Konstig...

Vaddå konstig dröm man hade i natt.. Jag och älsk har pratat om en parfym han vill ha, så drömde jag att jag var så snäll och gick och köpte den till han för 600 spänn.. När han fick den så öppna han den, luktade, kollade konstigt och sa; jaha, tack då... :O Snacka om att jag blev ledsen, slängt ut så mycket pengar på en parfym och han blev sån..

Blev vädigt lättat att det bara var en dröm :D



PUSS

Börjar synas nu : )

Gud så duktiga vi är : ) Tränat 3 dagar i rad nu : ) och solat 2 utav dom : )
Har sån fruktansvärd träningsvärk i magen idag, men de är bara bra, då känns de att man gjort något : )

Hänt annars idag då?

Började dagen med att träna och sola med Sarah, så såg jag Andreas från Gbg på gymmet med :P Fast vi givk när han kom typ :P
Sen solade vi ca 20 min var, så nu börjar solbrännan att synas, Sarah blev gött avundsjuk :D Du kommer också bli brun å fin gumman ; )
Sen när jag kom hem blev de en promenix med vovvarna. Och en snabb dusch, skulle hämt mamma på jobbet vid 16.00 och jag klev in i duschen runt 15.30 :P Så de gick undan :P

Nu ska jag snart hämta upp Sarah, Linda (syster) och Elina så ska jag å Sarah köra syster och Elina till en tjejkväll, så blir det att åka och försöka få ut den där tågbiljetten så man kommer hem ifrån älsk nästa fredag..

Vi får se om jag kanske uppdaterar senare ikväll om det hänt något skoj, annars får ni hadet så bra..

PUSS


Uggisar : )

Idag var jag och Sarah darling och köpte våra efterlängtade Uggs :D Sååå sköna att gå i och extremt varma! : ) Men det är bara bra nu till vintern :D
Det fick bli dom svarta, hade bebisblå förra året :P Visst är dom fina? : )



Sen så var vi och tränade igen, så skönt!! Sp passa  vi på att sola lite med, så man inte ser ut som et vandrande spöke. ; ) Jätte skönt! Så det blir samma sak i morgon : ) Sola och träna : )

PUSS sötnosar


Du får mig att le : )

Du får mig att le. Mår så bra när jag får höra din röst.
Blir alltid lika glad när jag ser ditt namn på displayen på mobilen när den ringer.
Det ska bli så underbart att få komma upp till dig om 3 dagar och få mysa i din famn framför öppnasprisen.

Jag vet allt vi pratat om, och vi gör som vi sagt ; )
Puss på dig älsk <3


God morgon : )

God morgon allihop. : )

Snart dags att åka till jobbet, börjar vid 08.00. Det är en kall morgon i alla fall, det är a -0,5 grader ute nu, så det får bli halsduk och vantar tror jag :P

Vad händer idag?

Ska jobba fram till 13.30, sen ska jag hem och vänta på att ena bilen kommer hem, så ska jag och Sarah åka och prova Uggs som vi la undan igår : ) Sen blir det att träna.

Eftersom jag inte skrev något inlägg igår så kan jag berätta att jag och Sarah har köpt oss varsitt gymkort, så nu ska vi börja träna ca 3-5 ggr i veckan : )
Så skönt att man kan ha tid för sånt igen, eftersom man träna så mycket förut. Helt underbart. : )


Nej nu måste jag sticka till bussen..

På återseende : ) PUSS

En liten uppdatering nu då : )


Shiit vad halt det var när jag gick till bussen i morses :O Höll på att slå ihjäl mig :P
Och backen upp till jobbet var hemsk att gå i, man tog två steg framåt och halka ner ett ungefär :P Så det tog sin lilla tid att komma upp för den :P

Jag och han jag jobbar hos satt och diskutera en låt på radion,
så sa han,

Han - Vad heter han som sjunger på radion nu?
Jag - Det är en tjej som sjunger....
Han - Jaha... Men vad heter HAN då?
Jag -  Men det är fortfarande en tjej...?
Han - Men hon kan väl också ha ett killnamn..? Du kan ju tex. heta Kurt...
Jag - Kurt? Jag? :D hahahahaha Ser jag ut som en Kurt eller?
Han - (blänger med ett flin)
Jag & Han - Hahahaha!!!

Nu i eftermiddag så ska jag och Sarah darlingen åka till Oden och kolla på dom skorna vi ringde och la undan igår, hoppas dom passar nu!! Så ska vi kolla på en jeanskjol till mig eftersom min ena gått sönder.. Sen blir det att åka och träna för fulla muggar och sola om vi hinner :D Ska bli sååå skönt..

Jag har ingen träningsvärk överhuvudtaget idag efter träningen igår, såå underbart, ska köra så som jag gjorde när jag tränade 4-5 ggr i veckan, måste komma tillbaka till den kroppen man hade då ; )

Och senare ikväll är det SÅKLART Andra Avenyn hemma hos Sarah & Tobbe : ) Roligt roligt : )

Nu ska jag leka med mina så älsklingar (vovvarna).
Ni får hadet så bra.. På återseende : )
PUSS

    








Änglavakt!

Fan va rädd jag blev..Det var på håret att jag krocka förut. Fattar inte hur vissa kan ha fått körkort asså.. :S

Jag var inne i en rondell så kommer en idiot i säkert 90 km bara kör rakt in i rondellen han med, så jag fick han nästan i dörren, fick ställa mig på bromsen för att inte smälla..
Om vi hade smällt så skulle jag troligen vart död nu, Emelie som satt brevid skulle kanske ha klarat sig, inte säkert..


Usch, nära döden upplevelse. Tur att man hade ängla vakt.. Taack!!



Äntligen... :D

Idag är det Tisdag och man började dagen med att gå upp runt 04.30 eftersom man tackat ja till jobb på sin lediga dag från personlig ass. (personlig assistent) jobbet, får skylla mig själv, men det kommer vara skönt i slutet av nästa månad när man får lönebeskedet iaf : )

Äntligen vart det fint väder ute, rätt kallt men ändå fint : ) De behövdes efter alla konstiga väder vi haft här :P

Vad har man gjort idag då?

Började som sagt med att jobba till 12.00 ungefär sen åkte jag hem å prata lite med mamma och tog en promenad med hundarna innan man åkte bort till Sarah darling.
Vi stack direkt ut till Överby som vanligt, borde flytta in där snart :P
Skulle köpa en korg som man kunde förvara lite saker i, men då har dom plockat bort alla korgar och upp med alla julsaker och spelade julmusik inne i affären :S usch, känns för tidigt för sånt.
När vi var i affären så ringde my love (Benny) så blev de att man prata lite med honom : ) Bara 6 dagar kvar nu tills man ska upp till han : )
Jaja, tillbaka till ämnet... Jag och Sarah åkte bort till Willy´s för att handla lite, då fick vi ett ryck och gick in på Friskis & Svettis, så imån ska vi börja träna på heltid :D Ska bli så gymt skönt att komma igång igen, eftersom man tränade 4 ggr i veckan ett bra tag, men sen hade man inte tid, mådde as dåligt att man inte kunde träna då, men nu jävlar :D

Sen åkte vi tillbaka hem till Sarah en stund, men fick åka hem med bilen, behövde fyllas på bromsolja tror jag det var, så ska åka tillbaka hem till darling och Tobbe nu tänkte jag, och kolla på Andra Avenyn ; )

Måste bara fråga.. Har ni sett Andra Avenyn någon gång? Tycker ni att det verkar som dom pratar direkt efter manuset?
Skriv en kommentar ; )

PUSS på återseende : )



Saknar värmen och alla fina solnedgångar i Varberg <3

Snö... :S

Shiit, det började snöa när jag åkte till jobbet nu på eftermiddagen :S Det regna som vanligt, men tyckte att vattendropparna på rutan blev konstiga, då ser jag att de är snö som kommer och hagel :S

Så idag har vi haft sol och blå himmel, snö, regn och blåst, regn och åska.. Herre gud, undra hur denna dagen kommer sluta :P

PUSS

En tur på Överby

Det fick bli en tur på Överby nu innan jobbet. Skulle köpa en dragkedja till min kjol, men de fanns ingen så den blev inte lagad nu heller. :/
Det blev en Jennifer Lopez parfym, 30 ml kostade 365 kr.. :O sjukt dyrt, men de är det värt. : ) Och så fick jag köpa nytt vax till håret och de kostade 245 kr :O många hundralappar borta på en gång + att man fick tanka upp bilen för 500 kr..

Nu ska jag äta lite och sen åka och jobba..
PUSS



Åh, vill ha!

Var inne på blocket en sväng och kikade på bilar för skoj skull, så hitta jag en sån som jag vill ha för 48.000 och det bästa är att dom är snålkörda. : ) Så nu blir de att spara pengar :P Ca 4-5 löner sen har vi den bilen :D haha.. Måste skaffa en egen snart, kan inte hålla på att låna mammas hela tiden, funkar inte. :/
Så de blir att jobba hårt nu och köpa bil sen : )


08.10.27

God morgon allihopa : )
Nu sitter man och äter lite frukost, eller rättare sagt, försöker äta frukost, mår rätt illa :/ inte så lätt att få i sig så mycket då :/
Tänkte jag ska ta och ringa Emelie om en stund och se om man kan träffas innan man börjar jobba vid 15.00.
Usch, är så grymt nervös inför jobbet idag. Han jag jobbar hos har fått en tid på vårdcentralen vid 16.00 tror jag det var, då ska jag spänna fast hans rullstol i bilen och åka dit med han ensam :S Är rätt osäker på hur man spände fast bakhjulen :/ Får hoppas att det går bra iaf. : ) Kan skriva senare och berätta hur de gått ; )

Idag är det äntligen fins väder ute, helt underbart, men shiit vad de regnade i natt :O Trodde mina stackars takfönster skulle gå sönder, för det haglade samtidigt som det ösregna.. Usch, då var man glad att man låg i sängen och inte var ute. : )

Löning idag med : ) Underbart, lite pengar äntligen : ) Dom behövs nu när man köpt dator och bokat biljetter fram och tillbaka till Norrtälje. Bara en vecka kvar nu : ) Ska bli mysigt att träffa dig igen, hoppas du känner samma sak? : )

PUSS

Stackars liten..

Älsklingen mådde inte så bra idag, precis det som jag trodde. :P Usch, inte kul med en sån bakfylla.. :/
Men nu var visst Robin på väg in till Norrtälje, så vi får la se om han kan köpa med sig en pizza till "sjuklingen" :P så han mår bättre sen : )

Har även börjat skriva lite med Denise, Robins tjej : ) Verkar vara jättre trevlig : )
Ska få hjälp med att fixa min blogg så att den ser lite roligare ut än vad den gör nu. Kan behövas, eller vad tycker ni?

Vad har man gjort än så länge idag då?

Började med att gå upp runt 09.00, föräldrarna höll på att få en chock när dom hörde att jag kom ner för trappan då, men klockan var ju egenligen 10.00 därför man var pigg :P
Körde mammsen till jobbet runt 11.00 sen skulle jag hämta ut min tågbiljett som jag ska ha hem ifrån sötisen den 7 nov. men då funka inte den automaten så får åka tillbaka en annan dag å se om man har bättre tur då : )
Hämtade syster ifrån hennes jobb när man ändå var ute och körde.

Ikväll blir det Andra Avenyn hemma hos Sarah och Tobbe, för ovanlighetens skull :P haha..
PUSS



08.10.25

Idag vart det iaf hyfsat väder när man vaknade för ovanlighetens skull.. :P Riktigt skönt..
Vad har hänt idag? Började med att vänta på att Emelie skulle vakna efter att ha jobbat natt, så medans jag väntade passa jag på att tvätta några maskiner, så var de gjort.

Runt 14.00 åkte jag, Emelie och syster ut till Överby för at byta min dataväska jag köpte till nya datorn, ena hörnet hade blivit intryckt på något konstigt vis, så datorn fick inte plats rikigt :P Kanske är lika bra att ha en väska där datorn får plats, eller vad tkr ni? : )

Träffade en gammal lärare på Överby som vi pratade med, fick veta att intagningspoängen på Omvårdnadsprogrammet är höjt till 200 p. :O Skulle aldrig lyckas komma in om man sökte nu, är glad att man gik ur i sommras :P När vi sökte låg intagningspoängen på ca 50 p., de har hjöts 150 p. på 3 år.. Helt sjukt :P

Nu ikväll var jag hemma hos Emelie en stund, kikade lite på Tv och bara slappa, rätt skönt..
Nu sitter man å saknar sötisen på msn, han är nämligen ute å festar med sina syskon å kompisar : ) Hoppas han har de skoj, och inte raggar på allt för många tjejer :P
Ska bli skoj å se hur han mår i morgon, han lät rätt seg när man pratade med honom för några timmar sen :D

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, glöm inte ställa tillbaka klockan nu inatt ; ) Skönt att få en timme extra nu när de ä så mörkt ute på morgonen, usch.. :P
Sov så gott..
PUSS


Rolig dag :D

Detta var en rolig dag att jobba :D

Fast den började inte så bra, ösregnade och blåste, suck.. Alltid tråkigt väder nu för tiden :(
Jaja, det var bara att gå in i duschen å fixa ordning sig, så hade man ingen bil idag heller, så fick sätta mig på dom tråkiga bussarna. : /

Väl på jobbet så gjorde man allt som vanlig, fast idag var de fredag, då vart de städning i hela villan, de tog ca 40 min att städa hela deras villa, både torkagolv och dammsuga :P

Sen var de rast en timme, då prata jag en stund med sötisen : )

Sen började de roliga :D

När vi tagit upp han jag jobbar hos, så skulle han köra ut i köket, så släcker jag lampan i hans rum och går ut innan han, då hör jag bara en jätte smäll bkom mig, så går tillbaka och kollar vad det var som lät, då var de han som kört rätt in i väggen med din elrullstol :P shiit va jag skratta :D
Hans kommentar var;

Han - Vem släckte lampan? :P
Jag - Oups, en propp gick (A)
Jag - Och nästan en dörr :P
Han - De var en konstig propp....

Så skratta vi sen.
Han skyllde 4 saker mig mig inm 20 min :P stackars mig :( hahaha :D
Han är sååå klockren!!

PUSS

Våra barn :P

Såå här kommer våra (Jag & Benny) barn se ut... :P


Ny dator : )

Idag har man vart och köpt en ny dator, det blev en bärbar Asus X50 : ) Kan lova att de behövs. Den datorn jag hade innan har blivit såå seg, tar 20 år att bara komma in på den, känns de som :P
Nu ska jag greja lite med datorn, men ni får hade så bra : ) Så hörs vi.
PUSS


Underbara dagar med dig! <3

Nervös.se
Shiit va nervös jag var när man satt å väntade på att klockan skulle gå så att du (Benny) skulle komma någon gång :P

När klockan började närma sig 15.15 gick jag ut till parkeringen å tog en cigg och väntade på att du skulle ringa.
Precis när jag tänkte tanken så ringer du, och precis när du ringde så såg jag din bil komma över backkrönet, då blev de fjärillar i magen kan jag lova :P

Första kramen var varm å mjuk, och ditt fina leende kommer jag aldrig glömma. <3

Det första stackaren fick göra var att gå runt å hälsa på släktingar som var och hälsade på, usch va hemskt, tycker synd om dig.
Efter en stund åkte vi ut och kikade lite i Trollhättan, skulle visa dig kanalen och trodde att vi hade sån tur att vi precis kom till en slussning, så vi stod nog där i 15-20 min i ösregnet och vänta å vänta på att portarna skulle öppnas, men icke. Då märker vi att det inte fanns någon båt så vi hade stått där i onödan och blivit jätte blöta. :P Heja mig!! hehe..
Sen fortsatte vi att åka runt, så åkte vi till Gaddis i Vänersborg å kika på badplatsen där alla är på sommaren. När vi stod på stranden å rökade så ringer syrran å säger att vi ska vara hemma hos henne om 15 min, vi skulle köra henne å hennes kille till en fest, så det var bara å sätta sig i bilen och åka tillbaka till Trollhättan igen.
När vi släppt av dom på festen åkte vi hem å kollade på film och bara hade det mysigt tillsammans. : )
När klockan var runt 01.00 så åkte vi runt lite i stan igen å kollade, tills vi skulle hämta festfolket vid 02.00 :P

Dagen efter tog vi en slappdag, gick och kollade på skolan som Fucking Åmål är inspelad på (min gammla skola), gick hem till syrran å visade hennes lägenhet så stod vi ute å röka en stund å prata lite med syster å Björn : ) Sen knalla vi hem å kollade på film igen, och på kvällen åkte vi hem till Sarah och Tobbe så hämtade vi upp Emelie på vägen, det var ju dags för Andra Avenyn kollandet för våran del :P Stackars Benny, han som HATAR Andra Avenyn fick sitta å kolla med fyra som älska de programmet.

På måndagen fick han ett tråkigt sms om att han var tvungen att åka hem redan på Tisdag (idag), för det vart något krongel med Yum yum (hans söta hund), så vi åkte runt å fota lite saker som han ville visa sin bror, tex. kranen som dom hissade upp båten i Göta kanal med och en skyllt där de stod Benny´s Trafikskola :P (min gammla trafikskola), så åkte vi ut till Överby å kikade på en bärbar dator till mig, vi hitta en som verkade vara jätte bra som kostade 5.995 :- fast jag köpte den inte då, men nu när jag tänkt på saken ett dygn så åkte jag å Sarah och köpte datorn, men ska hämta den i morgon. : )

Nu ska jag krypa ner i sängen å fortsätta prata med Benny i telefonen..
PUSS

Benny och hans lilla söta Yum Yum : )

17 Oktober

Idag fyller min älskade syster 22 år : ) Grattis!!! <3

Dagen började med att man väcktes utav mina små älsklings pojkar, Uno & Wille. Dom kom instormandes i rummet när klockan var runt 08.20, upp i sängen och pussar i hela ansiktet. :P Blött värre..hehe.

Åkte med mamma och handlade på förmiddagen enligt henne men på morgonen enligt mig.
Eller vad tycker ni 10.30 är, förmiddag eller morgon? :P

När vi kom hem så fixa vi ordning pannkakor, jätte gott! Så satt vi och prata om allt möjligt : ) Sen gick båda upp och la sig och vila en stund, låg och smsa med älsklingen då en stund, sen somnade jag en timme, tur att jag ställde klockan på 14.30 så man inte missa att åka till jobbet, började 15.00 idag : ) Så fick jag sluta 1 timme och 20 min tidigare med fullt betalt : ) Det kallar jag ett bra arbete ; )

Nu sitter jag här vid min dator med lite levande ljus tänt på bordet och lyssnar på lite musik. Tänkte jag ska fortsätta med det, så ni får hadet så bra..
PUSS

Grymt duktig : )

Kolla hans armar i slutet :P        

16 Oktober

Idag var det tillbaka till jobbet efter två dagars ledighet, underbart!
Dagen började mindre bra, försov mig en timme, hade lyckats stänga av alarmet i sömnen så jag vaknade 07.10 och fick panik, börjar jobba 08.00. Upp fort ur sängen och in i duschen, det fick bli en snabbdusch idag kan jag lova :P  Sen på med kläder, smink och fixa håret och iväg, åkte hemifrån 07.35. Tur att jag hade bilen idag, annars hade jag kommit ännu senare till jobbet, eftersom man jobbar på andra sidan stan. Men men, nu vet man att man kan bli klar fort i alla fall :D alltid en fördel med allt ; )

Imorgon har man lite sovmorgon, då slipper jag stressa som en blådåre i alla fall. Och så fyller min älskade syster år imorgon :D 22 år blir hon denna gången för er som inte viste hur gammal hon är. ; ) Så ska hem till henne på kvällen efter jobbet och fira lite : )

Idag efter jobbet så har man städat lite till, städade ju hela dagen igår. Har även plockat bort 3 utav mina högtalare till datorn, så nu har jag två kvar och basen. Förstår inte varför dom 3 som jag plocka bort inte funkar? Brorsan var och kollade på dom, då lyckades han få dom som funkar att inte funka och tvärtom :P Hängde ni med nu? ; )

Ikväll blir det hem till Sarah och Tobbe med Emelie och kika på Andra Avenyn. Alltid vi fyra som kollar på det tillsammans : ) Riktigt mysigt!
Så kommer älsklingen på lördag med :D Stackars dig sötnos, du gillar inte Andra Avenyn och på söndag ska vi kika på det ; ) Du får vänja dig :D hehe..

Nu ska jag greja färdigt och ta hand om min tvätt som är klar nu tror jag. Men ni får hadet så bra så länge ; )
PUSS


    

Grå och tråkig dag :/

Idag har det vart ett ritkigt deppväder, man har inte haft lust att göra någonting. Skulle helst bara velat ligga kvar under mitt varma goa täcke och släppa alla tankar och funderingar för en dag.
Men det går ju såklart inte.
Vad skulle ha blivit gjort då här i livet om alla ville ha en sån dag? Ingenting antagligen.

Så min gråa dag började med att man städade hela huset och sen har tvättmaskinen gått varm, mycket tvätt.
Enda gångerna man gått ut idag har vart när man vart röksugen och en sväng med hundarna som vägrade gå, så de var väldigt lyckat...inte.
Sen har man kollat på film resten utav dagen, legat å myst för sig själv i soffan.

Kortfattat så har detta inte vart en allt för rolig dag, fast på något sätt en jätte skön dag som man inte haft på länge.

PUSS

Ikea med tjejerna :)

Perfekt väder att åka till Ikea idag, blå himmel å sol och blåste lite, men det var ändå en våraktig vind : ) jätte skönt..

Körde mamma till jobbet vid 10.30 sen åkte jag å plocka upp Sarah och Emelie sen bar de av till Ikea :D
På vägen dit satt vi och prata om att vara personlig assistent, att det inte alltid är ett så glassigt jobb, men om man hanmar hos rätt person så kan de bli hur bra som helst. : )
När vi precis skulle köra ut på motorvägen så ringde min lilla älskling ifrån jobbet : ) så blev det att vi prata på tills vi var framme och en stund där efter :P
När vi gick in och upp till andra våning hitta vi typ ingenting :S jätte rörigt eftersom dom byggde om, men vi fick tag i lite : )
Jag köpte massa doftljus, 6 st som luktar sköljmedelm ett stort vanilj och ett svinbär : ) och så blev det att man köpte lite mjukdjur till Uno och Wille, dom äter upp alla sina så det var dags att fylla på deras leksakslåda med lite nytt : )

När vi hittat nästan allt vi skulle ha gick vi och betala och lämnade påsarna i bilen, så gick vi in och åt lite, sen tog vi ett varv till :P då hitta vi ännu mer saker :D så köpte för kanske 300 kr idag :P inte så mkt ändå, men om man tänker att det nästan bara var ljus så vart de rätt dyrt :P

När vi kom tillbaka till Trollhättan så sa vi att vi skulle åka ut till Överby (shoppingcenter) å kika lite. På väg dit ut så blev det röttljus på 45an. Framför oss stod en Saab 9000 med två killar i. Vi rulla jätte lite så tänkte jag skrämma Sarah å Emelie lite, så tryckte ner bromsen i mattan så det blev ett ryck i bilen :P Dom killarna framför vände sig om och bara kolla på oss, shiit va vi skratta :D Fast vi ångrar at vi inte vinkade när dom kolla :P

Sen nu på kvällen så var vi hemma hos Sarah å Tobbe och kolla på Andra avenyn : ) Så hade sarah gjort chokladpudding som vi åt, jätte gott : )
Sen vid 22.10 åkte jag å Emelie hem, så nu sitter jag och pratar med älsklingen igen, om att han är min dubbelgångare fast kille :P samma kroppsdelar somnar på oss samtidigt, vi ska få "samma" barn först tvillingar, en dotter å en son, sen ett missfall å sen en dotter till :P.. aa, orkar inte räkna upp allt som är samma på oss två :P men kan lova att det är näst in till allt :P

Nu ska jag fortsätta prata med älsklingen. hade så bra : )

PUSS


Älskling <3                Jag

Lördag / Spökvandring i Grästorp

Idag var det lördag igen och BARA en vecka kvar tills älsklingen kommer ner :D <3

Vad har hänt för skoj idag då....?
Jag har jobbat som vanligt, fast fick sluta en timme tidigare, hur skönt som helst spec. när man har full betalning en timme när man är hemma :D

Efter jobbet åkte jag hem till Emelie en stund å tjöta lite, fast det blev ingen lång stund där.. nae.. vi bestämde oss för att åka hem till syrrans lägenhet och kolla på film så Findus (katten) slapp vara hemma själv så mycket.
När vi sitter där och kikar på One tree hill så smsar Emelies mamma och frågar om vi vill med på Spökvandring i Grästorp, självklart åkte vi med.

Vi gick in på en smal liten grusväg som blev lite bredare längre fram, längst med vägen var de träd som var upplysta i olika färger. När vi gått där en stund så börjar vi höra någon sorts musik längre in i mörkret, när vi kom dit så var det spöken som kom fram å spökade lite. jag och Emelie blev as rädda, Kattis (Emelies mamma) bara skratta åt oss. Vi fortsatte en bit till men då var det slut på de hela, så vi gorde en Göteborgare och gick tillbaka. Denna gången skrämde spökena oss riktigt asså! En haltade efter mig å emelie å sträckte sig efter oss, och såklart skrattade Kattis igen, tills hon vände fram sitt huvud och kollar rätt in i ett vitt ansikte med svarta ögon, då var hon inte så kaxig längre :D hahaha..

På vägen hem så kör det någon idiot med helljusen på någon mil och han stängde inte av dom när det kom mötande trafik, till sist körde han om och då hade han tänt lamporna inne i bilen med.. Heja han.. :P

     

PUSS
Benny <3




Fredag

Gud så skönt.. Skulle ha börjat jobba nu vid 15.00 men Frun ringde å sa att jag kan komma vid 16.00 för dom var ute och åt och ändå får jag betalt från 15.. perfekt :D

Hmm, vad har man hunnit med idag..? Gick upp vid 10 ungefär och åt frukost sen åkte jag och hämtade Linda (syster) från hennes jobb och körde hem henne.
När jag kom hem så fick de bli en liten promenix med hundarna, fast Uno tycker inte om när de är blött ute, då vägrar han gå, men han fick allt gå med idag iaf :P

När vi kom in så ringde älsklingen : )  Alltid lika mysigt å höra din röst! <3

Sen ikväll har man blivit kattvakt med.. passar syrrans katt medans hon är i Gbg hos sin älskling :P
Ska åka och ge Findus (katten) lite mat och vatten efter jobbet tänkte jag och tända någon lampa så han ser något i lägenheten : )

Vi får se om det blir någon uppdatering ikväll, annars kommer det nog mer i morgon ; )

PUSS

Nya frisyren

Här är två bilder på nya frisyren. ; )
Nästan likadana bilder :D hahaha..


Torsdag

Idag var det jobb igen efter en dags ledighet. Gud va skönt det var att vara ledig.

Igår var jag hos frissan och färgade och klippte håret. Blev så jävla besviken när hon var klar! Jag sa att jag ville att hon skulle tunna ut topparna LITE och att hon skulle klippa upp de å så.. När hon var klar så var hela håret uppklippt och så var de bara as lite hår kvar som hängde långt i nacken :S tack för den!!

Vid 15.30 så skulle jag tillbaka för att färga håret, men som tur var så var de en annan frisör som gjorde det på mig, så berättade för henne hur missnöjd jag blev, så fick färgningen mkt billigare :D + att hon försökte klippa till håret så de såg okej ut när man satte upp de i toffs. Men nu när man sett sig själv i dena frisyren så börjar jag faktiskt tycka om det : )

BILDER KMR ; )

Idag jobbade jag mellan 08.00 - 13.30. Började med alla vanliga runtiner, vid 10.00 brukar han alltid vila en timme, så jag satte mig å kika på Tv, antagligen hade jag lyckats somna i soffan för jag vaknade till och titta på klockan då var den 10.55 :O Gött pinsamt!! Så det var bara upp och in i rummet där han sov och fråga om han ville komma upp :P
Började vakna till när vi höll på med morgontvätten, skämtar alltid om allting då :P
Sen flöt dagen på och helt plötsligt var klockan 13.25, dags att sluta.
Innan jag gick till bussen så var vi ute i trådgården lite, när vi skulle in igen hade en vikarie ställt sin bil väldigt nära husväggen så Han kom inte mellan med sin rullstol så bad vi henne att flytta bilen lite åt höger, shiit va arg vikarien blev :O
- Vikarien: jag fråga faktiskt om de gick bra att ställa sig här innan jag stängde av bilen och de gick bra. Bensinen är så dyr nu så vill inte ha på bilen
- Frun: Ja, men jag såg inte att du stod så nära, trodde bara du menade platsen på tomten.
- Han: Ja, du får flytta bilen lite iaf..

Vikarien slängde in sin väska i bilen och varva motorn som faan när hon backade ut, men de roligaste är att hon behövde bara backa ca 30 cm och sen ratta en aning så hade hon kommit bra, men hon backade ut från tomten och ut på gatan och sen körde hon in igen och ställde sig precis som hon stod från början.
Då sa han jag jobbar hos:

- Han: Vilken satkärring!
- Jag: Ja, henne ska du ha här hos dig hela kvällen ; )
- Han: Fy faan! men asså, vart har hon fått körkortet ifrån? :S
- Jag: Cornflakespaketet ; )
- Han: Hahaha!! :D

Till sist ställde hon sig bra och var jätte käftig när hon klev ur bilen. Då gick jag till bussen, så får ta och fråga imån (Fredag) hur det gick idag :P haha..

PUSS

Men va faan...Låt mig va!!!

Nya modet att vara nyfiker eller vad är det?
Bara för att man skrivit ut ett namn så blir man bombad av frågor (helt okej) och en hel del sjukafrågor (hatar såna).
Varför inte bara att acceptera att det är som det är nu, och så kommer det för bli!!
 Bara att inse, ni som håller på!!
Ingen ide att tjata, lägg ner!






Underbar <3

Du är så himla underbar att det inte finns ord för det!
Längtar såå tills vi träffas, undra hur dom första sekunderna kommer att vara?
Tror dom kommer vara helt underbara, precis som du ; )

Står snart inte ut att vänta på dom här två veckorna. Det kommer gå så sjukt segt!!
Speciellt veckan som kmr nu när man jobbar 6 dagar, eller så kommer det gå jätte fort : )
Hoppas att det bara springer iväg :D

Här är två bilder jag tagit på dig i smyg ; )

KYSS <3



Har tatuerat mig... :D

Idag har jag vart och tatuerat mig, efter 2 års tänkande blev det äntligen av :D
Så här blev det ; )



På gång ; )



Färdig :D




Du kom från ingen stanns...

Du kom från ingen stanns och tog mitt hjärta med storm.

Du är så underbar Andreas! Har aldrig träffat på någon som dig tidigare..
Du är de bästa som hänt mig på väldigt lång tid.
Vart har du varit hela mitt liv?
Du har tagit och fyllt ut tomrummet i mitt hjärta.
Har aldrig kännts så bra!
   <3



RSS 2.0