♥ Midsommardagen

Idag har jag och Emelie haft ett riktigt storkok här hemma, började med att vi åkte å handlade lite, sen gjorde vi hembakad Hawaiipizza, som blev hur god som helst! : ) När vi ätit pizza så körde vi syrran å Björn till Maxi så dom kunde handla lite, sen var det bara hem igen å fortsätta med matlagningen, då gryna jag köttfärs så att man bara kan laga pasta till, och så stekte jag kyckling som blev jätte god, så de får det nog bli till middag i morgon : ) Har även hunnit med å tvättat en del idag, fick tvätta alla kläder från igår eftersom de va lite lera å så på byxorna. :P


Våran snygga Hawaii pizza : )


♥ 4 dl vatten
♥ 3 tsk salt
♥ 3 msk oliv olja
♥ 10 dl mjöl
♥ 1 jäst
blanda ihop detta så att du får en deg, lägg ut degen på plåten.
ta sedan krossade tomater och sleta ut på degen sen klipper du skinka i småbitar jämt över
hela pizzan, strö över riven ost och lägg sedan ut ananas, avsluta med pizzakrydda.
Ha ugnen på 225 grader : )

♥ Midsommar

Hej alla sötisar : )
Får säga Glad midsommar i efterskott :P Jag hade inte tid igår att sätta mig vid datorn.
Min midsommar börja med att jag träffa Emelie en stund, sen stack jag hem till syrran å käka lite mat. Emelie kom senare å hämta upp mig hos syrran så åkte vi till Björndalen å plocka upp Jim, sen stack vi till Henke på fest. Hemma hos henke körde vi 4-hjuling och höll på, fan va skoj de var! :D Vi var inte där så länge innan vi tog bilarna ut i skogen och tog värsta skogspromenaden till en annan fest, vi gick säkert minst 1 mil. Vi gick i massa lera, å kättra och hade oss. När vi äntligen kommer fram till festen är alla skit dryga, så var de en jävla bratkille där som retade upp alla, så vi stack där ifrån efter 20 min, innan de blev bråk. Fast på tillbaka vägen tog vi en båt över sjön, och de tog säkert 15-20 min med båten, tänk er 9 st i en liten motorbåt mitt i natten på midsommarafton :D haha, måste sett roligt ut.
När vi kom tillbaka till henke så tog vi lite skumpa, sen var de äna dags att dra sig in mot centrum igen.
Denna midsommar slog förra året, det trodde jag aldrig. Det kanske inte låter så roligt de vi gjort, men om ni hade vart med så skulle ni fattat hur kul det var : )

Hur har eran midsommar varit?


Emma & Henke

Jacob

♥ T i s d a g

Hej sötisar : )
Gud vilket underbart väder det är idag, sitter just nu ute på altanen i solen och gottar mig medans jag väntar på Johanna. : ) Förlåt för den extrema dåliga uppdateringen, men har inte riktigt haft tid att sätta mig vid datorn nu de sista, det har altid hänt någonting på eftermiddagarna/kvällarna.

Igår var jag och Sandra ute på Överby och shoppa lite, hittade två tröjor på Gina Tricot (ska ta bilder), sen åkte vi hem till mig å tog oss en kaffe i solen : )
En stund efter Sandra stuckit hem åkte jag in till stan å träffa Anna, så gick vi till café Strandgatan å tog en kaffe å cola där med :P Sen åkte jag hem till älsklingen, så kolla vi på "I taket lyser stjärnorna" & nya "Wallander", riktigt bra filmer båda två, så de sluta med att jag åkte hem vid 03.00 i natt :P

Nu ska jag gå in och sätta på lite kaffe. Eftersom jag ska jobba i natt så blir de antagligen ingen mer uppdatering idag, men ska försöka komma ihåg att ta bild på mina nya tröjor i morgon så ska ni få se dom i en Outfil-bild ; )
Ha en bra dag. Pusspuss <3


♥ Liseberg

Hej på er : )
Idag har jag, älsklingen, emelie å marko vart på Liseberg. Åkte och hämta Jim å Emelie vid 9 på morgonen, då regnade det, men vi trottsade vädret och åkte ner till Edet där vi bytte bil och hämta upp Marko. På vägen dit regnade lite, men när vi kom in i Gbg så sluta de regna : )

Vi åkte Balder typ 4 ggr, Kanonen 3 ggr och så testa vi ven på dom två nya attraktionerna, den ena var tråkig, hände ju inget, men en som svingade fram å tillbaka som en gunga var as skoj, ast lite äcklig med, eftersom man inte satt fast så bra. :P Sen fick dom mig även att åka Uppskutet, jag som är så jävla höjdrädd :P Så blev lite stolt över mig själv efteråt : ) hehe.

Pusspuss <3


Jag & älsklingen när vi cpar oss :P hahaha


Ballder, men 70 graders lutning i första nerförsbacken :D


Kanonen, snacka om tryck när den startar.
 På 2 sek kommer den upp i 70-80 km/h


Uppsving, en utav dom nya. Det var denna som var lite äcklig eftersom man åker upp i 90 grader
och har bara en grej över magen :P



♥ T o r s d a g

God morgon : )
Oj, det blev en vääldigt tidig morgon, undra om någon mer är vaken än jag? haha.. Det var ett tag sen jag uppdaterade nu, men kan berätta då att i Tisdags så gick jag brevid på natten på de stället jag ska jobba i sommar, alltså för att komma in i arbetet igen. Så Emelies mamma Kattis var min "Handledare" den natten, så satt jag å retades att hon skulle jobba 3 nätter i rad, mjo visst, skulle jag ju inte ha gjort, jag åkte på samma sak, så detta är min 2:a natt utav 3, så vid 07.00 ska jag hem å sova lääänge för en gångs skull. : )

På fredag är de ju skolavslutning, då ska jag, älsklingen, sarah, tobbe, emelie å jacob grilla hemma hos mig eftersom jag har huset själv i 5 veckor : ) Göttt!!!! :D Sen på lördag ska jag, emelie, älsklingen å hans kusin till Liseberg, ska bli riktigt skoj. Så vi åker här ifrån Thn till Edet, alltså hem till Marko och byter bil, så tar vi hans bil in till Gbg eftersom den är större än min, så slipper jag köra i Gbg med, usch :P

Har inte så mkt mer att berätta nu egentligen, men får uppdatera sen när jag fått ner kött på benen som man säger :P
Pusspuss <3


♥ Planer

Nu har jag, emelie, älsklingen å hans kusin kommit på lite saker vi 4 ska göra tillsammans. : ) Redan nu på lördag ska vi 4 åka ner till Göteborg och gå till Liseberg, var flera år sen man var där sist, så känns som de är dags nu : ) Ska bli grymt skoj! Sen på midsommar så är de prat om att åka med Markos båt till kusten å festa lite : ) Hoppas det blir så, skulle vart as kul!!

Nu har jag inget mer att berätta, men återkommer ; )
Pusspuss <3


♥ Kort hår....

Nu har jag tagit ur min hårförlängning, känns jätte konstigt att inte ha långt hår längre, men ändå skönt på något sätt. :P Skrev ju sist att jag hade lite ångest för att plocka ur det, men den försvann när jag väl satt på Salongen.
Ska ta lite nya bilder så ni får se hur håret ser ut nu, har även färgat om det så nu är det verkligen möörkbrunt, nästan svart :P hehe..

Som sagt, Bilder på G ; )

♥ Bye bye

I morgon blir det Bye bye till min hårförlängning, dags att plockas ur nu tror jag :P Alla säger att en hårförlägning håller i 3-4 månader om man sköter det bra, men jag har haft mitt i 6 månader :P Fast nu börjar de bli slitet å fult så nu åker det av. Har nästan lite ångest för att plocka ur det, men ska ändå bli spännande å se hur långt mitt eget hår är nu.


Oj vad stor bilden blev, jaja orkar inte göra den mindre nu.

♥ T o r s d a g

Hej allesammans : )
Idag åkte jag och Emelie äntligen till våran gammla gymnasieskola och hälsade på. Alla lärare blev förvånade med glada när vi kom tillbaka : ) Vi han faktikt träffa alla lärare utom 1 som vi har haft, så det var riktigt lyckat : ) Vi kom också lagom till en misshandel, en kille från IV misshandlade våran gammla Mattelärare mitt i skolan, de stod massa folk och kolla på men ingen gjorde något, på 2 sek kom det andra lärare från ingenstanns å ryckte in, så ringdes även polisen. Fattar inte hur man kan vara så dum egentligen? :S
Jaja, efter vi vart i skolan åkte vi hem till mig en stund å skulle kolla på en film, men filmen cpa sig  våran DVD så vi gav upp och åkte å tanka bilen istället innan vi skulle ut till Överby.
Nu på kvällen åkte jag, älsklingen å Emelie hem till Marco, alltså Jims kusin i Lilla edet, så kolla vi på 2 filmer å käka pizza, gott gott : ) Så har precis kommit hem därifrån nu.

I morgon är de studenten här i stan med, saknar den dagen, så otroligt roligt!! Hoppas alla studenter ute i landet får de lika roligt på sin som jag hade på min : )
Nu ska jag sova.. pusspuss <3


Våran snygga vagn förra året (Saknar den dagen)

Emelie och Jag

♥ T i s d a g

Hej bloggen.
Nu har jag haft ett uppehåll igen här ifrån. Har inte haft något att skriva som sist, så ska nog bara börja skriva om något speciellt har hänt.


Så kan börja och berätta att i Lördags var det Crusing här i stan. Jag, Sarah & Emelie förfestade här hemma hos mig, sen tog vi bussen in till stan där vi kollade på massa bilar, så träffa vi såklart hur många som helst som man tjöta med : ) Ska lägga upp bilder när jag fått dom utav Sarah : )

Igår var det hur fint väder som helst, då åkte jag och Sarah ut till Sjölanda och la oss på en brygga å sola hela förmiddagen, hur skönt som helst : ) Fans en del som badade till och med, fast det var lite för kallt för våran del :P

Idag så kom Sarah hit på förmiddagen å drack kaffe, så satt vi ute å tjöta som vanligt, fast de har typ stormat här, så det blev ingen lång stund ute :P
Sen innan jag skulle köra hem henne så fick kom kontakt med dom döda i mitt vardagsrum, shiit va äckligt det var! Jag ropade på henne med hon svara inte, så trodde hon hade somnat i soffan, så öppnar hon ögonen å säger "Känn efter noga nu, vi är inte själva i detta rummet" så ställde jag mig å verkligen kände efter, då kände jag mig iaktagen, så fick värsta gåshuden å tyckte det var obehagligt, då började den gammla damen som Sarah fick kontakt med försvinna. Hon beskrev hur hon såg ut "Rätt kort, typ 150 lång, långt grått jätte fint hår, rätt krafig kroppsbyggnad, och så hade hon dött i cancer"
Och nu på eftermiddagen så var jag med Emelie, så åkte vi å tanka å köpte cigg, sen tog vi en sväng förbi hennes gammla hus i Björndalen, fan va fint de blivit och när vi skulle åka hem så ser vi Jimey, Jacob å Marcus vid Björndalsskolan så stannade där en stund med.

Det var lite som hänt sen sist :P Nu kommer lite bilder från igår när vi var å sola : )
Pusspuss <3


Stranden

Bild från bryggan vi låg på

Skvaller är ett måste ; )

RSS 2.0