♥ Till alla tjejer : )

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '



♥ Pink Shoes

Kikade runt på lite olika sidor, så hitta jag dom här supersnygga skorna, fastnade för designen på dom : )
Lite rosa och fina nu till våren med! ; )


♥ Sjukskriven

Idag blev man hemma från jobbet i alla fall. Ringde samordningen (dom som fixar personal om någon är sjuk) så sa jag att jag hade fått feber och hade ont i halsen, men eftersom klockan var så mycket när jag ringde så kunde jag ändå jobba idag, men bara dom skaffa in någon tills imån.
Efter en stund ringde samordningen tillbaka och sa att hon fixat in en tills idag med och att hon nu sjukskriver mig några dagar, så får jag ringa tillbaka och säga till när jag orkar jobba igen.
Så idag har jag legat i soffan och myst med vovven framför Tvn och kollat på alla möjliga program. Får ta de lugnt imån med å se om febern gått bort eller inte :P

Idag kom min sängkappa och överkasst jag beställde :D Men när jag öppna paketet blev jag jätte besviken, överkasstet var hur litet som helst :( Så får skicka tillbaka se och beställa ett större, men färgen var jätte fin :D
Pappa satte även upp mig ljussperal idag med 16-17 värmeljuskoppar : ) Den blev jätte fin på väggen : )

Puss puss



♥ L ö r d a g

Go´morgon. : )
I natt har jag grejat med allt möjligt, tror klockan var runt 5, då tände jag lampan och trodde jag skulle till jobbet, så somna jag om till 06.30 då vaknade jag och trodde jag försovit mig och skulle börja jobba klockan 07.00, men sen kom jag på att jag jobbar kväll hela helgen : ) så de var bara att somna om igen.
Nästa gång jag vaknade så hade jag jätte ont i halsen och kroppen, känns som att den väger minst 1000 kg, men nu är de såklart försent att sjukskriva sig, så det är bara att åka till jobbet och göra sina timmar, så får jag ligga nerbäddad i veckan istället.

Ska försöka ta mig upp till duschen snart så man vaknar till liv, så får vi se hur jag mår då : )
Kanske lägger in ett till makeup tips senare.
Gillar ni att läsa om makeup? kommentera så jag vet ; )

Puss puss


♥ Röda fylliga läppar

Ett tips på hur du kan få dina röda läppar att förbli röda hela kvällen : )

Ta lite läppbalsam på läpparna och torka av de överflödiga, ta sedan en läppenna och fyll i hela läpparna med den. Vill du att läpparna ska se mer fylliga ut? Då tar du en vit skugga och lägger lite, lite vid munnens ytterkant, sedan tar du läppstiftet. Lovar att det kommer sitta hela kvällen ; )


Härliga färger på sminket : ) Älskar det!!

♥ Shopping

Hej allesammans : )
Idag var jag hos tandläkaren eftersom jag har så ont i mina visdomständer som börjar komma fram : / Fick lite bedövning så att värken skulle försvinna och så fick jag köpa en gel jag ska kleta på några ggr m dagen, hjälper inte den gelen så får jag komma tillbaka, så ska dom ta bort lite utav tandköttet :S

Runt 12.00 åkte jag och Emelie till Uddevalla till Torp för att shoppa lite : ) Jag som bara planerat att köpa ett par jeans kom hem med så mycket annat men inga jeans, bra Sandra :P hehe
Hitta en jätte fin stickad tröja på Bikbok för 300 kr och en jätte söt bebisrosa kort tröja som slutar nedanför brösten, så var det en luva på : ) När jag provat den och den passa så ser jag att de är en barnstorlek på den :P haha.. strl. 170 barn :P haha, är man liten då eller om man får på sig barnkläder och är 20 år? :P hehe. Hitta även en ljussperal, alltså en sån där rund sak som har massa ljuskoppar som man kan sätta på väggen :P hitta en sån i den storleken jag ville ha, så köpte den för 400 kr :P hmm, köpte allt något mer, så ca 1000 kr försvann idag igen :P Så nu blir de att leva snålt en månad. :P

Mitt nya överkasst har kommit nu med, så ska åka och hämta ut paketet i kiosken i morgon : ) Så ska jag ta en bild så ni får se hur de blev med överkastet och ljussperalen : )

Puss puss, hörs kanske senare : )



Hitta några gammla bilder så tänkte jämföra hur man har
förändrats på 6 månader :P
Det uppe till vänster är i höstas någon gång, aug. tror jag, och nästan är i sep.
och de längst ner är nu i Jan. :P så blivit en del nytt :D

♥ Party makeup på 4 min

Har du precis kommit hem från jobbet/ skolan och ska på en fest, så känner du att du inte hinner sminka av dig? Här kommer ett litet tips på hur du kan bli party snygg på 4 minuter : )

Börja med en eyeliner, använd inte spetsen utan ha den halvt liggandes då får du det mycket snyggare och jämnare. Detta gör att du får en hård och lite rockigare makeup på ögonen, men ta även en penna där nere på insidan ögonen för att få de snyggare. Har mascaran trillat bort under dagen? ta inte mascaraborsten och fyll på utan ta en annan borste och bara fyllpå färgen, för på ögonfransarna finns de redan mascara bara att färgen mattas av. Avsluta med ett läppglans som har en härlig rosaglittrig färg och bättra på rouget.
Nu är du klar för en lång kväll : )


♥ T o r s d a g

Hej på er : )
Inatt fick jag sova nere i vardagsrummet med hunden Wille som mådde dåligt, han spydde 2 ggr och då kom mamma in till mig och sa att jag får ta hand om honom så föräldrarna kunde få sova, så det var bara att ta täcket under ena armen och hunden under den andra och gå ner till soffan. Sista gången jag kolla på klockan var den 02.05 så antagligen har jag somnat till en stund där tills pappa gick upp vid 04.45 och skulle till jobbet, då gick jag upp och sova i mitt rum till 10 ungefär, för sen skulle jag köra mamma till jobbet.

Idag gjorde jag min sista brevidgång med Angela hos den nya brukaren, så i helgen ska jag jobba där själv :P Sjuksköterskan kom även förbi och gav mig medicindeligation så jag får ge mediciner och mata med Sond och även ge vatten genom peggen, alltså ett "hål" på magen :P

I morgon ska jag till tandläkaren vid 11 tiden, har så ont i mina Visdomständer, så kan inte ens bita ihop : / Har haft de så här i ett antal dagar nu, så nu orkar jag inte hade så längre. :P hoppas bara jag inte får pensilin, I don´t like :P

Puss puss



♥ Enkelt & vardagssnyggt makeup

Efter du tagit på din brunkräm/ puder och rouge kan du ta de överflödiga rouget på din borste på ögonlocken, så får du ett piggare utseende. Böj sedan dina fransar, och då böjder du hela vägen, ända innifrån franskanten. När de gäller mascara så siksackar du längst in, formar mittenfransarna rätt upp, försök forma dom yttre rätt upp också och dom inre lite inåt, för då bräddar man hela fransraden : )
Ta en liten pensel och ta av lite mascara från mascaraborsten och färga underfransarna men den andra penseln, det gör du för att mascaran kan ramla ner och lägga sig under ögat efter halvadagen.
För att slippa de mörka under ögonen man kan få utav mascaran som ramlar ner, då kan du ta din mascaraborste och tvätta den i mellanåt för att få bort gammla hudflagor och den ger dig snyggare fransar mycket längre : )
Och till sist kan du ta lite läppglans så att läpparna får sig ett morgonlyft : )

Snabbt å lätt på morgonen : )


♥ O n s d a g

Hej på er : )
Usch, idag har jag verkligen inte så mycket att berätta asså :S De enda jag gjort är att jobbat från 7-15, så missa jag bussen hem så fick vänta till 15.30 tills nästa kom. :P men men, så kan de gå : )

Hitta även "instroktionsboken" till Nutrilett idag :D Läste att man både fick äta magert kött, fisk, sallad och frukt : ) Så de första jag gjorde när jag kom hem var att fixa i ordning en Tonfisksallad : ) Shiit va mätt jag blev, och är fortfarande mätt, fast det är snart 4 timmar sen jag åt de :P Perfekt : )
Jag å Sarah åkte och handla en sväng förut, när vi nästan var hemma hos Sarah igen så springer de ut en unge framför bilen :O Fick ställa mig på bromsen. Hur svårt är de att kolla om de kommer bilar innan man går ut i vägen? :S Som tur var hände ingenting, förutom att vi blev rädda :P

Fårse om jag kanske gör ett till inlägg sen : ) Antagligen blir de så : ) Vad vill ni att jag ska skriva om då?
Puss puss


♥ T i s d a g

Oj vilken dag :P Gick brevid Angela hos en ny brukare idag, shiit va mycket vård det var hos henne :O Men det är ju en kundskap att kunna de med : ) Så ska gå brevid i morgon å torsdag med, så får vi se om jag kanske ska jobba själv hos henne i helgen :P

Efter jobbet så åkte jag och Sarah en sväng till Överby och shoppade :D eller jag shoppade å Sarah följde med :P Det blev en märkeskjol, sommarskor å en kort jacka, så nu längtar jag jätte mycket efter sommaren så jag kan få använda dom kläderna :D Passa även på att laga mitt guldhalsband jag fick i studentpresent, låset hade gått sönder, men nu är de fixat :D

Nu ska jag åka hem till Sarah & Tobbe en sväng : ) Tror inte de blir något mer inlägg idag, måste sova tidigt eftersom jag börjar 07.00 i morgon igen och då ska jag ta mig till andra sidan stan med buss.. jippi.. :P

Sov så gott : ) Puss puss..


♥ Makeup tips

Har du problem med mörk hud under ögonen? Här kommer ett tips ; )

Vissa har en naturlig mörkhet under ögonen som är svår att täcka utan att det ser grått ut. Maybellines Dream Mousse Concealer täcker jättebra, men om inte den heller funkar så prova att lägga din rouge lite närmare tinningen och ögat för att ta bort uppmärksamheten från de mörka ringarna under ögonen. Du kan även prova att lägga lite rosa nyans under ögat för att få bort det gråa innan du lägger din concealer. Detta kan finnas hos FACE eller Makeup store. : )

Hoppas att detta tips hjälpte någon : )


♥ M å n d a g

Hej hej : ) Idag åkte jag till frisören för att hon skulle kolla hur hårförlängningen såg ut och det såg hur bra ut som helst : ) Så antagligen sköter jag de bra :D haha..
När jag kom hem så tog jag en promenad med hundarna, så åkte Johanna förbi med bilen. När jag kom in igen ringde jag till henne så kom hon över på kaffe : ) Riktigt trevligt att sitta och prata om allt mellan himel och jord : ) Så nu ska vi börja umgås mer sa vi : )
Senare på eftermiddagen åkte jag och Emelie och träna 1 timme : ) Riktigt mycket folk idag med. Märkte att de är måånga man aldrig sett innan och ändå bor man i samma stad :P

Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt, kolla lite på Tv å så : ) Ska se om jag kan lägga in ett makeup tips eller inredningstips. : ) Puss puss


♥ Difference


♥ S ö n d a g

Idag när jag jobba kom Florentina och hjälpte till istället för Richard, gud vad den tjejen är go asså, älskar hennes brytning på Norska :D Hon berätta att hon fått anställning genom ett privatföretag som assistent och dom verka behöva en del folk, lätt att jag ska ringa till dom :D Man tjänar mycket bättre i ett privatföretag än genom komunnen : )
Nu var den sista dagen som personlig assistent över, så nu är jag bara timvikarie, känns helt okej faktiskt nu när jobbet är över :P

Efter jobbet åkte jag och hämta syster på hennes jobb så åkte vi hem, det blev bara en snabbis hemma, upp och byta om till träningskläder och åka och hämta upp Emelie så åkte vi till gymmet 1 timme : ) Shiit va folk de va när vi kom :O aldrig sett så mkt där :P Har fått för mig att de är Måndag idag :P men sen kom jag på att de är barngympan varje söndag som gjort att de var så mycket folk på Friskis idag :P hehe, smart man kan vara ibland ; )

Här är en bild på min syster och mig, lika som bär va? :D haha




Pusspuss

♥ Gratis Mode till alla

Bli medlem på GratisMode.se och vinn presentkort i olka kläddaffärer.
Affärerna du kan välja mellan är bla. Gina Tricot, H&M och många många fler :D
Klicka här och bli medlem helt gratis : )

♥ Animals

Nu har jag suttit och blivit irriterad utav en fluga en stund som flyger precis framför ögonen på mig och den ger sig inte heller :P Lyckades fånga den i handen, men hade inte sammvete nog att slå ihjäl den, man vet ju inte om de är en fluga som fått vårkänslor lite för tidigt eller om de är någon som överlevt vintern. : ) Så den får väl irritera mig en stund till :P hehe..
Skrev ju förut att jag skulle städa och göra massa saker så jag slapp göra de nästa vecka :P haha, tror ni jag gjort något? :P Icke, hehe.. den lusten bara försvann så de blev en Tv kväll i kväll igen :P Rätt skönt de med, känner mig jätte trött, kanske bara för att jag var vaken till 01.45 för att jag chatta med en viss person :P hehe :D och så skulle jag upp vid 7 men de var de värt ; )

Tänkte att jag skulle lägga in bilderna på skorna jag tog för ett tag sen, men mobilen vill verkligen inte funka, så får väl ta med kameran till affären å ta kort med den ist så ni kan få se dom : ) Tror jag ska köpa ett utav paren till sommaren : )


Får väl visa mina älsklingspojkar : ) Uno till vänster och Wille till höger : ) Finns inga bättre killar än dom, alltid glada och pussiga : ) Båda är mina, men Wille drar sig mer till mamma och Uno drar sig till mig : )

♥ Makeup tips

Dagligen utsätts din hud för solen och/eller dataskärmen. Skydda din hud genom att dagligen använda ansiktskräm eller foundation med solskyddsfaktor (minst 15).

Rengör ansiktet från make up varje kväll. Börja med ögonen först och sedan resten av ansiktet. Använd gärna ögonmakeup-remover så att du slipper irriterade ögon.

Dela aldrig makeup med någon. Tillsätt heller ingen vätska i dina produkter. Efter du har lagt en makeup, se till att alla burkar är ordentligt stängda. Om du har en ögoninfektion eller munsår undvik att sminka både ögon och läppar tills infektionen är borta . Släng dessutom de produkter du använde när infektionerna dök upp.




♥ L ö r d a g

Idag var det jobb igen, näst sista dagen hos min brukare jag har nu : / Alltid på helgerna så kommer Mobilateamet och hjälper till 1 timme, jag och Richard brukar alltid jobba samma helger men idag kom de en tjej ist för han. Den tjejen gick de inte att prata med :S Försökte prata med henne men hon svara kanpt och fortsatte bara stirra ner i en tidning :S den timmen har aldrig gått så segt :S Tur att Richard kommer i morgon så man kan prata å skratta lite :P hehe.. Annars har dagen vart jätte lugn å skön : )
Nu i eftermiddag ska jag gå igenom mina garderober och rensa ur lite kläder, alltid lika kul å se vad som finns längst in som man glömt bort :P hehe.. Så blir de väl att byta lite lakarn och damma lite så slipper jag de i veckan då jag är ledig :P

Vi hörs senare.. Puss puss



♥ Let´s Dance

Vad tyckte ni om kvällens Let´s Dance? Var det rätt person som åkte ut?
Det tyckte inte jag iaf, tyckte Kitty var mycket sämre än Isabella :S blev chockad när hon fick stanna kvar :S Tycker inte hon är så bra på att dansa faktiskt. men men, så kan de vara. :P Man kan inte alltid få som man själv vill :D


♥ Makeup tips

Många kanske funderar på vilken färg man ska ha på sin mascara beroende på vilken hårfärg man har?

En brun mascara ger ett mildare intryck och en svart mascara ger ett hårdare intryck.
För en mer naturlig look ska du välja en brun mascara.




♥ F r e d a g

Hej på er : )
Skönt med Fredag idag : ) Känns som de va länge sen jag va ledig på en fredag, så de har vart lite extra skönt idag : ) Vid 10.30 körde jag mamma till jobbet så åkte jag och hämta upp Sarah på vägen hem så åkte vi hem till mig. Lite över 11 kom Johanna förbi också så drack vi lite kaffe och tjöta en hel del, blev även några cigg också eftersom alla tre röker :P
Runt halv 1 åkte Johanna igen, hon skulle till Vänersborg och göra något :P Men jag å Sarah fortsatte snacka massa skit :D hehe..
När jag skulle hämta mamma från jobbet passa jag på att släppa av Sarah i stan när jag ändå åkte förbi. Så nu om en stund så ska jag hem till henne å Tobbe och hitta på något : )

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället :P Kanske lägger in något tips sen om de inte blir allt för sent. :P
Förlåt för att jag inte la in något tips igår, men hade ingen fantasi, allt stod bara still, så får hoppas på att de går bättre idag : )
Hörs lite senare.. Puss puss





♥ T o r s d a g

Hej hej : )
Idag jobbade jag en utav mina sista dagar som assistent hos min brukare, sen kommer Åsa tillbaka, känns lite tråkigt, men på Tisdag, Onsdag och Torsdag ska jag gå brevid Angela hos en ny brukare där det är väldigt mycket vård och omsorg men de är bara nyttigt att lära sig, om jag känner mig säker efter dom tre dagarna så ska jag jobba där ensam över helgen :S Nervöst..

Idag blir det bara att vara hemma och ta de lugnt ikväll, ska kolla på ett program på kanal 3 ikväll kl. 20.00 där det är en kvinna som vill bli världens fetaste och de är hennes dröm :S Hur kan man ha en sån dröm? jaja, får ta och kolla på de å se hur stor en människa kan bli :P

Ska åka och träna om en stund, väntar på mamma så hon kommer hem med bilen : )
Lägger in lite tips om inredning senare och kanske något makeup tips :P

Puss puss


♥ Tips: Ordning i skåp & lådor

Har fått en förfrågan om tips på hur man kan hålla ordning i sina skåp och lådor.

Det beror ju såklart på vad som finns i skåpen å lådorna. Om det är papper, reccept och såna saker i skåpet så är lättaste sättet att sortera ordning allt som finns där inne och sen köpa små förvaringslådor och ställa i skåpet. Då ser det både städat och ordning ut när man öppnar det och du vet även vart saker och ting är.

Tips på hur man kan få ordning i sina lådor, eftersom jag inte vet vad som finns i lådorna så är det svårt att ge tips. Så i detta inlägget kan jag tyvärr inte ge något sådant tips. Tyvärr.





♥ Skönhetstips

Har fått förfrågan om att ge tips på hur man kan få bort mustacher på bästa sätt och hur man kan sminka sig snyggt.
Visst kan jag försöka ge några råd på vad man kan göra : )


Mustach: För att få bort din mustach så är det lättaste sättet att göra en laserbehandling. Denna behandling gör du hos en skönhetssalong, den kostar runt ca 700 kr per gång och detta får du göra ett antal gånger innan den försvinner.
Obs. Man får en lätt "bränskada" precis efteråt, men den försvinner : ) Och du får inte vara ute i solen. Efter ca 4 månader efter den första behandlingen får du gå dit igen och stråla, så kostar det inte lika mycket som dom första gångerna
.

Makeup: Det är svårt att ge tips på en snygg sminkning, alla gillar vi olika, men kan ge tips på makeup grunderna.
Ljusa färger förstorar och mörka färger förminskar.
Superstay Silky är en foundation från Maybelline som håller vad den lovar. Den sitter i 12 timmar. Lägg en så lätt makeup som möjligt och skippa pudret så är det lättare att bättra på under dagen/ kvällen. Lägg aldrig något krämigt eller fuktigt på en redan pudrad yta. Du kan även prova en primer under din foundation. Det får basen att sitta längre.






♥ Inredningstips nr 9

Snabba, enkla tips 

Inredning handlar inte bara om syn och känsel, även dofter bidrar till hur ett rum upplevs. En bukett fräscha, väldoftande blommor är världens äldsta knep, men även de bästa och snabbaste. Var inte rädd för frisk luft, vädra snabbt, effektivt och ofta. Att göra små väldoftande arrangemang beroende på årstid är också ett knep. : )


 



♥ Vinterkräksjukan

Idag när jag kom till jobbet (äldreboendet) så fick jag veta att jag skulle vara i Grupp 3 :O hjälp! aldrig vart själv i den gruppen innan :P Vi är uppdelade i 3 grupper, i grupp 1 & 2 jobbar med två och två men i grupp 3 är man ensam och hjälper några boende. :P Så de gjorde jag idag : ) Gick rätt bra faktiskt : ) Tills jag kom in till en tant, skulle hjälpa henne med strumporna, så satte mig på huk framför henne, så börjar hon ulka :S så jag ställer mig brevid henne och splatsch, så spyr hon ner hela golvet framför sig och hela sig själv, TUR att jag flytta på mig asså :S så det var bara att plocka fram nya kläder och torka spya, fyfan! :S
Sen fick jag veta att två boende till hade spytt, en farbror stydde 5 ggr på mindre än 1 timme och då var det hela sängen, golvet och han själv :S usch! Så dom stängde hela avdelningen från besök idag, bara personalen som får komma dit, men även dom ligger i magsjukan, då ringer dom in oss som är timvikarier, så vi också får de.. Blää.. :P men men, nu ska jag inte jobba där tills detta är borta, inte råd att vara hemma.

Tips för att slippa få magsjukan: Tvätta händerna med VARMT vatten och tvål, gnugga hårt. Och efteråt tar du handsprit och spritar ordentligt, gör detta flera ggr om dagen!! Har du långa naglar? KLIPP DOM! Finns miljontals bakterier där under som inte går bort med handsprit.

Har även tagit ännu mer nya bilder idag : ) Har kommit in i detta nu :D alltid kul å visa lite nytt : )
Pusspuss




♥ Enkla tips

Möblera om, billigare blir det inte : ), och ibland kan faktiskt en annorlunda möblering ge ett helt nytt rum. Att rensa bland saker och möbler brukar också vara välgörande, det är lätt att övermöblera. Öppet utrymme är nästan alltid värt att sträva efter, men ett rum blir roligare om inte alla möbler står längs väggarna. Har du ett långsmalt vardagsrum kan du exempelvis prova att ställa soffgruppen mitt i rummet eller flytta ut bokhyllan från väggen för att bli en rumsavdelare istället. På så sätt kan du skapa två rum i ett. Täck baksidan med ett vackert tyg så ser det fint ut från båda hållen. : )



Vill du ha något speciellt tips? Skriv en kommentar så ska vi se vad vi kan hitta på : )

♥ T i s d a g

Hej på er : ) Idag har man hunnit med en hel del faktiskt :P
Vaknade runt 09.00 så då gick jag upp och läste tidningen medans jag vänta på att mamma skulle komma in med hundarna så vi kunde äta frukost tillsammans : ) Vi satt och kolla på Efter Tio, där berätta ett par att dom fått en son som var ett "Fjärilsbarn" alltså att han var så skör, fick sår överallt om man rörde honom och i slutendan dör man tyvärr i den sjukdomen, precis som han gjorde 6 månader gammal : / Usch, börjad nästan gråta när jag såg det :(
Efter frukosten åkte jag å mamma å handlade lite saker, åkte bla. ut till Överby, då hitta jag en jätte fin jeanskjol och en jeansväst, lätt att man ska köpa de när lönen kommer :D Då blir de stor shopping :P
Sedan åkte vi och handla lite mat å sånt, så jag passa även på att köpa Nutrilett som jag ska börja med på Måndag tänkte jag : ) De sägs att man blir lätt irriterad första dagarna :P så då kanske man ska vara inlåst i något rum :P hehe.. nej då :P Så nu får vi se om man tappar i vikt eller inte : ) Vore bra till badsäsongen :D haha..
Jag och Emelie åkte och träna en stund förut med : ) Äntligen har hon köpt gymkort så man slipper träna själv : ) Mycket roligare att vara två :P
Nu om en liten stund ska jag hem till en ny brukare och hläsa på och se om jag kanske ska jobba där om någon blir sjuk å så :P
Sen ska jag kolla på när Barack Obama svär den där Presidentseden :P Känns som att han kommer bli skjuten eller något, eftersom han är så uppskattad. Var ju en annan president som blev skjuten efter 1 dygn som presidnt och han va ju också jätte uppskattad. : /

Nu måste jag åka :P Hoppas ni stått ut med all text :D Ni ska få ett Inredningstips lite senare tänkte jag ; )
Pusspuss


♥ Nya bilder :)

I helgen när man var ledig så passa jag på att ta lite nya bilder : ) Och förhoppningsvis så är min juldesign borta snart och ersatt med en fin vårdesign : ) Här är några utav bilderna jag tog : )




♥ Inredningstips nr 7

Nu tänkte jag ge några Enkla tips till er, lätt att fixa själv : )
        
Belysningen är A och O enligt alla inredningsexperter, kanske ni också hört : ) inget kan lyfta eller sänka en miljö så mycket som genomtänkt eller dålig belysning. Överraskningar är också alltid kul, lek med färgade lampor eller varför inte ge trappan egen belysning med hjälp av ropelight? Ljuskablarna finns i olika färger. : )



Visst är de snyggt med lite belysning i en mörk trappa? : )

♥ Pink

Blir ni också torra om händerna och får sprickor den här årstiden? :S Det är något jag verkligen inte tycker om.

Jag brukar använda Natusan 24 hour moisture hand cream. Den är verkligen hur bra som helst, och luktar gott gör den med : ) Händerna blir som "nya" när man använt den : ) Så den rekomenderar jag för er med torra händer : )



Idag har man hunnit med att både ha en sovmorgon och vart och tränat : ) och ändå har jag en stund kvar
 hemma innan jobbet. Känns konstigt att detta är min sista vecka som personlig assistent :S Kommer
ju bara jobba om de är någon som är sjuk : / men men.. I morgon ska jag hem till en ny brukare och hälsa på,
syrrans kompis Angela jobbar hos den brukaren och hon trivs jätte bra, så kan ju hoppas att jag också gör de : )
Nu ska jag gå ner och äta något innan jobbet. tar och lägger in ett till Inredningstips lite senare. Kommentera vad ni tycker om tipsen, om dom är något att ha eller inte? : )

Pusspuss


♥ Utmaning



Konstigt att de är så svårt att skriva med vänster och så lätt med höger? :P hehe..

♥ Inredningstips nr 6

Tips till barnrummet:


Var sparsam med färgerna. Ett barnrum behöver inte ha regnbågens alla färger. En ljus bas är bra som kan byggas på med textiler och detaljer i någon färg.


- Satsa på bra förvaring:
Barnen har mycket leksaker i alla dess former och storlekar. Försök att få undan de flesta leksakerna så blir det ett renare intryck.


- Låt fantasin flöda:
Här går det att ta ut svängarna mer än i resten av huset. T.ex. bygg myshörnor med färgglada kuddar och sy en himmelssäng med annorlunda detaljer. Kanske kan en sagosoffa få plats också?


- Inspirera till lek:
Inred med roliga saker som barnen kan leka med, till exempel bygg ett minikök och en liten matplats till.


- Mixa med det gamla:
Inred med en gammal dockservis, en sliten gunghäst och lite udda barnstolar från förr i tiden. Titta vilka leksaker du har sparat från när du var liten. : )


♥ S ö n d a g

Hej hej : )
Hur mår ni? Idag har jag bara vart hemma och gjort såna saker man bara tänker på men aldrig orkar :P Har rensat och sorterat ur massa saker ur garderober, det blev två påsar med kläder som ska slängas eller ges bort till behövande. : )
När jag städade hitta jag en väska jag köpt i Varberg för något år sedan, den ska jag självklart börja använda igen : ) Har helt glömt bort den :P När jag ställde väskan på golvet såg det ut som att Uno var på väg att kliva i den, så satte han i väskan, där satt han jätte snällt och bara kolla runt : )



Har även passat på att tagit lite nya bilder idag som kanske kommer användas på den nya designen : ) Vi får la se.. hehe.. Annars har de bara vart en slapp dag : )
Tappade även min första singa idag utav hårförlängningen, tror det är den slingan som har vart spännd, har dragit lite i hårbotten men nu när den trilla av så sluta de, så kanske satt lite för hårt eller något :P men men har ju 199 slingor kvar så jag överlever nog :D

Pusspuss

♥ Snygg kropp till stranden...

Vill du få en snygg kropp till stranden?
Prova Nutrilett Shake, det är en pulverdiet, då man endast får dricka. Verkar fungera bra, om man kollar på dom som använt det : ) Kanske ska ta och köpa sig det å se hur de funkar :D Alltid kul å testa nya saker :P Men när man ska börja äta vanlig mat igen så får man äta ifrån ett Te-fat, så de är inga stora mängder i början inte :P
Nutrilett finns i olika goda smaker, bara att välja och tappa kilon ; )




♥ Bild på Trollhättan

Måste bara visa en bild som min kompis Sebastian har tagit på Kanalen här i Trollhättan, tycker den är jätte fin! : )
Vad tycker ni? : )


♥ Svar..

Anonym: om ♥ Inredning, kul att läsa om?:
Varför har du lagt in en egen kommentar på ditt egna blogg inlägg?? hmm weird..

Svar:
Jag har inte kommenterat mitt eget inlägg, utan de har blivit fel när någon annan kommentaret. Hoppas du är nöjd med svaret : ) // Sandra

♥ Inredningstips nr 5

- Blanda inte in för mycket färger. Ha ett grundtema, som du någon gång varierar med en annan färg, exempelvis beroende på säsong.


- Tänk efter vad du verkligen behöver, inte bara på om det ser snyggt ut. Så att det blir praktiskt och funktionellt möblerat och går att leva i lägenheten.


- Tänk på att du kan ändra inredningen väldigt mycket med små, enkla saker, som att arrangera om växterna, byta klädsel på soffan, skaffa nytt kuddfodral, sätta upp nya gardiner ...





Vill du ha hjälp eller något tips, skriv en kommentar så ska vi se vad vi kan hitta på för skoj : )

♥ L ö r d a g

Hej hej : )
I morses när jag vakna visste jag inte vad det ar för dag, fick ligga och tänka efter en stund, fick för mig att de var Tisdag och jag skulle jobba på Källstorp, men sen kom jag på att de va lördag och jag var ledig, så då var de bara att dra täcket upp till öronen och somna om igen : )
Vid 11 åkte jag och träna en sväng, känns skönt att ha kommit igång igen : ) Tycker man blir mycket piggare under dagen när man tränar : )
När jag kom hem från gymmet så tog jag en härlig skogspromenad med hundarna i de fina vädret : ) Riktigt skönt att gå i skogen när de är helt tyst och solen skiner och luften är helt kall : ) Bästa som finns :P
Träffade Emelie en stund nu på eftermiddagen/ kvällen, riktigt trevligt att båda var lediga på samma helg :P inte ofta sånt händer. :P

I morgon ska jag försöka ta lite nya bilder : ) Var ett tag sen nu :P

Pusspuss

♥ Inredningstips nr 4



...om man har en lägenhet som är dåligt möblerad eller de saknas gardiner och växter inomhus, så tar det massor utav energi från dig utan att du vet om det. Du kan bli deppad och på dåligt humör och känna att du inte orkar med någonting utan bara vill lägga dig på soffan framför Tvn.

Att komma hem till en lägenhet som är snyggt möblerad och har färger man tycker om så mår man mycket bättre och blir på mycket bättre humör.


Lätta tips på hur du kan få din lägenhet mer hemtrevlig så man trivs:

*      Köpa snygga lampor till lägenheten.

*      Hänga upp tavlor på väggarna.

*      Hänga upp fräscha gardiner och ställa fräscha växter i fönstren och en snygg lampa.

*      Lägga en snygg matta på golvet under soffbordet.

*      Ställa fram en skål med fräscha frukter.

*      Ställ fram värmeljus i ljuslyktor på borden.

*      Lägg sköna kuddar med snyggt kuddfrodral i soffan så ser det genast mer hemtrevligt ut.

Var inte rädd för att använda tex. En pläd med en starkfärg i ett rum som är netralt i färgerna.



Har du en tråkig balkong du inte vet vad du ska göra med, utan de bara samlas massa onödiga saker på?

Börja med att rensa ut de som du inte behöver och släng eller ge bort det. Det som blir kvar kan du placera i ett förråd.

Städa och gör golvet rent. Om golvet är fult så kan man måla om det i en neutral färg.

*      Ställ ett litet cafébord och två passande stolar på balkongen.

*      Är det en inglasad balkong kan du alltid hänga upp något på väggarna även där ute.

*      Är det en öppen balkong så kan du plantera en urna med uteblommor/växter.


♥ F r e d a g

God morgon : )
I natt har jag sovit hur bra som helst, tror de beror på att jag träna igår : ) Sover mycket bättre när jag tränat. :P Idag är det "äntligen" fredag tänker nog många, men dum som jag är har jag tackat ja till jobb från 08.00-20.00, så hela min fredag får jag tillbringa på jobbet. Men men, de är bra med pengar iaf : )

Ringde ju till Facket igår som jag berätta om, och dom sa att jag skulle prata med min chef, så jag ringde upp chefen förut och sa att enligt Lag så får hon inte varsla och jag bara får 2 veckors uppsägningstid utan de ska vara 1 månad. Då viste hon inte riktigt vad hon skulle säga, utan va tvungen att ringa tillbaka lite senare.
När hon ringde tillbaka sa hon "Jag viste inte att du va anställd si och så, så du kan glömma de jag sa om varsel, du har kvar din tjänst till sista februari som det står på alla papper." Har cheferna bra koll på sina anställda nu för tiden eller? :S Knappast!
Så ska få vara tillgänglig dom sista veckorna utav min anställning, de betyder att jag kanske jobbar eller så går jag hemma med batalt, och dom dagarna kan jag jobba för bemanningen så får man massor uav pengar som man kan köpa saker till lägenheten med : )

Oj vad mycket text det blev :P Hoppas jag inte trötta ut er allt för mycket :P Jag lägger in ett tipp Inredningstips åt er eftersom ni stod ut med allt detta ; )
Pusspuss


♥Vill du ha något tips?

Vill ni ha några tips på Inredning så skicka en kommentar
och skriv vad du vill ha ett tips på : )

♥ Inredningstips nr 3



- Det är viktigt att färgerna i ett rum passar ihop. Tänk på att golvet i rummet ska passa ihop med väggarna och möblerna. Mörka färger på väggarna ger intrycket av ett mindre rum och ljusa ger intrycket av ett större. Man kan också lura ögat med färger, tex om man har en lång hall och gör kortväggen i en mörkare nyans skapar man intrycket av att hallen är kortare.  Det kan vara effektfullt med fondväggar i färg. Om du bara målar en vägg är det dessutom lätt att göra om när du tröttnat. Med färg kan du göra ett rum i rummet.  Måla en yta tex där du har matbordet i det kombinerade mat/vardagsrummet så blir det genast ett till "rum".

- Ett enkelt sätt att gå tillväga när du ska inreda ett rum är att skapa ett collage av de material du tänkt använda, tex färger och tygprover på allt du tänkt använda dig av i rummet så får du en känsla för hur färger och mönster passar ihop.

- Tänk på att färg uppfattas olika i olika ljus och i olika kombinationer. Det bästa sättet om du ska måla en vägg är att provmåla lite på just den väggen för att få rätt nyans. Du kommer snabbt att upptäcka hur olika färger kan se ut i olika miljöer. Den färgen som var så snygg i färgaffären kanske inte alls passar hemma hos dig.

- Komplementfärger innebär färger som framhäver varandra. Det är färger som ligger mittemot varandra i en så kallad färgtonscirkel. Det är bra att använda komplementfärger för att framhäva detaljer i ditt hem som tex kuddar i soffan eller prydnadssaker. Ett knep att få fram en komplementfärg är att titta intensivt på en färgad yta och sedan blunda. Då ser man samma kontur fast i komplementfärgen. Prova får du se!



♥ T o r s d a g

Hej allesamans : )
Just nu har nedräkningen på antalet jobbdagar kvar börjat. Så nästa söndag, alltså 24/1 tror jag det är eller 25/1? då är min sista arbetsdag. Men tyckte att allt detta gått lite fort, så ringde till Facket förut och prata med dom om detta, då fick jag veta att man ska ha 1 månads uppsägningstid inte 2 veckor, precis de jag misstänkte, så hon på Facket ska spana djupare i detta så vi har det svart på vitt så ska jag kontakta min chef som är helt nollad, om man får säga så (A) hehe..

Idag ska jag äntligen komma igång med träningen igen : ) Har ju legat på latsidan i nu 3 veckor tror jag, så nu är de dags igen, 4-5 dagar i veckan, 1 timme per gång : ) och sola någon gång då och då efteråt : ) Mumms :D haha..

Hörs senare : ) Puss puss

♥ Inredningstips nr 2



- Ha alltid en tanke med alla saker du har i rummet. Varje sak och möbel ska kännas att det är du som valt det och ställt det där av en anledning.

- Bestäm dig för ett tema som ska passa in i rummet, på så sett får du fram den röda tråden vilket skapar harmoni i rummet. Det kan vara en färg, en stil eller bara en känsla som är just du.

- Stanna upp och gå på magkänslan var tex sängen ska stå, första känslan stämmer oftast. Tänk efter om du utnyttjat rummet på bästa sätt. Övermöblera inte och placera inte möbler där de egentligen inte får plats.

- Textilier ger  en mer harmonisk känsla, kuddar, plädar, mattor etc. En smaksak  hur mycket du vill ha men lite textil behövs som regel för trevnadskänslan.

- Bort med alla "tillfälligt" placerade saker, kartonger med saker som egentligen ska ner i källaren, byrån du egentligen inte vill ha, ouppackade väskor och påsar. Dessa saker tar mer energi av dig där dom står än om du skulle ta 5 minuter att packa upp alternativt flytta på.

- Försök ha ett så enhetliga möbler som möjligt. Det går jätte bra att blanda olika stilar på möbler men någon slags tanke bakom måste det vara för att det inte ska kännas som om man slängt ihop det man fick tag på.



♥ O n s d a g

Hej på er : )
Idag hade jag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg lite tidigare, men blev inringd att jobba på min lediga dag, så de var bara att fixa ordning sig lite fort och sätta sig i bilen och åka och jobba :P Så nu sitter jag på jobbet, har lite rast till 19.00 ungefär, så slutar jag vid 20.00 : ) Så idag har man inte hunnit göra mycket alls, blev att man ringde ett ställe som hyr ut lägenheter, tänkte kolla om dom hade några lägenheter lediga som man kunde gå och kolla på, men de enda dom hade var en lägenhet på Karlstorp som hade 4 rum & kök :P Lite stort att bo i själv kanske.. hehe :P Så det får bli att ringa tillbaka i månadsslutet : ) Hoppas på de bästa då istället : )

I morgon ska man äntligen komma igång med träningen igen, ska bli superskönt : ) Har ju haft ett uppehåll i ca 3 veckor nu, känns inte bra alls, men kroppen behöver ju vila lite med i mellanåt, men nu är de slut på de : )

Har inte så mycket mer att skriva just nu.. Puss puss



♥ Inredningstips

Vad kan du göra själv för att förnya i ditt hem/rum? Här kommer ett förstahjälpen kit av nyttiga inredningstips ; )

Det är lätt att hålla snyggt om du börjar med att städa och försöker göra det när det behövs. : )

- Plocka undan saker som inte egentligen har plats i rummet. Släng eller ge bort saker du inte använder, även i skåp och garderober. Det ger en känsla av "städat/rent" att göra sig av med sådant som bara tar plats.

- Planera din förvaring noga. Att alla saker har en plats gör det lättare för dig att både hitta sakerna och lägga undan dom.

- Var noga med att lägga tillbaka sakerna på dess plats när du använt dem. Detta gör att du sparar massor med tid och energi istället för att gå och småplocka hela tiden!

- Tomma ytor är mer lättstädade och ger ett renare intryck , man behöver inte ställa en prydnadssak på varje liten yta.

- Snygga skåp och lådor tar bort den stökiga känslan.



Prova med dom här tipsen till att börja med så kommer de fler sen ; ) Fråga gärna genom kommentarer om ni vill ha svar på något : )

Pusspuss

♥ T i s d a g

God kväll : )
Idag åkte jag med Emelie en snabbis till Överby innan hon skulle börja jobba, hitta en del saker man ska köpa när man fått lägenhet : ) Hitta även ett par jätte snygga skor, eller två par rättare sagt : ) Blev extremt sugen på dom : ) Visar bild här nere; ) När jag kom hem tog jag en promenad med hundarna. Fick sån lust att ta bort julgardinerna idag, så passa jag på att städa med när jag ändå höll på :P Så nu känns de som vår här inne igen : ) Skönt att få bort alla julsaker med nån gång : )

Såhär blev det:


Min mobil kronglar som vanligt, så fick inte in bilderna på skorna, men lovar att lägga in dom när den funkar : )

Puss

♥ Uppskattat

Verkar som att det är uppskattat om jag börjar ge Inredningstips : ) och skriva om inredning överhuvudtaget : )
Tycker det är jätte kul att kolla på bilder och läsa om Inredning och få såna där lätta tips som man inte tänker på annars själv : ) Så nu ska jag börja förmedla det till er så snart som möjligt ; )

♥ Fick sparken :(

Idag så skulle jag på möte med alla andra assistenter hos chefen på stadshuset som jag skrev om innan. Chefen öppna mötet med att säga "Tyvärr Sandra så är de så att Åsa vill komma tillbaka till denna brukaren, så i morgon varslar jag dig, så har du två veckors tid kvar".. Tack för den eller vad säger man? :S Var som att få en kalldusch.. Så satt 5 min på de mötet, eftersom dom skulle lägga nya scheman till dom andra tre som är kvar..

Eftersom jag har 7 semester dagar att ta ut, så tänker jag jobba alla dagar jag har kvar på mitt schema och sen måste dom betela ut den semestern i pengar :P ska göra allt för att dom ska få betala ut så mkt pengar som möjligt när dom beter sig som dom gör.. :P hehe..



 


Hitta en passande bild :P hehe. Kändes faktiskt som att man blev utsparkad för en trappa.
Hoppas ingen utav er råkar ut för detta : )

♥ Inredning, kul att läsa om?

Har så fruktansvärt lite att skriva om på bloggen nu för tiden, och jag antar att de inte är så roligt för er heller att bara sitta och läsa de jag har gjort eller ska göra om dagarna :P Jag hade inte tyckt de va så kul iaf. :P
Så nu funderar jag på att börja skriva och ge tips angående Inredning, tror de ni skulle vara en kul grej att läsa om? Jag har alltid velat bli Inredningsargetekt (stavning) men de har vart såå höga poäng att komma in på skolan och kunna läsa till de, men nu har jag ju chansen att kunna skriva och ge tips till er istället : )

Skriv en kommentar om ni tycker att detta är en bra idé, att ge tips angående färgval, möbler, hur man kan få de mysigare i ett rum m.m.. : )



♥ M å n d a g

Hej på er : )
Idag ska jag på möte med dom andra assistenterna hos The boss på stadshuset :P Får antagligen veta hur länge jag får stanna kvar på jobbet, eftersom Åsa ska komma tillbaka, då får ju hon min plats : ( men men, vi får se hur mötet slutar : ) Efter mötet ska jag åka och jobba några timmar, till 20.00, så ca 3,5 timme bara :P haha Sen är jag äntligen ledig 2 dagar : ) Tänkte åka och köpa ett nyss gymkort i morgon, men fick veta att influensan går som bara den här i Västra Götaland :S usch, stannar nog hemma då så man inte blir sjuk :P måste jobba alla mina helger denna månaden så de blir en go lön nästa månad :P hehe..
Nu ska jag fixa ordning lite här hemma innan jag ska åka till mötet.. men hade så bra : ) Puss

♥ S ö n d a g

God morgon : ) I natt har jag sovit jätte skönt, ställde klockan på 10.15 fast tänkte att jag vaknar nog innan dess ändå, icke :P stensov när klockan ringde och jag orka inte ta mig upp ur sängen då heller :P hehe..
Nu har jag precis sminkat mig och fixat ordning håret, blev en hästsvans idag eftersom man ska jobba, får inte ha uppsläppt håret då : / Men de är bara bra, rätt äckligt annars :P
Så nu sitter man nästan och väntar på att åka och jobba, fast har verkligen inte  lust idag : / men får tänka att efter idag är de bara jobb som assistent kvar i morgon sen är jag ledig två dagar, ska bli underbart skönt : )

Har inte så mycket mer att skriva nu, fårse om jag uppdaterar ikväll när jag kommit hem : )
Puss puss


♥ L ö r d a g

God kväll, eller de är natt nu i och för sig :P Tänkte att jag måste uppdatera bloggen en gång innan de är dags att sova. : )

Idag skulle jag jobba på Källstorp (boendet), skulle börja runt 7-15.00, efter jobbet var de bestämmt att jag å Emelie skulle träffas, men fick veta sen att hennes mamma hade magsjuka så tror inte jag vill bli smitad av de just nu faktiskt :P hehe.. På väg hem från jobbet ser jag 3-4 brandbilar stå vid bensinmacken Jet oh de rök ifrån ett hus som låg intill, antagligen lackeringsfirman. Usch usch, inte bra när de brinner så nära en bensinmack.. : /

Nu under kvällen så träffa jag Anna, vilket var ett tag sen så kände att de var dags nu när ingen annan kunde träffas :P Vi gick hem till Elin och satt och kika på Tv en stund och prata massa skit, om hur de va förr i skolan å massa massa mer som jag inte kan skriva här :P hehe.. Efter en stund hemma hos Elin gick vi tillbaka hem till Anna för att hämta pengar till en pizza som vi tre skulle dela med Mimmi och Jimmy, så efter ett snabbbesök på pizzerian så åkte vi hem till dom. Riktigt fin lägenhet måste jag säga att dom hade : ) Så blev kvar där ett tag, satt å skratta och prata en massa : ) Riktigt trevligt.

När jag skulle åka hem så blev jag stannad av polisen :O hjärtat hoppa upp i halsgropen på mig :S Så idag var det min första blåskontroll :P haha, riktigt nice polis med som stanna mig (A) haha.. Och den visade såklart ingenting : )

Detta blev ett långt inlägg, hoppas ni står ut iaf : ) Får försöka uppdatera bloggen lite mer känner jag, men har nästan ingen tid när man jobbar så mkt : ( Hoppas ni har överseende med det ; )

Nu ska jag sova, för i morgon är de ännu en låång arbetsdag 13.30-21.30 :S jäkla hästpass ju.. men men :P
Pusspuss

♥ F r e d a g

God morgon : )
Gud vilket skönt väder det är ute idag, gick ut med hundarna på en morgonpromenad runt 08.45, all is som legat på vägarna har nu nästan smällt bort helt, så nu kan man ta sig framåt igen :P Fick såna vårkänslor när jag var ute, solen började ta sig upp på himlen och fåglarna kvittra + att det var riktigt skönt i luften ca +4 grader : )
Idag ska man jobba igen, precis som vanligt, känns inte som man gör något annat nu för tiden :S

Igår ringde jag till Nattchefen på Humlan och kolla om de fanns någon möjlighet att få jobb på natten i sommar igen, och det var det :D Så hon sa faktiskt genom telefonen att jag är lovad en heltid i sommar : ) Eftersom jag är utbildad Undersköterska och var där i sommras, så jag vet hur allt går till : )
Fick även veta igår att jag bara kommer jobba som Personlig assistent februari ut, för sen kommer min brukares första assistent tillbaka så då får jag kicken. Men men, tjänar bättre som timanställd än att ha en 50% tjänst, konstigt nog :P

Nu ska jag upp och duscha håret för första gången :P ska bli spännande å känna hur de känns :D
Ha en bra dag.. Puss puss


♥ T o r s d a g

Hej på er : )
Idag har man jobbat som vanligt, fick värsta chocken när jag kolla ut i morses, helt vitt ute :S de skulle ju bli +5 grader idag sa dom, så fick inte riktigt ihop de hela :P Men under förmiddagen blev de bara varmare och varmare så snön är nu borta och i stället är det is som har ett fint vattenlager över sig, jippi att gå i de. Usch, gillar inte när det är så ute : /

När jag kom hem från jobbet fick jag sån lust att göra olika frisyrer mig mitt hår, lite kul nu när man inte är van att ha långt hår :D så ska testa allt som man annars inte kunnat ha :P haha..

Senare i eftermiddag ska jag hem till Emelie en sväng, blir väl att halka dit kan jag tänka mig :P
Nu ska jag gå och fixa lite med håret :D

Hörs senare, puss puss

♥ Förlängt håret

Hej på er : )
Idag har jag äntlige förlängt håret : ) Hade tid hos Camilla vid 09.00 och i var klara runt 13.30. :P Det tog sin tid. Börja med att platta ut håret helt när jag kom, och så börja hon limma fast alla slingor, efter ca 2 timmar hade jag så ont i rumpan så fick gå runt lite på Salongen medans hon delade mer slingor :P Hon tog och klippte i sär alla slingor så dom blev smalare, hon sa att de ser mer naturligt ut : ) Jag lita på henne : ) När hon hade satt i nästan halvahåret börja jag fundera på om jag egentligen passa i långt hår :P eftersom håret gick ner till naveln typ och var jätte slitet :P Men det var ju lite försent att ångra sig då :P haha.. Så det var bara att sitta kvar : ) Hon visade massa olika hårprodukter som man kunde använda för att få håret me levande. Jag köpte både schampoo, balsan, värmeskydd och något medel som gör håret blankare : )
När Camilla klippt och skurit i håret och de börja bli en frisyr, blev jag jätte glad, såg hur snyggt de kommer bli :D Fick ta av skynket man har på sig för att se mot kläderna å halsen, för de ser ju ut som att huvudet sitter direkt på kroppen med dom där på :P haha
Hela detta kalaset med hårprodukterna och allt inräknat gick det på 5073 kr :P Lite dyrt, men det var de värt om ni ser hur jag såg ut innan : ) Därför jag inte ville ta några kort, men nu kommer jag bo framför kameran  :D

Här kommer en bild från innan jag satte i förlängningen och några efteråt :  ) Vilket är snyggast? :P



♥ T i s d a g..

Hej på er : )
Idag har jag varken haft tid eller ork att sätta mig vid datorn, har både städat, tvättat och lagat mat idag, de tar på krafterna :P Men gick inte upp så tidigt heller får jag väl erkänna :P hehe, de blev att man va kvar i sängen när klockan var 10.50 :P Men de var de värt : ) Har suttit uppe nu två nätter i rad till 4 så att man ska kunna sova och de har jag lyckats med :D Men jobbigt när man ska jobba bara :P sitta vaken till 4 för att sonma och sen upp vid 6 :P haha..

I morgon klockan 09.00 ska jag sätta i min hårförlängning : ) Är jätte nervös men tkr de ska bli jätte kul att få göra om sig lite : ) Har hört att håret blir förstört utav hårförlängning, så är lite rädd för de :S Men hoppas att de inte händer något sånt :P

Nu ska jag bädda rena lakarn i sängen och fortsätta städa : ) Vi hörs kanske senare ; )
Puss puss




Hitta dom här härliga rosorna, var bara tvungen att ladda upp dom : ) Rosor är den bästa blomman jag vet : ) <3

♥ Heldag i Borås

Idag har det vart en heldag i Borås, shiit va halt det var i Borås jämfört med här hemma i Trollhättan :O Bilens bak släppte :P tkr de är en rolig känsla när de släpper eller när ABS bromsen går i när man bromsar :P hehe..
När vi kom till Borås åkte vi först till mormor & morfars grav och skulle tända ett ljus, sen åkte vi hem till morbror och Gittan.
När vi kom hem till dom satte vi oss och åt och prata, sen blev de kaffe å tårta, usch va ont i magen jag fick när jag åt tårtan :S inte van att äta sånt fett, så mådde dåligt resten utav kvällen sen : /

På väg hem satt man och kolla på all frost som glittra utan lamporna på bilen, riktigt fint när de är massa frost och kallt ute : ) Älskar när det är så här : )

Har inte så mycket mer att skriva nu

♥ M å n d a g..

God morgon allesammans : )
I natt jag har äntligen lyckats sova riktigt skönt, vaknade vid 09.30 och kände mig helt utvilad, hur skönt som helst : ) Idag ska jag åka till Borås, hem till morbror och Gittan och så kanske man får träffa Andreas (kusinen) för andra gången i sitt liv :P kan ju hoppas på de bästa : )
Det är riktigt kallt ute idag -15,5 grader var det när jag vakna, men vid 08.00 hade det visst vart -17 grader :S usch, hatar när man fryser.. :P

Eftersom jag ska till Borås idag så blir det nog inte så många inlägg, skriver antagligen något i kväll när jag kommit hem : )




Tröja: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Kjol: Veromoda
Strumpbyxor: H&M
Benvärmare: minns inte


♥ Samanfattning av 2008

År 2008 var ett bra år, de bästa på väldigt länge! Lärde känna mycket nya människor och i början på året vart det ett riktigt partyår :P Mycket fest och skoj. : )
Studenten togs och vi hade väldig tur med vädret, eller rättare sagt vi hade nog alla väder man kan ha utom snö :P Det var blå himmel och sol på morgonen sen när vi åkt klart i vagnen började ösregna så hela klassen under en presäning (stavning) och så haglade och åska på samma gång :P Men roligt hade vi ändå :D Oförglömligt. Även balen, det var många bilturer till Borås och välja mönster och färg på tyget, hämtade upp den färdiga klänningen i Vårgårda : )

Det blev Willes första hundutställning och han fick bra bedömning utav domaren : ) Riktigt roligt : ) Och några turer ner till Varberg för att sola och ladda om batterierna : ) Fick även ett eget radhus och bil under sommaren och en massa goa skratt med mina underbara kompisar : )

En kort liten samanfattning utav ået som gått : )

Bilder kommer senare : )
Pusspuss

♥ S ö n d a g..

God morgon : )
I natt har jag återigen inte lyckats sova så bra, förstår inte det när jag ändå är jätte trött när jag lägger mig? :P Skumt. Nu på morgonen är det extremt kallt ute -12,5 grader, usch :S och de ska man snart ut i och åka till jobbet, tur att de finns värme i bilen :P hehe.
Efter jobbet idag blir det att träffa Emelie : ) Så får vi se vad vi två hittar på för skoj :P alltid blir de något.

Nu ska jag fortsätta med min frukost så jag kan åka sen.
Ha en bra dag : )

Vi hörs senare, puss puss

♥ Sommarkläder

Nu har jag suttit och beställt lite nya sommarkläder : ) Längtar såå efter sommaren nu när både jul och nyår har vart, nu är vi på rätt sida och de blir bara ljusare och ljusare ute för varje dag som går : )

Hitta en jätte fin vit kjol, tänk bruna ben och en snygg vit kjol till de och ett par fina sommarskor med klack, åh vad jag längtar :P Så hitta jag en ny fin bikini och en sarong man kan knyta runt höften när man går till stranden en varm och solig sommardag : ) Så det beställde jag med :P Allt gick på 650 kr, rätt billigt faktiskt, trodde de skulle kosta mer :S Men de gör inte mig något :D





Så blev det : ) Visst ser de härligt ut med sommar och de blå vattnet bakom på bilden i mitten : )

♥ L ö r d a g..

Hej på er, hur mår ni? : ) Idag har jag jobbat igen, fast som assistent idag :P Jag och min brukare börja prata om min hårförlängning jag ska göra på onsdag, han undra hur mycket hela kalaset kommer att kosta, så sa jag runt 5000 kr någon stanns, han höll på att svälja kaffet fel :P hehe.
Senare när Rickard från mobila teamet kom, så berätta min brukare detta för honom, och dom två gaddar alltid ihop sig när de gäller saker vi tjejer gör :P spec. på helgerna, så skämtar dom om hur bumma vi tjejer är när jag står brevid :P hehe, jaja bara att vänja sig : ) fast de är lite kul med och höra hur killar tänker angående saker vi tjejer gör : )
Efter jobbet åkte jag till mammas jobb för att plocka upp henne på vägen hem, väl hemma satte jag mig och kolla lite på Tv, är extremt trött nu när man inte kunat sova på 2 nätter och sen upp och jobba tidigt, men men, bara i morgon kvar så är jag ledig 3 dagar sen : )


Har även lagt in mina bilder på denna datorn nu, så nu har jag både bilder och musik : ) Det är lite roligt när jag ska ut på Internet, jag tror jag kopplar upp mig på en grannes nät :P För shiit va fort allt går :D men jag klagar inte så länge jag kan sufta gratis och de går fort :P

Nu ska jag beställa lite kläder : )
Vi hörs senare, puss puss

♥ F r e d a g..

Hej på er : )
Idag blev det ett sent första inlägg, har inte riktigt haft tid att sätta mig vid datorn :P Men nu så : ) Idag har jag jobbat igen på Källstorp (boendet), fast när jag kom dit i morses vid 06.30 så såg jag inte mitt namn på tavlan, så började fundera om jag verkligen skulle vara där eller inte :S
När jag stod där och fundera kom Ulrik, så frågade jag han vilken sida jag skulle vara på, Norr eller Söder, då säger han att dom måste ha faxat in om fel dag, eftersom dom var fullstyrka.
Men jag stanna kvar ändå och jobba mina 8 timmar, så ringde jag Bemanningen (arbetsgivaren) och verkligen kolla om de var jag som hade gjort fel eller inte, men de stod hos dom med att jag skulle jobba 2/1 på vån. 4 mellan 06.30-14.30. :P men men, så kande gå ibland : )

När jag kom hem så åkte jag och pappa hem till hans arbetskompis med min dator, för han verkar vara värsta datasnillet, så han skulle ta sig en titt på den och se vad som är felet. Så skulle han även hjälpa mig att fixa ner Photoshop på svenska, tror de var det nyaste photoshop : ) Då ska jag sätta mig och se om jag kan fixa designer till bloggen : )
Efter vi åkt ifrån honom så åkte jag och sola, såå skönt och de bästa är att jag börjar bli brun : ) Så nu ska den tråkiga vinterbleka hyn bort och dit med en brunbränd sommarhy ; )

Eftersom min dator är hemma hos pappas arbetskompis så sitter jag vid den andra datorn, och just nu har jag inga bilder på den här, men lovar att fixa de inom kort ; )

Vi hörs senare, puss puss

♥ 1 Januari..

God fortsättning som man säger : )
Hoppas ni hade en trevlig Nyårsafton, det hade jag iaf : ) Lite släktingar från Borås kom och firade med oss, riktigt trevligt. Åkte hem till Emelie på förmiddagen och sa grattis till hennes mamma, sen vid 17.15 kom morbror å Gittan från Borås, då blev det en välkommsdrink och massa prat. Sen satte vi oss till bords, då blev det en förrätt och lite vin, sen kom varmrätten som var en potatisgratäng och kött och till sist var det efterrätt, kan lova att man var hur mätt som helst efteråt :P
När vi hade ätit satt vi och prata en massa, kolla på alla fyrverkerier som sköt utanför och sen var tolvslaget, då blev det champang, efteråt blanda dom mer drinkar och satt och prata, jag drack typ ingenting eftersom jag inte viste om jag skulle upp och jobba idag, men de slapp jag : )

Snart ska jag och brorsan fixa ordning min dator så att jag har ikonerna synliga på skrivbordet och att den inte ska vara så seg att hålla på med.

Lägger upp bättre bilder sen ; )

Vi hörs senare, puss puss


RSS 2.0