe och sen börja vi fota : ) Blev en kaffe och cigg paus efter ett antal bilder :P Sen fortsatte vi : ) Shiit va fort minnet blev fullt i kameran :P Får hoppas att det blivit några snygga bilder iaf : ) hehe

Vid 14.30 åkte jag hem till den tanten jag skulle vara Ledsagare åt, alltså att man följer med som stöd : ) När jag kom upp till hennes lägenhet, de första hon sa var "Samordningen sa inte att en docka skulle komma : )" Naaw, va sööt du är! : ) 
När vi kommit hem igen så var klockan 19.00 så sa hon "sätt du dig en stund så tjänar du mer pengar ; )" haha :D De hade hon ju rätt i, så satt å prata 30 min : ) Så på Tisdag ska jag kanske följa med henne till Frisören, så ska vi ta en kaffe på stan med : ) Kan bli mysigt..
Puss puss


Lekte lite med photoshop innan, hehe, bilden blev såhär, utan fantasi
och trött så får de bli enkla saker som går fort att göra :P
Suddig, jag vet :P hehe

♥ Fakta

♥ Ditt fullständiga namn?; Sandra Marie Kantosalmi
Född?; Tisdagen 14 februari. År 1989. Kl. 15.20 På BB Näl Trollhättan
♥ Uppvuxen; Sylte i Trollhättan
♥ Svensk?; Halvsvensk, pappa är finsk
♥ Längd?; 160 cm
♥ Vikt?; 63 kg
♥ Ögonfärg?; Brun
♥ Riktiga hårfärgen?; Brun
Utbildning?; Gick Omvårdnadsprogrammet så är Undersköterska nu : )
Syselsättning?; Jobbar som personlig assistent & Undersköterska
Röker?; Ja
Dricker alkohol?; Ja, fast väldigt längesen nu
Körkort?; Ja, tog de 7 December 2007
Egen bil?; Nej, inte råd med det som timanställd :(
Bor du själv?; Nej, bor hemma fortfarande, står i kö till lägenhet
Har du husdjur?; Ja, två hundar. Uno & Wille som är av rasen Coton De Tuléar
Om du har husdjur, är det din(a) egen/egna?; Båda hundarna är mina, men familjen tar hand om dom tsm :)
Pojkvän/ Flickvän?; Nej, inte sprungit på min prins än :P
Vad heter han/ Hon?; -----
Hur träffades ni?; ----
♥ Vill du ha barn?;
Självklart : ) När jag hittat den rätta killen
Favorit namn?; Paloma & Elfrida

Nu kanske ni fått veta lite saker som ni inte viste innan : ) Kan ju hoppas på de :P


♥ Undersökning

♥  Vad får dig att besöka en blogg fler gånger än 1?
♥  Vad tycker du är intressant/ roligt att läsa om?
♥  Har du några favoritbloggar du besöker varje dag?



♥ Shopping




Idag åkte jag och Emelie ut till Överby en sväng och köpte Sarahs födelsedagspresent : ) Som blir rätt försenad eftersom hon/du fyllde år 5 feb :P Bättre sent än aldrig ; )
Har haft sån huvudvärk idag igen, trodde det berodde på att jag druckit för lite kaffe för de släppte lite när jag och Emelie köpte oss kaffe på Överby, men huvudvärken kom tillbaka lika fort igen : (
Vi var inne på Gina Tricot en snabbis och kollade på jeans, så nu väntr man bara in lönen så blir det att införskaffa nya byxor och tröjor : )

Puss puss

♥ L ö r d a g

Hej sötnos : )
I natt har jag sovit jätte skönt : ) Idag skulle egentligen jag och Johanna ta lite nya bilder till min nya bloggdesign, men så har hennes bil gått sönder eller vad de nu var, så hon var tvungen att fixa den, och de hinner säkert bli mörkt innan det blir klart, så får ta de i morgon innan jobbet istället : )
Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa ordning mig, så ska jag åka hem till Emelie en stund istället : )
Vad ska ni hitta på idag?

Uppdaterar senare idag : ) Puss puss

♥ Same.

Som ni kaske har sett på bilder så har jag rätt höga kindben, rund näsa och lite bredare ansikte? :P
Det beror på att jag har lite Samiskt blod i mig, har lyckats få lite utav deras utseende : )
Rätt konstigt att ett utseende kan komma tillbaka i släkten efter jätte många år.
Många tror att Samer håller på med sina renar uppe i Norrland och går med sina Samedräckter, men Samer är precis som oss alla andra. Dom har vanliga jobb å hus och går i vanliga kläder :P hehe.

Ser ni någon likhet i våra ansikten? Formen osv? :P


♥ F r e d a g

Hej på er sötnosar
Idag har jag jobbat igen, efter att ha vart ledig i nästan 1 vecka :P Samordningen ringde till jobbet idag och fråga om jag kunde vara ledsagare åt en gammal dam på Söndag, hon skulle tydligen på något möte mellan 15.00-19.30, visst kan jag det :P Kul att testa något nytt med : )

I morgon ska jag och Johanna fota lite, eftersom jag ska få en ny bloggdesign, så måste jag ha "speciella" foton eftersom designen ska se ut på ett speciellt sätt : ) Ska bli jätte kul, speciellt när vi ska använda Johannas systemkamera för 12.000 kr :O Då borde bilderna bli grymt bra : )
Så ni får nöja er med gammla bilder tills dom nya är tagna ; )

Puss puss

♥ T o r s d a g

Hej hej bloggen : )
Idag har jag mått lite sisodär, vaknade med värsta huvudvärken, så efter jag ätit frukost och vart ute med hundarna gick jag och la mig, somnade 1 timme, men när jag vaknade så mådde jag fortfarande konstigt. Eftersom Sarah, Johanna och Emlie skulle komma på kaffe vid 13.30 så var jag tvungen att ta mig upp och ta en lång varm dusch, då mådde jag lite bättre faktiskt : )

Så idag har vi 4:a druckit kaffe/ the och pratat en massa :P Vid 17.30 åkte vi hem till Micke (Johannas pojkvän) så drack vi kaffe där igen :P Runt 19.00 åkte vi hem till mig så jag kunde hämta bilen, så åkte vi hem till Sarah en stund, men då började jag må dåligt igen, så stannade bara 20 min, sen åkte jag hem igen, så har halvsovit framför Tvn nu i nån timme, funderar på att lägga mig och sova snart faktiskt, så idag blir de inga fler inlägg, tyvärr : (
Får gottgöra er i morgon istället när jag kommit hem från jobbet : )
Hade så bra, sov gott sen : )
Puss puss





♥ Utmaning

Jag utmanar er att skriva minst 3 klantiga saker ni har gjort under detta året? : )


1. Fixa en P-bot på 300 kr, kom försent till bilen efter biljetten gått ut

2. Brände motorn till vindrutetorkarna

3. Övertrassat kontokortet


Skriv en kommentar om du är med på utmaningen, roligt att se om det är fler som är lika klantiga som jag :D

Dom jag utmanat är:
Denise
Sarah
Yvette

♥ Storlekstabeller

Tycker ni de är lika svårt som jag när man ska beställa kläder från olika sidor, att veta vilken storlek man har om det inte står i S,M,L, XL... Eller 34, 36, 38, 40?
Leta rätt på tabeller så man kan jämföra vilken storlek man har så det blir rätt när man beställer kläder/ skor nästa gång : )

Jämförelsetabell skostorlekar
UK2345678
US 3456789
SVE3434²/³35¹/³ 3636²/³37¹/³ 3838²/³39¹/³ 4040²/³41¹/³ 4242²/³

Jämförelsetabell skostorlekar
UK91010½1111½1212½1313½
US 1010½1111½1212½1313½1414½
SVE43¹/³ 4444²/³45¹/³ 4646²/³47¹/³ 4848²/³ 

StorlekMotsvarar
3XS, 46, 36/38
4S, 48, 39/40
5M, 50, 41/42
6L, 52, 43/44
7XL, 54, 45/47
8XXL, 56, 48/50

♥ Mina ögonstenar

♥ Uno & Wille är de bästa jag fått in i mitt liv. Utan er hade jag känt mig så ensam.
En hund sviker en inte som både vänner & pojk-flickvänner gör. En hund är den bästa trösten om man är ledsen och även ens bästa vän när man är ensam! ♥


♥ O n s d a g

Hej sötisar : )
Idag har det inte vart mycket bloggande från min sida :P Precis samma som dom senaste 2 dagarna. Men men, så kan de vara :P hehe
Idag har jag för ovanlighetens skull varit med Sarah, suttit och tjötat som vanligt, när vi skulle fixa kaffe så var såklart de slut efter allt kaffe drickande dom senaste dagarna :P så de va bara att åka till affären och handla, så satt Jonas i kassan :D länge sen man såg han nu : )
När kaffet var klart och allt var frid och fröjd så satte vi oss och läste varsin Hänt Extra tidning :P Måste ju ha lite koll på kändisarna :D hehe

Vi tog oss även en långpromenad med hundarna runt golfbanan uppe i skogen, shiit va dom sprang : ) Såå söta! <3
När vi kommit hem igen så ringde jag till syrran och kolla hur det gick med brödet hon skulle baka idag, så sa hon att första plåten skulle vara klar om 30 min, så jag och Sarah fick komma bort och äta nybakat bröd, mums, finns inget godare tror jag : ) Sen åkte vi hem till Sarah en stund och tjöta om precis allt.
Och nu är jag hemma igen och är super trött, funderar nästan på att sova snart :P Dum som man är så tar man ingen direkt sovmorgon fast man är ledig och ska vila upp sig, nej nej upp med tuppen och fullt ös hela dagen som vanligt :P
Nu ska jag iaf ladda ner lite nya penslar till photoshop, så kanske man kan göra några skojsiga bilder och visa : )
Puss puss


♥ Ansiktsmassage/ behandling

Guud så skönt!! Rekomenderar verkligen att lägga pengar på det och bara unna sig själv något en tråkig vardag mitt i veckan : ) Jag kommer verkligen boka ny tid när lönen har kommit vill jag lova.
I min lilla bokning så ingick massage, olika behandlingar med olika oljor, krämer å massa smått å gott samt handmassage med en go olja och så plocka hon ögonbrynen åt mig, hur bra som helst ju : ) Då slapp jag göra de tråkiga när jag kom hem, spara massa tid där ; ) hehe..


Ett tips om du inte vet vad du ska ge din mamma, flickvän, syster, kompis i present, köp ett presentkort på en ansiktsbehandling/ massage, uppskattas utav dom flesta : ) För det är ju inget man går och bokar tid för själv annars : )

För er som bor i Trollhättan eller i komunerna runt om boka tid hos Beautylicious. : )


♥ Sandra dagen ; )

Namnet Sandra är en kortform av Alexandra som är en feminin form av Alexander. Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan slutet av 1800-talet.

Namnet var ett av 1980-talets stora modenamn. På drygt 10 år gick namnet från ingenstans till plats nummer 6 på listan. Därefter har populariteten avtagit igen. Majoriteten av de som heter Sandra är under 30 år. 31 december 2005 fanns det totalt 28 917 personer i Sverige med namnet Sandra varav 24 155 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 250 flickor namnet, varav 177 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 17 februari.



♥ T i s d a g

Hej bloggen : )
Idag är det verkligen inte min tur dag. I förmiddags så åkte jag på ansiktsmassage. Jag parkerade i ett parkeringshus i Centrum, gick och betalade biljett och satte den i framrutan. När jag kom tillbaka för att åka och hämta Sarah så sitter det en P-bot på vindrutan, faan va sur jag blev!! Som tur var så var det bara på 300 kr, då visade sig att jag hade kommit några minuter försent efter biljetten gick ut och såklart så har de gått en Lapp-Lisa just där dom minutrarna :@ Åh! blir så sur.. men men, bara att betala och se glad ut, så får jag försöka komma i tid nästa gång eller betala 1 kr extra :P hehe..


Åh surt!!!

Resten utav dagen var jag med Sarah, drack kaffe som vanligt :P Åkte ut till Överby en sväng, så köpte sötisen en present till mig, de blev ett armband. : ) När jag öppna asken armbandet låg i blev jag hur glad som helst :D Har haft ett likadant för 2 år sedan fast lite smalare, så gick de sönder och blev as ledsen då, eftersom de va köpt i Norge, men nu fick jag ett nytt :D Tack både sötis Sarah & Tobbe : )


♥ Drinkskola



Har kokat ihop en liten barskola : ) Fast i detta klippet är det bara en drink som beskrivs :P
Kommentera om ni tycker detta var en rolig grej och vill se mer utav det eller om de sög helt :P haha
Puss

♥ Perfekta för dig...

Hur ska den perfekta pojk-flickvännen vara för dig?
Är det viktigt med utseendet eller är de insidan som räknas?
Hur blir du intresserad utav en kille/tjej?
Har du partner, hur träffades ni? Vad fick dig att fastna hos just honom/henne?
Går du efter vissa kvar när du söker partner?





♥ M å n d a g

God kväll sötnosar : )
Idag har jag inte haft tid att blogga som ni kanske sett :P Inte hänt så mycket från igår.. hehe. Sarah och Johanna kom förbi en sväng förut, drack massa kaffe å tjöta i över 3,5 timme :P Typiskt tjejer ; D hehe..

Jag skrev ju igår att jag skulle börja med min pulverdiet idag igen, men kände verkligen ingen motivation till det : ( Blir lite besviken på mig själv faktiskt, men ska försöka ta mig ner ett antal kg ändå på något sätt :D Man går ju inte direkt ner i vikt utav att träna, men man får ju grymt mycket snyggare kropp iaf : ) Så får nog bli att köpa nytt gymkort och komma igång med träningen igen : ) Har inte funits någon tid till träning nu de sista, bara vart jobb : ( Rätt trist!

I morgon blir det Ansiktsmassage i 1 timme : ) Ska bli så skönt! Tänkte börja med det nån gång i månaden nu : ) Kul att lägga pengarna på vettiga saker än bara strunt man blir trött på :P

Nu ska Sebbe hjälpa mig lite med bloggen, snäll som han är :D Så får vi se om ni märker någon skillnad sen ; )
Uppdaterar om en stund igen : )
Pusspuss




♥ Suuck...

Nu har jag suttit och funderat på vad man kan göra för något skojigt att visa er, så när jag äntligen kom på det och gjort färdigt allt, så går det inte att ladda upp : (
Är det inte typiskt?!

Ska sitta ett tag till och försöka lägga upp det, annars får jag försöka i morgon igen : )
Puss

♥ Weii

Hej sötnosar : )
Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, känndes extra skönt att komma hem idag när jag vet att jag är ledig nu minst 3 dagar i rad : )

I morgon tänkte jag försöka komma igång med min pulverdiet igen, fick så dåligt samvete att jag var tvungen att sluta med den för jag blev sjuk, men nu ska jag fixa det : ) Vill gå ner 5-7 kg så jag väger 59 eller 57 kg : ) De är mitt mål :D Och det kommer nog bli lättare denna gången med när vi är 4 stycken som ska börja, jag och pappa startar i morgon, Sarah startar i mitten utav veckan och Emelie antagligen i morgon med : ) Känns bra att pappa är med på de också då kan vi ha koll på varandra här hemma :D

Lovade att jag skulle göra ett lite "roligare inlägg" till er än att bara sitta å läsa tråkiga saker om mig :P hehe..
Får fundera en stund vad man kan hitta på ; )
Puss puss





♥ S ö n d a g

God morgon sötnosar : )
I natt har jag sovit riktigt gott, kände att de var behövligt efter att ha jobbat 44 timmar på samanlagt 4 dagar, de är en heltids tjänst + lite till :P
Har ni någon gång kännt hur hårt hjärtat slår när ni försöker somna? Jag kände det igår så jag tog pulsen på 1 min, i vilopuls ska man ligga runt 50-60 slag (har jag för mig) men jag kom upp i 93 slag på 1 min, ändå hade jag legat i 2 timmar :S Då blev jag rädd :P De enda som han hända är att man svimmar och när man är bortsvimmad så lugnar kroppen sig själv, så de är inget farligt, men de känns så äckligt :S

Idag ska jag jobba kväll, börjar vid 14.30-21.00 men kvällarna brukar vara lugna å sköna, spec. på helgerna : ) Så efter idag är jag förhoppningsvis ledig hela 3 dagar, hur skönt som helst : ) Så ska både Jag, Emelie och Sarah börja med pulverdieter denna veckan med : ) Ska bli skönt att komma igång med den igen : )

Nu ska jag duscha och fixa ordning lite innan jobbet : ) Ska försöka uppdatera något skoj senare ikväll, kanske ett makeup tips eller något annat käckt : )
Ha en bra dag allesammans, Puss puss



♥ Bilder från dagen..




Här är några utav bilderna som togs under födelsedagen : )
Den lilla Guldgubben på ena bilden, min morbror tyckte pappa var lik honom, så var bara tvungen att visa den :D
Tack för alla vackra blommor jag fick i så många fina vårfärger : ) Kändes som att de va sommar när man såg dom!

Bild 1: Emelie, Jag, Pappa,Morbror med handen, Gittan på resturangen.
Bild 2: Emelie & Jag hemma hos syster
Bild 3: Några utav mina fina blommor jag fick : ) <3
Bild 4: Pappas kopia :D haha (skoja)



♥ Om min 20 årsdag : )

Berättar lite om 20 årsdagen : ) Förlåt för att jag ser så sur ut :P hehe, men är jätte glad :D
Kommentera om den inte funkar : )
Puss puss


♥ Ansiktsbehandling

Idag har jag äntligen bokat tid för en Ansiktsbehandling på stans bästa ställe Beautylicious.
Rekomenderar verkligen er som bor i närheten utav Trollhättan att gå till Beautylicious om ni ska göra en behandling, finns massa olika att välja på : )

Så på Tisdag, alltså på min Namnsdag ska jag åka dit och få en bahandling på 1 timme : )
Längtar såå!!


♥ På väg hem till mig : )

Nu har jag beställt dom fina skorna jag hittade och visade er, så nu är dom på väg hemåt :D
Fast de dröjer ett tag tills jag får dom, blir i slutet av mars :P men men, bättre sent än aldrig.



♥ Alla hjärtans dag = 20 år idag :D

Idag fyller man 20 år :D Tiden går så fort!! :D Nu hinner jag inte sätta här och blogga, nu är de dags å firas : ) Hörs senare ikväll..
Puss puss





♥ Best ever

Igår köpte jag en Volymmaster för att testa om den verkligen funkade och de gjorde den kan jag lova : )
Bästa uppfinningen någonsin för att få volym på sitt hår : )
Du borde testa du med! Den är guld ♥





♥ Shoes

Var inne på H&M och kolla på lite sommarskor, hitta tre par som jag blev kär i, måste bara ha dom : ) Så nu är de å vänta in nästan lön så blir de en tripp till H&M och shoppa : )





Vad har du för favoriter? : )


♥ Waah!

Fredagen den 13:e

Undra hur dom flesta fått sina körkort igentligen? :O Jag och Sarah åkte och handla lite dricka å gott gott som vi skulle ha till filmen vi skulle kolla på nu ikväll, när vi var på väg hem till Sarah & Tobbe så är de först en Saab som nästan kör in i baken på mig :O men han som körde Saaben blev lika rädd som jag, så han bromsa rätt bra som tur var, sen kom de en skåpbil och kör hur nära som helst, och det är ju ändå halt eftersom de är -13 grader ute, så jag bromsa till lite så att han skulle fatta att hålla avstånd, då börjar idioten blinka med helljuset och grejor :S Tycker ni jag gjorde rätt att trycka till på bromsen en snabbis?

Nu ska jag kolla klart på Let´s Dance och greja lite vid datorn innan jag måste sova, eftersom jag ska upp och jobba i morgon på min 20 årsdag :( Men men, vad gör man :P

Ni får sova så gott : )
Puss puss



♥ F r e d a g/ sista dagen som 19 åring..

Hej bloggen : )
Som ni kanske märkt så blogga jag ingenting igår, de beodde på att jag hade fått virus i datorn på något konstigt sätt :S Men nu är den fixad, tack vare Patrick, tusen tack : )

Idag är de sista dagen som 19 åring :D Känns super bra! :D Så i morgon kan man börja gå på systemet när man känner för de utan att behöva fråga syrran om hon kan köpa ut : )
Känns som man är ett kärleksbarn när man fyller år på Alla Hjärtans Dag : ) Älskar den dagen!! :D
Men i morgon måste jag jobba, sla jobba 2 timmar i Mobilateamet, alltså man kör runt i en utav komunens bilar och åker runt till olika brukare här i stan och hjälper dom assistenter som jobbar. Ska bli spännande :P

Uppdaterar senare ikväll igen : )
Puss puss



♥ No, no, no..

Hej igen sötisar : )
När jag kom hem i morses så var jag ändå rätt pigg, så satte mig och åt frukost och läste tidningen, hann även prata lite med mamma, men sen kände jag att de va sängen som kallade :P Vaknade runt 14.20, kände att jag lätt skulle kunna sova några timmar till, men ville ändå komma upp å ha lite "dag" innan sängen igen :P

Så idag har jag bara vart hemma å tagit de lugnt, kollat en hel del på Tv. Lss ringde förut igen och sa att jag börjar jobba 07.00 i morgon hos samma brukare som jag va hos i natt :S Kommer vara helt död känner jag. Ska stänga av telefonen på fredag så jag kan få vara lite ledig nu när man har jobbat 40 timmar på 4 dagar. :P

Får uppdatera i morgon igen, ska antagligen snart sova så jag orkar med i morgon :P

Sov så gott.. Puss puss

♥ Ett snabbt inlägg..

Hej sömntutor ; )
Åh vad skönt! Nu är de bara 2 timmar kvar tills jag får åka hem till mina goa säng och sova lite jag också : ) Men är förvänadsvärt pigg faktiskt :P Bara gäspat 3 ggr under hela natten, ändå sov jag bara 1 timme innan jag började vid 19.30 igår kväll :P

Undra om de spökar i detta huset, eller om de är jag som hört konstiga saker under natten? :S Lät som att någon ropade, så trodde det var brukaren som ropa till, så gick och kolla efter, men hon sov jätte djupt :S

Deras matsvin (marsvin) som jag kallar dom :P har hållt på en hel del i natt med, gnagt på burgallret och fört massa oljud ifrån sig :P

Nu ska jag kolla igenom medicinpärmen och se vilka mediciner som ska ges nu på morgonen så man har lite koll iaf : ) Och så får jag ta och skriva lite i Dagboken som dagpresonalen kan läsa när dom kommer : ) Så vet dom hur natten varit. : )
Jag uppdaterar senare idag när jag vaknat någon gång på eftermiddagen kan jag tänka mig :P
Ni får ha en bra dag i skolan eller på jobbet sen när ni vaknar om nån timme :D
Puss puss

♥ Problem med bloggen?

Hello cute :P
Har suttit här och försök att uppdatera bloggen, men den vill inte som jag :P Så vi är lite ovänner just nu :P hehe
För någon timme sen fick jag hjälp utav mobilateamet, hon som jobbade där idag gillade jag inte, hon prata med mig som jag inte kunde någonting :S Så sa jag åt henne att jag fatiskt jobba här igår och har gått brevid så jag vet vad som ska göras, då blev hon lite små sur verka de som :P Ja, de finns folk till allt :P haha, bara att inse : )

Har precis kollat klart på en film och gått lite i mellan åt och kollat till brukaren så hon sover gott och de gör hon : ) Usch, tycker de är så jobbigt att behöva smyga så som man gör för att inte väcka hennes man och dotter som sover, men de går ändå inte att vara helt tyst hur man än försöker, deras hallgolv knäpper och knarrar när man går på de, så man hörs när man är uppe å rör på sig :P

Men men, de är la inte allt för kul för er att läsa vad en assistent gör om nätterna för att hålla sig vaken :P
Nu får jag sätta på en annan film så jag inte somnar tor jag :P och om 1-2 timmar kommer nattpatrullen och hjälper mig, sen är de medicindags på morgonen och sen hem å sova : )

Hoppas ni sover gott i era goa varma sängar : )
Puss puss


♥ Bloggen är med på jobbet

Hej sötisar! : )
Om jag känner dom flesta rätt nu så ligger ni säkert i sängen, antingen kollar på någon film eller försöker sova inför en ny arbetsdag i morgon. Själv sitter jag på jobbet just nu, har precis sondmatat, alltså dragit upp flytande mat i en spruta som man sedan ger genom en slang på magen.
Nu är klockan 23.21 så har lite "fritid" fram tills 01.15 ungefär, sen kommer mobilateamet och hjälper mig att vända brukaren, så hon får ligga lite på sidan och sova. Sen är de "fritid" igen fram tills 04.30 då kommer nattpatrullen och hjälper mig att göra samma sak. :P Så de är en del spring här on nättena.

Nu ska jag kolla på en film tänkte jag, har tagit med mig några som jag får kolla på genom datorn.
Sov så gott : ) Jag kommer säkert uppdatera en gång till under natten : )
Puss puss




♥ T i s d a g

God morgon sötnosar!
I natt har jag sovit jätte gott, fast de gick inte så bra med att vända på dygnet som jag skrev att jag skulle göra :P Somnade vid 23.00 igår, orkade inte hålla upp ögonen efter 11,5 timmes jobb :P Så nu har jag precis ätit lite frukost och kollat på TV, tänkte hoppa in i duschen snart så man vaknar till lite, så kommer Johanna förbi på en kaffe senare idag : ) Altid skoj med lite besök : )
Måste även måla om nagellacket på mina tår, trött på de ljusrosa nu :P hehe, dags å byta : )

Nu ska jag ner å tvätta lite och sen duscha, men uppdaterar senare : )
Puss puss




♥ M å n d a g

Hej sötisar : )
Idag jobbade jag första gången ensam hos min nya brukare, har ju bara gått brevid och kollat innan, var jätte nervös eftersom det är så mycket vård hos henne. Så i natt har man inte sovit många timmar, sista gången jag kolla på klockan var 01.10 och ja skulle gå upp 04.45 så jag skulle hinna ta mig genom hela stan och en bit utanför med buss. Men dagen gick bra : ) Så är lite stolt :D haha.
När jag var och jobbade hos min brukare ringer Bemanningen (mitt andra jobb) och frågar om jag kan jobba på Humlansäldreboende från 17-20.30, och jag slutade vid 15 hos brukaren, men jag tackade ja så det var bara att åka hem, byta kläder, fläta håret och dra iväg till ästa jobb :P Så samanlagt har jag jobbat 11,5 timmar idag :P
Har i stort sätt nyss kommit hem från jobbet, så nu ska jag försöka vända på dygnet eftersom jag ska jobba natt i morgon :P Men gjorde ju det i sommras så de ska nog gå bra : )

Det var lite om min dag : ) Hur har din dag varit?

Puss puss


♥ Bild & Musik klipp

Nu har jag lyckats få in videoklippet men fick se att det ä väldigt dålig kvalite på bilderna som visas : / Hoppas att ni står ut med det i alla fall : )

Tycker ni att de är roligare att gå in på en blogg med videoklipp än en med bara text å bilder? Skriv en kommentar : )
Kommentera även om man inte kan se videon : )

Puss puss


♥ S ö n d a g

Idag har jag inte gjort något speciellt egentligen, åkte ut till Överby en snabbis och kolla på ett par jeans so jag funderar på att köpa som man kan tracha lite : )
Annars har jag bara suttit och försökt få ihop ett klipp med bilder å musik som ska visa "mitt liv" genom åren :P Så nu försöker jag ladd upp de på Youtube men de vill tydligen inte funka, tänkte visa de för er, får testa igen senare : )

Vad har du gjort idag? Vad brukar du göra på söndagar som är roligt?
Söndagar är så tråkiga, finns inget att gör : / man sitter bar och väntar på att gå och sova så att en ny arbetsvecka börjar :P hehe..

Nu ska jag kolla lite på Beck som gårpå Tv.. Lägger upp klippet sen om de funkar : )
Puss puss



♥ Bilder från myskvällen

Vad hittar ni på ikväll? Själv har jag bara suttit och kollat på Tv och haft urtråkigt. Inget festande här inte : / Men jag får nöja mig med att ha druckit vin igår : ) Får tänka på Kolhydraterna :P hehe.
Lovade ju förut att jag skulle lägga upp ett litet klipp på Tobbe, Sarahs pojkvän när han löjlar sig lite :D De roligaste med klippet är att han inte vet om att jag filmar han, men till sist märker han ju det :P Tråkigt också att det blev mörkt, men ni får kolla väldigt noga för att se honom ; ) hehe..
Tänkte även lägga upp någon bild med, så i får se hur mysigt vi hade det : )


Om inte videoklippet funkar, skriv en kommentar : )


♥ L ö r d a g

Hej hej : )
Igår var jag ju som sagt hos Sarah och Tobbe på tjejkväll, eller tjejkväll å tjejkväll, myskväll skulle jag nog mer kalla det :P Egentligen skulle Emelie komma förbi efter hon slutat jobba, men hon kom aldrig, för hon var trött. så det blev bara vi iaf. : ) Vi försökte göra några videoupdate som vi tänkte lägga in, men dom blev väldigt mörka, men filmade tobbe utan att han vet om det, så får lägga in den sen : ) Så får ni se lite iaf.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, kom hem vid 13.30 från Sarah då la jag mig framför Tvn och kolla på massa repriser som man inte sett.
Ska kanske träffa Johanna senare ikväll en stund, så får vi se vad man kan hitta på.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta men lägger in videoklippet på Tobbe senare : )
Puss puss

♥ Första videoklippet

Hej hej : )
Idag har jag och Sarah gjort våra första videoklipp på oss själva, så nu får ni se hur jag ser ut och låter i verkligheten eller vad man ska kalla de :P hehe. Det var riktigt kul att filma faktiskt, så det blir det nog mer utav : ) Så här blev det iaf : ) Nu ska jag snart hem till Sarah tänkte jag, så det blir kanske mer uppdatering ikväll, annars i morgon när jag kommer hem. Det hörs ganska dåligt föresten vad jag svarar när Sarah frågar hur jag fick ut mitt vin, men jag svarar iaf att jag fyller 20 nästa lördag ; )
Kommentera om ni tycker att jag ska fortsätta med videoupdates eller inte : )
Pusspuss


♥ Grattis Sarah!!

Idag fyller Sarah 21 år :D
Nu börjar du bli gammal, snart ser man dina rynkor komma fram ; ) haha..
Så nu tycker jag att ni ska gå in och skriva en Grattis kommentar till henne
: )
Ett stort GRATTIS till dig gumman!


Haha, så sööt :D


♥ T o r s d a g

Hej hej : )
Idag har man vart tillgänglig alltså gått hemma å tjänat pengar :D Kan inte bli bättre.
På förmiddagen idag har man inte gjort allt för mkt, mest tagit de lugnt, gick hem till Johanna vid 4 tiden, perfekt att vi bor så nära varandra att man kan gå : ) hehe. Vi satt och drack massa kaffe å tjöta, rökte även en del :P Konstigt att det är så socialt att röka igentligen :P
Vi bestämde att Johanna, Sarah och jag ska till café Strandgatan imorgon och ta en fika å tjöta : ) Ska bli riktigt trevligt! Så nu har man precis kommit hem och bytt om till myskläder, blir nog att kolla på Tv ikväll som vanligt :P hehe
Har även lagt över en del bilder å filmer från min andra hårddisk till denna datorn idag, så nu har man lite mer saker att greja med :P Får försöka ta lite nya bilder någon dag.
I morgon ska vi tre göra vårat första videolinägg till våra bloggar, så får vi se hur de blir :P Om ni kanske får höra oss tjata eller om vi kanske ska ha någon låt spelandes och ni bara får se rörliga bilder på hur vi ser ut ; ) Återstår att se i morgon : )

Har inte så mycket mer att berätta just nu, får uppdatera senare ; )
Puss puss


Hitta en bild på mig och Stéph från förra våren, visst är hon söt. : )

♥ Made in Sweden

Är det någon utav er som kollar på Made in Sweden? : )
Tycker de programet är jätte bra! : ) Och speciellt när det är en från samma stad som är med :D Kim.
Måste vara en vardagskrock :P gått från en vanlig vardag till att uppträda och bli
fotade och intervjuade. : ) Men kul verkar dom ha : )


♥ Snö igen :(

Förut när jag och mamma var och handla så var det ingen snö när vi åkte dit men när vi kom ut från affären så hade det kommit rätt mycket snö :O och ändå var vi bara där inne ca 30-40 min.
Usch, jag som hoppas på vår och värme snart. : ) Så man kan använda alla fina sommarkläder man köpt : )

I morgon ska jag ringa och friskskriva mig till jobbet, känner att jag är såpass pigg att kunna jobba nu igen : ) Och så ska jag och Johanna ta en kaffe i morgon eftermiddag när hon slutat jobba : ) Ska bli riktigt trevligt!

Nu ska jag kolla lite på Tv och göra ordning varmchoklad och en rostad macka tänkte jag : )
Hörs senare.. Puss puss


♥ O n s d a g

Hej hej : )
Nu äntligen mår jag bättre : ) När jag pratar låter jag jätte förkyld fortfarande men är inte så förkyld som jag låter :P
Idag har jag bara tagit de lugnt, vart ute och gått med hundarna lite, usch va råkallt de är ute idag :S Skönt att vara inne då : ) Förut ringde Lss och gav massa tider jag ska jobba nästa vecka, fick även en natt jag ska jobba :D åh, älskar att jobba natt : )
Nu om en stund ska jag äta så ska jag åka och handla lite sen, så får vi se hur "frisk" man igentligen är :P

Känner mig så tråkig att man inte har några nya foton att lägga ut, man orkar ju inte direkt ta någa när man är sjuk :P
Men får börja videoblogga lite med Sarah, så kanske de blir lite roligare att gå in här på bloggen? : )

Kommentera också vad ni tycker om mina makeup tips, är det något att läsa eller inte? Så jag vet om jag ska fortsätta med dom : )

Hörs senare
Puss puss

♥ 8 saker om mig som ingen vet

Var inne och läste Denises blogg förut att hon blivit utmanad att skriva 8 saker om sig själv som ingen annan vet om :P Ja, något åt de hållet iaf :D haha, Tänkte hoppa på den utmaningen :P

1. Jag skulle egentligen heta Louise..

2. Vi umgås inte med någon på pappas sida, förutom farmor.

3. Många i min släkt är alkoholister

4. Inte träffat mina kusiner i Finland på 9 år

5. Läkarna misstänkte att jag hade en dödligsjukdom för 4 år sen

6. Har extremt svårt med engelska

7. Har vägt 97 kg

8. Har bara färgat håret 1 gång i hela mitt liv : )


Var med på utmaningen du också : ) Alltid skoj att läsa saker om personer man inte viste om sen innan : )
Skicka en kommentar att du är med på utmaningen så man kan gå in ochs läsa dina 8 saker. ; )

♥ Makeup tips

Tänkte berätta för er hur man får den perfekta Foundation.

När du är i en affär och ska välja vilken färg du ska ha, så brukar dom flesta utav oss prova på handen. Men vi har inte samma färg på handen som i ansiktet, så ta lite fuondation på Käkbenet och se om de passar bra ihop med både ansikte och hals.
När du ska lägga basen så tar du inget tjockt lager med foundation för den ska inte täcka någonting utan bara jämna ut, det är konsiler som ska täcka pigmentförändringarna i ansiktet. När du använder konsiler under ögonen så ta även lite på ögonlocken & runt näsvingarna.
Tillsist så tar du pudret och då använder du en borste för att få de jämnare i ansiktet : )





♥ Myskväll

Ikväll har jag bara degat i soffan framför Tvn : )
Är det någon utav er som följer Victoria Silvstedt, My perfect life?  Isf vad tycker ni om de programmet och om henne? :P
Jag tycker hon verkar löjlig som säger att hon "glömt" hur man pratar svenska :P Men ändå är man så dum att man sitter och kollar på de :P haha..

Satt och kollade på sommarskor förut : ) Hitta massa fina skor, men inga jag kan ha som passar in i mitt liv :P
Tycker de är lite jobbigt, när man väl hittar ett par jätte snygga skor så tänker man "Hmm, när kan jag ha dom här skorna?" Så blir de att man inte köper dom iaf :P

Nu ska jag gå och lägga mig, men ge ett makeup tips innan jag ska sova : ) Länge sen nu : )
Tycker ni att mina tips är bra eller är det helt ointressant att läsa? Skriv en kommentar : )
Puss puss


Hitta en gammal bild på Mig och Emelie i Göteborg när vi var
där med skolan : ) Vet inte om ni sett Emelie någon
gång? Men nu får ni se henne : )

♥ Tusen tack...

Jag får väl ta och tacka Henke å Sebbe som hjälpt mig lite då och då med olika saker på bloggen : )
Tusen tack killar! : )



♥ Uppdatering

Hej hej : )
Får väl göra en liten uppdatering nu :P inte för att de hänt så himla mycket sen jag skrev sist :P
Jag och mamma gjorde ordning oss varsin semla förut, första tuggan är alltid go, men sen när man ätit nästan halva så blir det såå fett, tur att man inte äter semlor allt för ofta :D

Just nu sitter jag och chattar med Sarah om sommaren, båda har otroliga sommarkänslor, så vi sitter och pratar om att sitta ute på våran altan i kvällssolen en varm sommarkväll med ett glas vin och någon god mat och trevligt sällskap : )

Har märkt att de är många som har videoinlägg på sina bloggar nu för tiden, de är rätt roligt att kolla på dom : ) Funderar på om man ska göra en inlägg på Alla Hjärtans Dag, alltså på min födelsedag :D Så får ni se hur min 20 årsdag var, för er som missar den ; )

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska spana runt å se om man kanske hittar några nya söta somarskor till sommaren : )
Fårse om jag kanske lägger upp något makeup tips senare : )
Puss puss




Ser det inte härligt ut med sommar? : )

♥ T i s d a g

I morses när jag vakna och kände att huvudet var hur tungt som helst blev jag lite besviken, trodde att min förkylning skulle gått över nu, eller i alla fall blivit lite bättre, men inte då. Så tog med mig kudden å täcket ner till soffan och la mig framför Tvn när jag åt frukost, riktigt mysigt : )
Runt 12.00 ringde Johanna å fråga om vi kunde ta en kaffe idag, men kände att jag inte orkade det : / Så¨ska försöka bli frisk nu så vi kan ta en kaffe nån dag senare i veckan : )

När man är sjuk så vill man vara frisk så man kan jobba men när man är frisk och trött så önskar man ibland att man kunde få vara sjuk så man kan få vara hemma :P Konstig man är igentligen :P haha..

Nu kom mamma hem från jobbet, så nu ska vi dricka lite kaffe och äta årest första semla : )
Vi hörs senare.. Puss puss


♥ Problem med era kommentarerna?

Hej hej..
Måste bara fråga er andra bloggare om ni också har problem med att få fram era nya kommentarer? För min del så finns det endast kommentarer från Novenber och bakåt. Om någon mer har problemet så försök skicka en kommentar så får vi se om man kan lyckas läsa den : )

♥ Sjuklingen

Hej hej : )
Nu har man lyckats ta sig upp ur soffan iaf, somnade till 2 timmar nu på morgonen, kände att det behövdes : ) Har även lyckats ta en dusch så man både känner sig frächare å ser frächare ut :P
Är ni lika fjompiga som mig när man är sjuk, då orkar man ju inte direkt sminka sig eller göra något överhuvudtaget men så fort man går förbi en spegel och ser hur hemsk man ser ut så blir man mycket sjukare. :P Eller är de bara jag som är sån? :P haha. Så idag har jag lyckats få på mig lite smink med så man nästan ser ut som vanligt igen :P
Känns så värdelöst att ligga sjuk när det är blå himel och sol ute : / Såna här dagar vill man ju ut och gå långpromenad :P men de få nog vänta tills man är bättre :D

Nu ska jag go och rosta två mackor så ska jag krypa upp i soffan och kolla på lite film : )
Vi hörs senare
Pusspuss


Sjuklingen :P

♥ Uppe med tuppen

Hej på er :P
Antar att de inte är så många vakna än, klockan är ju inte direkt mycket. :P
Inatt har jag knappt kunnit sova alls, har kännt mig instängd på något sätt och mått illa, men tror jag lyckades somna till en liten stund iaf men vid 03.00 gick de inte längre. Undra om man har både förkylning och magsjuka? :S Usch, jobbigt är det iaf kan jag lova.
Har gått ner till soffan och lagt mig nu, lyckades få i mig en halv knäckebrödsskiva iaf och lite vatten, hoppas man kan få behålla det.
Nu ska jag kolla på nyhetsmorgon som precis började så har man något att roa sig med i mörkret.

Uppdaterar senare igen : )
Pusspuss


♥ Nice Jeans

Hitta två par jeans som jag blev kär i, ett par från ONLY och de andra från Nelly.com
Blev grymt sugen på att beställa dom, men jag är så fjantig när de gäller jeans, vill alltid prova dom först :P Så får väl åka och prova dom från ONLY nån dag : )


♥ S ö n d a g

Go´morron : )
Inatt har jag sovit så som man gör när man börjar bli sjuk, oroligt men ändå känner man sig helt borta. :P Så idag blir det att bara ligga i sängen och kolla på filmer och försöka bli bättre igen, men de känns inte så kul att ligga inne när solen lyser ute : /  men men, den går väl snart i moln iaf :P haha :D
Det verkar som att det var en riktig Partylördag igår :P Dom flesta man känner skulle ut och ha roligt : ) Var länge sen nu man var ute själv :P inte så lätt när man jobbar verje helg, hehe :P

Idag är de 1 februari och de betyder att det bara är 13 dagar kvar till Min hjärtans dag :D Ska bli skönt att fylla 20, men efter det så kan man skippa räkna åldern :D hehe..

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och krypa ner under täcket och kolla på en film : )
Men antagligen så kommer det fler inlägg under dagen.

Vi hörs senare, Puss puss

RSS 2.0