♥ Inredningstips nr 2



- Ha alltid en tanke med alla saker du har i rummet. Varje sak och möbel ska kännas att det är du som valt det och ställt det där av en anledning.

- Bestäm dig för ett tema som ska passa in i rummet, på så sett får du fram den röda tråden vilket skapar harmoni i rummet. Det kan vara en färg, en stil eller bara en känsla som är just du.

- Stanna upp och gå på magkänslan var tex sängen ska stå, första känslan stämmer oftast. Tänk efter om du utnyttjat rummet på bästa sätt. Övermöblera inte och placera inte möbler där de egentligen inte får plats.

- Textilier ger  en mer harmonisk känsla, kuddar, plädar, mattor etc. En smaksak  hur mycket du vill ha men lite textil behövs som regel för trevnadskänslan.

- Bort med alla "tillfälligt" placerade saker, kartonger med saker som egentligen ska ner i källaren, byrån du egentligen inte vill ha, ouppackade väskor och påsar. Dessa saker tar mer energi av dig där dom står än om du skulle ta 5 minuter att packa upp alternativt flytta på.

- Försök ha ett så enhetliga möbler som möjligt. Det går jätte bra att blanda olika stilar på möbler men någon slags tanke bakom måste det vara för att det inte ska kännas som om man slängt ihop det man fick tag på.



Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0