♥ Lösnaglar

Perfekt passform, enkla att applicera och med ett naturligt och vackert
utseende. Varje lösnagel är numrerad så att Du enkelt vet vilken lös-
nagel som passar till Din naturliga nagel.



Vad tycker du om Lösnaglar? Använder du det själv?

Jag har aldrig haft behov utav det, eftersom mina naglar är rätt långa jämt, men för en gångs skull så har jag faktiskt köpt mig ett par och provat, blev faktiskt förvånad att det kan se så äkta ut fast dom är ju en aning blankare än vad nagellack kan göra :P Samma med Lösnaglar, de finns ju en djungen att välja mellan där med, helt otroligt :P

♥ T i s d a g

Hej allesammans : )
Idag jag har inte gjort något speciellt, gick upp vid 8 för att gå ut med hundarna å ge dom mat, sen vid 09.30 gick jag och la mig igen en stund, sov till 13.00 :P as gött!! : ) Sen duscha jag å fixa ordning mig, så när jag öppna mitt fönster i rummet så hör jag ett inbrottslarm i ett av grannhusen, så gick ut med handuk på huvudet å kolla läget, men de va inget inbrott, antagligen dörren som blåst upp som dröt språlarna.
Nu ska jag snart hem till Emelie, komma på Andra Avenyn å den Rete för Rosing, sist avsnittet idag :P Spännande..

Uppdadterar senare ikväll.. Puss puss <3

♥ Trötter

Hej sötisar..
Nu har jag precis kommit hem, har vart hos Emelie och spelat Guitar hero, shiit vad jag suger på de :P haha. Man kan ju inte vara bra på allt ; )
Har köpt priset i tävlingen nu, alltså PRESENTKORTET från GINA :D Så nu väntar det på en ny ägare ; )

Usch vad trött jag är just nu, huvudet värker och ögonen går nästan inte att hålla upp, så får nog bli sängen rätt snart. Får ta och svara på era söta kommentarer i morgon när jag vaknat ; )
Usch va tråkig jag känner mig, ett tråkigt inlägg förut och nu detta "God natt inlägget".. Hmm.. Skärpning Sandra!! ;P
Lovar att gott göra er i morgon då jag är piggare ; ) Ni får rösta på dom tre goa deltagarna på tävlingen ikväll så har ni något att göra iaf ; )

Nästa tävling jag ska ha, vad ska man vinna då? Och hur ska den vara tycker ni? Skicka en kommentar med förslag ; )

Lilla söta Trötter, Känner mig precis som honom nu.
Puss puss <3

♥ M å n d a g

Hej sötisar : )
Idag fick jag jobba dagen istället för kväll som jag egentligen skulle göra, men men : ) Nu är jag ledig 1 vecka, wiiie!! :D Hur skönt som helst!! Har fått så jävla ont i ryggen så de behövs ledighet alltså.

När jag kom hem från jobbet så fick jag ut med hundarna, kokat kyckling till dom, tvättat m.m.. :P Mycket saker man måste göra när man kommer hem :P
Nu ska jag ut till Överby och köpa presentkortet på Gina Tricot som vinnaren får hemskickat efter Onsdag : ) Spännande! :D

Uppdaterar senare ikväll.. Puss puss <3


♥ Hudcreme


Gud vad mycket det ska finnas utav varje till oss tjejer, hur ska vi kunna hitta i denna djungen?
Som Hudcream, det finns ju hur många olika som helst, vilken är bra?


Sorterade ur 5st olika, är det någon du har provat som är bra?

♥ S ö n d a g

Hej sötnosar.
Förlåt att jag vart så tråkig idag med bloggen, men har verkligen inte hunnit sätta mig vill bloggen och blogga. Det börja med att mamma och pappa skulle köra ner våran husvagn till Varberg för att ställa upp den till sommaren, då fick jag vara hundvakt, så de blev en snabbfrukost, sen fixa ordning sig lite snabbt, fixa mat till hundarna å sen en promenad, så var det bara att åka till jobbet sen. Puuh! Ja, ni läse ju själva, ingen tid där inte :P men nu har jag lite tid iaf innan jag måste i säng för en ny arbetsdag i morgon. :P

Hur har din Söndag sett ut?


Hitta en bild då jag hade kort hår :P Nästan glömt hur jag såg ut.. hehe
Så ikväll får det bli denna bilden : )
Puss puss <3

♥ Outfit

Detta fick bli kvällens Outfit. Enkelt men bekvämt : )
 Är det inte så de ska vara? :P hehe



♥ Vit tröja - Cassels 149 kr
♥ Vitt linne - Gina Tricot 99 kr
♥ Jeans - Gina Tricot 499 kr
♥ Skor - Vagabond 500 kr

♥ Senaste nytt

Kan medela och säga att det är en blogg i tävlingen som har sprungit ifrån dom andra två, så vill du att din favoritblogg ska vinna så se till att rösta nu.

Klicka
Här för att kunna rösta på just din favorit! : )

♥ Naturbild



En vacker vår bild i Varberg : ) Tagen utav mig på en promenad : )

♥ L ö r d a g

Hej sötnosar : )
Idag är det redan Lördag, helt otroligt vad fort veckorna och månaderna går :O På Onsdag är de redan 1 April, jösses! Och det betyder såklart att det snart är SOMMAR :D Jippi!
Idag vaknade jag utav vårat Inbrottslarm :S Mamma skulle gå ner från övervåningen för att gå ut med hundarna så glömde hon larma av undervåningen, jävlar vad de lät! Mamma skrek till för hon blev så rädd så hör jag pappa ligga kvar i sängen i deras sovrum och skratta, det tyckte han va skit roligt :P haha.. Dom är goa dom två <3 hehe.

Nu i eftermiddag ska jag på 70 årskalas, ska bli riktigt roligt, fast har lite beslutsångest vad jag ska ha på mig. får rota igenom mina skåp och se vad jag hittar : ) Får bli något enkelt tror jag. Får ta en bild sen å visa vad det blev för Outfit ; )

Ska ta och räkna ihop rösterna nu på tävlingen å se om någon blogg har dragit ifrån dom andra eller om det är jämt än mellan två stycken. : )
Hörs senare.. Puss puss <3




♥ Tävlingen

Jätte många som röstar på dom nominerade Bloggarna. Vill bara medela att det är exakt lika många röster mellan två stycken, så Rösta på den bästa bloggerskan här
Må bästa kvinna vinna ; )
Lycka till återigen ; )

♥ F r e d a g

Hej sötisar : )
I natt har de snöat hur mycket som helst :O Idag vaknade jag först av att Bemanningen ringde vid 06.30 å fråga om jag kunde jobba idag, men tackade nej, kände bara hur orken försvann ur mig. Sen vid 07.45 så vaknade jag utav Plogbilen som plogade området, suck.. Inget sova idag inte :P

På förmiddagen så har jag å mamma vart ute å handlat lite, köpte present till Berith som fyller 70 år i morgon : ) Ska dit på lite kalas då, skoj skoj : ) Och nu ikväll ska jag hem till Sarah & Tobbe och ha lite vinkväll, mums : ) Tobbe ska få mina Xider som bara står här hemma, lika bra att någon dricker upp dom : )

Nu ska jag städa lite tänkte jag, jätte dammigt å äckligt här inne.. Men ska försöka komma ihåg denna gången att ta lite bilder å sånt ikväll om de blir mysigt som jag tror : )

Ha en mysig Fredagkväll allesammans : )
Puss puss <3


Idag fick de blir en "vårbild" eftersom det kommit så mycket snö som
snart har smällt bort :D hehe

♥ Rösterna

Som ni kanske märkt så har jag inte Godkänt era röster på tävlingen, blir ju inte så spännande då : )

Kan avslöja att en Blogg ligger lite bättre till än dom andra två, så rösta på så att DIN favoritblogg vinner Presentkortet på Gina Tricot : )
Rösta här
[Länk]
Lycka till! <3

♥ T o r s d a g

Hej bloggen : )
Idag har jag vart hemma från jobbet. I morses när jag vakna så kändes de som att jag hade värsta träningsvärken i hela magen, gjorde ont när man andades till och med :S , så ringde och sjukskrev mig men ska jobba på Söndag iaf : )
Annars idag har inte hänt så mkt, fick vårkänslor så tog ett tag i garderoberna, rensa ur alla vinterkläder, alltså tjocka tröjor å sånt, kändes skönt : ) Mer plats för nya vår/ sommarkläder : )



Har ni någon gång sett Anna Phil? tror jag hon stavas :P hehe. Jag älskar den serien, gillar den bättre är Beck till och med, tycker att de är så synd att dom sluta sända Anna Phil på Tv :( Men nu har jag köpt första säsongen iaf så den håller jag på att ta mig igenom nu : ) Så ska jag köpa alla andra sen med : )



Puss puss sötnosar <3

♥ Izabel Goulart



Izabel Goulart är en av världens mest kända modeller. Nu berättar hon om sina bästa viktknep. - Undvik kolhydrater om du kan, säger hon. Izabel Goulart måste hela tiden hålla sin kropp i ett hälsosamt skick. Just nu är hon stjärnan när Victorias Secrets gör sin sommarkampanj, där den slanka modellen poserar i underkläder som lämnar lite åt fantasin.

Hemligheten bakom Izabel Goularts fantastiska figur heter portionskontroll. Modellen är noga med att äta små portioner - och hellre fler mål om dagen än färre.

Om man är ovan så innebär det en viss omställning och disciplin. Man måste tänka före man äter - och inte efter.

Om man vill hålla vikten genom portionskontroll innebär detta att du i princip kan spisa det mesta, men bara i små mängder. Undantaget är naturligtvis snabbmat och andra onyttigheter som läsk och snask. Det är naturligtvis ingenting som faller Izabel i smaken.
- Hamburgare har jag ändå aldrig gillat. Undvik också kolhydrater om du kan, säger hon.

♥ Tävling

Detta är dom tre bloggar ni röstat fram i Tävlingen Veckans Blogg. Den bloggerska som nu får flest röster fram tills på Onsdag vinner Tävlingen och får ett presentkort på Gina Tricot.
Så rösta den du tycker ska vinna!


Länk: Sara





Länk: Emma




Länk: Malin


♥ Sisters


Här är en bild på mig och min storasyster Linda (till vänster)
Tycker ni att vi är lika i utseendet? Vissa säger att vi är de? :S
Varken våra föräldrar eller släkt säger de, men andra :P
Så vad tycker ni?

♥ Tv ikväll


På Tv ikväll, Fråga Olle :D Äntligen är det tillbaka! De får man ju bara inte missa : )
Ska du kolla på något speciellt ikväll? : )

♥ Hjälp!! Panikångest?

Idag fick jag åka hem från jobbet, mådde så jävla dåligt, började svettas, skaka, bli yr, kändes som att hjärtat stanna, frös, ja.. allt på samma gång.
Så började jag söka på Symtomerna då visar de sig att jag ha börjat få Panikångest :S Förstår inte varför? Okej, hjärtat har slagit sakta och ojämt en del nu men Panikångest?! :S

Sökte fram lite Fakta om det, och allt som står upplever jag :S

Panikångest, känsla av svår ångest, panik och ofta rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, känsla av att hjärtat stannar eller tro att man håller på att dö.

En typisk händelse är att en person drabbas av en panikattack en första gång utan yttre anledning, kanske för att han eller hon märkte något märkligt men harmlöst fysiskt symptom och blev rädd, varefter kroppens normala, men obehagliga, adrenalinsvar misstolkas. Efter den obehagliga upplevelsen börjar personen känna rädsla för att det ska hända igen och börjar därför noggrant känna efter i kroppen efter eventuella kroppsliga symptom, tex hjärtslag eller puls, som kan förvarna för en ny attack. Detta ökar drastiskt risken för att det ska hända igen. Känslan av att dö, eller att hålla på att dö, är ofta så stark att man vid den första attacken ofta söker akut läkarvård, vilket man bör, då det kan vara något fysiskt fel, men som regel efter kontroll av tex ekg konstateras ofta panikångest. De flesta inom vården är kunniga inom området och noga med att förklara för patienten att det var korrekt att uppsöka läkare och det är viktigt att man inte känner sig dum, att känslan ofta är såpass kraftig att man fruktar för sitt liv. Det är dock inte ovanligt att man inte känner sig helt övertygad om att det verkligen inte är något fysiskt fel, att man tror att läkaren har missat något. Det kan ta väldigt lång tid att verkligen förstå att det är panikångest och att det är den egna kroppen som spelar en ett spel. Vissa patienter blir botade bara av att få veta att det är den här onda cirkeln som ligger bakom deras symptom. Medan andra behöver professionel hjälp under flera år för att komma ur det. Det är dock viktigt att förstå att det är en diagnos och att man inte skall känna sig dum, fånig, löjlig eller skämmas för utan att man skall bli tagen på allvar, att det är mycket jobbigt att råka ut för och att man inte skall dra sig för att söka hjälp.

Den drabbade personen kan börja dra sig undan från sociala aktiviteter av rädsla för vad andra ska tro och tycka, något som kan leda till komplikationer i form av social fobi, cellskräck och torgskräck. Panikångest kan numera ofta framgångsrikt behandlas med kognitiv beteendeterapi.

Panikångest kan uppstå när en person känner rädsla för att bli ensam eller misslyckas på annat sätt i livet under stark och/eller långvarig stress.

Behandling:

Vid onormalt mycket eller långvarig panikångest (sk. panikångestsyndrom) kan det vara nödvändigt med läkemedelsbehandling. Detta för att höja patientens livskvalitet och underlätta vardagen. I vissa fall när ångesten förvärras kan det vara nödvändigt att ta till med sk. benzodiazepiner en kort tid för att senare byta till en annan typ läkemedel.



Neej, inte mediciner!! Vill inte ha mediciner! :(

♥ Tävling!

Glöm inte rösta massa gånger på Din elle någon annans blogg. Den som har FLEST röster vinner, det är jämt mellan två stycken nu, Så RÖSTA! 4 Dagar kvar!!


♥ O n s d a g

Idag får det bli en videoupdate i stället för massa text : ) hehe..
Och idag är det Min Namnsdag :D wiie


♥ Tävling!

Detta verkar inte vara intressant alls :(
Inte många som vill vara med och tävla om ett personligt pris som blir hemskickat till dig..

Rösta på någons blogg eller varför inte din egen, den som har flest röster vinner ett fint pris!
KOM IGEN NU!! 5 dagar kvar!!

♥ Miljontals :S

Har ni tänkt på hur många bloggar det egentligen finns? Hur ska man få just sin att synas så att många vill läsa den? Det är ju inte bara Blogg.se utan massa andra sidor som Devote.se tex.
Dom som har lyckats att få sin blogg att skina lite mer än alla andras, hur har dom gjort tror ni?
Är riktigt imponerad utav er : )


♥ Våffeldagen imorgon



I morgon är det Våffeldagen, också kallad Marie Bebådelsedagen, alltså min, mammas & syrrans namnsdag :D (Marie) Så imorgon får man allt äta massa våfflor innan jobbet, kanske ta med några dit också? Blir säkert äcklad efter några st :P hehe, återstår att se.

Fakta:

Jungfru Marie Bebådelsedag firas den 25 mars, nio månader före jul, för att högtidlighålla att Jesus "blev till". Jungfru Marie bebådelsedag handlar om hur ängeln Gabriel bebådade (förutsade) Jesu födelse.

År 1684 infördes traditionen att, när 25 mars infaller i stilla veckan, fira jungfru Maria bebådelsedag på lördagen före palmsöndagen eller på tredjedag påsk. Medan denna tradition fortlever i den katolska och ortodoxa kyrkan är seden sedan 1953 ändrad i Svenska kyrkan, där dagen numera alltid firas på söndagen som infaller 22-28 mars, såvida inte palmsöndagen infaller under denna period eller tidigare; då placeras Jungfru Marie bebådelsedag på söndagen före palmsöndagen.


♥ T i s d a g

God eftermiddag : )
Idag har det vart en stressig arbetsdag, glad att den är över :P Började med att det var "sköta magen dag" idag, och det tar jätte lång tid, sen var det dusch efteråt, sen fram å tillbaka från sängen å rullstolar, vatten i peggen innan färdtjänstan skulle komma, halka ner för deras backe med rullstolen i hög fart, in i färdtjänsten, åka till sjukhuset, in å göra tester där, ut igen och hem.. Puuh!! :P hehe, en snabb förklaring om min dag. hehe..

I morses fick jag ett sms utav Emelie, där det stod att de hade hänt en bilolycka precis utanför där jag bor :O Hon va rädd så att inte jag va inblandad igen, men nej nej då var man redan på jobbet :P

Det var en ung kille å en tjej som kom i en jävla fart ner för en backe såklart i en ny BMW, så verkar det som att han väjt för något, kört upp på trotoaren (stavning), meja ner en lycktstolpe som vek sig över en annan parkerad bil :P Hur lyckas man med det? :P hehe. Har en bild, ska se om min telefon vill att jag lägger över den eller inte så får ni se : )

Nu ikväll ska jag hem till Sarah & Tobbe, dom skulle hem å fira Tobbes bror som fyller 16 idag så sa jag åka till dom efteråt : )
Oj vilket långt inlägg de blev :P hehe..
Puss puss <3

Stod på ttelas hemsida att detta var pga. att det var halt ute
och de märkte jag 1 timme innan denna bilden togs :P hehe

♥ S u n g l a s s e s



Hitta lite söta Solglasögon på H&M för billig peng : ) Värt att köpa, själv hade jag köpt dom svarta i vänsta hörnet, men passar inte i solglasögon så tyvärr : (

♥ B i k i n i


Hitta dessa söta Bikini på H&M, blev lite småkär i alla tre, men kan ju inte ha hur många som helst till sommaren, eller kan man de? Klart man kan :D Bikini kan man byta hur mycket som helst! : ) Det blir att beställa när lönen kommer på Fredag ; )

Vilken skulle du vilja ha på stranden i sommar? : )

♥ M å n d a g

Hej sötnosar : )
Jösses vad fort veckorna går, sista veckan i Mars redan, så ska vi ställa om klockorna på Söndag till sommartid, alltså fram en timme, då blir det en timme mindre att sova på morgonen :( Men men, det går åt rätt håll nu iaf :D

Idag har jag jobbat igen, missa massa saker på jobbet som jag får fixa i morgon istället, men inte lätt att veta vad man ska göra när man bara är vikarie och ingen säger till eller skrivit någon stanns :S Men men : ) hehe..
I morgon ska jag följa med min brukare upp till Näl, alltså vårat Sjukhus, hon ska göra något svaljprov eller något :S Så hela dagen går väl där uppe och sen när man ska vänta på Färdtjänsten och så med. Men de är gött, komma utanför deras hus lite : )

Nu ska jag greja lite, men uppdaterar säkert senare ikväll igen : )
Hörs senare, Puss puss <3


En dålig bild över vårat Sjukhus :P

♥ Veckans Tävling!

Vet inte om ni missa mitt inlägg förra veckan om Veckans blogg?
Men vi provar igen då :P
Skicka en eller flera kommentarer på den bloggen du tycker borde vara med och tävla.
Vinnaren sen får ett pris hemskickat : )
För att tävla, lägg till mig i Bloglovin´




♥ Sanningens Ögonblick

Sitter och kollar på Sanningens Ögonblick just nu. Har ni sett det någon gång? Gud vilka pinsama frågor dom ställer i mellanåt :P
Skulle du kunna ställa upp på ett sånt program för pengars skull?


♥ En vanlig Söndag

Idag har jag vart med Emelie som sagt :P Vi åkte ut till Överby en sväng, så tjöta vi lite med Sebbe inne på Teknik Magasinet, sen åkte vi hem till Emelie igen så drack vi lite kaffe å tog de lugnt. En stund senare åkte jag hem och åt middag sen kom Emelie och hämta mig, så åkte vi och tvätta hennes bil.

På eftermiddagen åkte vi ut en sväng med bilen för att fördriva tiden, så vi åkte till Gaddis, en badsprand i Vänersborg : ) Blev även lite bilder tagna där ute : )

Vad har ni gjort idag?


Här är några utav alla bilder som togs :P haha, lite flumbilder måste man få ta ibland ; )

♥ S ö n d a g

Hej bloggen : )
Underbar skönt väder ute idag igen : ) man blir på så bra humör när det är bra väder. Nu om en stund ska jag åka hem till Emelie, så får vi se vad vi hittar på :P Men något blir det säkert : )
Tycker de känns som att de är Måndag idag, vet inte varför :S men de är skönt att de bara är Söndag, så man har denna dagen å vara ledig också : )

Dagens Outfit:

♥ Jeans - Gina Tricot
♥  Tröja - Gina Tricot
♥ Skor - Skopunkten

Jag uppdaterar igen senare idag, för nu måste jag åka.
Ha en bra dag.. Puss puss ♥

♥ Nelly.com



Vilken Klänning tyckte du var finast? : )

♥ Robinson 2009



Ikväll börjar årets Robinson på Kanal 4 kl.20.00 : ) Detta året ska deltagarna tydligen inte få ha den fina stranden å palmer å så, utan ska få leva i ett träsk :P Stackarna :P 
Ska bli riktigt kul att se faktiskt, det har vart så mycket musikprogram nu de sista, kul med lite variation : )

♥ L ö r d a g

Hej solstrålar : )
Idag blir det ett sent inlägg :P Kom hem ifrån Johanna runt 12 tiden tror jag, sen la jag mig ute på altanen och sola, råkade somna till en stund, jätte varmt å skönt : ) När jag vaknat till så gick jag upp och duscha en varmdusch å man vaknade till lite.
Idag, eller ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, kanske åka hem till Emelie en sväng, återstår att se : ) Nu ska jag nog gå ut i solen igen : ) Får passa på medans den är framme.

Här är lite bilder från igår, blev inte så mycket :P Glömde äna bort kameran, hehe..
Puss puss <3


♥ Vinkväll

Hej sötisar.
Nu ska jag snart åka in till stan för att möta Johanna så ska vi hem till hennes pojkväns lägenhet å dricka vin, får passa på medans han är bortrest ; ) hehe.
Bussen går 20.15 så får skynda mig lite, men vi hörs i morgon igen, ska ta lite bilder å så ikväll som jag kan lägga upp imån : )
Pusspuss


Kvällens mysotfit blev:
Mysbyxor - Teamsportia
Tröja - H&M
Strumpor - H&M


♥ Dagens outfit

Oj, vad bred magen ser ut att vara :P Det är tröjan som är uttöjd tror jag :P haha

♥ Jeans - Gina Tricot
♥  Tröja - H&M
♥ Skor - Skopunkten (tror jag)

♥ Städning



Bilder på mitt rum, före & efter städning :P hehe

♥ F r e d a g

Hej bloggen : )
Idag blev de upp rätt tidigt igenså man han duscha å fixa ordning sig innan man skulle köra mama till jobbet vid 10.20 :P
Idag har jag, Sarah & Johanna vart på café Strandgatan å tagit oss en kaffe, men var så mycket folk så vi stanna inte länge. Sen åkte vi till systembolaget och köpte lite vin tills ikväll, ska ha vinkväll med Johanna & kanske Ulrika : )

Nu ska jag städa lite på rummet, ser hemskt ut :P men uppdaterar sen igen : )
Puss puss

♥ T o r s d a g

Hej sötisar : )
Oj vilken arbets"dag" det blev igår och i natt :P Var inte berädd på att jobba så länge, men men de är goa pengar iaf + att jag är nu ledig tills på Måndag : )
I morses när jag precis hade somnat så ringde min chef och väckte mig, så sa hon att hon fixat bort min kvällstur som jag skulle ha gjort idag. Snällt å ringa vid 8 på morgonen å säga de, kan man inte vänta en stund på dagen? :P haha.. men somnade om fort så de va rätt lugnt :P

Idag var jag med Johanna en sväng, hon kom över på kaffe : ) Sen när hon gått hem så åkte jag hem till Emelie, då bestämde vi oss för att åka och tvätta min bil, den var mer grå än blå :P haha Så vi åkte till Statoil, på vägen dit hoppades jag att inte Andre skulle jobba eftersom man varken hade smink eller gjort ordning håret, men såklart när vi kommer in så står han bakom disken.. haha. Bara att se glad ut : ) Vi tog en Guldtvätt för 160 kr då tvättas bilen även under, eller spolas av iaf, så nu är den jätte blank och fin : )

Ska svara på era kommentarer nu tänkte jag, såg att jag hade fått några : )
Puss puss <3


♥ Oj, var roligt!

Klockan är 05.29 och jag har redan haft 23 unika besökare på min blogg : O

Tack vare era fina kommentarer har det blivit mycket roligare att skriva blogg, det enda man tänker på när man jobbar "snart får jag komma hem till min blogg och svara på era söta kommentarer" <3




♥ Zara.com

Kom att tänka på att det är inte många utav oss bloggerskor som har någonting för killarna som också har bloggar, kan inte alltid vara kul att läsa smink tips och tjejmode, därför hitta jag detta åt just er killar på Zara.com ; )



Vad hade du velat att din pojkvän hade på sig utav dessa kläder?
Jag blev svag för nr. 2, 3 & 4, grymt snyggt!! : )

♥ Zara

Egen liten modevisning på Zara.com där du får se deras vårkläder : )
De här är mina favoriter : )



Älskar verkligen stövlarna på tjej nr.2 skulle verkligen kunna ha såna själv : )
Kan inte bestämma mig vilket som är snyggast. Kan du?

♥ I like it..

Vad på din kropp är du mest nöjd med?
Ögon? Munnen? Näsan? Ja, ni förstår : )



Jag gillar mina ögon mest : )

♥ Veckans hetaste blogg?

Vilken tycker du är veckans hetaste blogg?
Skriv kommentarer, den blogg som fått flest Kommentarer vinner titeln:
 Veckans blogg : )

♥ Smycken


Smycken, Halsband, Klockor, Örhängen, Ringar, Armband och Personliga Namnhalsband
Hos BettiesGalleria.com
Dom har jätte fina smycken får låga priser som passar till dom flesta tillfällen : ) Värd att besöka!!

♥ Lägenhet

Sitter och kollar på lägenheter nu, har hittat info om en som jag kollat på en del, men aldrig fått tummen ur och gå och kolla på den :P Så här ser planlösningen ut : ) Och allt de andra låter rätt rimligt, kanske ska gå och kolla på den? : )



Månadshyra: 3 995:- Antal rum: 2 Trollhättan: Visa var
Bostadsform: Hyresrätt Boyta: 39 m² Gatuadress: Lasarettsvägen 5
Typ: Lägenheter, Uthyres

I nybyggda hus hyr vi nu ut välplanerade och fräscha lägenheter med bra hyror!

Perfekt för studenten, singeln, övernattaren eller företagaren.

Att det bara är 5 min cykelväg från centrum och högskolan känns bekvämt och bussen stannar utanför huset. Parkering finns för dig som har bil.

Bostäderna finns i två varianter;

2 rok om 39,3 kvm 3995:-/mån

1 rok om 29,9 kvm med 2995:-/mån

I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv.

♥ 16,5 timmars jobb

Hej sötisar : )
Gud vad trött jag är, har ju vart vaken sen 07.20 i morses, så jobbade jag eftermiddagen idag, så skulle sluta vid 21.00, men då ringer en tjej å säger att hon är sjuk 20.10 och de gick inte att få in någon till natten, så nu sitter jag och jobbar natt fram till 07.00, så 24 timmar utan sömn :S Tror ni jag klarar det? :P hehe
Så nu när jag ska vara vaken till 07.00 så kan jag blogga hur mycket jag vill :D haha, hur bra som helst!
Ska försöka lägga in min nya design i natt med : ) ÄNTLIGEN!! :D


Eftersom jag jobbar får jag väl ta min "Work" bild :P haha

♥ O n s d a g

God morgon : )
Idag gick jag upp 07,20, så följde jag med mamma ut på promenad med hundarna i de fina vädret : ) Sen gick vi hem å åt frukost, mysigt mysigt : )
Idag prova jag mitt nya smink. har bytt märke till Nivea och shiit vilken skillnad :P
Har ni tänkt på hur mycket olika Fondation det finns att välja på? :S Vilka är bra och inte? Tur att man kan rådfråga dom i affären : )
Nu kommer Johanna och nu ska vi dricka lite kaffe, sen blir det att åka till jobbet, men uppdaterar sen ikväll när jag kommit hem : )
Ha en bra dag <3 Puss puss



♥ När?

 

♥ Tips

Vill ha fler tips på tävlingar : ) Har fått ett kanon tips, men fler vore roligt så man har lite å välja på ; )


♥ Sorry

Hej sötisar : )
Förlåt att jag vart dålig på att uppdatera idag, men har inte hunnit med :( Vart mycket saker som hänt å sånt. Men nu så : ) Innan jag börjar med inläggen ska jag såklart svara på era kommentarer : ) Så de kommer ett bättre inlägg snart ; )
Puss

♥ T i s d a g

God morgon solstrålar : )
Usch va lite klockan är, nästan som man vill krypa ner i sängen igen och sova tills man vaknar :P
Som ni kanske förstår så jobbar jag Dagen idag så börjar om 1 timme så slutar jag vid 15.00. Idag ser det ut som att de skulle kunna bli fint väder ute : ) Wiie, hoppas på det!
Nu får jag gå ner och äta lite frukost och sen åka till jobbet.

Svarar på era kommentarer sen när jag kommer hem : )
Ha en bra dag! <3 Pusspuss


♥ Uppskattat :)

Jag fråga er om en Tävling förut och det verkade vara uppskattat utav er : ) Så en tävling blir det inom kort!
Vad för slags tävlingar gillar ni? Kommentera : )


♥ Tävling?

Har funderat på att ha en tävling här på Bloggen där man kan vinna
något fint pris som blir hemskickat till dig.
Tycker ni det låter som en bra idé? : ) Kommentera din åsikt : )

♥ Frågestund


Ställ vilken fråga som helst så får du svar sen ikväll : )

♥ M å n d a g

Hej sötnosar : )
Inatt drömde jag åter igen att min hårförlängning åkte ur håret, skulle på något bröllop och helt plötsligt hade jag kort hår igen :S blev jätte ledsen och ville ha tillbaka mitt långa hår, så det var rätt skönt att vakna i morses och se att de satt kvar : ) hehe. Idag ska jag jobba igen, börjar vid 14.30- 21.00 så blir inte så mycket inlägg. :( Älskar att jobba kväll på ett sätt, för då har man sovmorgon + mågra timmar extra som man kan göra någonting på : ) Men annars är de rätt booring :P


Så här ser jag ut idag, inte något speciellt när man ska till jobbet. :P
Ser att min utväxt behöver färgas, får göra de någon dag : )
Puss puss


♥ Norr, Söder, Öst, Väst?


♥ Shoes


Äntligen lyckades jag få in bilderna på skorna jag prata om för hur längesen som helst :P Fast datorn börja cpa sig nu med, men det var de värt :D

Visst är dom hur snygga som helst!!

Vill ha dom svarta, tycker dom är snyggast faktiskt, kostade bara 400 kr typ, om jag inte minns helt fel, finns ute på Överby i Trollhättan :D

♥ Vad tycker du?



Hur ser din egen stil ut? Vad klär du dig mest i? Vad för slags musik lyssnar du på? : )

♥ Videoupdates


Lite sent, men besluta mig för att lägga upp den ändå ; ) hehe
Hahaha, jävligt sexig min asså :D..inte!

♥ On two day´s


På två dagar har jag shoppat detta :P Galet egentligen om man tänker efter.
Sminket är behövligt, men de andra är ju för skojs skull :P

Shoppar ni också i onödan? :P

♥ S ö n d a g

God morgon bloggen : )
Idag vaknade jag runt 10.15, men orkade inte gå upp då, så låg kvar en stund till, då började Wille (ena hunden) att gå fram och tillbaka på min rygg, han väger ca 7 kg :P hehe.. Antagligen så ville han att jag skulle gå upp då och så blev det.
Nu hitils har man bara hunnit med frukosten och kollat lite på Tv, så just nu sitter jag och lyssnar på Dead By April och tänker tillbaka på massa minnen från sommras, får nästan ledsna känslor inom sig.. Men men, de är härliga minnen som förblir det också :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa ordning mig, tänkte ta lite nya kort idag men de får bli en annan dag, kanske i morgon förmiddag innan jobbet ; )

Vi hörs seare.. Puss puss


♥ Dead By April


Har blivit kär i eras låtar, ska verkligen ladda ner deras album : )

♥ Vad tycker du?



Svara både tjejer och killar, alltid kul att veta era åsikter : )

♥ Malena Ernman



Vad tyckte ni om Finalisten ikväll på Melodifestivalen?
Jag hejade på Måns och E.M.D, eftersom Erik är från Uddevalla ; ) hehe.

Jag tyckte det fanns bättre bidrag att skicka iväg. När rösterna började läsas upp och Snälla Snälla inte fått röst än började man bli lite rädd :P usch vilken tråkig låt! Men Malenas låt var ändå okej, väldigt speciell, så antingen går den jätte bra eller inte bra alls. Återstår att se : )

♥ L ö r d a g

Hej bloggen : )
Idag har de känts hel knäppt att vara ledig en hel lördag och samtidigt veta att man är ledig imån igen, skumt, men väldigt skönt! : ) Idag åkte jag och Emelie ut till Överby en stund, hittade ett par nya jeans från Gina Tricot och en ny tunika också från Gina Tricot. : ) Gick in på deras hemsida för att hitta bild på jeansen å tunikan, men dom fanns inte med :S så får väl ta en bild i morgon så får ni ändå se hur de ser ut : )
På eftermiddagen så åkte jag hem till Emelie igen, vi satt å prata om massa olika saker, så kom vi in på utseendet, blev en väldig diskution kan jag lova :P haha Annars slappa vi bara framför Tvn å kolla på One Tree Hill.
Nu på kvällen tog jag ett glas vitt vin (Black Tower) och kollade på Melodifestivalen. : )

Puss puss


♥ Hair Extansion

Har du satt i en hårförlängning? Har du någonsin tänkt på vart håret kommer ifrån?
Jag satt och kolla på ett Tv- program förut idag, då dom tog upp Hair Extansion och vart det kommer ifrån.

Det finns ett Indiskt kloster som många tjejer/ damer går till för att verkligen raka bort sitt långa hår från hårbotten som dom sedan skänker till klostret, detta är en gåva och folk ser upp till tjejen som skänkt bort sitt hår.
I det klostrets lager finns ca 11 ton hår som ligger i säckar som klostret sedan säljer till olika länder, som tex Sverige. När håret kommit hit bleks det och färgas om i nya färger och självklart behandlas innan dom sedan säljer håret vidare till Salongernas leverantörer.

Tv teamet som hade satt ihop den här faktan visade en dam vart deras hår tar vägen (och då visa dom när en tjej förlängde sitt hår hos en frisör), den Indiska damens kommentar var: "har dom inget eget hår utan måste använda vårat?"

Så nu vet ni vart erat/ mitt hår kommer ifrån och hur allt går till ; )






♥ F r e d a g

Hej sötisar : )
Idag har det Fredagen den 13:e..igen :P Hände en liten rolig sak nu ikväll som jag berättar senare ; )  Idag har jag jobbat 7-15, var rätt lugnt, kolla lite på Tv å så : ) När jag kom hem och öppna ytterdörren så piper det till, då är de larmet, så hade ca 15-20 sek på mig att stänga av larmet innan de koppla till SOS i Göteborg, så snabba steg upp till övervåningen och av med det, hann precis :P hehe.. Så tog jag mig en varm å skön dusch innan jag åkte och hämta Johanna, så åkte vi hem till Sarah på en snabb kaffe :P hehe, stanna typ 45 min, eftersom alla tre skulle göra saker vid 18.00 men ändå ville ses innan :P Då får de gå undan ibland : )
Efter vi (jag, mamma & pappa) hade ätit lite god mat nu på kvällen så skulle pappa vara så gullig och korka upp en vinflaska till mig, vad tror ni händer? :P Vinöppnaren går av och sitter kvar nere i korken :P Då märkte man att det var Fredagen den 13:e iaf :P Så fick gå in till grannarna och fråga om vi fick låna en vinöppnare utav dom, men deras gick det kalasbra : ) Så nu ikväll har jag kollat på Tv och bara njutigt utav att vara ledig min första helg på 2,5 månad :P låter sjukt, men men :D Funderar på att ta lite nya bilder imån igen och kanske till och med göra en Videoupdate : ) Länge sen nu.
Nu ska jag kolla mail å sen sova tror jag, rätt trött efter jobbet.
Sov så gott.. Puss puss




♥ Nice


Var inne på Bikbok.com och kollade på lite kläder, hittade ett par jeans som jag verkligen vill ha! och den randiga tröjan blev jag lite småkär i. Den andra tröjan har jag ju redan :D och jag bara älskar den!

♥ T o r s d a g

Go´kväll bloggen : )
Jahopp, då var dom vårkänslorna borta och ersatt med ett vinterlandskap..igen : ( Nu får vädret bestämma sig om de ska bli vår eller vinter :P hehe Antagligen vinter om man kollar ut just nu iaf :P
Idag har jag jobbat igen, gick rätt bra fast hade ont i ryggen efter olyckan, men men, bara att bita ihop och se glad ut iaf : ) Efter jobbet så var de bara att försöka hitta bilen under all snö som lagt sig, och sen var de rätt halt att köra hem, men de gick fin fint : ) Nu ikväll har jag bara vart hemma för en gångs skull och suttit uppkrupen framför Tvn och kollat på Sthlm- Arlanda och såklart Halv åtta hos mig :P

Nu ska jag kolla lite mail å plocka undan massa jackor jag inte använder för stunden :P
Puss puss


Jag i min älsklingskjol och en jätte go och snygg tröja från Ullared : )


♥ Förslag?

Har ni några förslag på vad man kan skriva här på bloggen? Lider utav dålig fantasi just nu :P
Är det något speciellt ni tycker om att läsa på en blogg, eller speciella bilder osv?

Skicka en kommentar med förslag på vad man kan skriva om, så ska jag göra mitt bästa för att leva upp till det sen : )

♥ O n s d a g

Hej sötnosar : )
Idag har det vart så extremt fint väder ute, sol och blå himel hela dagen : ) Så i förmiddags åkte jag och Sarah in till Centrum för att ta en kaffe på Café Strandgatan som ligger precis brevid kanalen, så solen glittra så fint i vattnet när vi satt där inne : ) Efter vi vart där så åkte jag hem en stund å käka lite och Sarah åkte hem för att börja tvätta. Sen vid 16.00 åkte jag hem till Sarah, så satt vi och kolla på Top Model, efteråt gick Tobbe, Sarah och jag på en promenad till affären, riktigt skönt att andas kall vår luft. När vi kommit hem till dom igen så fixa Sarah lite mat så satte vi oss och kolla på Halv åtta hos mig, sen kände jag hur trött jag blev så åkte hem så jag va hemma redan vid 20.00, så nu ska jag kola lite mail och kanske ett till inlägg om jag kommer på något, sen blir de sängen : )

Hur har din dag varit?
Puss puss





♥ Vad tycker du?


♥ Förstå personer med Eksem!

Idag när jag var hemma hos en utav mina bästa vänner, så berättade hon om sina Eksem hon har. Många hon träffat tror att det smittar och blir äcklade av henne och vill inte umgås mer.
Eksem är en hudsjukdom som måånga utav oss har medfött, inget man kan hjälpa, bara att acceptera och försöka leva med. Vi som är runt omkring folk med Eksem måste förstå och försöka leva oss in hur dom har det när dom tex dejtar killar/ tjejer, så helt plötsligt blir "dejten" äcklad utav dom, är det inte människan i sig man blir kär i? Ska man inte acceptera att vi alla är OLIKA och vissa föds med kroniska sjukdomar.

I kroppen fattas det ett ämne som gör att huden återfuktar sig där av får man eksem. Man måste smörja in sig med jätte feta salvor för att återfukta den, annars får man en extrem värk.

Idag bor min äskade vän med världens gulligaste kille, dom är förlovade sen 1 år tillbaka, han har accepterat att hon har sin sjukdom och han försöker hjälpa henne med det hon inte klarar, är det inte så kärleken ska vara fast en sjukdom finns?

Min älskade vän Sarah som lider utav detta har skrivit ett så bra inlägg om Eksem, så jag tycker verkligen att ni ska besöka hennes blogg och läsa hur det är att leva med det.
[länk]

♥ T i s d a g

Hej sötisar : )
I natt har man inte sovit bra alls efter olyckan igår, har drömt massa mardrömar om trafikolyckor osv : ( Kunde inte heller sova med kudde för då gjorde det ont i nacken, så fick sova utan. Vaknade massa gånger i ren panik, men lyckades få lite sömn framåt morgonen.
Körde mamma till jobbet idag, ville sätta mig bakom ratten så fort som möjligt igen så man inte blir rädd att köra bil, så åkte jag å hämta Sarah efteråt.
Nu på eftermiddagen så åkte jag och Johanna ut till Överby en sväng å köpte lite inredningdetaljer till hennes sovrum, blir nog jätte fint när de är klart : )
I morses när jag läste tidningen så såg jag en liten Notis (stavning) i tidningen om olyckan.


Gud vad dom skrivit fel! Vi var inne i korsningen när Taxibilen körde in i oss från sidan :S
Vi hade inte direkt någon chans att lägga i backen å backa ur korsningen :S
Och plåtskador.. mm, visst, hela Johannas bil är skrot!! Hatar tidningar!!!


Ni ser ju själva hur den ser ut : (

♥ Inblandad i Trafikolycka

Hej bloggen : )
Idag har det vart en lärosigrik dag.. Vid 13.30 kom Johanna förbi på en kaffe, så bestämde vi oss för att åka ut till Trestad, så vi tog hennes bil å var på väg dit, när vi är på Stallbackabron så ringer hennes pojkvän Micke å frågar om vi kan köra han till bilverkstaden för hans bil har vart på lagning, så vi plocka upp han på BRL så körde vi dit han, sen åkte vi genom centrum och när vi kom till Österlånggatan så krocka vi i en fyrvägskorsning. Vi kolla så de inte kom någon bil, när vi är mitt i korsningen så kommer en taxi i typ 80kr/h och kör in i oss höger framifrån, så hela Johannas bil flyttade sig och typ hela fram på bilen låg brevid på vägen.. Så Polis, Brandkåren å Ambulansen kom å stängde av hela korsningen.
Har vart uppe på Akuten å röntgat ryggen å nacken, men de visade inget som tur är, fast har lite ont så får hoppas att de inte blir värre, får ta en Alvedon ikväll innan jag ska lägga mig så kanske de går bort.

Lilla bilen då : (


♥ Fräckt


Hitta Dennis, Wille & Robbans kompisar på Youtube : )
 Träffade dom på Midsommar btw. As goa killar! Minns dock inte vad dom heter. Gör du de Emelie? : )

♥ Do you?


♥ Victoria & David Beckham

Läste nyss i min Hänt Extra tidning att Victoria gör att för att få tillbaka David till USA.
Direkt ur Hänt Extra::



Skam den som ger sig. Härom veckan kunde vi berätta om att Victoria beckham gör ALLT för att vinna tillbaka David till USA. Han spenderar allt mer och mer tid i Italien under sitt gästspel i den italienska fotbollsklubben Milan. Han sägs till och med ha kommit med förslag att flytta dit permanent något som fick Posh att explodera utav vrede...
 
Enligt en nära vän har Victoria  sedan några veckor tillbaka "trakasserat" David dagligen med heta sex-SMS!
- Hon har ingen skam i kroppen.
Men det verkar som att hennes något despirata drag fick önskad effekt. Härom veckan fångades makarna på bild under en romantisk middag i London!
- De hade bara ögon för varandra och reagerade knappt över att folk stirrade på dem.
Victoria och David höll varandra i händerna under hela middagen. " De betedde sig som nykära tonåringar!"


♥ Long time..


Ikväll har man inte så mkt vettigt att skriva känner jag :P
Har suttit och grejat lite med bilder å bakgrunder å sånt, men de sluta med att jag aldrig
blev nöjd så de fick bli en enkel bild iaf :P hehe, fast ser att fotona är suddiga : (
De får vi leva med ; )

♥ Min älskade Mormor

Idag har min Älskade Mormor Siv namnsdag
Saknar dig så fruktansvärt mycket!! ♥ Det är 10 år sedan du dog, men minns dig som att det var igår vi träffades och jag satt i ditt knä. Så sa du alltid "Men mormor är väl gammal?" Så svara jag och syster "Nej! du är ny!!"
Vi fick alltid en liten påse med godisråttor som vi fick äta fast det var vardag baraför att vi fått dom utav dig å morfar. Hoppas ni två har det bra uppe bland molnen och om väldigt många år ses vi igen : ) ♥
Älskar både dig mormor & morfar! Vill att ni finns kvar här nere med oss andra! : (



Väldigt subbig bild, men man ser lite iaf, så ni får stå ut : )
Syster, Mormor och jag i Mormors knä : )



♥ S ö n d a g

Hej sötnosar : )
Nu är jag äntligen ledig efter att ha jobbat tisdag, Ullared på onsdag, jobbat torsdag-söndag, känns som att man är värd lite ledighet nu faktiskt : )
Som sagt, idag har jag jobbat, började vid 7 i morses med själva arbetet kom inte igång förens vid 9, så man han sitta å dricka lite kaffe å kolla på nyheterna på Tvn i lugn och ro innan : )
När jag kom hem vid 15.10 så var jag bara inne å vände typ :P Gick upp å kolla lite mail och sen åkte jag hem till Emelie som jag nyss kommit hem ifrån :P
Vi har suttit och kollat på de nya programmet som börja idag på Kanal 5 kl. 20.00 vad de nu hette? Rätt kul faktiskt :P Och så har jag pratat lite med Marcus : )

Nu ska jag läsa min Hänt Extra tidning jag köpte förut : ) Men de blir nog ett inlägg till innan jag ska sova ; )
Puss så länge!


♥ L ö r d a g

God kväll får man väl säga nu :P hehe..
Nu har jag nyss kommit hem från jobbet för ovanlighetensskull ; ) hehe, så har kollat lite på Melodifestivalen medans vi la alla gammla, så fick se några bidrag och höra några andra :P
Innan jobbet så åkte jag in till stan å träffa Marcus en sväng : ) Så stod vi och prata en stund utanför hans lägenhet, kul att äntligen få träffa dig! : ) Så antagligen blir de en kaffe å film på Tisdag om han inte har fullt upp : ) Läängtar!! ; )
Annars idag har det inte hänt så mkt, Emelie kom förbi på en kaffe i förmiddags så satt vi och tjöta lite.
Tog lite nya bilder förut med, men visar inte alla nu på samma gång, vill spara så man har till några inlägg : )

Känner att min blogg blivit så tråkig nu när jag jobbar så mkt : ( Blir typ bara 1 eller max 2 inlägg per dag å där skriver jag ju bara vad jag gjort under dagen. Har du tips på hur man kan få bloggen trevligare att besöka när man inte har så mycket tid? Skicka en kommentar!



Ikväll fick de bli en Puss bild : )


♥ Kaos på jobbet

Hej sötisar : )
Nu har jag slutat jobba, eller de va några timmar sen, men har kollat på Tv å varvat ner lite : ) På jobbet idag så strula det lite, mobilateamet som skulle komma 16.30, dom kom aldrig, så när klockan var 17.00 börja jag ringa runt för att kolla vart dom tagit vägen, men dom svara ingen stanns :S så ringde till Mobila 1 å kolla om dom viste någonting, men de gjorde dom inte, så fick ringa till samordnarna, då svarar såklart inte dom heller, så fick tala in ett medelande, så efter ca 15 min ringde samordningen upp igen och då berätta Kerstin som ringde upp att den tjejen som skulle jobbat i Mobila 2, som skulle hjälpa mig alltså hade blivit sjuk, så de fanns ingen där, så Mobila 1 var påväg upp till oss. Snacka om kaos ibland :P Men de löste sig till sist : )

I morgon ska jag jobba på Källstorp på vån 4 som vanligt, var ett bra tag sen man var där nu :P Men ska bli skoj å komma dit igen : ) Börjar vid 17.00 så har ju några timmar på mig att göra något annat :P Är prat på att träffa Marcus kanske, men vi får se : ) Annars är de planerat att ta lite nya bilder, alla jag har nu känns uttjatade.. :S

Nu ska jag sova.. Sov så gott : )
Pusspuss



♥ F r e d a g

Hej bloggen : )
I morses när jag vakna så kändes kroppen som att den vägde 200 kg eller något, orka knappt röra mig, men när jag legat å vaknat till en stund så gick de bättre : ) Satt och åt frukost till "Efter Tio", känns så skönt att kunna ta de lugnt på morgonen, då blir hela dagen bra : )
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så man kan åka till jobbet, låter väldigt kul va? :P Har precis vart hemma hos min syster på en kaffe, mamma var också med. : )
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer :P men uppdaterar säkert en gång till sen ikväll när jag kommit hem, slutar vid 21, så är la hemma runt 21.30.
Ha en bra dag : ) Pusspuss


Lika bra att ta bilden jag tog på jobet
när jag ändå ska dit å jobba :P

♥ Fråga


♥ At work



Hej bloggen : )
Nu sitter jag på jobbet, han komma hit och vara här ca 20 min sen skulle min brukare lägga sig och vila, så ville han ligga i 2 timmar, då har jag "rast" eller vad man ska kalla de :P Måste ju såklart vara kvar hemma hos honom men jag får göra vad jag vill här :P Då tänkte jag passa på att blogga lite, men om vad jag ska blogga är en annan sak :P haha..

Ute är det rätt tråkigt väder, helt grått och så blåser det, men inte så kallt som tur är : ) Sen ikväll ska jag med min brukare på ett radiomöte, han är med i en radioklubb som håller på med Kom-radio, så är det möte ikväll därför jag jobbar så sent.
Sitter å chattar med Dennis just nu, ska ju åka ner till Borås någon helg å träffa Dennis, Robban å antagligen Wille igen : ) Träffa er senast i sommras, så de är ett tag sen :P Men de ska bli skoj : )

Nu känner jag att detta bara blir ett långt inlägg om ingenting :P haha, så slutar skriva nu.
Ni får hade så bra så får vi se om de blir en uppdatering till sen eller hur jag gör : )
Puss puss

♥ T o r s d a g

God morgon sötnosar! : )
Usch vad trött jag är idag efter gårdagen, det känns i huvudet när man kört 42 mil på en dag + att ha shoppat i flera timmar :P Fast shoppingen kan jag inte lägga skulden på, får göra de på bilkörningen :P Men vi hade jätte kul så det var de värt.. : )
Idag ska jag jobba som vanligt, slutar vid 23 ikväll :S Och så har jag fått massa andra tider, så efter helgen har jag jobbat alla helger + vardagar i 3 månader :S börjar tröttna på detta! Känns som att kroppen börjar säga ifrån : ( Dags å ta lite ledigt efter nästa veckas jobb..

Nu får jag nog vila en stund till om jag ska orka jobba sen :P Tror jag ska hinna med en uppdatering senare i eftermiddag : ) Hörs då. Puss puss

♥ Videoklipp



En liten uppdatering :P Det blåser rätt mycket som ni hör,
men säger iaf att vi nyss kommit från Ullared och ska åka till Apelviken.
Klippet tar ju slut helt plötsligt men minneskortet blev fullt :P hehe
Det är iaf Jag & Sarah som är med. Sarah är lång å jag kort :D haha
Pusspuss

♥ Gekå´s

Hej solstrålar : )

Idag var jag, Sarah & Emelie på Gekå´s i Ullared, åkte här i från Trollhättan 05.30 på morgonen, körde först pappa till jobbet, sen åkte jag och plocka upp Sarah å sen Emelie. De tog ca 1 timme ner till Göteborg, och när vi precis kommit ut från Gbg så stanna vi på Shell å köpte kaffe, den satt som den skulle : ) Vid 08.30 var vi framme i Ullared, vi trodde det skulle vara jätte lång kö, men de va nästan inga bilar alls så vi fick parkering rätt lång fram och det var bara att gå rätt in : )
Vi gick där inne i ca 2 timmar, då fick vi tag i både kläder, inredning och filmer m.m.. :P Sen var kundvagnen full, då gick vi och betala och packa in allt i bilen för att se om de fick plats, och de gick jätte bra : ) Då gick vi och åt lite lunch som bestod utav en god Kyklingsallad : ) Sen gick vi in en tur till och shoppa, och denna gången sluta de på samma sätt som sist, kom ut med en till full kundvagn :P Och den fick också plats utan problem, men det blev ingen tredje tur in, pengarna hade runnit iväg lite :P Men vi köpte jätte mycket, den sammanlagda summan blev  ca 5000-6000 kr :P

Nu ska jag kolla lite på Tv, uppdaterar med ett videoklipp sen : ) Puss puss



Sarah, Emelie & Jag. :P
Det blåser rätt mycket som ni ser på mitt hår :D haha

♥ Undersökning


♥ T i s d a g



Hej hej sötnosar : )

I morses när jag stod och vänta på bussen till jobbet så kommer Linnéa fram, det var hur längesen som helst vi träffades : ) Kul att springa på varandra vid 07.00 på Torget, så skulle vi med samma buss också och av på typ samma ställe, så det belev en del prat : )
Efter jobbet så kom Sarah hit en stund, så drack vi lite kaffe och brände skivor tills i morgon eftersom jag, Sarah & Emelie ska åka till Ullared och sen en tripp in till Varberg : ) Hoppas på fint väder!!
Är lite smått nervös eftersom jag ska köra genom Göteborg för första gången själv :P haha, men de kommer nog gå bra : ) Nu ska jag kolla på Halv 8 hos mig, sen Den rätta för Rosing å sen Andra Avenyn :P haha, så kvällen är full av TV-tittande : ) Ska ta lite bilder i morgon så ni får se hur kul vi haft det ; )
Puss puss

♥ M å n d a g

Hej sötnosar : )
Jisses vad en helg går fort, fast kändes inte som det var helg eftersom jag jobbade :P Så jag hade min lördag idag istället när jag var ledig : ) Men i morgon är det jobb som vanligt igen :P
Hmm, vad ska man berätta idag? Har vart hemma hos Sarah typ hela eftermiddagen, Johanna & Emelie kom dit med, så hade lite tjejsnack :P, hmm, annars har vi bara suttit å kollat lite på Tv och slappat idag faktiskt. Inte så mkt att berätta om.

Idag är jag lite tråkig, det får bara bli ett inlägg, är så trött och så ska jag upp tidigt i morgon, men får gottgöra er då istället : )
Sov gott, puss puss


Dagens Outfit..
♥ Tunika från Gina
♥ Skärp från Gina
♥ Har leding från Gina, (fast dom syns inte)

♥ Beck

Nu har jag legat och kollat på Beck, var längesen man såg just den filmen dom visade idag : )
Annars ikväll så har jag vart hemma hos Emelie en sväng, har haft riktigt kul, skämtat om allt möjligt, låter inte så kul när man skriver att man skämtat men jag kunde inte sluta skratta, tror de va lite för man jobbat natt med och bara sovit 5,5 timme :P Annars har de inte hänt så mycket, känner att min blogg är rätt tråkig nu :P får ta och tänka efter vad man kan göra för mysigt inlägg : )

Uppdaterar senare isf om jag kmr på något : )
Pusspuss


Oj vad stor bilden blev :P haha..
Tagen av Johanna Lindborg

♥ S ö n d a g

God morgon, eller middag är det la nu :P hehe
Nu har jag iaf vaknat efter att ha jobbat natt, eller jag vaknade runt 13.45 men halvsov nog fortfarande när jag gick upp tror jag :P
Idag är de inte roligt väder ute, helt grått å trist så de känns extra skönt att ligga under täcker idag : ) Idag skulle jag egentligen ha tagit en kaffe med Marcus, men han hade baksmälla stackarn :P haha, så får ta de en annan dag. : ) Så vid 17.00 kommer Sarah darling hem från Göteborg så då ska jag och Emelie åka hem till henne en stund å tjöta : ) Annars idag vet jag inte vad som händer, blir antagligen rätt lugnt, fårse om de kanske blir en videoupdate idag istället, var för trött för en i natt :P hehe..
Nu ska jag vila en lite stund å sen duscha : ) Hörs senare..
Puss puss



Dagens outfit blir myskläder : )

RSS 2.0