Äntligen... :D

Idag är det Tisdag och man började dagen med att gå upp runt 04.30 eftersom man tackat ja till jobb på sin lediga dag från personlig ass. (personlig assistent) jobbet, får skylla mig själv, men det kommer vara skönt i slutet av nästa månad när man får lönebeskedet iaf : )

Äntligen vart det fint väder ute, rätt kallt men ändå fint : ) De behövdes efter alla konstiga väder vi haft här :P

Vad har man gjort idag då?

Började som sagt med att jobba till 12.00 ungefär sen åkte jag hem å prata lite med mamma och tog en promenad med hundarna innan man åkte bort till Sarah darling.
Vi stack direkt ut till Överby som vanligt, borde flytta in där snart :P
Skulle köpa en korg som man kunde förvara lite saker i, men då har dom plockat bort alla korgar och upp med alla julsaker och spelade julmusik inne i affären :S usch, känns för tidigt för sånt.
När vi var i affären så ringde my love (Benny) så blev de att man prata lite med honom : ) Bara 6 dagar kvar nu tills man ska upp till han : )
Jaja, tillbaka till ämnet... Jag och Sarah åkte bort till Willy´s för att handla lite, då fick vi ett ryck och gick in på Friskis & Svettis, så imån ska vi börja träna på heltid :D Ska bli så gymt skönt att komma igång igen, eftersom man tränade 4 ggr i veckan ett bra tag, men sen hade man inte tid, mådde as dåligt att man inte kunde träna då, men nu jävlar :D

Sen åkte vi tillbaka hem till Sarah en stund, men fick åka hem med bilen, behövde fyllas på bromsolja tror jag det var, så ska åka tillbaka hem till darling och Tobbe nu tänkte jag, och kolla på Andra Avenyn ; )

Måste bara fråga.. Har ni sett Andra Avenyn någon gång? Tycker ni att det verkar som dom pratar direkt efter manuset?
Skriv en kommentar ; )

PUSS på återseende : )



Saknar värmen och alla fina solnedgångar i Varberg <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

klart dom pratar efter manus... Hör du väll.. ;)

// puss Benny

2008-10-29 @ 22:32:46

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0