♥ O n s d a g

Hej sötnosar : )
Idag får det bli ett kort inlägg, måste sova snart eftersom man ska upp 04.40 i morgon, suck!!
Idag har jag vart med Emelie, vi åkte ner till café Strandgatan och tog oss en kaffe ute i solen, hur skönt som helst : ) Sen gick vi hämta ut pengar så jag kan ta mig till jobbet i morgon, eftersom pappa ska lämna in bilen i morgon, den rycker ju som faan så måste kolla upp vad det kan vara, så d får bli bussen till jobbet.
När vi vart i stan så åkte vi hem till mig en snabbis så jag han äta sen kom Emelies mamma och bror och hämta oss så åkte vi och handla med dom.
Och vi fick såklart jävligt tråkigt på kvällen så vi tog hennes pappas bil och åkte ut med, sen har det inte hänt så mycket mer :P

Nu ska jag sova, får bli bättre inlägg i morgon och kanske lite bilder om min mobil vill som jag vill :P hehe
Sov så gott, pusspuss <3


♥ Killar/ Män

Hörde en grej på radion förut idag som jag tyckte va rätt bra :P Så jag tänkte ställa den frågan till alla TJEJER och se vad ni tycker.
 
♥ Är killar/ män mindre män nu och mer kvinnliga? ♥
 Är du "mannen" i förhållandet?

Skriv en kommentar om din åsikt : )
Många tjejer/ kvinnor ringde in till radion och sa att det stämde att män blivit mindre män. :P
Några tjejer sa även att dom var "mannen" i förhållandet :P

♥ M å n d a g

Hej sötnosar : )
Idag har jag jobbat, 7-15 och så har jag fått en massa andra tider med :P Gött, då blir de pengar nästa månad med :D haha
Efter jobbet åkte jag hem, då stod mammsen å grilla kyckling, mums : ) Sen blev de en dusch, gott gott och sen en sväng till Vänersborg för att vaxinera Uno (ena hunden) När vi kom därifrån så åkte vi och handla lite sen åkte jag å Jimey till Donken å köpte kaffe å cola, så satt vi där en stund å prata sen åkte vi hem till Emelie å plocka upp henne så åkte vi runt en sväng, sen vid 21.30 hämta vi syrran på jobbet, när vi körde hem därifrån så blev de hur svart som helst, och de började åska å regna som faan :P Rätt coolt att åka från ljust rätt in i en mörk "vägg" hehe
Eftersom de regna så mycket så ville vi inte gå ur bilen så vi fick åka runt en stund tills de avtog lite, sen sprang vi in till Emelie å fixa kaffe 22.00 :P haha, undra om vi kan sova i natt? :D

I morgon ska jag, Sarah & Emelie ut till Överby å shoppa lite : ) Ska köpa en as söt tröja på gina tricot tänkte jag, å se om mina skor finns nån stanns i rätt storlek :P Så ska jag hämta ut mina andra skor som ligger på posten å väntar å köpa smink å shampoo å massa :P usch, kommer vara pank sen :D

Nu ska jag försöka sova, sorry att bloggen är så tråkig nu men har ingen tid för att vara seriös med den : ( Får komma på något bra å skriva om nu när jag äe ledig ; )
Pusspuss <3




♥ Myspys

Idag så åkte jag med Jimey ut till deras Stuga, as mysigt, fick verkligen sommarkänslor där ute : ) Speciellt när vi gick ner till deras brygga : ) Så fick jag även träffat hans Farbror och kusin som verkar vara super goa människor : )
Vi var inte där så där jätte länge, men dom fick gjort det som dom skulle iaf så det var ju bra : ) Jimeys pappa är så jävla skön alltså, skrattar åt han hela tiden :D haha.



Lite bilder från stugan, tog även biler när Jimey arbetar, men dom fick jag inte lägga upp sa han, så får väl lyssna på honom då ; ) hehe


Nu på eftermiddagen så hade vi inget att göra, så vi åkte hem till Jacob en sväng, då kom även Marcus och Christoffer dit, så satt dom och jävlades med Christoffers tjej Mimmi när hon ringde :P Sen kom hon också förbi en sväng : ) Men jag å killarna åkte ner till Maxi en snabbis för vi skulle grilla kom dom på helt plötsligt :P Så Mimmi gick hem med hunden hon hade med sig, sen gick vi ut i skogen o grilla : ) Mysigt värre, haha.


Och även lite bilder från våran eld killarna fick upp :P haha Jätte varmt å skönt : )
Nu ska jag sova, jobb klockan 07.00 i morgon igen.. Sov så sött : )
Pusspuss <3

♥ S ö n d a g

Hej sötnosar : )
Igår han jag inte blogga någonting, var först på Bike-dagarna och sen åkte jag med syrran å Björn en sväng till Trestad, men de blev en snabbis för vi hade bara 45 min på oss tills jag skulle hem till Jimey å grilla med hans familj. : ) Vi hade jätte mysigt, satt och prata en massa och hans föräldrar berätta vad han hade gjort som liten, gud vad jag skratta :D hehe, ett riktigt busfrö har han vart :P

Idag kommer mamma & pappa hem från Varberg, dom har vart där i 6 dagar, så de har vart rätt lugnt å skönt här hemma :P Så nu kom syrran å Björn och låna duschen för dom hade inget varmvatten, så ska vi ut till Överby sen, jag lura med dom, ska köpa ett par nya skor : ) Kawasaki skor, har ett par Orange såna skor, men de är så svårt med färger så ska köpa vita nu : )

Här kommer lite bilder från Bike-dagarna : ) Uppdaterar mer senare : )
Pusspuss <3


♥ F r e d a g

Hej bloggen : )
Nu är jag äntligen tillbaka :P Har tagit lite "ledigt" från bloggandet nu när det har vart sånt fin väder ute, då vill man ju inte sitta inne vid datorn :P
Både igår och idag på förmiddagen så har jag och Sarah legat ute på min altan och solat och snackat en massa, känns skönt att man har så mycket att dela med en tjejkompis, har ni också en sån vän som vi kan prata med allt om?
Sen på eftermiddagen idag så åkte jag och hämta Jimey, så åkte vi till systemet en sväng för han skulle på någon Inflyttningsfest, så var lite taxi där :P Men innan han skulle på festen så hade vi några timmar för oss själva : ) När jag kört han till festen så åkte jag hem till Emelie, så grillade vi med hennes familj, as mysigt!! : ) Sen kolla vi på Talang men vi blev så uttråkade så vi tog en sväng med bilen, när vi kom ut på E45 så ser vi värsta gräsbranden så kom massa brandbilar å shiit, men dom släckte det rätt fort.
När vi åkte runt inne i centrum så ringde Jonna, som jag inte träffat sen i Oktober och fråga vad vi gjorde, då visade sig att hon och Jonsson satt på café/ bar Strandgatan, så vi åkte dit en sväng å tjöta lie med dom. medans vi sitter där så ringer Jimey å frågar var vi är, för han palla inte med festen längre, och som tur var så satt vi bara 1 kvarter bort så han kom en sväng till Strandgatan han med.

I morgon ska jag å Jimey till Bike-dagarna å kolla lite, kommer nog vara en massa folk :P Men ska ta med kameran å ta lite bilder så ni får se hur de ser ut ; )

Oj, rätt långt inlägg, men men så blir de när man inte bloggat på ett tag :P Nu ska jag sova iaf, är as trött. Så mer update i morgon ; ) Pusspuss sov gott <3


♥ O n s d a g

Hej sötnosar : )
Idag fyller min älskade pappa 50 år, så har vart ute och ätit och firat han lite innan han och mamma åkte ner till Varberg, dom flydde fälltet så han slapp bli firad :P
När dom hade åkt runt 15.30 så la jag mig på sängen en stund, va as trött, men så fick jag se hur äckligt mitt golv såg ut, så de va bara att börja städa istället, så städade hela huset, det tog 2 timmar typ :P Men nu är de rent överallt :D Känns skönt när de är gjort. Så fick jag veta att min faster från Finland ska komma hit om 3 veckor, har inte träffat henne å hennes man på 9 år, så de ska bli as kul!! :D Runt 18.00 så åkte jag och hämta Emelie, eftersom hennes bil är på lagning, och en stund senare kom älsklingen, så kika vi lite på Tv å bara slappa, kändes riktigt skönt. Runt 21.00 åkte Emelie hem då hennes pappa hämtade henne, sen hade jag å Jimey en myskväll, riktigt mysigt : )
Så nu sitter jag här en stund, fast måste typ sova nu, ska upp runt 08.00, ska till The Boss i morgon å prata om min lön som de blivit fel med.

Men uppdaterar mer i morgon, sov så gott..
Pusspuss <3


♥ Talang 2009



Haha, så klockrena :D

♥ Dagens outfit


Detta fick bli dagens outfit : )

♥ Jeans från Gina Tricot
♥ Tunika från H&M
♥ Skor från Skopunkten

♥ T i s d a g

Hej bloggen : )
Idag så känner jag mig riktigt duktig, har städat skylskåpet, tagit ur alla hyllor och diskat rent dom så nu ser det riktigt trevligt ut igen :P hehe.
Sen åkte jag och mamma ut till Överby och shoppa lite, eller mamma shoppa för sina presentkort hon fick förra veckan då hon fyllde år.

Senare ska jag vara med Emelie, hon kommer la hit en stund, så får vi la se vad vi hittar på :P Tråkigt väder ute med, regn : / men men.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan, as trött idag :(
Hörs senare, pusspuss <3

♥ Inge-mans-land

Nu på kvällen åkte jag och hämta Emelie så åkte vi ut till Maxi och köpte presentpapper till pappas present, eftersom han fyller 50 på Onsdag, sen så hade vi inget å göra så vi åkte ut till ett ställe som heter Sjuntorp (Bonneland) Vi åkte förbi Farmors gammla villa och kolla hur den såg ut nu, och de va precis samma som när hon bodde där, fast dom hade målat de bruna på huset vitt. Sen bara vi körde någon stanns, så kom vi till en väg som va hur krokig som helst och bara åkrar runt om, snacka om Inge-mans-land :P haha Sen åkte vi upp till Björndalen och hämta älsklingen så åkte vi till Donken å köpte kaffe, så jävlades vi med Jacob, hans kompis, jag ringde upp han å prata Skånska, han gick på det :P haha Så nu har man precis kommit hem. :P

Vad har ni gjort ikväll?


Snacka om att vara ute i ingen stanns :P haha

♥ M å n d a g

Hej på er : )
Idag har jag jobbat igen, fast det blev bara idag, har inte fått fler tider :( Så får vara ledig ett tag nu. I morses vid 09.00 smsa älsklingen å ställde en matte fråga:
Du har 1 miljon kulor, alla har olika färg.
Hur stor är  sannolikheten att du får en blå kula?
Jag och Lizette satt å fundera på den, så kom båda fram till att det måste ju vara 1/1000 000, men så tyckte vi att de lät för lätt, men det verkade bli så :P haha Vi blev riktigt stolta att vi klara den "svåra" uppgiften så tidigt på morgonen :P hehe.

Nu efter jobbet så har jag inte gjort någonting, bara ätit lite mat och slappat. Så får la se vad som händer nu ikväll :P
Pusspuss <3


Haha, har ni sett hur min tröja hänger? :D er as fet ut ju, haha. Fult!

♥ My Boyfriend

Gillar ni när en kille har muskler som syns? Jag är grymt svag för det, bara älskar det!
Här är en bild på min älskling, älskar hans rygg å armar, mums <3


♥ S ö n d a g

Hej solstrålar : )
Usch, nu är det deppsöndag igen och jobb i morgon. Känner ni er också deppade på Söndagar när man vet att skola/jobb väntar? Jag känner så vissa veckor iaf, men idag har de vart rätt lugnt, kanske bara för att jag bara jobbar 1 dag på hela denna veckan, underbart : )
Så idag har man städat, tvättat, diskat å massa sånt där tråkigt, men känns skönt efteråt när det är gjort : )
Nu på kvällen åkte jag å älsklingen hem till Sarah & Tobbe, drack kaffe å röka å massa tjöt som vanligt :P Men det blev en kortis eftersom man ska upp tidigt i morgon.

Detta får bli ett kort inlägg för en gång skull :P hehe
Pusspuss <3


Idag får de bli denna bilden, gillar den på något sätt : )

♥ NY TÄVLING

Nu är det dags för en ny tävling. : )
Denna gången ska ni lägga in en fin vårbild på vad som helst och sen skriva en kommentar med länken till erat inlägg där bilden finns. : )

♥ Klänningar



Vilkn färg på klänningen skulle du vilja ha? Jag blev lite småkär i den rosa : )
Gina Tricot

♥ Varmare vårkläder



Tips på snygga å lite varmare vårkläder som man kan ha på dom kalla kvällarna.
Är det något du skulle kunna ha på dig?

♥ Shoes



Vilka av dessa skor skulle du vilja ha i sommar? : )

♥ Dagens Outfit

Detta blev dagens outfit, fast det varade inte länge när man
kände hur kallt det var ute på gården :P



♥ L ö r d a g

Hej sötnosar : )
Igår hade jag en bloggfri dag, hur skönt som helst! Så jag var med min älskling nästan hela dagen iaf :P Fixa ordning lite tacos och så kolla vi på Tv och bara gotta oss : )
Var även ute på Överby och köpte sånt där medel så man kunde få bort lösnaglarna, var riktigt trött på dom nu :P Skönt att bli av med dom. : )

Idag har jag legat ute och solat på altanen, det har ju inte vart så himla varmt idag, men på våran altan måste de ha vart närmare  23 grader, as gött : ) Så nu är man en aning brunare, fast älsklingen å emelie tycker inte de är så roligt :P haha :D Blekisar.
Runt 16.00 så åkte jag, Jimey å Emelie å handla kyckling, cremfrech (eller hur de stasvas) och vitlöksost. Så idag fick det bli kycklingsås och ris, as gott, blev rätt mycket så har mat tills i morgon med :D Perfekt, slipper man tänka på det : )

Nu ska jag svara på kommentarer så får vi se om jag kommer på något käckt att blogga om ; )
Pusspuss <3



♥ T o r s d a g

Hej solstrålar : )
Shiit va fint väder det har vart idag igen : ) Helt underbart! Så min dag började med att jag körde mamma till jobbet, sen när jag kom hem så blev de att lägga sig ute på altanen och sola, somnade som vanligt, men gött var det : ) När det var typ 1 timme kvar innan jag började jobba så fixa jag i ordning mig, tog en promenad med hundarna å sen var de bara att åka.
På jobbet var de lugnt som vanligt, inte så mycket att göra på kvällspassen. Det ska komma en och filma hur vi jobbar eftersom 2 st är sjukskriva för ont i ryggen, så får vi hoppas att vi kan få mer hjälpmedel eller något.
Efter jobbet ringde älsklingen å fråga om vi kunde träffas en stund, så åkte upp till Björndalen en stund, så när jag skulle hem, tror ni inte att det blev broöppning då, jo såklart, typiskt :P hehe.
Nu kommer jag ha mer tid för bloggen i helgen, är ledig tills på måndag å sen är jag ledig hela veckan : ) Underbart skönt!
Nu ska jag sova snart så man orkar upp i morgon igen..Sov så gott sötnosar..
Pusspuss <3

En gammal bild, igen.. :P Dags att ta nya haha

♥ Vädret


Åh, det ser ut att bli riktigt fint väder i morgon : )
För er som inte vet så bor jag i Trollhättan :P

♥ O n s d a g

Hej sötnosar : )
Är det Onsdag idag? Känns som att jag skrivit det i överskriften ofta nu :P haha Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Gick upp vid 08.30, då älsklingen smsa och väckte mig, han tyckte  antagligen jag skulle upp då :P hehe Så tog en varm go dusch, sen var man vaken : ) Körde mamma till Stavre för alla skulle prova nya arbetskläder, sen körde jag henne till jobbet, efter det åkte jag hem till Sarah en stund och drack kaffe å tog en cigg, då var klockan redan 12, så åkte hem till vovvarna å somnade jag på soffan i 1,5 timme, sen blev det en promenad med dom och sen rakavägen till jobbet :P
På jobbet så har Emma dansat, så har vi kollat på Tv å bara tagit de lugt, sen åkte jag upp till älsklingen en stund så åkte vi hem till hans kompis Jacob och nu sitter jag hemma i sängen och äter en macka : ) Det är en del man hunnit ändå :P hehe. Så nu ska jag snart sova så man orkar ta sig upp rätt tidigt imån igen.
Pusspuss <3


♥ Blåbär

Vill du ha jämn och fin hud i ansiktet utan att behöva köpa alla krämer dom visar på reklamen?
Köp frysta blåbär och ät ca 1 ½ dl varje dag, du kommer märka skillnad nästan direkt.
Jag åt blåbär i 3 veckor varje dag, man märkte verkligen skillnad asså :O

 

♥ T i s d a g

Hej sötisar : )
Idag är det åter igen en vanlig vardag, suck och alla skolor har börjat igen :P hehe. Idag har jag jobbat från 07.00-15.00, haft en rätt lugn dag med Tv-tittande å så : )
Nu har jag precis kommit hem i stort sätt, druckit en schake eller hur de stavas :P hehe Ikväll ska jag antagligen hem till Sarah & Tobbe och kolla på Andra Avenyn, får börja ta tillbaka dom kvällarna, länge sen nu : )

Hmm, något mer som hänt som man kan nämna?
Nae, tror inte det, så nu ska jag fortsätta skriva mitt bidrag till Cotton-skvallrets tidning :P
Hörs senare, pusspuss <3


Idag får de bli en mysbild : ) En gammal som ni kankse förstår :P hehe

♥ Grattis mamma

Hej bloggen : )
Idag gick jag inte upp förens vid 10.30, gött med lite sovmorgon ibland :P Åkte och hämta syrran och Emelie runt 11.30, så släppte vi av syrran hemma hos sig så åkte jag och Emelie hit hem så jag fick äta lite frukost, sen åkte vi ner till Café Strandgatan och tog en kaffe på uteserveringen, as gött väder : ) Efter vi suttit där en stund åkte vi och handla lite presentpapper till mammas presenter som vi köpt, eftersom hon fyller 47 år idag : ) GRATTIS mammsen!! : ) Hon fick 2 presentkort i klädaffärer, en trisslott, tvålar och lite godis : )
När vi firat klart henne så åkte jag hem till Emelie igen, så kolla vi på förra veckans avsnitt av Andra Avenyn sen åkte vi upp till Björndalen och hämtade Jimey, så åkte vi runt lite så blev de att vi kom hem till mig och tog en kaffe å cigg, så fick han träffa mina föräldrar och hundar, snacka om att bli utskälld av hundarna :P hehe.
Vid 20.45 åkte vi och köpte cigg och en sväng i stan, sen körde vi hem Jimey igen å sen Emelie. Så har min dag varit i detalj :P hehe

Min blogg kommer nog vara rätt tråkig nu, har fått en del jobb och så, så det kanske inte alltid finns något skoj att blogga om, men vi får se ; )
Nu måste jag sova så man kommer upp i morgon till jobbet, sov så gott..
Pusspuss <3

Vad passar jag bäst i? Långt eller kort hår? :P

♥ S ö n d a g

Hej sötnosar : )
Gud vad skönt väder det har vart nu dom senaste dagarna, undra om sommaren redan har kommit? Hoppas inte det, vill ju ha en fin "riktig sommar" : )
Idag har jag legat ute och solat och bara tagit de lugnt innan jag skulle jobba, så fick bli en snabbdusch innan jag åkte. När jag kom till jobbet var jag as trött när man legat ute å halvsovit hela förmiddagen :P Men de blev det ändrig på direkt när Emma ville gå till lekparken och "utmana" mig som hon gjort med alla andra assistenter :P Kul hade vi iaf när vi åkte runt på en sån där röd sak med däck så kan man snurra runt på den, om ni vet vad jag menar? :P Känns i rumpan nu efteråt iaf :P jaja, de får de vara värt :P
Efter jobbet åkte jag hem till Jimey, eller mötte han å Jacob på skolan så tog vi en cigg, sen åkte vi hem till Jimey å kolla på film. När klockan blev runt 00.00 stack Jacob hem, men jag stanna till 00.30 typ :P hehe. Nu har jag vart hemma en stund och är as trött, så måste verkligen sova, eftersom mamma fyller år i morgon med, då vill man ju vara pigg när man ska fira henne : )
Puss puss <3


Usch, gammal bild nu, får ta nya snart :P


♥ Glad Påsk

Hej, och Glad Påsk på er : )
Gud vilket underbart väder det är ute, sommarväder verkligen : ) Superskönt! Idag när jag vakna så gick jag direkt ut och la mig i solen på altanen i några timmar, hur skönt som helst, tror till och med att jag somna en stund, tiden bara sprang iväg :P Sen städade jag lite efter igår, blev mycket glas :P Jag hade ju lite grillkväll igår med Sarah, Tobbe, Jimey & Emelie : ) Så kom även Anna och Elin förbi en snabbis på kvällen.
Köttet vi grilla blev jätte gott, så satt vi ute på altanen på framsidan till 21.00, super skönt väder då med : )
Efter jag städat å grejat lite här hemma så tog jag mig en skön dusch, alltid lika skönt efter en dag i solen : ) Så om någon timme ska jag hem till syrran å hennes kille och äta Påskmat, sen ska jag antagligen hem till Jimey och kolla på någon film : )

Hur var eran långfredag? : )
Pusspuss <3


Tog en bild ute på altanen med webcameran, den blev rätt ljus :P
Såg inte hur bilderna blev när jag tog dom heller :P hehe
Det får bli bra med denna bilden idag ; )


♥ T o r s d a g

Hej sötisar : )
Idag åkte jag och Sarah till Vänersborg till mitt lilla Smultronställe :P Sen åkte vi ut till Överby och köpte klorexidin för jag skulle hjälpa henne att tvätta sitt avhuggna finger :P hehe Hon fick ta bort tejpen själv, då höll hon på att svimma :( Så satt hon och kolla bort medans jag tvätta det rent och bytte tejp, sen var stackaren fortfarande yr så fick hämta lite vatten och några godisar då kom blodsockret tillbaka : )
Sen spikade vi upp tavlor som legat på en bänk i några veckor, det blev as bra : )
När klockan var runt 13.40 fick jag åka hem eftersom jag skulle börja jobba vid 14.30 :P Efter jobbet åkte jag till Björndalen och träffa Jimey : ) Så kom hem runt 23.00 då fixa jag ordning en macka och läste tidningen som jag inte han i morses. :P Nu ska jag snart sova, ska köra syrran till jobbet 06.15 i morgon, så ska jag hinna städa å tvätta en massa och åka till systemet i morgon innan alla kommer och ska grilla : ) Mums, så i morgon blir det inget inlägg tror jag, eller vi får se :P
Pusspuss <3


En gammal bild får det bli :P hehe, Måste ta nya asså
alla är så tråkiga :P

♥ Nelly.com

Om du går i skolan och ska ta studenten, vilken utav dessa klänningar skulle du vilja ha på dig då?


1                                                             2                                                                 3

♥ O n s d a g

Hej solstrålar : )
Idag har det vart en rätt lugn dag, sov till 11 sen gick jag upp och fixa ordning mig, så visade mamma hur våran nya grill funkade eftersom jag och några kompisar ska ha grillkväll på fredag : ) Innan jag skulle till jobbet gick jag ut med hundarna, men dom ville inte gå någon stanns eftersom de regna å var blött ute, usch :P hehe
Sen åkte jag till jobbet å jobba 3 timmar medans den ordinarie personalen var på APT-möte. Sen åkte jag ner till Älvhögsborg och häntade Jimey, så åkte vi hit hem till mig en stund, drack lite kaffe å sn åkte vi hem till Sarah & Tobbe, så har vi vart där hela kvällen : ) Haft as mysigt! : ) Sen har det inte hänt så mycket mer idag :P

I morgon ska jag & Sarah åka till Vänersborg runt 11 och så ska jag hjälpa henne sätta upp tavlor efteråt eftersom hon skurit av sig fingret : (
Pusspuss <3

Satt och kolla igenom mina studentkort, så hitta jag denna bilden på min
Balklänning : ) Så då fick det bli den idag ; )

♥ T i s d a g

Hej sötnosar : )
Idag har det vart full fart hela tiden :P Mamma väckte mig runt 09.30 och fråga om inte ja skulle köra henne till jobbet om 50 min, jävlar tänkte jag och upp fort till duschen å fixa sig i ordning, och åka :P När jag släppt av henne på jobbet så åkte jag upp till Björndalen och hämtade Jimey, så åkte vi till Donken och köpte kaffe å satt och snacka i 1 timme, sen släppte jag av han och åkte tillbaka till mammas jobb för att hämta syrran som jobbar där, så åkte vi ut till Överby och köpte massa presenter till mamma å pappa som fyller år typ samtidigt :P SEn när vi skulle hem, så började SERV lampan lysa i bilen, så åkte en sväng till pappas jobb så fick han kolla lite på bilen, visade sig att den ville ha lite olja, så fick åka till Volvo och köpa de och fylla på, en hel liter drack den upp :P hehe, shiit.
Sen kom jag hem och gick ut med hundarna en sväng och sen va de dags att åka och hämta mamma igen på jobbet, när jag släppt av henne hemma åkte jag hem till Jimey, så har vi kollat lite film å så. Kid Svensk om ni sett den? Han är "huvudrollen" : ) Så nu har jag precis kommit hem och är as trött, tror de är av dieten, är trött å hungrig, så ska snart sova tror jag.

Usch, känner hur tråkig min blogg blivit nu igen, typ 1 inlägg om dagen : ( Skriv en kommentar på förslag vad man kan skriva om : )
Pusspuss <3


Idag får de bli en bild på Jimey å nån mer :P hehe
Jimey är han till vänster :P


Kan lika gärna ladda upp ett klipp från Kid Svenskar som han är med i så kan ni se ; )


Han med jeanskläderna är Jimey :P hehe

♥ M å n d a g

Hej sötnosar : )
Idag har jag jobbat igen, fast dagen gick fort idag konstigt nog, går annars rätt segt när man jobbar dag :P När jag kom hem tog jag en promenad med hundarna, sen fick de bli en varmdusch : ) Runt 17.00 ringde Jimey och fråga om jag ville med ut till Öresjö och filma han och hans kompis Jacob nä om skulle bada, idioter :P haha Men dom hade tänkt hoppa i från en brygga, men ska man bada så ska man plågas med, så vi åkte ut till Gaddis, alltså jag, Emelie, Jimey & Jacob, och på Gaddis är de lååånggrunt :P hehe, deras fötter domna bort sa dom :P haha Filmade dom när dom bada, så ni ska allt också få se ; )
När dom hade badat klart, åkte vi hem till Jimey och våldgästa hans rum :P haha Ska antagligen dit imån å kolla på nån film på kvällen, mysigt, mysigt : )
Nu ska ni få se ner dom galningarna badar :P haha. Så ska jag svara på era kommentarer ; )
Puss puss <3


Jimey är i gröna badbyxor och Jacob i vita ; )
Juste, hade sagt att dom inte fick åka med hem om dom inte bada och de är typ 3 mil dit ut dom badade :P hehe

♥ What a day..

Nu på eftermiddagen så gick jag och Emelie ut med hundarna på en promenad i de fina vädret, shiit, känns att man har vart ute hela dagen typ :P Sen när vi kom in så gjorde vi kaffe, så ser vi efteråt att mjölken gått ur i datum så vi tog socker ist, faan vaäckligt de blev, usch! Så vi gick till affären och handla, sen när vi kom tillbaka så viste vi inte vad vi skulle göra, så åkte och tanka bilen, på väg till Jet ringer Jimey och frågar vad vi gör, så sa vi att vi skulle tanka och sen åka en sväng så ville han följa med, så vi åkte till Björndalen (rikemansland) och plocka upp honom, sen åkte vi till McDonald´s så käka Jimey och Emelie, sen åkte vi runt lite :P hehe.
Nu när jag kom hem fick jag detta smset utav Jimey::
"Jag har skrattat o gråtit.
De gångna året har vart fuckat up o tråkigt.
Men glida runt i en Clio me två övermogna äpplen e fan otroligt roligt!
hahahahahaha"
Haha, så gulligt :P Nej nu måste jag sova snart asså, ska upp vid 5 och åka till jobbet.
Sov så gott allesammans ; )
Pusspuss <3


♥ S ö n d a g

Hej sötnosar : )
Gud va skönt väder det är idag igen : ) Fast det blåser mer idag än igår, men de gör inget :P hehe. Idag vakna jag vid 08.00 som vanligt och tog en peomenad med hundarna, men då var det inte fint väder ute utan helt grått och duggregn, usch, så vid 09.00 gick jag och la mig och sov några timmar till, de var as gött : ) Sen när man vakna nästa gång, så var de sol och blå himel ute, då hade man mer lust att gå upp : ) Så har jag städat lite här hemma, och tagit en till promenad med hundarna. Ska ner och ge som mat nu, men uppdaterar ikväll.. : )
Puss puss <3


♥ Dietdags

I morgon är de dags för dieten igen : ) Har bestämt att jag får hålla upp 1-2 dagar på helgen från dieten, men i morgon är de full fart med den igen, känns skönt faktiskt : )
Denna gången ska jag klara 4 veckor : ) Går på min andra vecka nu : ) Så de går som en dans ; )


♥ Dagens Outfit



Detta fick bli dagens sommaroutfit i det varma å fina vädret : )

♥ L ö r d a g

Hej solstrålar : )
Idag har det vart en riktig sommardag här, lyckades säkert komma upp till +19 grader ute, som varmast i skuggan var de +16,7 grader : ) helt underbart skönt.
Idag tänkte jag låta bilder få berätta min dag och lite text därtill ; ) Får variera sig lite så det blir roligare för er : )

Kan berätta först då att jag gick upp runt 08.00 och tog en
skön morgonpromenad med hundarna : )



Uno ligger ute på altanen i solen : ) Klckan är runt 10.00


Åh, vad skönt solen värmer : ) Dags att sola! :D


Mm! Underbart skönt : ) Låg och sola i 4,5 timme : )


Sen blev det en dusch och fixa sig i ordning, så åkte jag hem till Emelie och hämta henne
så åkte vi till syrrans jobb och plocka upp henne å sen åkte vi och handla inför grillningen : )


Dags att äta! : ) Blev grillade handburgare ; ) Snabbt å lätt : )


Senare på kvällen blev det lite godis och kolla på Robinson : )
(bilden är från ett annat tillfälle)


Och sist men inte minst blev det en skön kvällspromenad med hundarna : )

Så har min dag sett ut : ) hur har din Lördag varit?
Pusspuss <3

♥ F r e d a g

Hej bloggen : )
Gud vad skönt väder det är ute nu om dagarna asså, och just därför blir bloggen lidande av det, men har ju ingen direkt lust att sitta inne vid datorn när man kan vara ute i de fina vädret :P Eller vad säger ni? ; )
Idag fick jag gå in och jobba extra, skulle ju egentligen vart ledig tills på Måndag, men dom fick inte in någon på morgonen idag så då ärde klart att man kan ställa upp :P
Idag åkte mamma & pappa till Varberg med så dom kommer hem på Söndageftermiddag/ kväll, så det är bara jag och hundarna hemma nu, rätt nysigt faktiskt : ) Just nu ligger dom och sover runt mina fötter i mina föräldrars säng, sötnosarna <3 Har ingen kamera eller sladd här i närheten annars skulle jag kunna ta en bild så ni får se hur söta dom är : )
Som ni vet så går ju jag på Diet, men så tänkte jag att en dag på helgen så kan jag ju få äta lite riktig mat för smakens skull, så åt lite idag, jösses vad ont i magen jag fick, vi åt vid 17.30 och har fortfarande as ont, så imån blir det Diet igen kan jag lova :P

Oj vilket långt inlägg detta blev, hehe, hoppas ni orkar ta er igenom det iaf :P
Nu ska jag läsa lite mail å svara på kommentarer : ) Fårse om de blir mer inlägg idag, annars kan jag lova att de blir inlägg i morgon med nytagna bilder under dagen ; )
Pusspuss <3


En go vårbild ifrån Varberg : ) Tagen utav mig.


♥ Tävling?

Det verkade som att Tävlingen jag hade sist var väldigt uppskattad. Har ni några förslag på en ny tävling? Vad ska man tävla om? Hur ska tävlingen gå till? Skriv en kommentar och säg din åsikt, så kommer en ny tävling inom en kort framtid ; )

♥ Mys


Vilket utav dessa natt/mys kläder skulle du helst vilja ha?
Jag skulle vilja ha de på den första bilden nu till sommaren kan de vara gött : )
Kläderna är från H&M

♥ Diet- Nutrilett

Nu har jag snart hållt på med min Diet i 1 vecka, det har gått förvånandsvärt bra faktiskt : ) Är inte så hungrig som jag var sist jag prova på Diet, men blev ju sjuk så kunde inte fortsätta sen hade jag ingen motivation heller. Men nu har jag hittat en smak på Nutriletten som jag bara älskar, den smakar Blåbärsglass : ) Mums!
Första-tredje dagen är jobbigast säger dom, men jag tycker nästan fjärde dagen är jobbigast :P Men men, nu är man på G till badsäsongen :D Blir säkert en omgång till innan dess :P



Första smaken är den som smakar Blåbärsglass : )
Jordgubben sägs smaka äckligt :P
Och Chokladen är si-so-där :P hehe 

♥ T o r s d a g

Hej sötnosar : )
Detta får bli ett snabbinlägg, ingen lust att sitta inne vid datorn när det är så skönt väder ute : )
Idag har jag legat och solat 4 timmar på altanen, hur skönt som helst! Somnade flera gånger, men så vakna jag till av att Wille (en av hundarna) hoppa på min mage, gud vad rädd jag blev :P 7 kg hund rätt på magen när man inte är berädd på det :P Puuh!! hehe.
Efter jag hade solat klart och duschat så skulle jag sminka mig, vad tror ni har hänt, jo min fondation har blivit för ljus mot min hud nu så de va bara att åka och köpa en mörkare. Men de är så de ska vara : ) Fin brun hy!
Nej, nu ska jag ut i solen igen : ) Uppdaterar senare igen antagligen.
Puss puss <3


Lite skillnad på före solning och efter :P
Inte undra på att man behövde nu fondation :P

♥ Vilken?



Var inne på H&M och kollade om dom hade några söta sommarklänningar, hitta några stycken : )
Vilken utav dessa skulle du vilja ha i sommar? : )

♥ 1 april..

Hej solstrålar : )
I morses när jag vakna och kolla ut genom fönstrer blev jag på så bra humör, blå himel och sol. Eftersom hundarna ska ut så tidigt varje morgon så fick man ju chansen att ta en riktigt skön morgonpromenad i vårsolen : ) Vid 08.00, då jag var ute och gick då var det redan 5+ i skuggan : ) Hur gött som helst! : ) Ska tydligen bli så här fint väder fram tills på Lördag iaf : ) Perfekt, för då ska jag och Emelie grilla å ha myspys eftersom man har huset själv i helgen : ) Älskar denna årstiden då föräldrarna inte är hemma på helgerna utan är i Varberg : )

Idag har jag mest tagit de lugnt, satte mig ute i solen på altanen och sola i förmiddags, sen åkte jag och lämna in min timlista på Stadshuset så man får nån lön nästa månad. Hjälpte pappa att handla förut eftersom mamma fortfarande är sjuk : / Sen åkte jag hem till Sarah & Tobbe en sväng och nu är jag hemma :P hehe
Har ni blivit lurade idag föresten eller har ni klarat er ifrån det? :P Jag har klarat mig ifrån det för en gång skull :P hehe

Ska ta och svara på era kommentarer nu och sen försöka hitta på något annat skoj att blogga in ; )
Puss puss <3


♥ Vinnaren & Veckans blogg är....



Vinnaren av tävlingen Veckans blogg och det personliga priset är MALIN!! :D
Grattis tjejen! :D

RSS 2.0