♥ FÖRLÅT

Förlåt för dålig uppdatering utav bloggen. Men har haft en del andra saker för mig om dagarna, så bloggen blev bortglömd ett tag.

Det som har hänt är att jag har vart i Borås i typ 2 veckor i sträck, vart hemma och jobbat 1 natt då och då, men har i stort sätt bott där nere de sista :)

I helgen så var jag, älsklingen, syster och Björn i Göteborg och kollade på Monster Jam i Ullevi. Var faktiskt helt okej :) Fast jag skulle aldrig köpt biljetter själv för att gå dit och kolla. Nu undrar ni säkert hur jag kunde vara där när jag inte köpt några biljetter :P Björn, min systers kille, hade vunnit 4 stycken så därför kunde vi gå och kika :)
Har tagit lite bilder och så där ifrån som jag kommer lägga upp någon dag :)

Just nu sitter jag på jobbet igen, fast i Uddevalla denna gången, så det är att pendla :P Men det är de värt om man ser utsikten ifrån min brukares rum, helt otroligt fint!! :) Ska lägga ut bild på det med någon dag då jag har sladdarna med mig :)

I morgon åer jag ner till Borås igen och stannar tills på Torsdagkväll, sen blir det hem och jobba helgen.

Nu har ni fått veta lite som har hänt de sista :)
Pusspuss <3


♥ Cocktailparty

Larsa, Sara, Jag & Älsklingen


Jag & Älsklingen


Larsa & Carl-Johan


Larsa & Sara

♥ WIIE!


Om 1 vecka ska jag, älsklingen, syster å hennes kille och kolla på Monster Jam på Ullevi i Göteborg :D Ska bli as kul! Har sagt nu i 2 veckor att jag skulle vilja åka och kolla på det, så ringer min syster igår och säger att hennes kille vunnit 4 biljetter till Monster Jam och frågar om jag och älsk vill följa med, det blev ett solklart JA ifrån mig :D

I morgon blir det fest, 100 års kalas :P 4 tjejer som fyllt 25 :) Får hoppas det blir trevligt :) Var ute igår och köpte en kostym till älsk som han ska ha i morgon, skitsnygg blev han i den :) fast det är han ju annars med.. ;)

Nu ska jag hoppa lite på min lilla latmask som sover, slängde en keps på han nyss, ingen reaktion där inte :( :P
Pusspuss <3

♥ SOMMAR VÄRME!

Idag har det vart rena sommar värmen ute, hoppas den har kommit för att stanna! :D I förmiddags var jag och träffade Johanna och Mikael och tog en kaffe med dom ute i solen :) Tiden bara sprang iväg.
Annars har det vart en lugn dag eftersom jag skulle jobba nu i natt, min första natt på 1 vecka, men de bästa är att efter i natt så är jag ledig 1 vecka till :D haha!

Just nu när jag kikar ut så ser det faktiskt ut som att solen är på väg upp redan :O Klockan är ju bara 03.14.. Det är helt ljust längre bort på himlen, helt fantastiskt skönt om den redan vill komma upp :)

Pusspuss <3

♥ Knallen


Idag fick det bli en tur ut till Knalleland när älsklingen ändå är på jobbet. Gick runt å kikade lite, men hittade ingenting :( Men det kanske är nog handlat för mig på ett tag nu :P Köpte rätt mycket kläder & skor innan jag åkte hit till Borås :)
Passa även på att ta en tur till systembolaget och köpa på mig lite vin tills helgen :) Gott gott!

Nu när jag kom hem tänkte jag att det skulle få bli en promenad, men icke, himlen riktigt öppnade sig och det öste ner med regn :( Får ta en promenix ikväll så Carl-Johan är hemma med :)

Pusspuss <3

♥ MOLLY

Nu när jag satt och kolla igenom gammla bilder på datorn hittade jag en fil som hette "Min älskade Molly", när jag öppnade filen så såg jag att det var ett minne från det att vi avlivade min första hund Molly. Har skrivit i detalj hur allt gick. Kan inte förstå att det är 7,5 år sedan jag skrev det. Ni ska få läsa själva....


Min älskade hund Molly <3

 Vi miste våran älskade lilla Molly när hon var 1 år och 9 månader. Det var vid Jul, när alla ska vara glada och lyckliga, men våran familj grät igenom hela julen tillsammans med våran svårtsjuka flicka som bara låg i fåtöljen och hängde inte med alls när man pratade med henne. Den enda av oss som fick röra henne var jag, om någon annan kom i närheten så morrade hon som bara den.

Den 25 december så åker mamma och pappa med Molly till Blåstjärna i Skara och hon bli inlagd. Hela familjen mådde dåligt, hon låg i Skara tills den 27 december. En veterinär ifrån Skara ringer till oss på morgonen och berättar att Molly är så fruktansvärt sjuk så vi måste komma och avliva henne. Mamma kom och knacka på min dörr till rummet så öppna hon och kom in och satte sig på min sängkant. Jag kollar henne i ögonen och säger: Vad har hänt? Då kunde mamma inte hålla tillbaka tårarna längre, hon börjar gråta och så säger hon med en svar röst: Vi måste åka till Skara och avliva Molly. Jag viste inte vad jag skulle svara, tårarna fylldes i mina ögon och jag fick svårt att andas, vi var tvungna att avliva våran lilla prinsessa som alla älskade så oerhört mycket! På väg till Skara så grät jag hela tiden, när vi kom fram så fanns de inga tårar kvar, ögonen sved och var röda. Vi fick gå med en veterinär in till ett rum där vi fick sätta oss medans hon hämtade Molly. När jag fick se min lilla flicka inlindad i massa filtar började jag gråta igen. Jag satt med henne i mitt knä och pratade tyst, hon lyfte på huvudet och kollade på mig, så sa jag: Molly min lilla älskling, varför hände detta just oss? Men hon kände inte igen rösten det såg men på henne, hon kollade bara runt, runt å runt, aldrig att hon tittade på oss som hon alltid gjorde annars. Veterinären frågade om vi ville följa med in i rummet där hon skulle ge Molly sprutan. Men jag ville inte det, så hon kom och hämtade oss när Molly var borta. När mamma och pappa stod och prata med veterinären så såg man hennes lilla brun-svarta nos bli helt vit. Den synen glömmer jag Aldrig!! När vi kom hem så plocka vi bort alla foton på henne, för jag orkade inte se henne just då. Jag och mamma satt och pratade och grät länge tillsammans. Det var så hemskt att plocka bort alla hennes leksaker, vattenskålar, hundkorgen, kopplet m.m.. Det var den hemskaste känslan jag haft någonsin..


Älskade Molly 10 veckor gammal


♥ PROMENAD


Wille & Uno i skogen :)
Uno & Wille igen :)

Igår tog jag och vovvarna oss en riktig långpromenad i kvällssolen. Uno & Wille bara älskar att promenera i skogen, dom jagar varandra och springer ikapp, och i mellanåt stannar dom till och kollar så att jag följer med i deras tempo :P Kan lova att man har lite puls när man kommer hem efter man har gått med dom två :) Mina små älsklingar!! <3

Passa på att ta kort på dom som ni ser :)


♥ NELLY.COMGud så söt! Blev kär i den direkt, och nu är den påväg hem till mig :D
Mer säger jag inte ;)


♥ SHOPPING


Ååh, just nu är jag extremt sugen på att åka ut och shoppa nya sommarkläder och skor! Så i morgon får det bli att man spenderar några timmar ute på Överby och shoppa loss lite :) Aldrig fel med nya sommarkläder, eller hur? ;)

Just nu sitter jag på jobbet, har äntligen fått igång mitt internet som dog vid 23.30 :S, uach vad jag hatar 3, det blir att byta snart till Telia!
Tänkte gå ut och ta en cigg och sen sätta mig och kolla på en till film, hmm, undra vilken det blir..? Sex and the city kanske? Får fundera på saken :)

Hoppas ni sover gott där hemma i era goa, varma sängar ;P
Pusspuss <3


♥ Besiktingnen

YESSSS!!!
Flyttbesiktningen gick igenom utan problem :D
Gud så duktig jag är på att städa... (ironi)


RSS 2.0