Lördag / Spökvandring i Grästorp

Idag var det lördag igen och BARA en vecka kvar tills älsklingen kommer ner :D <3

Vad har hänt för skoj idag då....?
Jag har jobbat som vanligt, fast fick sluta en timme tidigare, hur skönt som helst spec. när man har full betalning en timme när man är hemma :D

Efter jobbet åkte jag hem till Emelie en stund å tjöta lite, fast det blev ingen lång stund där.. nae.. vi bestämde oss för att åka hem till syrrans lägenhet och kolla på film så Findus (katten) slapp vara hemma själv så mycket.
När vi sitter där och kikar på One tree hill så smsar Emelies mamma och frågar om vi vill med på Spökvandring i Grästorp, självklart åkte vi med.

Vi gick in på en smal liten grusväg som blev lite bredare längre fram, längst med vägen var de träd som var upplysta i olika färger. När vi gått där en stund så börjar vi höra någon sorts musik längre in i mörkret, när vi kom dit så var det spöken som kom fram å spökade lite. jag och Emelie blev as rädda, Kattis (Emelies mamma) bara skratta åt oss. Vi fortsatte en bit till men då var det slut på de hela, så vi gorde en Göteborgare och gick tillbaka. Denna gången skrämde spökena oss riktigt asså! En haltade efter mig å emelie å sträckte sig efter oss, och såklart skrattade Kattis igen, tills hon vände fram sitt huvud och kollar rätt in i ett vitt ansikte med svarta ögon, då var hon inte så kaxig längre :D hahaha..

På vägen hem så kör det någon idiot med helljusen på någon mil och han stängde inte av dom när det kom mötande trafik, till sist körde han om och då hade han tänt lamporna inne i bilen med.. Heja han.. :P

     

PUSS
Benny <3




Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0