Smögen

Igår åkte jag och Jonna till härliga Smögen och solade, fast vi hade planerat att bada med, fast de behövde vi inte eftersom de blåste lite skönt : )

Jonna kom och hämta upp mig här hemma vid 09.20 så åkte vi till ICA Jätten och skulle köpa med oss mat, men de fanns inget där, så vi köpte bara en Ramlösa :P Så vi åkte till Coop men de fanns inget där heller, så till sist åkte vi till Vänersborg och ICA Kvantum där fanns våran mat vi ville ha :D Så nu kunde vi dra till Smögen!
Gick rätt fort att köra, inte så mkt trafik eller något sånt : ) så efter 1 timme så var vi framme.
När vi kom upp på klipporna så hitta vi bästa platsen att ligga på, så nu var de bara att börja sola : )
Vi solade i flera timmar tills ett filmteam kom och sa till oss att flytta på oss lite för vi kom med i bakgrunden när dom filma, så vi fick gå 4 m ifrån våra saker å sätta oss en stund. När vi vände oss om så såg vi att våran filt och soldyna höll på att blåsa ner på filmteamet, men vi låtsades inte se det så vi vände oss om igen :P haha..
Innan vi skulle åka hem så gick vi en sväng till Smögenbryggan och köpte varsin isglass, jätte gott!!

I bilen på väg hem hade vi verkligen hur kul som helst!!
Det var några killar i en bil som väntade på att kuna köra ut ifrån en bensinmack, jag och jonna slängde oss i fönstret och glodde, tills Jonna kom på att hon körde :D haha, du är så smart!! :D
När vi kom till Uddevalla så var båda på kissenödiga så vi var bara tvugna att stanna på McDonald´s, innan vi skulle svänga av så sa Jonna; kanske ska bromsa lite så vi inte tar stolpen, så fick vi till de att hon ville ha sin Studentskyllt på den stolpen med vägmärket bakom :P Vi skratta så vi grät :D hahaha..

Inne i Trollhättan så körde vi förbi två utländska som cyklade, då säger Jonna igen; Sandra, öppna dörren, 20 p. för en, 40 p. för två.. :P haha.. shiit va vi skratta!!

Underbar dag med dig gumman, de får vi snart göra om!! <3

Pusspuss


Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0