♥ SÖNDAGI helgen var det både
Elmia (bilmässa) och påskfirande. Älsklingen stack iväg med 6 killkompisar till Elmia, så istället för att sitta hemma ensam åkte jag till kusten till mamma och pappa. :) Jag passade på att sola, eftersom de tar mycket bättre på kusten än hemma i stan, tror ni inte att jag brännde pannan :P haha, får la skylla mig själv som inte tog solskyddsfaktor.
Älsklingen kollade på bilar på mässan och senare blev de utgång, dom lyckades få VIP på en krog i Jönköping :P haha, inte dåligt gjort! Men de tar på krafterna att dricka till 03.00, så älsk har redan slocknat i sängen :)

Pusspuss <3

♥ UPPDATERING

Idag fick det bli en shoppingrunda i Knalleland, skulle ändå in och köpa presenter :) jag hittade ett par jätte snygga jeans för 399:- och även en ny lampa till sovrumsfönstret, den andra vi hade blev glapp i sladden, men nu har vi en ny. :) Hann även byta gardiner till vita, så nu ser det sommrigt ut :) Har tagit bild som jag visar i morgon.


God natt. Pusspuss <3

♥ ONSDAG

Idag blev det en oplanerad dag
, gick upp och åkte till jobbet, men när jag kom dit så var det dubbelbokat så både jag och André stod där och undra "vad händer nu?" Så jag ringde the boss och hon sa att eftersom jag bor närmare jobbet än André så får jag åka hem med 80% betalt fram till 19.00, så det är la inte fy skam egentligen :P Men nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska göra hela dagen? :S Åka in till stan å kika på kläder kanske? ;)

Pusspuss <3

♥ FREDAG

Idag har jag vart ledig
, helt underbart skönt :) Efter att älsklingen hade slutat jobba så åkte vi in till stan för att köpa vin till Toarpakampen som är i morgon :) För er som inte vet vad det är så går man i lag i skogen och gör olika aktiviteter och självklart är alkoholintaget högt denna dagen ;P hahaha. Vi har 4 lag eftersom man bara får vara 7 i varje lag och alla ska vara utklädda till pirater :) kommer vara snyggt ;P hehe.
Vi ska samlas vid 10.00 redan och vi kommer i mål vid 18.00, tror ni att vi kommer gå fint då? :D
Iallafall, jag köpte också 2 par nya leggins och 2 par sommarskor :) Äntligen kan man börja köpa tunnare kläder/skor, I like

Pusspuss.

♥ ONSDAG

Usch så trött i huvudet
jag är efter att ha gått bredvid i Sjöbo hemtjänst nu i 3 dagar. Kommer aldrig hitta alla trapputgångar och våningar alla gammla bor på/i. :S Än så länge minns jag bara vart 2 bor, känns ostabilt :P

Nu ikväll har jag och älsklingen städat här hemma, har även hunnit med att köra 3 maskiner tvätt, så nu är det lite mindre att göra i morgon efter ett 12 timmars pass som assistent, ser inte fram emot det. :/

Nu ska jag sova, så jag hinner vila hjärnan lite ;)

God natt. Pusspuss <3

♥ TISDAG

Idag har jag vart och gymmat, första gången efter att jag vart sjuk. :P Gick helt okej faktiskt :) Ska åka och jobba i Sjöbo hemtjänst runt 15.00, ska även posta ett brev som jag hoppas kommer fram i morgon! :)
För några veckor sen var jag hos läkaren och tog en massa massa prover, och idag fick jag svar att alla prover var bra och fick även svart på vitt att jag INTE är glutenallergiker :D
Nu ska jag lägga mig och vila en stund så att jag orkar med kvällens jobb.

Pusspuss <3

RSS 2.0