♥ BLOND




Tyvärr blir inte håret så ljust på bilderna som i verkligheten


Igår var jag hos frisören, blev lite inpuls-klippning + färgning. Jag kom dit med kopparrött hår och gick där ifrån med naturbrunt underhår och en massa massa massa blonda slingor, så nu kan man nästan kalla sig själv för blondin :P Tro det eller ej, hehe.
Det roligaste är att ingen typ märker att jag är blond :P Dom flesta undrar bara om jag har klippt mig, för jag er anorlunda ut :P haha, konstigt ;P


♥ 1h & 20 min

Om 1 timme och 20 min är jag ledig! :D Ska bli fantastiskt skönt!


♥ Matbord + stolar

Nu har jag och älsklingen fyndat igen :P Denna gången blev det ett oljat ekmatbord med 4 skinstolar för 2000 kr :) 1 sån skinstol kostar 990:-/st och vi fick 4 + bord för 2000 kr. :) Kan inte bli bättre!
Så det som fattas nu är en soffa och en lägenhet :P hehe. Jag ska ringa på en lägenhet i morgon och Carl-Johan ska å kolla på en lägenhet nu i veckan :) Så får hoppas att någon utav dom faller oss i smaken och att vi får den isf :)


♥ Hemma igen :/

 
                Två härliga bilder jag tog från fönstret på tåget igår när jag åkte hem från Borås



Då sitter man på jobbet igen och väntar på att timmarna ska gå, har 6 timmar kvar. Det var ganska precis 1 vecka sen jag jobbade, men de känns som att man bor mer eller mindre på detta stället.

Idag har jag vart borta i lägenheten och städat lite, fick gjort en del faktiskt :

*
Slängt massa saker
* Gjort rent i kylskåpet
* Tvättat fönster
* Gjort rent golvbrunnen i duschen
* Helt klar av städningen på Toaletten
* Gjort rent ugnen/ spisfläkten/ ungsplåtarna

Kvar att göra:

* Torka ur alla skåp/ lådor
* Torka av alla lister
* Dammsuga golven/ våttorka
* Göra rent bakom spisen

Sen är det flyttbesiktning som gäller :)


Igår åkte jag hem ifrån älsklingen, lika tråkigt och jobbigt varje gång man måste åka ifrån varandra, men snart blir det ändring på det hoppas jag :) För idag ringde dom ifrån Hemtjänsten på Trandared i Borås och fråga om jag var intresserad utav extrajobb, självklart är jag det! :D Och antagligen på Lördag, nästa helg ska jag och älsk och kika på en lägenhet på Norrmalm :) Hoppas att den är fin så man kan flytta dit under semestern i sommar :)

Nae, nu blir det film och lite kycklingsallad :)
Pusspuss <3


♥ Fynd

Idag har jag och Carl-Johan vart en sväng ute på Knalleland och kikat lite. Vi hittade ett knivsätt (i affären Chilli), som har kostat 599:- för 5 knivar, men dom hade sänkt priset till 199:- så vi passa på att köpa ett sånt sett så vi har det tills vi flyttar ihop :) Kollade även på lite olika soffor, men båda är överens om en mörkare soffa :)

På eftermiddagen åkte vi hem till hans mormor och drack kaffe och satt å prata lite :) Annars har vi tagit de rätt lugnt :)

Bild på en soffa vi kolla på:




♥ En dag på akuten


Idag skulle vi ha kollat på lägenheten som jag skrev om igår, men så blev det inte... Carl-Johan skadade foten i går när han spelade match, men i morses så var den helt blå/svart/lila, så vi fick ta oss en tripp till Jourcentralen vid 15.15. Han blev undersökt, skickad till röntgen, vänta i väntrummet, upp till röntgen igen, åter vänta, in på ett rum, blir undersökt igen och får till sist svaret att foten måste gipsas. Så nu går min stackars älskling med gips, som tur är så ska han bara ha de på i 10 dagar.

Det känns så himla tråkigt att behöva åka hem i morgon för att jobba 1 dag och sen vara ledig fram tills helgen, när man kan vara här eftersom Carl-Johan ändå är sjukskriven i 10 dagar nu. Så nu kommer vi inte ses på 2 veckor :( Kommer bli hur jobbigt som helst!!
Usch, saknar han redan fast jag inte ens har åkt hem än :P

Pusspuss <3

♥ Tick....tack...

Tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...
tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...tick...tack...!

Usch vad seeegt tiden går när man är hemma ensam :( Snart får älsk ringa och vill bli hämtad (A) haha

♥ Ego

Fick bli en ego bild idag med. Usch vad sur jag ser ut :P Men det är jag iinte! :D

♥ Puma

399 kr på Sportex


Igår införskaffa jag även ett par promenadskor. Har gått i fel skor mycket på promenader så har börjat få ont i fötterna. Men nu kan jag gå utan problem igen :) Dom är hur sköna som helst!

♥ Visning av lägenhet


Ursäkta dålig bild. Ett hus i Villastan :)


I morgon ska jag och Carl-Johan och kolla på en lägenhet i Villastan här i Borås :) Hoppas att den är fin! Lägenheten ligger på 70 kvm och 12 kvm till förvaring :) Hoppas hoppas hoppas! :)

Idag är älsk och spelar match, vet inte om jag och "svärfar" skulle åka och kika en stund eller hur det blir, de löser sig nog :) Sen i eftermiddag ska vi och lämna tyg till Annette som ska sy min klänning, hittade ett jätte fint lila tyg, blev kär direkt i den färgen :)
Annars blir det nog en lugn dag idag.



Pusspuss <3



♥ Jag Idag

* Lee jeans- Från någon affär i Halmstad
* Vitt linne - Gina
* Randig tröja - Gina
* Skor - Junkyard
* Armband - Gina

♥ Fredag



God morgon
eller god förmiddag klockan är visst 11.00 :P Hur länge tycker ni att det är morgon innan det går över och blir förmiddag?

Idag gick jag upp vid 09.20 och tog en promenad på 30 min det första jag gjorde :) Helt underbart väder ute ju! Sen när jag kom tillbaka hem till älsk så gjorde jag lite situps (stavning) och försökte mig även på armhävningar, men orkade bara 7 små :P haha, är man otränad eller? :D Efter mitt lilla "träningspass" haha, så åt jag frukost ute på trappan i solen :)
När jag sitter där med mitt morgonkaffe ser jag att grannarna (som bor lite längre ner på vägen), mannen slänger ut frun i trädgården och där måste hon ligga å be på en sån där matta, medans mannen står i altandörren och kollar på :S Efter 10 min fick hon komma in igen, skummt folk!

Idag ska jag och älsk åka och köpa tyg till en festklänning Annette ska sy åt mig :) Tror den får bli lila med ett svart band i midjan, det kan bli snyggt :)

Nae, nog skrivet för stunden, nu ska jag gå och byta om och göra mig i ordning innan Carl-Johan kommer från jobbet :)
Pusspuss <3



♥ Torsdag

Herrljunga Central


Hej bloggen :)

Jag höll det jag skrev igårkväll/natt, att jag skulle ut och gå direkt efter jobbet, alltså vid 07.30 :) Var extremt trött kan jag ju erkänna, men de var ändå skönt att röra sig lite direkt efter ett nattpass :) Så det får jag nog göra om när det är fint väder på mornarna när jag slutat jobba :)
Åkte ju till Borås idag vid 12.22 gick bussen hemifrån, så fick jag byta inne i Centrum för att ta mig till Vänersborg och sen DÄR ifrån tog jag tåget hit :P Blev lite åkande, men men, så går det när man inte kan ha med sig bilen :P

Just nu är älsklingen och tränar fotboll, så jag passar på att blogga lite då :)
Visst var det ett bra tagsen jag la upp någon ny bild på mig, men idag så :P Nu har jag fått tummen ur och ladda batteriet på kamran igen :) Har gammla bilder från min inflyttningsfest på den, och inflyttningsfesten var för 8 månader sen :P haha, Välanvänd kamra, eller hur? :D

Nej nu får det bli film till älsklingen kommer hem så vi kan sova :)
Hörs i morgon.. Pusspuss <3



Jag, hemma hos älsklingen :)


♥ Onsdag



Idag har det inte blivit så mycket gjort må jag säga :P Gick upp vid 9 och åt frukost, sen åkte jag till posten för att lämna in ett paket, där efter åkte jag ut till Överby och bytte min foundation till et mörkare färg :)
Annars har jag bara legat ute i solen och gottat mig, hade tänkt att ta en promenad innan jag skulle lägga mig och sova, men klockan hade sprungit iväg väldigt fort så de hans inte med :/ Får ta en promenad i morgon efter jobbet istället :) Slutar 07.00 och är hemma runt 07.30 då blir det lagom att ta med hundarna på en morgonpromenad :)

I morgon åker jag till Borås och hem till älsklingen :D Känns som det var en evighet sen vi träffades men de är bara 4 dagar sen. Hade hoppats på en fin helg men de ska tydligen regna :/ Suck..

Pusspuss <3


♥ Sol



Idag har det vart en lika underbar dag som igår :) Har lyckats få lite mer färg idag med :D Blir ni gladare när solen är framme? Jag blir på strålande humör när jag får ligga ute på altanen och sola och gå promenader när det är fint väder ute.
Så idag låg jag och sola från 12-15 ungefär, sen gick jag in å fixa mat tills mamma och pappa kom hem och efter maten blev det en långpromenad i skogen med hundarna :) Helt underbart skönt! Annars har det vart en rätt lugn dag, har hjälpt mamma och pappa med lite småsaker här hemma med :)

Pusspuss <3


♥ Fri



Idag har jag vart rökfri i 1 månad 1 vecka och 2 dagar.
Känner inget sug alls efter dom giftpinnarna längre och man känner sig så mycket renare :)


♥ 17-18 grader



Idag har det vart underbart väder igen, i skuggan var det 12 grader och i solen runt 17-18 grader varmt :) Nu är äntligen våren här!
Jag passade på att lägga mig på altanen och sola hela dagen, efter att man har jobbat inatt, har visst brännt ansiktet lite :P men de är det värt. hehe.

Nu ikväll gick jag hem till Emelie en stund och kolla hur hennes lägenhet blir nu när den är nymålad. Den kommer bli jätte fin! :)

Har inte så mycket mer att säga just nu, mer än att jag ska ringa på en lägenhet i Borås i morgon :) Hoppas den finns kvar!

Pusspuss <3


♥ Dumhets-test

(X) Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat?
(  )
Tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat?
(  ) Du har gått in i en glasdörr?
(  )
Du har hoppat ur ett fordon som rör sig?
(X) Du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig?
(  ) Du har sprungit in i ett träd?
(  ) Det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen?
(X) Du testade precis om du klarade det?
(  ) Du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat?
(  )
Ditt hår är/har varit blont?
(  ) Folk har kallat dig långsam?
(  )
Du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger?
(  ) Du har nån gång somnat på en lektion?
(X) Du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om?
(  ) Folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig?
(  ) Du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal?
(  ) Du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre?
(  )
Du gör detta test när du borde göra nånting viktigt?
(X) Du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka?
(  ) Du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan?
(  ) Du råkar göra sönder väldigt många saker?
(  ) Du har trillat av stolen då den stått helt still?
(  ) Du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen?

Summa:
18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 5 :)

♥ Underbart!

Idag har det vart helt underbart väder ute. Dagen började med att jag och älsklingen tog oss en sovmorgon, sen låg vi och pratade i sängen en stund innan vi gick upp och åt frukost.
Efter frukosten tog vi oss en härlig promenad i solen, helt underbart skönt och mysigt! Vi gick runt golfbanan som ligge uppe i skogen där jag bor, en helt lagom lång promenad :)
När vi kom hem satte vi oss på altantrappan i solen och bara myste innan han skulle åka hem :(
Nu är det 4 dagar kvar tills vi ses igen, får hoppas att dom dagarna springer på bra :)

I morgon ska det visst bli lika fint och varmt väder som idag, då ska jag ligga ute på altanen och sola hela dagen, härligt att bli brun utav vårsolen, den tar som bäst! :)

Pusspuss <3

♥ Helg, Sol, Jobb



I helgen blir det jobb igen, känns som att man bara jobbar helger och inte så mycket på vardagarna.. Idag kom älsklingen upp och vi har hunnit med en del innan jag skulle hit till jobbet.

Idag när jag skulle köra mamma till jobbet på morgonen så startade inte våran lilla blå (bilen), tog en evighet att få igång den, och ingen vet vad detta beror på. Så för att inte bli ståendes här på jobbet i morgon 07.00 så körde Carl-Johan mig nu ikväll, så stackaren måste upp tidigt i morgon och hämta mig från jobbet, som tur är så blir det raka vägen hem och sova efteråt :)


Pusspuss <3


♥ Tisdag

Jisses vad fort dom här dagarna gick :O Har vart i Borås 6 dagar nu, känns som jag kom igår. Konstigt att dagarna hemma inte går lika fort som dom gör här :/

Nu har jag nyss vart och tankat bilen, rätt skönt att ha bil med dig här nere, då känner man sig inte lika låst när älsk är på jobbet :)
I eftermiddag ska jag åka hem till tråkiga Trollhättan igen, ser inte alls fram emot det :( Vill hellre stanna kvar här hemma hos älsklingen <3

Usch dålig fantasi man har. Har inget mer att säga just nu :P Bloggtorka på G kanske?
Pusspuss <3

♥ Påskdagen

Hej sötisar :)

Idag har det vart en lugn dag, vaknade runt 09.20 men både jag och älsk somnade om till 12.00 :O Det var gott kan jag säga :D

I morgon ska jag, älsk, Sara och Larsa åka till Ullared efter Carl-Johans match som är slut runt 11.30 :) Hoppas man hittar lite nya filmer och annat smått och gott :)

Vad har ni gjort på påsk?
Puspsuss <3

♥ Påskafton

Hej bloggen :)
Idag har jag och Carl-Johan och Bredberg vart ute på Ikea och kollat lite :) Vi fick faktiskt köpt en del med;

Jag; Leksak till hundarna, nya lakarn och MASSA ljus :D

Carl-Johan; Nytt litet bord vid sängen, lakarn och en lökhackare

Bredberg; Ett dc-mått för 5:- :D haha

Ikväll ska vi har en mysig hemma kväll bara vi två, ska bli supermysigt!! Äta lite god mat, basta, dricka lite vin och öl och kolla på en film :)
Om en stund ska vi ut och gå i det fina vädret :)

Glad Påsk!
Pusspuss <3

♥ Skärtorsdag

Hej bloggen :)
Nu är jag i Borås igen, tog bilen ner denna gången, var rätt mycket smidigare än tåg som annars :P
Idag har vi vart ute vid Knalleland och köpt nya mattor till Carl-Johan och även handlat lite mat tills imån då hans syster och sambo kommer hit och ska äta middag med oss på kvällen :)

Nu ikväll åkte vi till Dalsjöfors och kolla när Dannike (älsk´s lag) spelade, men de blev så kallt så vi stanna bara 45 min sen åkte vi hem och satte oss i bastun med lite öl och vin :D det var mycket goare :P

Annars nu ikväll blir det fotboll på Tv, "yees"...not :P hehe, men de är bara att lära sig att kolla på det :P
Nu ska jag in i duschen :)

Pusspuss <3

RSS 2.0