Torsdag 7/2 :P hahaha

Igår skulle vi på Högskolemässan med klassen. Vi kom dit, så sa läraren att vi inte behövde ha återsamling :P så vi gick där inne i ca 2 min sen stack vi ut bakvägen :D hahaha.. Så vi gick och kollade på kläder å lite annat smått å gott samt togen fika. Sen åkte vi ut till Överby för att fortsätta kolla i affärer och köpa lite hårprodukter.
När vi var klara där åkte vi hem, så följde Jonsson med mig hem, vi käkade lite mat och sen snacka vi en massa i flera timmar samtidigt som vi chatta med hur många som helst.
Runt 16.30 gick vi till affären å köpte blandning till kvällen och när klockan var runt 18.00 kom vi på att vi kanske skulle duscha å göra ordning oss eftersom dom andra flickorna snart skulle komma :P
Vi han precis klart sen ringde det på dörren :P Då var de bara att börja blanda drinkar.

Vi stack in till stan runt  21.30 för att gå på våran Studentsittning på Lipz :P Så mellan 21.00-23.00 var de bara gymnasie elever som går sista året som fick komma in :P Rätt boooring faktiskt, mkt roligare vid 23.00 då allmänheten fick komma in med :D

Vid 02.00 stack vi där ifrån, så hämtade emelies mamma oss, vi blev 3 st Sandra i baksätet :P hahaha, när dom släppt av mig å Sandra så bestämde vi oss för att gunga, men dom var blöta så vi sket i de och skulle gå ut och gå istället, men vi hade för ont i fötterna, så vi gick och satte oss i en busskur och prata tills Sandra kom på att vi kunde gå hem till hennes mammas lgenhet och äta :P hahaha då var klockan runt 02.50, så vi traska iväg dit.
Då började vi blanda drinkar igen så de blev en efterfest :D hahah
Sen gick vi hem när klockan var runt 03.45 :P
Så skulle man upp kl. 07.00 dagen efter :D mums :P

image46

Kommentarer

♥ Säg ditt ord:

♥ Ditt fina namn:
♥ Besöker du ofta?

♥ E-postadress: (publiceras ej)

♥ Ska jag kolla in din blogg?:

♥ Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0