♥ Vinterkräksjukan

Idag när jag kom till jobbet (äldreboendet) så fick jag veta att jag skulle vara i Grupp 3 :O hjälp! aldrig vart själv i den gruppen innan :P Vi är uppdelade i 3 grupper, i grupp 1 & 2 jobbar med två och två men i grupp 3 är man ensam och hjälper några boende. :P Så de gjorde jag idag : ) Gick rätt bra faktiskt : ) Tills jag kom in till en tant, skulle hjälpa henne med strumporna, så satte mig på huk framför henne, så börjar hon ulka :S så jag ställer mig brevid henne och splatsch, så spyr hon ner hela golvet framför sig och hela sig själv, TUR att jag flytta på mig asså :S så det var bara att plocka fram nya kläder och torka spya, fyfan! :S
Sen fick jag veta att två boende till hade spytt, en farbror stydde 5 ggr på mindre än 1 timme och då var det hela sängen, golvet och han själv :S usch! Så dom stängde hela avdelningen från besök idag, bara personalen som får komma dit, men även dom ligger i magsjukan, då ringer dom in oss som är timvikarier, så vi också får de.. Blää.. :P men men, nu ska jag inte jobba där tills detta är borta, inte råd att vara hemma.

Tips för att slippa få magsjukan: Tvätta händerna med VARMT vatten och tvål, gnugga hårt. Och efteråt tar du handsprit och spritar ordentligt, gör detta flera ggr om dagen!! Har du långa naglar? KLIPP DOM! Finns miljontals bakterier där under som inte går bort med handsprit.

Har även tagit ännu mer nya bilder idag : ) Har kommit in i detta nu :D alltid kul å visa lite nytt : )
Pusspuss




Kommentarer
Postat av: gissa de du ;)

stackars liten... lite magsjuka på avdelningen. hehe... de e la inget å jåla sig över? emelie jobbade på som en hel häst idag trots magsjuka å ÄNNU fler som spytt av de boende å sjuka bland personalen ;)

nnaaaw, sicka söta bilder du lägger upp :)

2009-01-22 @ 17:48:59
URL: http://metrobloggen.se/uke

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0