♥ Äntligen!



Idag ska jag åka till Borås igen och träffa älsklingen, känns som vi vart ifrån varandra 1 vecka fast det bara är 2 dagar, helt sjukt segt tiden går utan dig älskling :(

I helgen ska vi visst festa med hans kompisar, ska bli kul men nervöst å träffa hela kompisgänget på samma gång :P Vi får la se hur de går :)

Uppdaterar på Måndag igen innan jag åker hem :/
Ha en bra helg allesammans, för de ska jag ha :D
Pusspuss <3


♥ Onsdagens planer

I morgon eller idag rättare sagt kommer man ha fullt upp. :P

 Fika med Ella
 Åka till överby
 Köpa tågbiljetter
 Handla mat
 Åka hem till mamma och pappa
 Sova inför jobbet

Puh, kommer man hinna allt tro? Känns som att man kan få gå upp rätt tidigt för att hinna med allt :S Får köra fort mellan ställena så hinner man kanske :P hehe

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel :) Missade det igårkväll, Puss så länge


♥ Wiiie :D

Fan va gött att Saab fick nya ägare :D Nu ser man denna stan med lite ljusare ögon än innan :P

Ur Aftonbladet:


Nu har beskedet som alla har väntat på kommit.
Holländska Spyker Cars köper Saab från GM.
– Dagens tillkännagivande är fantastiska nyheter för Saab-anställda, försäljare och leverantörer, säger John Smith, GM:s vice vd.
Holländska Spyker Cars köper Saab från GM, uppger Saab och GM på sina hemsidor.
Spyker Cars bildar nu ett nytt bolag, Saab Spyker Automobiles.
– General Motors, Spyker Cars och den svenska regeringen har arbetat hårt och kreativt för en överenskommelse, säger John Smith i pressmedelandet.
– Vi är alla glada för den här lyckliga utfallet.
I pressmeddelandet påpekar Nick Reilly, ordförande för GM Europe, att man under förhandlingarna hela tiden velat hitta en lösning för Saab för att undvika en avveckling av bilmärket.
– GM kommer att fortsätta stödja Saab och Spyker, säger han.
Klart i februari

Enligt Bloomberg har Spyker gått med på att betala 74 miljoner dollar kontant, motsvarande 539 miljoner kronor. Den största delen av betalningen ska ske i aktier i den nya koncernen Spyker-Saab, och enligt Bloomberg rör det sig om 326 miljoner dollar, motsvarande drygt 2,4 miljarder kronor.

Affären ska enligt nyhetsbyrån vara klar i februari, om den svenska regeringen går med på att vara garant för lånet på 4,1 miljarder kronor från Europeiska Invesmentbanken, EIB.

– Det är fantastiskt. Det är en sten som lättar från våra hjärtan. Nu ska vi sätta oss med de nya ägarna och ta reda på vad det här innebär, säger Anette Hellgren, ordförande för Unionen i Trollhättan, till Aftonbladet.

Paul Åkerlund, Metalls klubbordförande, håller med:

– Nu har äntligen dagen kommit som vi väntat på. Det känns väldigt bra. En lång och hård kamp är förhoppningsvis över. Vi tror inte att det kommer bli en dans på rosor framöver. Men det känns tryggare och bättre för vår framtid, säger han.


♥ Hemma igen :(

Hej på er :)
Nu är man hemma igen, inte alls kul :( Usch va jobbigt de var igår att åka ifrån Colle :( Men som tur är så ska jag ju åka ner igen på Torsdag vid 13.55 för att vara exakt :P Sen får vi se hur länge jag stannar :) Känns skönt att de redan är Tisdag så att det bara är 1 dag kvar :D

Nu sitter jag och väntar på att min tvättid ska börja, så man kan få tvättat lite kläder :) Så ska jag även passa på att städa lite, de behövs :P Sen blir de att sova eftersom jag ska jobba i natt. Usch, känner inte alls för det, men får tänka på att de är pengar :P

På Fredag ska jag skrota min mobil, har frågat om någon vill köpa den för 25 öre, men ingen har vart sugen på de :P Konstigt :P haha, den är rätt trasig :P Så ska jag även skaffa ett Telia kontantkort tills mitt abonemang går ur i Sep. :P Så får ha 2 mobiltelefoner nu ett tag, men de är de värt :)

Nae, nu ska jag börja städa lite :) Vi hörs senare ikväll/natt då jag sitter på jobbet :)
Pusspuss


Min nya telefon får bli rosa :D


♥ Måndag

Hej sötisar :)
Nu sitter man i Borås och bloggar för första gången :P Har ju vart här nere på besök hos min pojkvän :) Sitter och väntar på honom nu faktiskt, eftersom det är Måndag så är det ju jobb för hela slanten, men han slutar om 1 timme så de är rätt lugnt :)


Kan sammanfatta helgen som vart:

Fredag: Kom hit vid 16.00, åkte hem till Larsa och gratta honom lite snabbt, sen blev de att åka och handla lite som fattades till Tacosen :)
18.00 kom Ida (Älsks syster) och hennes sambo Oskar :) Trevligt! Sen blev de familjemys framför Tvn resten utav kvällen :)

Lördag: Åkte in till Knalleland och kolla lite i affärer, gick även till systemet och köpte present till Larsa, så sprang vi in i min Kusin och hans Sambo där med :) Jätte kul att träffa han igen :) 4 år sedan sist. Efter Knallen så åkte vi upp till Norrmalm och kollade lite lägenheter :) Jätte fint område!
På kvällen bjöd älsklingen ut mig på resturang, hur mysigt som helst! <3 när vi kom hem satte vi oss i bastun med lite öl och vin, så satt vi bara å prata :) Blev lite vattenkrig med :P haha

Söndag: Åkte in till stan å kolla hur de såg ut, men de var rätt stängt så fick bli en snabbis till Knallen igen :P Sen åkte vi och tvätta bilen :P hehe. När vi kom hem blev de lugnt, kvällen bestod utav Tv-tittande för hela slanten :P

Måndag: Älsk åkte till jobbet 05.30 :( så det var bara att försöka somna om ensam. Har packat min väska nu eftersom jag ska åka hem å jobba 2 nätter, sen är det bara att åka tillbaka :)

Lite utav det som hänt i helgen :) Hoppas ni haft en mysig helg ni med :)
Pusspuss <3






♥ Äntligen Fredag

Idag ska jag åka ner till Älsklingen :) Längtar fruktansvärt mycket tills man får krama om dig igen <3
Just nu är det ca 10,5 timme kvar tills vi ses :)
Kommer hem sent på Måndagkväll, så kommer inte uppdatera någonting nu under helgen.

Ha en bra helg.. Pusspuss <3


♥ Saknaden utav dig

Kan inte fatta att det blivit som de blivit mellan oss :S
Vi gjorde ju allt tillsammans, pratade om allt, nästan lite väl mycket viste man ibland kändes de som :P
Alltid vi som fick ideér om att åka på "Älgsafari" :P Fast vi egentligen är rädda för Älgar.
Blev strandsatta på en badstrand då de började åska å jag skulle jobba natt :P
Stannade utanför Volvo Aero mitt i natten utav att ett tåg skulle komma, som aldrig kom? :S
Vinkvällar som slutade med krossade glas, fast de var inte vårat fel ;P
Våran första mening till varandra irl -"Röker du?!" -"Nej, jag äter gurka" :P
Brände motorn till Vindrutetorkaren på bilen förra vintern :P
Alla gånger du tröstat mig när jag vart ledsen och samma alla gånger jag tröstat dig.
Våra första Videouppdate till bloggen.

Usch, kan sitta och räkna upp så mycket saker vi har gjort som man alltid kommer minnas.
Vill ha tillbaka dig i min vardag "syster". Får inte vara så här :'(
Blir lika ledsen varje gång jag tänker på att vi glidit isär så mycket som vi gjort och fortfarande gör :(
Vi måste träffas och verkligen prata ut om detta, gick inte så bra sist, men måste göra ett nytt försök, Vill inte mista dig!

Älskar & Saknar dig, Sarah <3





♥ Ny telefon



Nästa vecka blir de att köpa en ny telefon :) Min har lagt ner helt nu :/
Fastnade för denna, fast vet inte om den ska vara rosa eller svart, vad tycker ni? :)


♥ Att ni orkar...

Fattar inte hur folk orkar vara så elaka hela tiden! Och speciellt över Internet, i verkligheten är ni nog inte lika kaxiga som bakom dataskärmen.

Har fått massa tråkiga kommentarer nu de sista utav olika/samma person(er), kan bara säga en sak..
Stör ni er så jävla mycket på mitt liv och min blogg, Sluta läs den då för fan!! Jag skriver denna bloggen för att kompisar man inte träffar så ofta ska kunna följa med i det som hänt runt om kring, inte för att några små fjortisar ska försöka trycka ner mig, för de kommer ni ALDRIG lyckas med! Är nöjd med mig själv som ni inte verkar vara.. Väx upp!



P.S. Jag får säga att jag älskar min pojkvän hur jävla mycket jag vill utan att DU ska bry dig!



♥ Villa inbrott? :O



För 30 min sedan stod jag ute och röka då jag fick se att grannhuset, som ligger snett framför mitt jobb, tänds upp utan ficklampor som går upp och ner över hela huset :S så hörde man någon/några gå i snön. kan säga att jag släckte den ciggen rätt fort och gick in å låste dörren, sen ringde jag polisen och fick beskriva vart dom skulle åka, viste inte vad gatan hette som den villan låg på, så fick uppge adressen hit till jobbet och utgå därifrån med en beskrivning så som dom skulle köra. Trollhättepolisen ringde upp vid 04.52 samtidigt som dom åkte här utanför på gatan så fick jag beskriva huset. När jag satte mig i vardagsrummet igen ser jag 2 poliser gå runt med ficklampor här mellan alla hus å kika. Kan lova att hjärtat slog i 320 när jag fick se ficklamporna på grannhuset :S

Nu känns det som att man gjort Dagens goda gärning :D


♥ Så jävla irriterande!

Varför kan folk inte bara sköta sitt eget än att lägga sig i andras liv?! Har fått en del kommentarer som inte har ett enda snällt ord i sig angående mig & Carl-Johan. Är det ingen som kan vara glad för andras skull längre utan bara avundsjuka och hemska ord? Vad är erat problem egentligen?!


♥ Beach Bunny

Hittade tre jätte snygga bikini på Beach Bunny som inte hade vart helt fel att ha i sin bikinisamling till sommaren :P Vilken tycker ni är snyggast? 1,2 el. 3?






♥ Mitt Horoskop

Vattumannen:

Andra lyssnar på dig nu eftersom du är så positiv och entusiastisk.
Lova inte mer än du kan hålla!

Relationer är livets eget gym. Det är där din själ får träning och där du bygger dina emotionella muskler. Att tro att alla dina relationer ska fungera smidigt hela tiden är bara dumt. Så fungerar inte människor. När en konflikt påverkar en relation, har du chansen att jobba med dig själv, att träna upp ditt känsloliv.


Verkar stämma rätt bra :P Får försöka att inte lova mer än jag kan hålla, känns som att man gjort de för mkt nu ett tag, tyvärr :/



♥ Min kärlek

Usch, sitter på jobbet nu igen medans älsklingen får vara hemma ensam :( Skulle också vilja vara hemma nu! Har 7 timmar kvar innan man får gosa ner sig med honom. :/ Så kan säga att jag längtar jätte mycket :D hehe
Sitter å kollar på American Pie nu som går på Tv3 :P Så får hoppas tiden går lite fortare med filmer :)

Vad händer hos er en Fredagkväll som denna då? krogen?

Skriver mer senare :) Pusspuss


Älsklingen <3 :)


♥ Fusklista ;)

Har sett att många har listor med frågor man kan svara på, tänkte att jag också får ta och svara på en ;)

Vad heter du?
Sandra Marie Kantosalmi
Vad kallas du? Kanto
Varför? Många som hette Sandra i klassen på mellnstadiet, så blev kallad efter början av efternamnet för att veta vem läraren menade :P
Är du en bra flickvän? Det hoppas jag :P Vad tycker du älskling? ;)
Hur raggar du? Toodiloo snygging ;)
Va har du gjort idag? Har jobbat mellan 7-15 sen träffat Sandra och handlat :P
Vad ska du göra idag? Svara klart på denna listan och sen sova :)
Vad vill du helst ha nu? En massa massa pengar och sommar
Var är du nu? Hemma i min soffa :P
Saknar du någon just nu? Ja, min Carl-Johan <3
Röker du? Ja, fy fy fy, ska försöka sluta ;)
När fick du senast en present? Hmm, räknas julklapp? :P
Vad har du för planer inför helgen? Ska umgås med min loverboy och jobba
Vilken färg har du på dina underkläder? Just nu? Benvita :P
Längtar du till din nästa födelsedag? Både ja och nej, vill inte bli äldre men kommer antagligen vara hemma hos Carl-Johan då, så ja :P hehe
Vem pratade du med senast? Min syster
Vad pratade ni om då? Om helgen & Björn
Vad gör du just nu? Kollar på Grannfejden och svarar på denna listan :)
Är du pinsam på fyllan? Hmm, ska man minnas sånt? ;D
Är du blyg? Beror på i vilken situation man är i
Vilken tid gick du upp idag? 05.15
När kräktes du senast? Ett x-antal månader sen :P
Vilken låt lyssnade du på senast? Notch- Nuttin Nuh Go So
Har du sovit i den egen säng i natt? Jajjämen :)
Har någon annan sovit i den sängen i natt? Nej :( Men i morgon så ;D
Har du glasögon? Nopp
Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Bor 7 mil norr om Göteborg
Har du sagt "Jag älskar dig" till någon idag? Ja, genom sms :)
Är du Homosexuell? hehe, åh nej :P
Vad tycker du är äckligt? FÖTTER!
Vad såg du senast på Tv? Grannfejden
Vem fick du sms ifrån senast? Min älskling :)
Vad har du för intressen? Ska man hinna med sånt efter eller innan jobbet? :S
Har du en DVD-spelare? Haha, ja såklart :)
Stor hund eller Chihuahua? Hmm, Något där i mellan? :P
Har du ett gott bordskick? Hehe, nåde ja och nej :D
Vart gör de ondast just nu? I min extra fotknöl som sitter på min hälsena :P haha
Vilken färg på kläder undviker du? Gula, Orange, Klarblå.. Väldigt synliga färger iaf :P
Vem är den snyggaste du sett idag? Hmm, räknas bilder? :P
Vad spanar du in först på en tjej/kille? Klädstilen, frisyren och ansiktet :)
Använder du tandtråd? Såklart :)
Hur många har du vart olyckligt kär i? Inte en aning? :S
Vilket år i ditt liv har vart de bästa? 2010 än så länge :D
Vad köpte du senast? Mat :P
Brukar du komma i tid? Ohja, om inte förtidigt :P
Hur känner du dig nu? Väldigt trött
Vanligaste färgen på dina kläder? Svart, vit, grå
Kan du laga mat? Haha, försöker iaf :P Några rätter kan man allt
Vad pluggar du? Ingenting
Är du aktiv i skolan? Nae, eftersom jag inte pluggar :P
Hade du en bra kväll igår? Jajjämen, spelade Wii :D
Har du någonsin haft ett jobb? Jajjämen, jobbar för fullt :)
Hur mycket krävs de för att du ska bli full? Hmm, lite gott och blandat :P


♥ Jobb & Kärlek

Hej bloggen :)
Längesen jag skrev nu känner jag :P Har vart ledig nu några dagar, då kände jag att jag inte ville sätta mig vid bloggen när älsklingen var uppe på besök :) Ja, jag har skaffat mig en pojkvän vilket känns underbart! :D Aldrig vart så här kär tror jag :$
Nu väntar man bara på att helgen ska komma så man får träffa honom igen, fast de tråkiga är att jag ska jobba hela helgen :/

Just nu sitter jag på sjukhuset (Näl) inne i sal 11, tror inte vi får ha igång internet här, men de smyger man lite med ;P hehe. Måste ju kunna få göra något om nätterna :P

Nu ska jag ut och sätta mig med sjukhuspersonalen och kolla på tv & dricka kaffe :)
Pusspuss

Älskar dig Colle <3 ;)


♥ Vänner

Minns när man gick i skolan och bara längtade till Studenten och att komma ut i arbetslivet och slippa allt som har med skola, prov och uppsattser att göra.

Nu är man ute i arbetslivet och hur kul är det på en skala?
Visst, det är skönt att slippa hem å plugga på eftermiddagarna när man har slutat, men man tappar kontakten med nästan alla sina vänner :/
Det enda man gör är att jobba, jobba, jobba, man är i stort sätt bara hemma och sover sen är det iväg till jobbet igen.

Jag saknar den tiden i skolan då man träffade alla vänner varje dag, så som man absolut inte gör nu. :/


Emelie & Jag innan Balen :)


♥ Årsresumé Januari-December 2009

Januari

Jag satte i hårförlängning för första gången



Jag fick anställning som personlig assistent



Februari

Jag fyllde 20 år

Mars

Jag och Johanna krockar med en Taxibil i cantrala Trollhättan





April

Jag var inte längre singel



Spontangrillning i skogen med utsikt över Stallbacka





Maj

Vårkänslorna kom och det blev fotografering på badstranden



Juni

Hagelrekord mitt i sommaren, bilar körde fast :O



Nattjobbet startar på Blomstergården



Firar Midsommar ute i en Eka i Öresjö med 10 st i :P



Juli

Bussresa till Spanien





Jag och Sarah blir "Strandsatta" på badstranden så bromsarna på bilen sluta funka



Jag blir singel



Augusti

Jag flyttar hemifrån



September

En Inflyttningsfest ordnas



Oktober

Tog tag i träningen igen



November

Går Saab i konkurs?
Vad händer med Trollhättan då? Flytta?






December

Heltids jobb = 147h/mån
Jag = 165h/mån

Har jobbat igenom hela månaden, både Jul och Nyår.






Så har mitt år vart. Lite blandat :)


♥ Gott Nytt År

Gott Nytt År till er alla :)
Hoppas att 2010 blir ett bättre år än 2009 var.


Igår på Nyårsafton så jobbade jag som vanligt, fast hade ett morgonpass så jag var iaf ledig på kvällen :)
Så jobbade från 07.00-15.00 sen blev de hem å duscha och fixa ordning sig inför kvällen :) När jagvar klar tog jag bilen hem till mamma och pappa, då även släkt från Borås kom, vi år 3 rättersmiddag och drack vin och massa drinkar, tog en massa bilder (kommer senare) och skicka iväg fyrverkerier, den ena blev lite misslyckad men den andra blev kanon fin :) Fast dom slår ändå inte våra Bomber som vi hade 2008.

En granne som bor nedanför mamma å pappas trädgård, dom skickar alltid iväg en massa fyrverkerier, det är för x-antal tusen kronor VARJE år, så 2008 bestämde vi oss för att vara snäppet värre än dom :P Så vi gick och köpte som största rören man kunde hitta och man var tvungen att gräva ner dom 0,5m i marken för de blev ett sånt tryck. Kan samanfatta de hela med att hela bostadsområdet blev ett enda vrål "Ooooj, titta!!!" Sen stod alla och väntade på en till :P Så våran pjäs var 1000 ggr större å small rätt mycket mer än grannarnas, efter de året skickar dom inte iväg så många fyrverkerier längre :D Vi "vann" ;D haha


Som sagt, bilder från nyårsafton kommer ;)


RSS 2.0