♥ Förlåt förlåt förlåt

Förlåt för att jag har vart en sån dålig bloggerska nu på senaste tiden, ska försöka bättra mig, men inte säkert att jag lyckas nu inom dom närmsta dagar/veckorna. Kan tyvärr inte berätta vad det gäller, det är för personligt för att skriva i en blogg, men jag vet att dom som betyder mest för mig vet hur jag mår just nu.

Nog pratat om det :P Idag fick jag en tanke om att skaffa något djur till lägenheten, jag har ju mina små älsklingar Uno & Wille, men dom bor hemma hos mina föräldrar fortfarande. Då slog mig tanken att skaffa en Minigris :D haha, skulle vara kanon kul med en minigris, synd bara att dom inte är Mini hela livet ut, utan blir Stooora och väger nästan upp mot 40 kg :O Och orkar man ha en gris i nästan 20 år? Tror jag får fundera vidare på de där :P Men tanken är mysig.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, denna fredagen blir nog inte bättre än såhär. Hoppas alla som är ute idag har en redig baksmälla imån och vaknar med torra munnar :D hahaha.. Elak jag är ;D

Sov så gott.. Pusspuss så hörs vi en annan dag då jag är motiverad att skriva igen <3

♥ En ledig dag



Hej bloggen :)
I morses var jag väldigt pigg, jag vaknade runt 04.00 och var på väg upp ur sängen, helt klarvaken :P Men som tur var hörde man hur mycket de regnade ute å blåste, så det var hur skönt som helst att dra täcket över huvudet å somna om då :D
Tyvärr så regnar de fortfarande ute :( men jag ska ta en varm och go dusch nu tänkte jag :)

Idag börjar mitt nya liv, jag berättar inte vad det är, utan de får ni veta så småningom ;)
Fårse om jag uppdaterar mer sen eller inte :P
Pusspuss

 


♥ En dag i Strömstad

Hej på er :)
Idag har jag som sagt vart i Strömstad :) Där var de kallt vill jag lova, usch :P hehe.. Jag och mamma släppte av pappa på sjukhuset eftersom han skulle opereras idag, sen när han fick gå in så åkte vi vidare till Nordby shoppingcenter och shoppade lite :) När man väl kom dit såg de ganska litet ut, men kan lova att skenet bedrog rätt kraftigt :P
Det tog allt som allt 3,5 timme att bara gå igenom hela shoppingcentret och kolla i alla affärer, men kul hade vi :)
Vi hittade en jätte mysig småplock affär, dom hade ur söta änglar och massa annat :) Har även vart inne i den största Godisaffären i hela mitt liv idag :O shiit vad mycket godis de fanns!! Och så hitta jag och mamma såklart as snygga skor, blev helt tokkär i dom, men när ska man ha såna fina skor? :S så det fick bli prova och ställa tillbaka idag :P men men.. Här kommer lite bilder :)

Nu får de bli sängen efter en låång dag...
Pusspuss <3




Mys affären :) <3



Kärlek <3


Massa massa massa godis!!!!


Ur söta! :D


Hamnen vid sjukhuset


♥ Vad har hänt idag?


Idag får de bli en bild på min systers katt (Findus) när han sover i min soffa :)
" Sluta ta kort på mig, jag sover ju...mjauu!! " :D haha


Hmm, idag har jag storstädat lägenheten, inte för att den var så rörig och smuttsig men de kändes skönt att fått de gjort :) Sen fick det bli lite lunch och Tv-tittande. Runt 14 tiden kom Johanna på en kaffe så hade man sån tur att man fick skjuts till gymmet när hon ändå skulle åka hemåt :)

Idag på gymmet tränade jag armar, bröst och ben, försökte träna magen lite, men hade rätt mycket träningsvärk så magen fick vila idag :P
När jag kommer in i omklädningsrummet och kollat mobilen hade mamma skickat ett sms och sa att dom var i affären precis brevid gymmet, så då fick man skjuts hem också :) Kalas bra, de hade jag "planerat" bra ;D hehe

Nu ska jag lägga in lite låtar i mobilen så man har något att lyssna på upp till Strömstad i morgon :)
Pusspuss <3


♥ Olycka

Häromdagen när jag och Anna kom hem till mig och hade parkerat bilen, ser vi att blåljus blinkar på mitt grannhus, så vi trodde att en bil blivit stoppad av polisen, men icke, dt var lite värre än så :P En lastbil hade försökt köra under en viadukt och fastnat, så lastbilen hade i stortsätt gått av på mitten :P Snacka om pådrag..


Syns kanske lite dåligt, men ni ser nog att något sitter fast i tunneln? :P


♥ Träna träna träna



Hej bloggen :)

Idag är jag på riktigt bra humör :D Har mänligen kommit igång och tränat igen, känns kanon bra :D Var på gymmet förut, och direkt när man kom in där så kände man hur mkt man saknat att träna, men nu jäklar, sla försöka träna 5-6 dagar i veckan nu :) Sen kanske de blir 7 dagar i veckan som förr (vet att de inte är bra) men de är så himla skönt.
Har även vart hemma hos Sarah en stund förut. :) Vi åt lite lunch tillsammans, alltid trevligare att ha någon att äta med :)

Nu ska jag kolla på tv och bara dega när man har vart duktig :)
Pusspuss <3


♥ Shoppingdag

Idag har jag, mamma och Sarah vart ute vid tygladan och kollat på gardiner, Sarah och mamma hittade de dom skulle ha och jag fick köpt en brödkorg :P hehe..
När vi ändå var ute å införskaffa nya saker så passa vi på att åka ut till Trestad och kolla på soffbord och så fick de bli handling utav mat, men vi nöjde oss inte med det så vi stanna även till en en stund på Överby, där hitta jag en julstjärna som jag ska ha i sovrumsfönstret :)
På väg hem igen sprang vi in på systemet en snabbis å köpte lite gott gott till helgen ;P

Nu har jag precis kommit hem från Kimo, vi har kollat på SOS Cute bla. :) Så fick jag städa lite efter att Hammar Nordic-gubben vart här å kollat på mitt frys, massa lera och gräs på hela hallmatten :@ hmm..

Pusspuss <3

♥ Bebis överkört av tåg :S


Såg den här på Stina-Lees blogg. Helt otroligt att bebisen överlevde :O
Måste haft änglavakt!


♥ FlytthjälpAB



Hej bloggen :)
Dålig på att uppdatera igen märker jag :P Men har hjälpt Sarah & Tobbe att flytta både igår och idag, så har inte haft tid och ork att blogga då :P Men lovar att försöka bli bättre :)

Äntligen har jag klippt håret, blev kanonbra :D Ska ta en bild någon dag så nu får se :) Längderna är kvar med de är uppklippt å så nu så man får lite mer frisyr :)
Som sagt igår körde vi också massa flyttlådor till Sarahs & Tobbes nya lägenhet tog några timmar, sen på kvällen åkte jag och Sarah och handlade lite mat å annat.
På kvällen sen kom Kimo förbi en stund, men de var nästan så man slängde ut henne :P var så fruktansvärt trött, sorry Kimo :P hehe

Idag gick jag först med Kimo till Arbetsförmedlingen, jag fick bli hennes offer till detta :P Men de sluta rätt bra ändå :D Sen körde hon hem mig till Sarah så hjälpte jag henne städa ur deras lägenhet, vi han med en hel del :)
På eftermiddagen kom Johanna hit på en kaffe, så bestämde vi att vi ska åka och kolla på hundvalp i morgon :D
Nu ikväll har jag legat å kollat på film, fick bli Patrik 1,5 den var rätt bra faktiskt :) När den var slut så gick jag hem till Elin och tog en cigg med henne å Kimo :)

Nu ska jag lägga mig tänkte jag, en rätt tråkig uppdaterng, men men, bättre än inget ;)
Sov gott.. Pusspuss <3


RSS 2.0