Underbar helg i Varberg

I Onsdags åkte jag med mamma och pappa ner till Varberg för att se hur det ser ut med husvagnen när den är uppställt från April- September, första året dom går det och dom verkar trivas jätte bra redan.

I Torsdags så regnade det hela dagen, inte allt för kul kanske :/ Så det blev att man satt inne och kika på film hela dagen, sen ringde Henrik och kolla om vi kunde träffas, och visst kunde vi det, så vid 19.00 tiden så kom han förbi, så satt vi och pratade i några timmar sen tog vi bilen in till Varbergs centrum å kikade läget, men det var rätt lugnt, mötte mest poliser faktiskt.
Som tur var så hade det slutat regna så vi parkarede bilen och tog en sväng på stranspromenaden och pratade massor, det var ju 4 år sedan vi träffades sist så det var lite att ta igen :P hehe

I Fredags åkte jag, mamma och Gittan till Ullared, shiit va mycket folk :o helt sjukt!! Vi åkte runt på prkeringen i 20 min och bara leta parkering, till sist åkte en bil precis lagom när vi kom åkandes där.
Det var ingen kö in vilket var rätt skönt, men sen där inne :o shiit, man kom nästan inte fram med kundvagnen, så vi ställde den på ett ställe så gick vi runt å kikade och plocka med oss det vi ville ha.
Jag fick tag i en väska till Balen, jätte söt var den och även en vanlig väska : )
I affärerna utanför hitta jag två par skor som jag ruffa åt mig med, så nu är det bara en vit klänning till studenten som fattas :P

I Lördags tog jag och Gittan oss en extrem cykeltur i hela Varberg. Det var sååå fint när vi cyklade längst havet när solen höll på att gå ner, glittrade så vackert i vattnet!!
När vi kom tillbaka till campingen så stannade hon kvar och drack lite öl och vin. Jag tog mig även några glas vin, Black Tower det är såååå gott!! : )
Vi satt och diskuterade allt möjligt, så kom vi in på hårvårdsprodukter och Gittan är Frisör, så sa jag vad jag använde för produkter, hennes kommentar var; nej nej nej!!  Så nu ska hon köpa in lite olika till mig som jag ska få pröva : ) Jätte snäll!! Så gav hon även lite råd på frisyrer som jag skulle ha passat i, så jag ska allt klippa av håret efter Balen, så får vi se vad de blir ; ) liten hemlis..hehe..

Och idag Söndag så tog jag och Gittan våra cyklar igen och cyklade till Hamnen och kikade på båttävlingen som var där och så cykla vi även till ett Naturreservat och satte oss på klipporna och bara lyssnade på vågornas kluckande, så underbart att sitta där i solen!
På väg tillbaka till campingen så stanna vi till på Tre Toppar och köpte oss en glass, för er som inte vet vad Tre Toppar är så gör dom sina egna glassrån där : ) Mumsigt värre!!



image72


Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0