♥ 8,5 timme kvar

8,5 timme kvar att jobba innan min efterlängtade semester! :) Känslan i kroppen är den samma som när man var liten och skulle gå på sommarlov, en helt underbar känsla :)

I morgon när jag kommer hem så blir det ingen sömn, vågar inte lägga mig så jag inte missar både buss och tåg till älsklingen. Så ska packa klart det sista, duscha, fixa ordning mig och sen sticka :) Får nog bli några koppar kaffe med :P

På söndag åker vi ner till Varberg i 2-3 dagar, ska bli underbart skönt att komma till kusten igen :) Känns som detta kommer bli en lyckad semester :)

Pusspuss <3


♥ Näst sista..

Guuuuud så skönt att det är näst sista natten man har påbörjat nu :D Kan inte fatta att jag ska vara helt ledig i 4 veckor :O Första semestern sen jag tog studenten 2008, var iofs ledig 1 vecka förra sommaren då jag var i Spanien, men det var de enda.

I morgon ska jag träffa Ellabella eller Elvis som vi säger :P hehe, Ska luncha och så får vi se om vi kanske hinner med en fika med :) En massa tjöt kan jag LOVA att det blir :)

Nu ska jag kolla på film och fördriva natten på bästa sätt..
Pusspuss <3


Sandros och Elvis :P


♥ 5e och sista natten...

Nu är jag på min 5e och sista natt för denna veckan, sen är det 3 nätter kvar att jobba innan semestern :) Underbart!! Jag och min brukare har precis fått ett rum, så Bye bye akutrummet och Hello rum nr 12 :P Det enda negativa med detta rummet är att det är någon galning som skriker från våningen över, tror psyket ligger där...? Får hoppas att personalen får tyst på henne snart :)

Jag har fortfarande Sex and the city maraton, kan knappt slita mig från avsnitten :P Hur kan jag ha missat dom när det gick på Tv? Helt ofattbart. Men nu tar jag igen det :) Så nu ska jag fortsätta att kolla på mina avsnitt, är på säsong 3 just nu :)

Pusspuss <3


♥ SOMMAR TILL MAX

Ååh, vad jag älskar detta sommarvädret vi har i Sverige nu!! Hoppas det har kommit för att stanna :)
Både i förrgår och igår och även senare idag blir det sol och bad vid Vänern med tjejerna :) Älskar det!!
Favo stället vid Värnen! :D


♥ Otrohet?

Sitter på jobbet och har ett Sex and the city maraton, så tog dom upp frågan otrohet...
Vad är det egentligen?
 Vad tycker Du är otrohet? Vart går gränsen? Kyssar? Sex?RSS 2.0