♥ 19-åring försvunnen i Trollhättan

Har du sett 19-åriga Simon Lago från Vänersborg? Han är försvunnen sedan i fredags kväll. Han var på O'Learys i Trollhättan vid 23-tiden men sedan dess har ingen sett honom.



Simon var på krogen med flera kompisar från jobbet på Tranter i Vänersborg. Tillsammans hade de tidigare under kvällen ätit julbord på Hotell Swania i Trollhättan.
Vilken tid Simon och hans kompisar lämnade julbordet och drog vidare till nya krogar är ännu oklart. Men därefter rörde han sig på flera platser i Trollhättans centrum, bland annat i närheten av krogen Backstage, innan han kom till O'Learys.
Där, eller närmare bestämt utanför krogen, befann han sig vid 22.45-23.00-tiden. Strax därefter gick han ensam därifrån utan att berätta för någon varför han gick eller vart han skulle.

Polisen i Trollhättan har kunnat konstatera att Simon därefter ringde till flera kompisar och undrade om det var fest någonstans. Det var det inte, men Simon sa inget om vart han var eller vart han var på väg i stället. Klockan 23.23 ringde han sitt sista samtal för natten, till en bekant, och de kom överens om att ses nästa dag.
Under resten av natten var telefonen avstängd. När kompisen skickade ett sms till honom på morgonen fick hon inget svar.
Även Simons pappa Peter Lago sökte honom utan att lyckas, i hans fall på söndagen. Att Simon inte svarar i telefon tillhör dock inte ovanligheterna, så fadern fäste ingen större vikt vid det då. Men när Simons arbetsgivare ringde på måndagen och undrade vart han tagit vägen började föräldrarna ana oråd, eftersom han normalt är skötsam och omtyckt på jobbet.

Föräldrarna åkte till Simons lägenhet i Vänersborg, där han bor sedan ett halvår. Men ingenting tydde på att han varit där under helgen. Datorn var påslagen och ett chattprogram var i gång - som inte använts sedan i fredags eftermiddag. Hans bil stod på parkeringen utanför.
Det verkar inte som att Simon inför festkvällen hade några planer på att sova över hos någon kompis, och ingen i hans sällskap har något minne av vart han tog vägen.
- Vi har pratat med alla han känner men ingen vet något. Och alla är lika frågande till vart han tagit vägen, säger Peter Lago.
- Det värsta är att vi har gjort allting vi kan. Nu återstår bara väntan och det är den som är allra tyngst. Man känner sig så maktlös, säger han.
Polisen i Trollhättan är nu tacksam för tips från allmänheten om var Simon befinner sig sedan i fredags natt. Telefonnumret till deras tipstelefon är 0520-895 55.


Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0