♥ FY FY FY!!


Usch, nu har jag inte skrivit
på jääätte länge igen, fy fy fy!! Måste skärpa mig :P
Jag har som sagt börjat mitt nya jobb i Poolen :) Trivs hur bra som helst!!! :D är på min 4:e vecka nu :) Jag jobbar bara i Hemtjänsten i 4 olika grupper och trivs kanon i alla, 2 är lite bättre än dom andra, men trivs ändå :)

Idag fick jag för mig att jag skulle åka och köpa en crosstrainer :P Efter jobbet har jag inte lust att åka in till gymmet, och så regnar det jämt ute så då har man ingen lust att ta en promenad heller, så då får man göra det bästa utav det :P Köpa en crosstrainer så man kan träna hemma :D Kanon smart! ;)

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag och älsklingen söker massa lägenheter utan resultat :/

Ska försöja återkomma snart igen ;D
Pusspuss <3

♥ ONSDAG

Nu var det riktigt läängesen jag uppdaterade här :P Men har som sagt börjat på mitt nya jobb i Poolen :) Trivs kanon bra!!! :D Bättre än gammla jobbet! Nu jobbar jag Måndag-Fredag mellan 07.00-16.00 :) Kan det bli bättre? ;)
Idag gick jag bredvid en som hette Anki. skit roligt kvinna :D Hon åkte och visade Borås billigaste ställe som säljer cigg, 23 kr/paketet, alla sorter och sen 250kr för en limpa :P Det var en liiiten butik på Norrby, kändes helt ärligt att man var utomlands när man gick in i den butiken, massa utländska kryddor och annat som man ser utomlands :) Så nu behöver man inte köpa flygbiljett till utlandet, räcker med en resa till Norrby ;P hehe.

Pusspuss <3


RSS 2.0