En 19 årig kille död tack vare spelet WOW.

I fredags berätta dom på TVn att en 19 årig kille tagit sitt liv tack vare spelet World of Warcraft.

Det var en 19 årig kille som tagit studenten som dom flesta 19 åringar, han hade bra betyg och därför fått ett fast arbete som försäljare av något slag.
Han hade också ett beroende, det var att spela spelet World of Warcraft eller WoW som många kallar det.
Han hade även gjort slut med världens bästa tjej enligt föräldrarna för att han inte hade tid att träffa henne, eftersom spelet kom i första hand. Tjejen blev helt knäckt, att han bara gjorde slut så plötsligt.

En dag ringde killens ex till hans mammas mobiltelefon och sa att han inte har svarat på flera dagar, och trodde att han kanske inte hade svarat för att de va hon som ringde, så mamman skulle prova ringa honom, men han svara inte då heller. Så 19 åringens mamma, pappa och två småsyskon åkte hem till hans lägenhet. När dom öppnade ytterdörren såg dom en massa kol påsar och engångsgrillar, men inte sin son.
Dom gick in i lägenheten och ropade hans namn men fick inget svar. Pappan öppnade toalettdörren och där såg han sin son ligga död.

Mamman ringde till sonens jobb för att berätta att han var död, men när hon pratade med chefen så fick hon veta att han fått sparken, för att han aldrig kom till jobbet. (Han spelade alltså) Och han hade fått sparken 6 månader innan han dött.

Men när mamman ringt till han under dessa månader sa han att han fick in en kund och inte kunda prata. Men han hade ingen kund, utan hans "team" skulle vidare till nästa arena i spelet.

Så nu ska dom försöka stoppa WoW spelet helt, men de kommer inte bli lätt eftersom de ligger ute på Internet. Men dom skulle försöka.
Och dom uppmanade alla föräldrar som vet att deras barn spelar World of Warcraft att sätta bestämmda datatider man får sitta och spela, så man inte blir så beroende.

Dom som tillverkat spelet har gjort det så att man ALDRIG ska kuna gå ifrån det, utan måste vara med och spela hela tiden.


image20

Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0