♥ Vad är din blogg värd?

Har du någon gång funderat på vad din blogg kan vara värd i pengar?
Det finns en sida där du kan gå in och kolla det.
Klicka Här så kan du få det uträknat i Svenska kronor : )








♥ Inredning..

Har ni någongång vart inne på Styleroom.se?
Om ni gillar inredning så tycker jag verkligen att ni ska gå in där : ) Själv är jag helt galen i inredning, skulle kunna sitta hur länge som helst och bara kolla på hur snyggt man kan göra hemma hos sig själv.. : )
Hittade en lägenhet som jag fastnade för, fast det är lite väl mkt vitt, men de är bara att slänga in lite svart eller grått någon stanns : ) Gå in här och kolla, kommentera vad ni tycker ; )  Styleroom.se


♥ Söndags mys..

Just nu sitter man hemma hos Emelie och kollar på Wallander med hennes familj, eller jag å Emelie kollar inte så mkt :P Vi sitter i en tvåsitts soffa med varsin dator i knät och grejar :P haha.. Nördar eller vad? : )

I Morgon börjar julkalendern, klart man måste sen den. : ) Blir att ställa klockan tidigt imån så man kan ligga kvar i sängen och kolla, så kan man sova vidare sen när den är slut :P Eller så kanske man har vaknat till liv så man kan åka och träna? :P Återstår att se då : )

Har märkt att man blivit rätt tråkig med att ta nya bilder på mig själv, men de är bara för att jag inte trivs med den frisyren jag har just nu.. : / Kommer antagligen bli mycket mer bilder sen när hårförlängningen kommit i : ) Längtar!! Så ni får stå ut så länge : )
Får lägga upp gammla bilder så länge : )








♥ Bli medlem

Bli medlem du också på GratisMode.se Här kan du vinna presentkort i olika klädaffärer om du gillar att shoppa : )
Klädaffärerna du kan välja mellan är bla. H&M, Gina Tricot, Vero moda och massa andra andra butiker såklart. Finns även butiker för er killar ; )
Så bli medlem nu.. Klicka på längen och registrera dig : ) Det är helt Gratis : )

GratisMode.se









 


♥ Massa nytt..

Idag har man inte gjort mycket alls, skrev ju förut att jag skulle å träna, tror ni jag kom iväg? Nej :P Blev sittandes med bloggen i stället :P Men det är väl tur på ett sätt för er som läser : )
Har bla. lagt till en klocka på blocken så ni kan hålla tiden medans ni är här inne och kikar : ) Har bytt stil på texten, fixat så man ser hur många besökare det är som är inne just nu : ) och även lagt in länkar till andra sidor.

Ni som kan sånt här gör säkert detta på 1 milli sekund :P Men för mig som är lite ovan tog det en stund att komma på hur man gjorde :P Men jag lyckades till slut iaf : ) Huvudsaken..

Tänkte även göra min profilbild lite större, men där gick det inte längre :P Den försvann helt i stället. Så får höra mig för hur man får tillbaka den.. Vet du hur man gör så får du gärna berätta : )

Nu ska jag hem till min syster på en fika. Men jag uppdaterar säkert senare : )
På återseende..




♥ S ö n d a g..

God morgon..
Jissus vad länge man har sovit idag :O Vaknade bara för en liten stund sen av ett sms som Mats skicka, han frågade om jag ville komma och baka bröd med honom, för det var så tråkigt att göra det sjäv.. Hmm, nej.. :P hehe..

Idag ska jag träna, fast gymmet öppnar inte förens om 3 timmar, så har gott om tid på mig att slappa innan, sen i eftermiddag är vi hembjudna till syrran på fika, myspys nu när det är första avdent : ) Och ikväll så ska kanske jag, Emelie och hennes mamma gå till Kyrkan, för det brukar vara så fint där när det är första advent sägs det :P Själv har man inte vart i en kyrka sen man konfimerades för 4 år sen :P Jaja, vi fr la se hur denna dgen slutar :D haha.. Vet i alla fall att den slutar med Andra Avenyn :P

Satt och kollade på lite kort som jag har på datorn, shiit vad jag saknar mitt långa hår så att man kan sätta upp det i en hästsvans och göra lite olika frisyrer. Den frisyren jag har nu ä så tråkig, kan bara ha den på ett och samma sätt hela tiden : / Rätt trött på det!! : (

Nu måste jag gå upp och äta lite frukost så man kommer igång :P
Ha en fin dag! : )
På återseende..








Balen :)

I Söndags var balen, shiit, verkligen ett minne för livet!!
Alla var så fina! Här kmr lite bilder : )


Min håruppsättning

Ena sidan..

.. å andra sidan





Spegel spegel på väggen där..

Emelie och Jag

I bilen, dags att åka till balen :)

♥ Lördags kväll..

Hejsan på er..
Idag har man vart ute på Överby med syster och hennes pojkvän Björn, riktigt trevligt faktiskt : ) Gick in på Gina Tricot och hittade den stickade tunikan som jag var ute efter : ) Fanns inte så många kvar, men som tur var så fanns den i min storlek : ) Hittade även en annan tunika som var svart med öppen rygg, och i det öppna på ryggen så var det svart spets : ) Förstår ni hur jag menar? :P (Lägger upp en bild här nedan.) Det hade vart grymt snyggt att ha den tunikan, ett snyggt skärp och en gosig halsduk till : ) Det får de bli att köpa vid nästa löning om man får mycket då vill säga :P

Åkte hem till Emelie en stund nu på kvällen, satt och prata med hennes föräldrar lite innan hennes mamma skulle till jobbet. : ) Sen kollade vi på Stjärnor på is. Någon som vet vem som åkte ut? Såg inte klart.. Vi hittade en spännande film istället som vi kollade på : ) Ingen aning om vad den hette eller vilken kanal den gick på, men bra var den : )

Just nu sitter man i sängen och mår rätt illa igen och har huvudvärk : / Ingen aning om vad som gör att man mår som man mår till och från : ( Men men, man lär väl sig snart att leva med det :P haha..

Nu ska jag fortsätta att fixa lite på bloggen så att den förhoppningsvis blir lite bättre, ska ju få en ny design på den med, en som Denise (naztysbunny) har gjort : )
På återseende.. Ha en fin kväll!












Mobilateamet

Usch va kallt det var ute i morses, och frosten på bilen satt som berget, fick stå rätt länge å försöka skrapa men till sist fick jag ge mig, var tungen å vänta tills bilen blivit lite varm inuti, då gick de lättare : )

På jobbet kom Florentina från Mobilateamet och hjälpte till, shiit va mycket vi hade att prata om.. :P Vi pratade hela tiden i över en timme, stackars Janne.. :P
Hon gav många bra råd om allt möjligt, hon tänkte på ett helt annat sätt än vad jag själv brukar göra. Får nog ta och läsa den boken hon rekomenderade : ) Så kanske jag också börjar tänka så smart : )
Hon berätta att när hon kom ut till sin bil i morses så var alla rutor krossade, hur mogna är dom personerna då som gjort sånt? :S Fattar dom inte att rutor är dyra? :S

Efter jobbet åkte jag till gymmet å tränade 1 timme, hur skönt som helst. Bara släppa alla tankar och fokusera på något annat, älskar det verkligen!


När jag skulle åka hem ingde pappa och sa att jag skulle åka till Volvo Brant för han skulle tanka min bil, så jag åkte dit, körde fram bilen till pumpen, pappa betala och tanka, så var de bara att åka sen :D Hur lyxit var inte de då? :D haha..

Nu ska jag in i duschen och sen åka hem till Emelie och kolla på Andra Avenyn..
På återseend


♥ L ö r d a g..

God förmiddag på er. : )

Skönt med helg nu : ) Jobbade förra helgen så de är skönt med lite ledigt : )
Idag har man hunnit med och vart och tränat i 1 timme och nu sitter jag och väntat på min syster och hennes pojkvän, vi ska åka ut till Överby en stund och fördriva tiden :P Ska kolla om jag hittar den stickade tunikan från Gina Tricot. : )
Tror jag ska följa med Syster och Björn hem sen och se hur syrrans lägenhet blev när den är renoverad : ) Länge sen jag va hemma hos henne nu. : ) Så får passa på när man inte har så mycket annat för sig.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, men jag får uppdatera om det hänt något skoj senare idag : )
På återseende..







♥ Skottsäkra västar, Fylla och dumma Gbgare

Haha.. I tidningen idag stod det att alla turister som kommer till Trollhättan måste ha skottsäkra västar för att det är riskfyllt att vistas här. Hallå eller, själv bor man här på heltid :P haha..
Danmark ser Trollhättan som ett skräck exempel.. :P Stackars Danskarna :D

Förut när jag och Emelie körde genom centrum för att se om vi såg några vänner ute på fyllan så fick vi rött ljus, då kommer Pontus lullandes över gatan. jääävlar va full han va :D Det kom ett sällskap och skulle gå åt andra hållet, dom fick ta tag i hans jacka så att han inte gick ut i vägen framför en bil som kom rätt fort körandes :P Shiit va vi skratta åt han.. Synd att vi inte tog en bild så ni fick se hur jävla full han va :P Jissus.. :P

När vi kört färdigt inne i centrum och var på väg hem till Emelie så kör det en buss med Göteborgare i, i andra filen, alltså att dom ska svänga till höger, men i rondellen kör buss-faan ut framför mig så fick stanna i stora rondellen på E45.. Jävla Göteborgare, kom inte hit och tro något ; ) hahaha..

Shiit va vi har fått skratta mkt under ett par minuter bara :P
Ni ska få se de fina tidningsklippet ur våran Stadstidning ttela :P

På återseende : )






♥ På väg till jobbet..

När min buss kom in till stan så hade det precis vart broöppning och hela centrum var ett stort kaos, bilar korsade filerna hit och dit så ingen kom någon stanns när det slog om till grönt. När bussen äntligen kommit in på Torget så är det bussarnas tur, då står dom kors och tvärs för vissa skulle åka och vissa skulle ställa sig på sin hållplats.
När jag gick på buss 61 som tar mig till Skogshöjden (jobbet), busschafören var så jäkla skön, hejade jätte glatt på alla som kom in i bussen och skojade med mindre barn som kom springandes, är det inte så en busschaför ska vara?
Låten om busschaförer är ju sån "En busschaför är en man med glatt humör". : ) Det stämmde verkligen här : )

När jag kom till jobbet så fick jag ställa mig och skala potatis och koka upp dom, annars har jag inte gjort någonting, suttit här vid datorn i snart 2 timmar med betalning :P Rätt lyx : )

Tänkte att jag skulle gå ut och ta en cigg innan han ska upp igen, för den är det ju Tv tittande hela kvällen tills jag slutar :P Kan man ha mer slappt jobb än detta? :D Tror inte det :P haha..

På återseende : )


♥ S i n f u l

Hittade även den här tröjan, gillade den skarpt! : ) Det var så snyggt med dom vingarna på ryggen och framifrån ser den så oskyldig ut : )




1500 kr



800 kr


♥ S k o r

Hur snygga var inte dom här skorna då.. : ) Hur snygga som helst!! I like..


♥ F r e d a g..

God morgon eller förmiddag kanske det är nu :P

Ställde klockan på 08.00 så jag kunde åka och träna innan mamma tog bilen till jobbet, men när jag vaknade så hade jag fortfarande lite ont i huvudet : / Så stannade hemma och nu har jag världens dåligaste samvete att jag inte tränat :P Men men, får träna i helgen istället.

Har ni någon gång dröm en dröm som vart hur verklig som helst? Och när man vaknar så blir man jätte besviken att det inte var sant?
Jag drömde en sån dröm i natt, drömde att jag vann en Peugot 206, en sån bil jag verkligen vill ha. Jag var överlycklig och körde runt med MIN bil jätte länge. Så tänkte jag "Nu slipper jag spara ihop till en bil så nu kan jag ut å shoppa och ha kul i stället". Sen kom mamma in i rummet och väckte mig, så var det bara att inse att det hela var en dröm :(

Så nu ska jag kolla på film och bara ta de lugnt innan jobbet vid 15.00..
På återseende.. : )





♥ Wall-E


Världens sötaste robot!! : ) <3


♥ S h o p p i n g

Shiit vilken huvudvärk jag haft hela dagen, kändes som att hjärnan skulle sprängas på jobbet..
Har ni någonsin haft så ont i huvudet att det gått ner i näsbenet? :S
Jag har aldrig haft det, snacka om att man har ont då.. :S usch, hoppas man aldrig får den värken igen :P

I eftermiddags åkte jag och Emelie ut till Överby och shoppade julklappar, skönt att alla är färdig köpta nu : ) Så slipper man tänka på det :P
Hittade även en söt svart bh, var på tiden att man hitta en fin sådan, hade ingen svart, men nu har jag :D Fick även passa på att köpa mitt "snobbiga hårvax" som Benny kallar det :P En liten runt bruk kostar 250 kr och den räcker ca 2-3 veckor :P
Passa på att köpa nagelförstärkning, bryter mina så lätt på jobbet : ( Tråkigt att gå med olika långa naglar jämt.. : / Men men, sånt som händer :P hehe..
Vad köpte jag mer? Hmm.. jo, hitta en jätte söt spets-tröja, har sett att Denise (naztysbunny) haft en sån på vissa bilder : ) Den var ju jätte söt i verkligheten så en sån fick det med bli : )  Gina Tricot håller på att byta lokal så det var lite rörigt, skulle ha köpt en tunika med, fast i den nya butiken sa dom att den fanns kvar i den gammla och tvärt om :P Så sprang där emellan :P hehe.. Men men, får åka tillbaka på lördag eller något och se om dom har kommit bättre i ordning då : )
Så sammanlagt idag då har man nästan gjort slut på 2000 kr :O det gick fort kan jag lova :P haha..

Gud vad skönt det är att sitta i sängen med ett varmt täckte över sig och höra hur de regnar och blåser ute : ) Kan inte bli bättre : )
Har inte så mycket mer att berätta nu.. :P
På återseende : )















♥ Mysig video









♥ Torsdag..

God morgon!

Idag hade jag verkligen ingen lust att gå upp ur sängen, den va ovanligt skön idag, det tog ca 10-15 min att ta sig upp till ett kallt, mörkt rum.. Usch.. Men men väl uppe så går de allt bra : )

Som vanligt när man ska åka buss så både det regnat och blåser ute, blir såå trött på detta vädret.

Löning idag också : ) Skönt med *lite* pengar :P Ska nog hoppa över träningen idag och ut och kolla efter lite julklappar istället, så har man de gjort : ) Kan vara bra att vila från träningen en dag iaf.

Har funderat på en sak, har hela Sverige snö utom Trollhättan eller? Nästan alla man pratar med säger att dom haft snö i över 1 vecka nu :S
Vi har regn och +8 grader ute :S jaja, skönt at slippa snön med, fast det kunde ju fått vara ett litet puder lager snö och några - grader, det hade inte skadat :P

Nu måste jag springa till bussen..
På återseende : )





♥ Attans...

Tänkte sätta mig och fixa till naglarna nu när dom har vuxit ut igen, vad tror ni händer...?
Nagerlacket tar slut när man målat två naglar, så typiskt.. Det blir att åka och köpa nytt i morgon när lönen kommit in på kontot.. :P

Ikväll tänkte jag sätta mig och försöka kolla igenom några avsnitt ut boxen One Tree Hill, är på CD 3 utav 6 nu så de börjar gå framåt : )

Vad händer för er ikväll då?












♥ Kom I Min Fantasi..



Lyssna på låten medans ni läser bloggen ; )








♥ Onsdag..

Jävlar vilken dålig lön man fick denna månaden då :( Och så är de just nu man skulle behöva så mkt pengar som möjligt.. Attans.. Jaja, får göra de bästa utav det helt enkelt.
Men det blir nog ingen hårförtjockning :( tyvärr..

Idag har man inte gjort allt för mycket. Gick upp när klockan var 11.30, hur skönt som helst med en lång sovmorgon, kollade på Mamma Mia när jag åt frukost, tyckte den va sådär faktiskt, hade förväntat mig att den skulle vara bättre.. men men. nu har man sett den iaf :P

Har precis gjort lite mat, det blev hemma gjort potatismos med ungsstekt falukorv : ) Länge sen man åt det :P
Ska åka och träna sen vid 16.00 tänkte jag, måste ju röra på sig fast man är ledig ; )

Nu ska jag ut och ta en cigg, men på återseende : )






♥ Tisdag..

I natt har man inte sovit bra alls, tror jag somnade runt 03.45 och gick upp 09.20. Fattar inte varför man inte kan sova längre :S Kan verkligen inte sova med kudde, det låter konstigt men så är de :P Så får ha armen som en kudde istället :P

Nu på förmiddagen har man vart å tränat en timme, underbart när nästan hela gymmet var tomt, det var så tyst, bara musik som spelades : )

Ska åka och jobba om två timmar, ska bli kul att jobba idag. Ska få reda på hur länge jag får stanna efter årskiftet. HOPPAS länge!! Så jag kan köpa min lilla bil någon gång :P

Jätte skönt väder ute idag med : ) Sol och en helt ljusblå himel tror inte att de är så kallt +1-4 grader tror jag : ) Känns som vår i luften.
Den lilla snö som kommit har nu försvunnit igen, så nu är det inget vitt här alls, skönt de :D

Tänkte vara lite social med mamma nu en stund innan jobbet. Lovar att uppdatera om hur länge jag blir kvar på jobbet senare ; )

PUSS

Hårförlängning..

Idag har jag vart ute å kollat lite priser för Hårförlängning hos olika frisörer här i stan. Det skillde sig inte så mycket bland dom olika.

Kungsgatan 57   6500:-                Klipparna    7000:-

Bellbox    5500:-                                  Mies 4500:-       


Rätt sjuka priser ändå för att förlänga sitt hår egentligen :S Det som var bra med Mies, dom som är billigast med, är att om en slinga skulle gå ur så är de bara att ta med den dit så sätter dom fast den igen utan kostnad. Det gör ingen annan utav dom som jag skrivit upp.
Ska gå till några andra Salonger med och kolla priserna, har ju rätt måånga att välja mellan här i stan :P Det är la tur på ett sätt : )




En månad kvar : )










Idag är de precis en månad kvar till Julafton : ) Hur fort har inte detta året gått då? :O Helt otroligt..

När jag vaknade i morses så snöade lite lätt, fick sån lust att sätta upp julgardinerna och mina julbollar i fönstrena. Så nu är det juligt och fint här inne : )
Lyckades faktiskt få fram 4 tomtar med :D haha, lite tidigt kanske, men nu är dom framme i alla fall : )

Mamma frågade om jag kunde baka en Gammaldags pepparkaka idag, självklart : ) Har ju kommit in i någon bakarglädje bakar så fort jag inte har något att göra känns de som :P
Har även bakat fler Daim-muffins idag, fast domma gången gjorde jag dom Amerikanska, hur stora som helst :P

Idag hann man inte träna något : / Känns sådär, så får åka och träna innan jobbet i morgon istället så att man rör på sig lite i alla fall.. :P Jävla tränings freak man är asså :P haha..

På återseende PUSS

Kallt..

Shiit va frosten på bilrutorna satt i morses :O Gick knappt att skrapa bort, fick stå och vänta en stund tills bilen blivit lite varm då gick de lättare.. : )

Vid 09.45 kom Florentina från Mobilateamet till jobbet och hjälpte till lite, shiit va mycket vi hade att prata om :O Under 1 timme var vi inte tysta någonting, ändå har vi bara träffats igår och idag :P haha, rätt roligt faktiskt! : )
Hon sa något som lät väldigt bra..

"Killar är som skuggor, om man jagar dom springer dom ifrån en.
Om man springer ifrån dom, så jagar dom en".

Efter jobbet åkte jag och träna 1 timme, hur skönt som helst. Har blivit ett tränings freak :P tränar nästan varje dag nu :P Men de är bara bra : )

När jag skulle åka hem ifrån gymmet så ringde pappa å sa att jag skulle köra till Volvo Brant så han kunde tanka min bil, så de var bara att åka dit, köra bilen till pumpen, vänta tills han tankat den och sen köra där ifrån :P snacka om Lyx :D Men tro inte att jag är bortskämd nu bara :P Ska allt betala tillbaka när lönen kommit ; )

Nu ska jag kolla på någon film tror jag..
Hadet super fint..

PUSS

Söndag..

God morgon.. : )
Antar att dom flesta ligger kvar i sängen och sover :P Skulle vart skönt! : )
Det verkar bli en fin dag, idag igen : ) Solen börjar ta sig upp bakom träden och himlen är ljusblå skiftande i orange och rosa. Ni skulle verkligen se himlen.. : )

Nu ska jag snart åka till jobbet, har nyss ätit frukost så de blir att gå och borsta tänderna snart och sen åka, antar att det är frost på bilen idag igen eftersom de är -8 grader ute, så de blir nog att skrapa :P

Hinner tyvärr inte skriva så myckt mer just nu, men jag får uppdatera i kväll när jag kommit hem från gymmet : )
Ha en fin dag..
PUSS

Bakvärken : )

Tänkte lägga upp lite bilder från de jag bakat så får ni se hur gott de ser ut : )



Gott med lite nybakat i vintermörkret ; )
PUSS

Lördag..

Hej allihop..

I morses när man skulle till jobbet så fick man skrapa rutorna..som vanligt. Trodde isen skulle sitta hårdare än den gjorde : ) Så det gick fort..
På jobbet var de lugnt, kollade på skidåkningen som gick på Tv, lyckades somna till en stund där vid Tvn :P Vart lite trött, eller så intresserade inte skidåkningen mig så speciellt mycket.. :P

Nu när jag kom hem kände jag att de skulle vart skönt att åka å träna lite, gick in på Friskis & Svettis hemsida å kollade öppetiderna, då hade dom stängt för 15 min sen : ( Typiskt.. Jaja, får träna i morgon istället, då är det iaf öppet till 20.00 : )
Har fått en kick att baka nu för tiden, så jag får först städa lite och sen baka något gott : ) Så man har något att göra : )

Vad händer för er ikväll? Något speciellt? : )

Nu ska jag leta recept på något man kan baka : ) Vi får la se om jag kanske lägger upp någon bild eller så senare..
På återseende..
PUSS

Bakat och skogspromenad : )

Idag fick jag bara sån lust att baka något.. Tog fram lite olika recept och kollade vad jag var sugen på att baka, det blev en sockerkaka med chockladsmak : ) Gjorde den Glutenfri så att mamma kan äta den med : )

När kakan var färdig så tog jag och Emelie en riktigt härlig skogspromenad med hundarna på över 1 timme, det var underbart skönt, med den kalla vinterluften och snön som låg på marken.
Passade på att ta lite nya bilder på vovarna vid dammen uppe vid golfbanan, och så fick dom springa av sig och jaga golfbollar som vi kasstade iväg.. Wille älskade det! : )

När vi kom hem så gjorde vi ordning varm choklad och tog en bit utav sockerkakan och smakade på, den blev faktiskt jätte god : )

Runt 16.30 åkte vi och tränade 1 timme, det var rätt mycket folk, men de gick massa folk när vi kom, så det vad skönt : )

Så nu sitter jag vid Tv med familjen och kollar på Idol : ) Så ni får hade så bra..På återseende..
PUSS


Har du kännt dig älskad i ett förhållande?

Har ni någon gång kännt er riktigt älskade i ett förhållande?
Att den man är tillsammans med uppskattar en för den man är, att man inte behöver vara någon annan?
Att man inte känner sig utnyttjad sexuellt, utan det är utav kärlek?
Att man aldrig kännt sig tvingad att göra saker och ting för att ens partner vill?
Att det inte alltid är du som måste ta kontakt utan han/hon hör av sig lika mycket till dig?


Låg och funderade på dessa frågor igår kväll.. Och jag har aldrig kännt den riktiga kärleken någon gång.. : /
Undra vad jag gör för fel?
Försöker ju ändå vara mig själv och ställa upp till 1000%, men ändå aldrig lyckats... : (
Undra hur den riktiga kärleken känns? Underbar?
Hur man än är så är det alltid något som fattas, varför kan inte båda falla för varandra direkt?
Är jag den typiska tjejkompisen för killar? Har fått höra många ggr att jag är mest som en as bra kompis, inget annat.. : /
Vad ska man göra för att lyckas hitta den?
Kommer man någonsin att göra det? Eller kommer man alltid att leva ensam?

Nu när man tänker tillbaka på allt som vart, så har jag bara blivit utnyttjad på alla tänkbara sätt, ekonomiskt, sexuellt, blivit psykiskt misshandlad, inte accepterad för den individ jag vart.. : /
Mår dåligt när jag tänker på detta, att de alltid har varit så men att man inte sett de när de hänt.. : (

Känner du igen dig?




Fredag..

God morgon allesammans..
Idag när man vaknade och kollade ut så vart det helt vitt, så nu är vintern här på riktigt.. Jag som verkligen hatar snö.. Så nu blir det att plocka fram Uggisarna så man är varm om fötterna när man går ut : ) Tur att det inte är stora mängder som kommit utan bara lite puder som fryst, det är helt okej, men de behöver inte komma mer nu.. :P
Idag har man lyxen att vara ledig, fast ska jobba hela helgen istället.

Igår ringde chefen från Källstorpsgården (äldreboende) och frågade om jag skulle kunna tänka mig att ha en heltids tjänst fram till 10 dec.. De skulle vart jätte bra, men eftersom jag är anställd genom Lss så går ju inte det : ( Så var tvungen att tacka nej : (

Vad händer idag då?

Hmm, en bra fråga, det blir väl att ligga i soffan och kolla på film så kanske man ska träffa Emelie sen när hon slutat jobba, för jag antar att hon jobbar :P
Ska iaf åka och träna sen när mamma kommit hem med bilen : ) Älskar att träna!!

Nu ska jag kolla på One Tree Hill box 2 som jag lånat : )
Uppdaterar senare om något roligt har hänt : )

PUSS


Torsdag..

Hej allihop.. : )

Har haft lite problem med min dator som ni kanske läst.. När man klickade på Internet exploern på skrivbordet och Startsidan kom upp så vart den helt vit, hände ingenting..
Var och lämnade in den i morses på Expert, där jag köpte den, vid 14.00 kunde jag hämta den.. Killen som hjälpte mig sa att den funkar perfekt nu så de är bara hem å surfa.. Mjo visst.. När jag startat datorn och anslutit mig till Internet så var det fortfarande samma poblem.. Ringde tillbaka till Expert och dom dividerade som fan, till sist sa han jag pratade med att det är ett mjukvaruproblem som inte försäkring eller garantin täcker, tack för den baccon.. Så fick ringa till Asus (tillvärkaren) och prata med dom.. De första den killen sa var; Inga problem, gör så här!! Vipps så var hela datorn tom, så de är bara att börja om sitt lilla liv nu igen med att fylla den med bilder och låtar..

Hänt annars idag?

Var och jobbade till 13.30 sen fick jag ett sms utav Emelie där de stod att hon hade feber, så de blev att träna själv idag igen.. : / Lite tråkigt, men vad gör man när den ena är sjuk och den andra är i Göteborg och jobbar? :P
Annars har jag bara slappat.

Ikväll blir de att sitta och föra över saker till datorn så man kan börja "leva" igen :P

På återseende..
PUSS

Skum dator :S

Både igår och idag har datorn vart helt konstig, har inte gått att komma fram till Startsidan när an klickat på Internet exploern.. :S Trodde först att det var mitt modem som cpa sig, så jag ringde till 3 och pratade med dom, så sa dom hur jag kunde göra för att se om det var modenet som var felet, men allt funkade när jag kollade upp det, så de är min dator det är fel på.. : ( Den är knappt 1 månad gammal och redan cp.. :/ Så i morgon får man ta bilen ner till Expert och lämna in den, måste kolla med Gunilla om det är okej att jag sticker iväg en stund när Han sover, alltså på jobbet :P Så är det bara att åka och hämta datorn när man slutat..

Sitter just nu vid Emelies dator eftersom min är som den är.. :P Får vara lite social dom sista minutrarna innan jag ska åka och hämta syrran från jobbet..

På återseende..
PUSS

Tisdag..

Usch, i morses var det riktigt jobbigt att komma upp ur sängen.. Vaknade av att lampan över sängen var tänd, kollade på klockan hur mycket den var, då hade jag lyckats att stänga av den i sömnen, heja mig :P

Såklart både det regna och storma när man skulle till bussen, så paraplyet blåstes sönder : (
Får man ta och köpa ett nytt sånt också.. attans.. Väl på jobbet så fick man jobba med Ulrik, en rolig prick, vi har käftat med varandra hela dagen idag :D hur kul som helst.. När jag stod inne i förådet så sticker Emelie in huvudet och säger Hej.. :P Då visar det sig att Jag, Emelie och Ulrik ska jobba ihop på Söder :P Snacka om kul vi haft..haha..

När jag, emelie och två ordinarie personal var ute å rökade så berättade dom att en utav tanterna på avdelningen och en gubbe har ihop det :P Det är bara de att gubben är gift och hans fru lever fortfarande :P haha
När en personal hade kommit in på tantens rum låg båda nakna i sängen :P undra vad dom gjorde..haha.. båda är över 80 år :D Jaja, dom ska la också få ha det mysigt :P

Idag skulle man egentligen åkt å tränat med Sarah och Emelie, men Sarah mådde visst inte så bra igen, så det är la om jag och Emelie åker lite senare i eftermiddag å tränar, skulle vart skönt att röra på sig lite..

Wille (hunden) sitter och gnäller på mig med sin kanin framför sig, han tycker jag är tråkig som sitter här och skriver :P Måste ta en bild på han så ni får se hur söt han är :D

Nu ska jag snart åka och hämta syrran från jobbet.. Får se om jag kanske skriver något senare ikväll om det hänt något skoj..
PUSS


Wille med ninen : )


Hemma hos mig för er som inte vet ; ) hehe.. Bor tredje huset från skogen : )
P.S. Kolla blå himmel i Trollhättan :D Otroligt!!

12 timmars jobb..

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet, har ju jobbat 12 timmar idag och kan lova att de känns. Det känns som man har sand i ögonen..
Idag har vi vart på resturang och ätit, de bästa för min del är att jag bara ger min arbetsgivare kvittot så får jag tillbaka pengarna för maten :D Lyx eller vad? :P

Sitter framför Tvn nu med varm choklad och en smörgås och kollar på ett Designe program, blir rätt snyggt faktiskt : )
AJ!! Där bet min ena hund mig i tån, dom bråka vid mina fötter och bet som vanligt fel.. Hundar :P Men dom är goa!! : ) Älskar dom <3

Usch, har ångest inför i morgon, ska jobba på Källstorpsgården (mammas jobb) Blää, hatar verkligen de stället.. Som tur är så blir det bara 4.5 timme som jag skrev i morses..

Nu ska jag bara sitta och ta de lugnt och sen krypa ner i sängen och kika på Boston tea party som sötisen har lärt mig kolla på : )

Ni får hadet så bra.. På återseende..
PUSS


Måndag..

God morgon..
I natt har man inte sovit något vidare : ( Har vaknat flera gånger och mått så jävla illa, kändes som att de skulle komma upp när som helst.. Det enda jag tänkte på var att försöka må bättre tills idag så man kan gå och jobba, eftersom jag ska jobba 12 timmar idag så vill man inte förlora dom pengarna..

Så just nu sitter jag och försöker få i mig lite yoghurt så man har något i magen innan man åker, kan säga att det inte går något vidare.. : /
Hoppas bara att jag klarar av denna dagen, så får jag väl vara hemma i morgon.. Ska jobba för bemanningen 4,5 timme i morgon, så om jag mår så här dåligt då så går jag inte kan jag lova..

Något som är bra denna morgonen iaf är att det inte regnar, brukar annars alltid regna när man ska åka buss till jobbet.. :P Tänkte att jag ska ta med mig datorn så man ar något att göra medans Han sover två gånger idag.. : P Så jag kan sitta samanlagt vid datorn 3 timmar : P Rätt skönt, lättkänade pengar : D

Igår pratade man ingenting med Benny : ( Han var inne på msn igår käll när jag loggade in, men jag mådde så dåligt så jag loggade ut nästan direkt.. Får ta och smsa han sen å kolla hur allt är..

Nu ska jag fortsätta trycka i mig detta glaset med yoghurt och sen får jag sticka ut till bussen..
Ha en bra dag, hoppas ni mår bättre än mig ; )

PUSS


Tripp till Vårgårda

Dagen började med att jobbet ringde och väckte mig och fråga om jag kunde jobba extra i morgon, alltså 08.00-20.00, jobbigt tänkte jag, men så kom en liten tanke om pengar, så jag tacka de ja.. :P

När klockan var runt 13.00 åkte jag till Vårgårda hem till exet för att hämta mina saker jag hade där.. Det var riktigt kul å träffa alla igen : ) Shiit va stor Emma hade blivit, redan 3 år tror jag hon är nu :P Kunde uttala mitt namn nu med : ) Förr kallade hon mig för "Anna" : )
Skulle egentligen bara hämtat kläderna och kanske pratat en liten stund, men de blev att man stannade några timmar, fikade och åt middag hos dom : ) Riktigt trevligt..

Fick dock inte med mig alla kläder hem, det fattades en tröja som fanns hemma hos deras pappa i Herrljunga, så får åka tillbaka någon gång och hämta den med.. :P

När jag kom hem vid 18.00 så blev de en snabb tripp hemma, sen åkte jag och hämtade Emelie så stack vi hem till Sarah & Tobbe och kikade på Andra Avenyn.. När jag skulle köra hem Emelie så följde jag med henne in för å hälsa på hennes familj, var jätte länge sen man träffade er alla.. : )

Nu sitter jag i sängen å skriver lite här och börjar må lite illa : ( Hoppas att jag inte åkt på maginfluensan bara, hatar sånt!!

Ska kolla lite på Tv nu.. På återseende..
PUSS



Lördag..

Denna dagen började bra :P Vaknade när klockan var runt 07.30 och fick panik, trodde jag skulle jobba idag och börja vid 08.00, så jag flög ur sängen och var på väg in i badrummet för att duscha, då fick jag mig en tankeställare, "Hmm, vad är de för dag idag? Juste, det är väl lördag?" Det var riktigt skönt att komma på, så det var bara att krypa ner i sängen och sova några timmar till.. : )

Idag har jag, Sarah & Tobbe vart ute i skogen och gått i lera, vi skulle hitta den perfekta platsen att ta bilder på.. :P Det var ju så underbart fint väder idag, så det var pefekt : )
Vi kom upp till golfbanan, brevid ligger det en damm, där fick bli den plats vi leta efter : ) Blev jätte fint med lite vatten i bakgrunden : ) Jag började ta kort på Sarah & Tobbe tillsammans, lite kärlekskort : ) Hur söta är inte dom tillsammans igentligen? : )

Nu kom lite gäster så får gå ner och vara social med dom och ta en drink : )
 Ska lägga upp några utav bilderna vi tog så får vi se vad ni tycker.. : )
PUSS











Varför är det så svårt..?

Varför är det så svårt att låta andras saker vara..? Skulle du tycka att de va kul att någon kom och snodde för dig kanske? Tror äna inte det!! Så varför håller ni på och tar utav andra? Vad tjänar det till?
Blir sååå trött på allt detta...Väx upp..


Ni kanske undrar varför jag skrivit det som står över.. Det är så att vi har så mycket inbrott här jag bor, varje helg minst en gång kan vi väl säga så ni förstår.. :P
Och nu ikväll när jag och mamma kom hem satt det ett helt gäng med ungdomar vid våran parkering, dom hade stora luvor på sig och var svart klädda.. Vi såg ju direkt att dom inte bodde på detta området..
En stund senare när vi vart hemma hos syrran och givit katten mat, så ser vi att två utav våra grannars strålkasstare hade gått igång, så nu är de något lurigt på gång ikväll igen.. Blir sååå trött!!

Myskväll med mamma : )

Hej alla goa och glada : )
Då var de fredag igen, och hu underbart är inte de då? :P Ikväll ska jag och min älskade mamma ha lite mys, pappa är på firmafest då får vi passa på att umgås lite själva : )
Vi ska göra räkmacka med ägg, sallad och massa annat smått å gott : ) Sen ska vi kolla på någon film Irene Huss tror jag de var, inte helt säker :P

Hänt idag?

Idag har man jobbat som vanligt, han jag jobbar hos fyllde år, så fick svänga in på Statol (stavning) och köpa en Nobless ask till honom. : )
Fick även jobba över idag eftersom en annan assistent var sjuk, alltså hon som skulle komma och ta över efter jag hade slutat. Men men, lite extra pengar skadar aldrig : )

På min rast idag satt jag och kollade på Tv, då var de två testförare som provade BMW Z4 och Nissan 350Z, det var rätt kul att kolla på faktiskt : ) Snygga bilar med, mums..

Nissan hade runt 300 HK kommer inte ihåg exakt.
BMW hade runt 265 HK.
Nissan var tyngre än BMW så den lättaste föraren fick köra Nissan..

Dom testade att köra i 170 km/h genom en sväng, båda klarade det bra så där låg dom ungefär lika.
Dom testade även hur bra dom gick på raksträcka, där var Nissan lite bättre..

Testförarna skulle köpt BMW:n om dom skulle haft någon utav dom, den var bättre att köra och några andra saker jag inte minns :P

PÅ återseende : )
PUSS



Torsdag..

Idag är de torsdag igen och i morgon är de en vecka sen jag åkte hem från Benny, gått så sjukt fort.. :O

Idag på jobbet satt jag och han jag jobbar hos och lyssnade på radion, då pratade dom med någon som tänder av att sitta och kolla på bilder då de är människor som förgriper sig på djur. Så frågade dom vad som var "idiotens" största dröm, då svarade han; Att få suga av en hund eller häst och att  en hunden sätter på mig..
Snacka om många idioter de finns där ute.. :S Helt sjukt!!

Efter jobbet åkte jag hem och satte mig en stund vid datorn tills mamma kom hem med bilen, sen åkte jag och tränade en timme, såå skönt. Idag var jag ensam tjej på gymmet :P och så var såklart alla biffar där och träna.. Hmm, kände att man inte riktigt passa in där då :P haha.. Bättre med morgonpass.. : )

Efter gymmet åkte jag hem till Sarah och tog en cigg å pratade lite, fast hon fick komma ner till parkeringen, vägrade gå upp till dom eftersom hon har maginfluensa.. Stackare : ( Hoppas du blir bra snart gumman..

Nu ska jag kolla på Tv.. Hade så bra. På återseende : )
PUSS


Onsdag och ledig : )

Idag har man vart ledig, underbart : ) Åkte och tränade med Sarah vid 09.00, så frukosten bestod utav en fett förbrännings drink :P Underbart att träna : )

Det värsta den här årstiden att träna är att de går så fruktansvärt mycket sjukdomar, de går just nu influensa och maginfluensa. Så det gäller att sköta sin handhygien, tvätta händerna med varmt vatten å tvål och sen sprita dom med handsprit, finns på apoteket ; )

När jag kom hem från gymmet så satte jag mig och åt frukost med mamma och pratade lite med henne. Båda blev jätte trötta så vi gick och vilade en stund, underbart när man hör hur regnet slår på takfönstret, då sover man extra gott!
Vaknade vid 13.00 och kände mig hur utvilad som helst, underbart skönt.

Åkte till Vargön, hem till Jonna en stund, åkte med henne till vårdcentralen. Sen åkte vi ut till Överby och köpte smink båda två. På vägen tillbaka till Vargön regnade det extremt mycket, man såg knappt vägen och så äter ju mörkret upp lamporna från bilen.

Nu ska jag gå och fixa ordning lite varm choklad och ta en smörgås..
Hadet så bra.. På återseende : )
PUSS


Äntligen : )

Nu funkar de äntligen att lägga in bilder från mobilen, de va på tiden :P Då kan jag lägga upp lite bilder från de jag va hemma hos Benny : )

PUSS


Havet nere vid deras båthus å brygga : ) Jätte fint, och sen deras öppnaspis som vi eldade i, såå mysigt!! : )



Andra bilder från deras brygga och lilla Yum Yum, perfekt modell ; ) Han är såå himla underbar!!

Lilla pappa då :D

Haha.. pappa skulle låna min datorn för att föra över lite pengar, han orkade inte starta sin.. Gud va rolig han såg ut, fatta ingen ting :D Min mobil låg brevid datorn, så trodde han att de va datamusen, men de gick inte så bra när han klicka med den.. :D

Du är för go pappa.. :D  Var tvungen att ta en bild på han : )
Jag älskar dig <3 

// Pappas flicka <3


Härlig start..

Härlig start på dagen idag, åkte och tränade så jag var på gymmet vid 09.00, det var 3 äldre, jag och två till där då : ) Underbart, så imorgon blir det samma sak fast med Sarah : ) Roligare att träna med någon än att träna själv.

Hänt annars idag då?

Kom hem runt 10.00, duschade och åt lite frukost sen satte jag mig framför Tvn och bara slappade. När klockan var 13.10 fick jag lite bråttom, sprang runt i huset som en galning och fixade ordning allt inför jobbet, precis när jag skulle låsa dörren kollade jag på klockan av någon anledning, då ser jag att det är en hel timme kvar tills jag ska åka :P Så de var bara att gå in igen och fortsätta kolla på One Tree Hill boxen jag lånat av Emelie.. Undra hur länge jag haft den boxen här nu? :P Måste vara en evighet..haha.. Du kommer få tillbaka den, lovar ; )

När mamma kom och hämtade mig från jobbet så var de över en timme kvar tills vi skulle hämta syrran från hennes jobb, så vi tänkte åka runt i stan å fördriva tiden, men då skulle vi kunna åka på samma ställen hur många ggr som helst, så efter 20 min åkte vi hem :P Fast vi åkte så jag kunde ta bild över Trollhättan, så fint med alla lampor som lyser i mörkret : ) Ska lägga upp dom, så får vi se hur dom blev, syns säker inget :P

Ska fortsätta kolla på One Tree Hill nu tänkte jag :P
På återseende : )
PUSS

Blev rätt okej bild ändå för att vara mobil : )


Jävla katt.. :@

Just nu sitter man på jobbet igen då, rast i 2 timmar, fast det är inte så länge kvar, ca 20 min. Sen blir de att ta upp han och sitta och kolla på Tv tills man slutar, slappt :P

Jävla katt dom har asså!! :S Kom och strök sig på benen nu när man satt här vid köksbordet sen bara han hoppa upp och satte sig i armen på mig IGEN! De är faan fjärde eller femte gången den katten gör så.. :S Han måste hata mig eftersom jag luktar lite hund.. Hatar han med så de är ömsesidigt :D haha..

Helt sjukt, man går och ha respekt för en katt när man jobbar :P hahah, inte alltid de är så :P De värsta är att han sätter sig fast med klorna och tänderna. Undra va han har haft i sin munn :S Vill inte veta.. Har fortfarande rivsår från Solo som han gjorde för 2 veckor sen..

Jaja.. nu måste jag återgå till arbetet.. : )
Fårse om jag uppdaterar senare..
PUSS


Måndag..

God förmiddag allesammans : )
Idag var de måndag igen och en vecka sen jag åkte till Benny, de går så sjukt fort!! :O

Började dagen med att åka och hämta syster från jobbet 06.30, och så jobbade hon på andra sidan stan med.. :P
Så skulle jag och Sarah vara så duktiga att åka och träna vid 07.30 när jag ändå var ute och körde, men så fick man ett sms att hon blivit sjuk : ( Så blev ingen träning.. Får ta och träna själv dena veckan om hon är sjuk, för träna måste jag göra!! :P

Just nu sitter man och kollar på Tv och väntar på att mamma ska komma hem så man kan ta bilen till jobbet sen vid 14.30.. Slappa dagar både idag och i morgon, jobbar ca 1 timme sen har man rast i 2 timmar å jobbar sen 1.5 timme så slutar man sen :P Härligt härligt, lättkänade pengar : )


Shiit vad allting bara snurrar i huvudet på mig nu.. :S Så jävla jobbigt!! Vet bla. inte hur länge jag blir kvar på jobbet eftersom jag går för en tjej som är i Turkiet hos sin mamma som är dålig. Så när hon kommer tillbaka så måste jag antagligen sluta, då är man arbetslös igen : ( Känns såå jobbigt!! Sen vet man inte vart man ska söka jobb någon stanns, om man ska söka här i Trollhättan eller om man ska söka sig någon annan stanns : /

Sjukt tråkigt väder med, strm och ösregn : ( Aldrig kan de vara fint väder här någon gång..Suck.. Dags att flytta från denna stan snart!!

PUSS


Farsdag

Idag är de Farsdag..igen.. :P Har inte hunnit åka och köpa något, usch på mig. Har ingen bil för den delen heller + att man är lite sleten från igår :P
Får ta och åka och köpa något lite senare idag när alkoholen gått ur kroppen mer och när bilen kommit hem :P

Vad har du köpt till din pappa? Köper ni något överhuvudtaget?
(Kommentera)

PUSS

Dagen efter...

Vaknade runt 11.00 och skulle gå upp, ställde mig upp och de bara snurra till, så det vara bara att sätta sig på sängen igen. Usch för att vakna full.. :P Men tog mig ner så jag kunde dricka lite vatten i alla fall : ) Sen blev de att ligga i sängen och kika på One Tree Hill..

Vilken kväll/ natt det var igår, herre jissus..

Först de att jag och Sandra började bråka.. Men tror de bara var bra att vi gjorde det, de känns inte lika spännt mellan oss nu som förr, inte från min sida i alla fall..

Sen fick man veta att Elin blivit misshandlad utav en brud :O Så hon kunde inte röra vänsterbenet och så hade hon ont i huvudet, så hon ska röntgas idag i Uddevalla, hoppas att de inte är något : (

Händer ikväll då?

Ikväll ska jag hem till Sarah och Tobbe och kika på Andra Avenyn, länge sen man träffa er nu, har saknat er två! : ) Synd att inte Emelie kan följa med, hon prickar alltid in jobb när de är Avenyn :P Typiskt!!

Jaja, på återseende..
PUSS


Oleary´s

Jissus, fattar inte att jag orkar gå in på bloggen efter en utekväll :P Ligger i sängen just nu, kom precis hem från Oleary´s : ) Har haft otroligt roligt!!

Började med att vi åkte hem till Kerstins bror och förfestade där, spelade Tv-spel och hade det skoj :D
När klockan började närma sig 22.00 kom Linda förbi och hämtade oss : ) Eftersom vi var en bit ifrån stan :P Bra i gasen var vi nog allesammans :P

När vi kom till Oleary´s så gick vi in VIP, en vakt kom ut och släppte oss före hela kön :D Vaddå lyx :D hahaha... Precis när vi kommit in så kom de fram en kille å sa; Sandra, de är ju du.... så fick man en kram, de tog en stund å koppla vem han var, men kom på till sist att det var Mats : )
Vi gick till baren å beställde drinkar och gick på toa, alla fyra på samma gång :P Sen gick vi och satte oss vid Mats, Linus och Rickey´s bord :P
Satt och pratade med Rickey en stund, sen var han tvungen att gå : ( Skulle ha någon match i morgon..
Då kom Mats och satte sig brevid en, så började vi prata och skoja med varandra, hade skit kul hela kvällen med han :D

Helt plötsligt så började två stycken bråka, en svensk å en blatte (A), svensken ställde sin flaska på vårat bord så han kunde bråka på riktigt, sen försvann dom, då tog Jonsson och drack upp hans dricka.

När min cider var slut gick Mats och beställde en ny till mig, såå snällt :D Vi gick ut å rökade sen, när vi kom in igen hade en viss person hält öl i min cider, nämner inga namn, men vet vem de var :@ Jävligt moget du!!
När klockan började närma sig 01.30 så skulle Mats och Linus dra, då gick jag, Jonna och Kerstin till dansgolvet. Vi han inte dansa länge innan vi var omringade utav ett killgäng på 5 pers :P

Kerstin blev upp tryckt mot en vägg och strula med en kille :P då blev de bara jag å Jonna kvar.. Det var en kille som stötte som faan, men icke.. Jag har ju min Benny, så varför hålla på med andra då? : )

Syster och Björn kom och plockade upp mig vid systemet, så man slapp ta bussen hem : )

Nae, gott folk, nu ska jag sova, är riktigt trött och lite lullig (full), på återseende : )
PUSS



Bilder innefrån O´learys, taget med mobil, syns sådär.



Usch...

I morses var det extremt kallt, -7 när jag åkte till jobbet vid 08.30. Så fick man börja med att skrapa rutorna med, det var jätte tjock is, så fick stå och vänta tills bilen blivit lite varm innan de gick att få bort.
Så är man så duktig och kör med sommardäcken än, dags att byta snart tror jag :P

Händer ikväll då?

Blir en hemma kväll ikväll, kommer lite gäster snart med, så får väl vara social och stanna hemma då : )
Ska även åka och hämta syster från jobbet senare ikväll. Hennes smidiga pojkvän körde från Göteborg och blev stoppad av polisen för att han inte besiktat bilen så han fick 1500 kr i böter. Polisen körde efter han hit hem igår så dom kollar nog in hans bil kan jag tänka mig så den står kvar :P Så därför jag får hämta syster :P

Nu kom gästerna, så får väl gå och vara lite trevlig..
Vi får se om jag uppdaterar senare om något skoj hänt.. Annars får ni ha de bra : )
PUSS

RSS 2.0