♥ UPPDATERING


Nu har jag och älsklingen vart ute och gått i de fina vädret :) Det var helt ljumet i vinden, det är ett riktigt vårtecken :) Idag har jag även hunnit med att baka muffins, vilket var mycket uppskattat här hemma :)
Nu ska vi strax åka och hämta ut ett paket i Dalsjöfors :)

Pusspuss <3


♥ MÅNDAG

Nu har jag nyss vart och solat
, var riktigt skönt med lite ljus å värme :) Undra vad resten utav dagen har att erbjuda? Jag och älsklingen ska antagligen ta oss en långpromenad när han kommer hem, om han inte har allt för ont i ryggen vill säga :P
Nu ska jag ta och äta lite lunch :)

Pusspuss <3

♥ LÖRDAG

Just nu

håller jag och älsklingen på att fixa lunch, idag blir det lasange och sallad :) Runt 13.30 ska vi åka till Dalsjöfors och kika på fotbollsmatch en stund, sen får det antagligen bli en härlig promenad i de fina vädret innan nästa fotbollsmatch början på Tvn :P hehe Fullspäckat schema hela dagen, fast det kommer nog bli rätt lugnt ändå :)

Pusspuss <3

♥ UPPDATERING



Idag har jag och älsklingen

gjort en intresseanmälan på en lägenhet :) Hoppas hoppas hoppas dom hör av sig angående visning :)

♥ FREDAG

Det var ingen rolig syn
man fick när man kikade ut genom fönstret i morses, 15-20 cm nysnö :O Tror nästan hela landet har fått snö inatt, eller? Vintern gör tappra försök att stanna kvar, men våren är allt på väg :D

Älsklingen gick upp 05.25, då var jag klarvaken, men kände ändå inte riktigt för att gå upp så tidigt, men vid 06.40 kunde jag inte ligga kvar längre :P Då gick jag ut och skotta snö, det tog över 1 timme att få bort ifrån garageinfarten och gången in till huset, tror jag fick lite motion då :) Sen blev det frukost, men kände ändå att jag var tvungen att göra något mer, så jag började städa huset :) Både damma, dammsuga, våttorka golven :) När jag blev klar med det så kom älsklingen hem :) Då åkte vi in en sväng till stan, annars har det vart en lugn dag :)

Pusspuss <3

♥ ONSDAG

Lika fint väder ute idag
som igår, fast tror det var lite varmare idag.. I morses fick det bli en promenad i solen innan frukost, sen satte jag mig ute i solen i 1,5 timme, kom lite kalla vindar i mellanåt men det var undervart skönt att få lite ljus och värme i ansiktet :) Sen på eftermiddagen kom en utav mina kjolar jag hade beställt :) En riktigt fin sommarkjol, så nu längtar man till vår/sommar ännu mer! :)

♥ UPPDATERING

Nu har jag och älsklingen vart och hämtat min bil igen, och dom fick byta både bronsklossar och bromsbeläggen. Men nu funkar det kanon igen :)
Om en liten stund ska vi äta kinamat och "fira" svärfar som fyller 60 år idag :) GRATTIS!!


♥ TISDAG

Idag är det helt fantastiskt väder ute :) När jag hade vaknat i morses så var jag bara tvungen att gå ut och gå en sväng i solen, det var redan 7-8 grader varmt ute och klockan var runt 09.00 :) Såå underbart!!
Jag har fått såna vårkänslor så det enda jag gör nu för tiden är att kollar på vårkläder, har redan fått hem 3 klänningar och väntar på 2 kjolar :) Vill att det ska bli vår/sommar NU!

Om en liten stund slutar älsklingen, då ska vi åka och hämta hem min bil som vart inne på "lagning", eller dom skulle kolla till bromsarna på den så att dom funkar bra :) Sen ska vi ta oss en långpromenad i solen :)


Pusspuss <3

♥ MÅNDAG


Sommar i Trollhättan


I helgen var vi uppe i Trollhättan och hälsade på mamma, pappa, syster och vovvarna. Snacka om att vi fick en chock när vi kom dit upp, vart var all snö? :O Vi åkte från vintern rätt in i våren :) Så kändes sisodär att veta att man skulle åka tillbaka till vintern igår igen. hehe
Vi tog det bara väldigt lugnt där uppe, var ute och gick en massa med vovvarna, tror vi kom upp i ca 1,2 eller 1,3 mil på 2 promenader :)

Idag är jag ledig, ska lämna in min bil i eftermiddag så innan dess ska jag hinna med att åka och träna och även in en sväng till stan :)

Pusspuss <3


♥ JUST NU PÅ JOBBET

Mina små hjärtan <3

Sitter just nu på jobbet och skrivet "Kom ihåg" lappar till helgen, det går sådär måste jag medge :P hehe
Ikväll efter jobbet ska jag hem och packa tills i morgon, då jag och älsklingen ska åka upp till Trollhättan och hälsa på :) Längtar jätte mycket efter mina små älsklings vovvar :) Dom ska få varsin leksak som alltid när vi kommer på besök, det tråkiga är att leksakerna bara håller i 15 min, sen är dom trasiga :P hehe.

♥ TORSDAG

Fy vilket väder det är ute, kan det aldrig sluta snöa? :S För två dagar sedan trodde man ju att det var årets första vårdag, men icke :( Läste någonstanns att i helgen skulle det bli sol och 3-5 plusgrader ute :) Hoppas denna snön smälter bort då så man får torra och fina vägar igen!

♥ ONSDAG


Gud så skönt
att denna jobbnatten är över. I morses när jag skulle åka hem från jobbet, såg jag den mest orange solen jag någonsin sett tror jag :O Så var tvungen att stanna bilen och ta en bild, fast den bliv ju såklart inte så blendande som i verkligheten.

Idag är jag ledig, och det ska jag bara njuta utav :) Så uppdaterar lite senare om vad som händer ;)
Pusspuss <3

♥ TISDAG

Ett tecken på vår?


Gud så underbart väder
det är ute! Istället för att åka in till gymmet så tog jag mig en härlig promenad ute i solen och sen när jag kom hem så fick det bli frukost ute :) Satt även och sola i nästan 2 timmar, har fått en jätte härlig mjusbrun färg i ansiktet :) Me like.

Idag är det ju även Fettisdagen, har ni ätit några semlor? Vi syndade med en :) Den var riktigt god!!
Ikväll ska jag även jobba natt, känner inte alls för det faktiskt, men men..

Uppdaterar senare eller i morgon!
Pusspuss <3


♥ UPPDATERING

Härlig vårbild :) Läängtar!!

Usch va segt det var att jobba idag. Min brukare är dålig så hon ligger och sover. Tur man tog med datorn till jobbet så man har något att göra :)
Satte mig ute på trappan i solen för en stund sen, gud vad den värmer skönt :) Är våren på väg tro?


♥ SÖNDAG

Då var det söndag äntligen
:) Snart är denna jobbhelgen över. Sitter och dricker lite morgonkaffe just nu, ska snart sätta igång med arbetet :)

Uppdaterar senare. Pusspuss <3

♥ I LOOOVE

Åh vad jag gillar denna låten!! :) Älsklingen blir knäpp på mig, jag vill lyssna på den om och om igen när vi är ute å åker bil :P hehe.


♥ FIKA UTE I SOLEN

Gud så underbart väder
det är ute!! :) Jag och min brukare ska sätta oss ute i solen om en stund med varsin kaffe och bara gotta oss :) Tur man är personlig assistent så man har möjlighet till såna saker fina dagar som denna :)

♥ LÖRDAGMORGON

God morgon alla goa glada
som är lediga idag, som inte en annan är :/ :P hehe. Jag är just nu på jobbet och har gjort mat sen 07.00 i morses, blev precis klar. Det är helt underbart väder ute idag, sol å blå himel, skulle vilja ta en långpromenad, men det går inte när man jobbar till 19.00.

Nu ska jag göra lite nytta :) Uppdaterar senare :)

Pusspuss <3

♥ FREDAG


                                                                 
Idag har jag träffat Ellabella :D Kändes lite konstigt att träffa en Trollhättekompis i Borås, men det var hur kul som helst att träffa dig igen <3 Efter att vi gått i Knalleland, tagit en fika å snackat en massa skit åkte jag hem för att byta om till träningen :)

♥ SUNHOUSE



Nu börjar det synas lite att man har börjat sola igen :) Man känner sig så mycket frechare när man får lite färg! Jag solar på Sunhouse inne i Borås, dom har riktigt bra rör i sina solarium, me like :D



Riktigt mysigt där :)


RSS 2.0